- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.461
günaydııın
herkese hayırlı cumalar, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun
bebişlerimiz kıpır kıpır sağlıklı mutlu olsunlar Inşallah
biz bıııırr bııırr dona dona işe geldik, aslında gelmeyecektim evden çalışmak istemiştim ama
yine kendime yenik düştüm ve geldim
bizde kızımız için birkaç isim düşündük;
Ela, Ece ve Bade
Bade'nin anlamı birçok yerde kutsal aşk olarak geçiyor bizimde çok hoşumuza gidiyor ama henüz eşimle mutabakata varamadık
kızlar ya sizden bişey rica edebilirmiyim dün eşimin bir arkadasına oturmaya gitmiştik eşiyle konusuyorduk kızcagız dün 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş birkaç hafta öncede kuvvetli idrar yolları enfenksiyonu geçirmiş ve ilaç kullanmış iğne falan doktorda kıza hic moral bile vermeden düşüncesizce bebekte problem olur demiş olabilir bile değil .onunda morali bozulmus ağlamaktan helak olmuş yazık bende biraz konustum falan ama bugün cuma sizden ricam dualarınızda o bebiş ve annesinide bulundurusanız çok minettar olurum size karsı . simdiden eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.
maşallah yaaa çok tatlı allah size bağışlasın sağlıkla inşallah ben ne zaman bu kadar net görcem bebeğimi yaaa
çok teşekkür edriz teyzeleri hepimiz sağlıkla kucağımaıza alalım inşallahmaşallah, çok güzel olacak kızın, sağlıkla kucağına al inşallahama doktorun ve ultrason cihazı da iyiymiş, bizim hastanenin ultrasonu dandik gibi geldi bana, ayyyy bakalım ben yarın ne görcem, dua edin bana.:18:
bayıldık bayıldık biz oğluşumla daha da kimseye vermeyik gelinimizi
tabi hareketli olicik annesi benim kızım aslan gibi maşallah
bendeki hareket tam anlamıyla çekilme gibi, ennn alttan bir kabloyu yukarı geriyorlar gibi. bazen hareket etmemi zorlaştırıyor, ama normal diye biliyorum.
kasık ağrıları bende de ilk üç ay gibi adet sancısı şeklindeydi, şimdi orda da birşeyler cızırcızır cızırdıyor bazen acıyor. birkaç gün sürüp ara veriyor bir bakıyorum göbek şişmiş :) göbeğimi görsen çok fena, yusyuvarlak kaplıyor göğüsten aşağı ve altta sivriliyor...
bel ağrısı daha çok duruştan, oturuştan ve ayakta çok durmaktan oluyor, dinlenince azalıyor. onun asıl sebebi ise 7 kiloyu cebe atmış olmam
çok teşekkür edriz teyzeleri hepimiz sağlıkla kucağımaıza alalım inşallahevet hakkını yemiyim usgsi çok iyi midesini bile gösterdi kuzumun hayırlısı ile sende sağlıkla gör bebeğini
çok sağol kızımın kayganasıoğluşlarımızda kızlarımızda aslan gibi maşallah rabbim hepsini nazarlardan korusun
kızımın etli parmişleri ve fındık burnu annesinin kuzusu
Canım bade içki sarap demek senin bildiğin anlam yanlış galiba diye düşünüyorum benim çocuğum erkek ama kız olursa eslem-ahsen-ela diye düşünmüştüm. Eslemle Ahsenin anlamları çok güzel bakın isterseniz
bu da bir gelişmebebiş beğendi mi ismini tekmeledi mi eşim diyor ona soracağız hangisinde tekmelerse o olacakmış kız olursa da önerisi hatice sultan annelerimizin isimleri takılıyorum bende muhteşem yüzyıla mı özendin diyecekler diye
bu güzelmiş canım ama erkek perşembe öğreneceğiz inşallah bizde
kızlar ya sizden bişey rica edebilirmiyim dün eşimin bir arkadasına oturmaya gitmiştik eşiyle konusuyorduk kızcagız dün 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş birkaç hafta öncede kuvvetli idrar yolları enfenksiyonu geçirmiş ve ilaç kullanmış iğne falan doktorda kıza hic moral bile vermeden düşüncesizce bebekte problem olur demiş olabilir bile değil .onunda morali bozulmus ağlamaktan helak olmuş yazık bende biraz konustum falan ama bugün cuma sizden ricam dualarınızda o bebiş ve annesinide bulundurusanız çok minettar olurum size karsı . simdiden eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.
