- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.441
zehrah
Mete arastirdigimda guclu, soylu anlamlarina da geliyor diye buldum.
Bir de verilen isim kisinin karakterine yansitiyor diye dusundugumde, Mete ismindekiler ileride zeki, basarili, zengin olurlar diye yorumlaniyor.
balım dost samimi yakın arkadaş diyor şimdikiler de dostum yerine balım ı kullanıyordu o anlamını da şimdi öğrenmiş oldum bencanım balımın internetteki anlamı ne ki ben bilmiyorum erkek olursa saygın olacak o kesin zaten melinda ispanyolca bir kelime benim güzel kızım demek...
ben dırek gıdıp dedım nıye aramıyorsunuz dıye hemsıre güldü 20 . haftadan sonraymıs hadı bakalım görücez :)
ben ıkılı uclu hıc bırını yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu kesınlıkle dusunuyorum canım :)
zehracım benımkı bugunde eymen dıye seslendı oğluna şaşkınım yaa bızım ısım maceramız bıtmez :)
kızlar son olarak
063 Pierini Penye 10 Lu Zıbın Takımı (16.yıl ürünüdür) - Ürün Kategorileri
pıerre cardın 10 lu setmıs ındırımde bı bakın derım :)
benim başımda bir aleks var. eşim fb'li ve alex'i çok sever, illa ismini koyacakmış. işin kötüsü alışmaya bile başladım :) tek çocuğumuz olacak büyük ihtimal, karşı çıkmasam diyorum. bu sefer mecbur iki isimli olacak çocuk, tek ismi olsun istiyorum. doğuma daha çok var diye sustum ama arada derede kaldım işte :26:
kızımın etli parmişleri ve fındık burnu annesinin kuzusu
gunaydın canım sanırım senın hamılelıgınde kasık agrısıyla gececekerkek bebekler kasık agrısı yapar diyorlar
]
cok rahatlayici bir cevap benim icin de canimcanım vajinal kasılmalar rahim hareketlerinden oluyormuş
benimde geçen hafta çok oldu
hep wc ye gittim baktım akıntım mı var diye
pazartesi doktorda kontrolümüz vardı
doktora sordum
o da rahim hareketlerinden oluyor o kasılmalar dedi
dedim yani kasılmam mı var
hayır dedi kasılman olursa sağ ve soldan gelen ağrılar hissedersin dedi
senin kasılmaların rahim güçlenmesinden oluyor dedi
arada yine oluyor ama doktor öyle diyince inandım rahatladım
Allah nazarlardan saklasın maaşallahkızımın etli parmişleri ve fındık burnu annesinin kuzusu
kasik agrim degil aslinda canim bu anlattigim degisik birsey
vajinada oynama oluyor gibi kasigimin altinda hareket var surekli gerilme kasilma gibi
bende kasik agrisi ilk 3 ay oldu adet sancisi gibi
daha cok ara ara bel agrim oluyor
cok rahatlayici bir cevap benim icin de canim
doktora gitmeye cok var baska doktordan randevu mu alsam dedim ama baska sikeyt olmayinca tereddute dusmustum
dedigin gibi agri yok cok sukur
sadece orda oynama hareket oluyor rahim saga sola kimildiyor gibi
benim 3 gun oldu sanirim boyle seyler olali ama bebegim de vurdukce rahatliyorum
kızlar ya sizden bişey rica edebilirmiyim dün eşimin bir arkadasına oturmaya gitmiştik eşiyle konusuyorduk kızcagız dün 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş birkaç hafta öncede kuvvetli idrar yolları enfenksiyonu geçirmiş ve ilaç kullanmış iğne falan doktorda kıza hic moral bile vermeden düşüncesizce bebekte problem olur demiş olabilir bile değil .onunda morali bozulmus ağlamaktan helak olmuş yazık bende biraz konustum falan ama bugün cuma sizden ricam dualarınızda o bebiş ve annesinide bulundurusanız çok minettar olurum size karsı . simdiden eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.
en çokta sizin için yükledim gelinini gör diyeoy ooyyy maşallah benim güzel gelinimeeben onun tombiş parmaklarını yirim yiriimm
o nasıl bir ayak öyle, doktorun ne güzel yakalamış bayıldımiçim gider minik bebeklerin el ve ayaklarına, ellerinden öpmeye kıyamam da ayaklarına bir küçük buse kondurmak isterim hep çok tatlı kızın, Allah sağlıkla huzurla doldursun hamileliğini
bildiğim iki kişide benzer durum oldu, hatta her ikisinde de doktor gebeliği farketmeden tedavi uygulamış. biri kabahati anne adayına atmış kadıncağızın moralini yerle bir etmiş, diğerinin doktoru ise konuyu hiç açmak istememiş bile. ikisinin de sağlıklı çocukları var çok şükür. arkadaşın da çok endişelenmesin, tetkiklerini ihmal etmesin. bebeğini iyi takip edebilecek insan gibi bir doktor bulsun dilerim...
kızlar ya sizden bişey rica edebilirmiyim dün eşimin bir arkadasına oturmaya gitmiştik eşiyle konusuyorduk kızcagız dün 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş birkaç hafta öncede kuvvetli idrar yolları enfenksiyonu geçirmiş ve ilaç kullanmış iğne falan doktorda kıza hic moral bile vermeden düşüncesizce bebekte problem olur demiş olabilir bile değil .onunda morali bozulmus ağlamaktan helak olmuş yazık bende biraz konustum falan ama bugün cuma sizden ricam dualarınızda o bebiş ve annesinide bulundurusanız çok minettar olurum size karsı . simdiden eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.
Allah nazarlardan saklasın maaşallah
Bu söyldiğin benim göbek deliğimin hemen altında oluyor, ağrı değil sanki içeriden birisi çekiyor gibi, haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum sorarım diyeceğim ama bebeğimi gördükten sonra unuturum muhtemelen
kasik agrim degil aslinda canim bu anlattigim degisik birsey
vajinada oynama oluyor gibi kasigimin altinda hareket var surekli gerilme kasilma gibi
bende kasik agrisi ilk 3 ay oldu adet sancisi gibi
daha cok ara ara bel agrim oluyor
cok rahatlayici bir cevap benim icin de canim
doktora gitmeye cok var baska doktordan randevu mu alsam dedim ama baska sikeyt olmayinca tereddute dusmustum
dedigin gibi agri yok cok sukur
sadece orda oynama hareket oluyor rahim saga sola kimildiyor gibi
benim 3 gun oldu sanirim boyle seyler olali ama bebegim de vurdukce rahatliyorum
en çokta sizin için yükledim gelinini gör diye
amin canım benim rabbim hepimizin kuzularını korusun hastalıktan beladan kazadan inşallahdoğuncada pembiş pembiş olur o topukları dr çok hareketli bi bebek ölçüm yapamıyorum dedi sabahın köründe ne enerjisiyse böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?