amiiiiinnn sağol canım benim rabbim senin evladınıda bağışlasın inşallahYa bugün gördüğüm en güzel şey ne diyimben onun parmaklarını ısırayım ya kıyamam yüz bin kere maşallah.Allah sağlık uzun ömürler versin inşallah.
sağol kuzumay canım maşaalla.resmen büyüdüler artık bölüne bölüne bu hale getirdik.inşl tamamını yaşarız.
benim de hamileligimin ilk gunlerinde bel agrim cok olmustu
hatta oglan seninki bu kadar bel agrisi cekiyorsun diyenler olmustu bana
simdi dedigin gibi gezmeler sonrasi yogunlasiyor
benim de kilolar basliyor hizla o kadar hap alinca basladi :18:
benim gobek simdilik asagida buyuyor gogusten itibaren genislemedi daha, asagida top gibi duruyor daha cok
benim adetler cok sancilidir var ya mafolurum rahim alisana kadar adte sancisinin hafifini yasamistim ben de ilk 3 ay
dogum sancimiz hafif olsun bir avazda doguralim insallah
adet sancisiyla alakasi var midir dogum olayinin bazen dusunup duruyorum
oyleyse benim dogum acaba zor mu olacak diye takiliyor aklima
bebiş cevap vermedı :) bende yanına guzel bır ısım bulursa belkı koyarız dedım durmak yok arastırmaya devam :)
İnşallah cınsıyetını ogrende balım daha rahat ısım arastırırsınız sultan falan ay hürrem sultan olsun kız olursa :):)
belki yanına bir isim gelince beğenir tekmelerbalım ı ben düşünmüyorum canım zaten çok değişik isim arayışında değilim anlamlı ve söylenişinin güzel olmasını istiyorum o kadar
canım uyarın için teşekkür ederim ama bak sitede ne yazıyor;
elhamdüllillah müslümanız ama
biz eşimle (ailem dahil) dini isimler tercih etmiyoruz
[h=1]Bade İsminin Analizi ve Anlamı[/h]
[h=2]İsmin Analizi:[/h]
Önsezileri güçlü, algılaması yüksek, mantıklı, hırslı, zorluklara direnen, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan bir kişilik enerjisi verir.
[h=2]İsmin Anlamı:[/h]
Aşk, kutsal sevgi
alıntıdır.....
böyle bir kıyas hiç duymadım umarım duymam, çünkü benim periyodlarım da müthiş sancılı geçer. hatta düşükten sonra 1,5 yıl adet göremedim sağolsun doktorlar da çözemediler. o dönemi hiç unutmayacağım, tam anlamıyla perişanlıktı ağrılarım yüzünden çektiklerim.
yumurtalık kistimin hareket etmesinden kaynaklı bir krizim de olmuştu, hayatımda daha önce böyle bir sancı yaşamadım. süresini tam olarak kestiremedim ama sanırım bir saat civarındadır. evde yalnızım, telefonda kontörlü sim takılı ve kontör bitmiş (bir daha da kontörlü kullanmam asla 112 bile aklıma gelemedi), yataktan kımıldayamıyorum. yastığa gömdüm kendimi çığlık kıyamet... hiç ara vermeyen bir kuvvetle ağrım var ve dayansam da geçmiyor. neyse ki yatak çok yüksek değil, bir cesaretle az yuvarlanıp kendimi yere attığımı ve banyoya bildiğin süründüğümü bilirim. duşa uzanıp ılık suyu açıp kılık kıyafetle altında bekledim uzun süre. biraz düzelince iki büklüm yatağa gittim yattım. bekledim ve düzeldim... bunu yaşayıp dayandıysam doğuma da bir şekilde dayanırım herhalde, benim için hep bir kıstas oldu... kıyaslanmaz belki ama en azından zorda kaldı mı insan kendinde dayanacak gücü buluyor.
balım'ı görünce aklıma balca geldi. balca denince gözümün önüne tombik, kocaman kara gözlü, uzun uzun kirpikli beyaz bir kız çocuğu gelir. eskiden beri hep aynı kız çocuğutanıdığım birinde yok bu isim sadece duymuşumdur ama yer etmiş aklıma nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?