- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.421
erken olabilir canım.. diyorum ya tam 3 gün önce başladı herşey ondan önce ne bulantı ne yanma kusma halsizlk hiç ama hiç bırsey yoktu hatta bazen acaba ben hamile değilmiyim diyordum ama bi geldi pir geldi valla ben burdayım diye çığlık atıyor resmen :)) gerçi çekiyorum ama daha mutluyum.. öyle havadan hamilelik olmaz dimi azcık çekecez ki bir tadı olsun...:)))))))) inşallah sende başlamaz canım rahat geçirirsin :)
erken olabilir canım.. diyorum ya tam 3 gün önce başladı herşey ondan önce ne bulantı ne yanma kusma halsizlk hiç ama hiç bırsey yoktu hatta bazen acaba ben hamile değilmiyim diyordum ama bi geldi pir geldi valla ben burdayım diye çığlık atıyor resmen :)) gerçi çekiyorum ama daha mutluyum.. öyle havadan hamilelik olmaz dimi azcık çekecez ki bir tadı olsun...:)))))))) inşallah sende başlamaz canım rahat geçirirsin :)
sende haklisin abla kuru kuru hamilelikmi olur :) hayirlisi artik
yani canım öyle kolay olmuyor hiç birşey :)) belki de ilk haftadan beri belirtiler oluyor da biz heyecandan mutluluktan fark etmiyoruz:)
Selam sevgili hamişler :) bende Dr gittim bugün çok şükür şimdilik iyi... Bu arada daha çok erken biliyorum ama çatlak oluşumunu engellemek icin kakao kremi ve shea kremi aldım doğal güya içindekilerde bir sürü kimyasal ve parapen varmış zararı olurumu ya iade mı etsemki bilemedim fikriniz nedir?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz tatlı annişlerrr
gecen ay hamıle oldugumu bılmeden oncekı agrılarımı aynen yasıyorum belıme sancı gırıyor karnım agrıyor kalkamıyorum yerımden bugun 2. regl gunum normalmıs aslında ama canım yanıyor
Gunaydin,bugun daha iyiyim karnimin agrisi gecti ,bende adet donemi oldugu icin agriyor diye dusundum.kabiz oldum bende iki gundur napcam bilemedim
Herkese günaydın bebişlerimizle güzel bir ctesi günü geçirelim
GÜNAYDINLAR HERKESE
kesinlikle iade et , paraben içerikli ürünler kullanma , kakao kremi yerine yağını alsaydın kremde ister istemez karışımlar oluyor,
kendi karışımınızı kendiniz yapın face pervin bulgak'a ulaşın , ben kendisinin ürünlerini kullanıyorum çok memnunum ürünlerinde paraben yok , bende kitabı var bakacam birazdan çatlaklar için tarif vermişmi kendine sorayım burda yayınlarım olmazsa sizde sorun :)
sağlıkla kalın güzel haberler getirin :)
canım tarıfı yazmanı 4 göle beklıcem :)
herkese hayırlı sabahlar kızlar
bu gece ruyamda bebeğimi gördüm uzun boylu oğlandı :)
günaydın güzel anneler,
söz verdiğim gibi lcw deki hamile kıyafet yazmayı çok isterdim ama bizim burdaki lcw de hemen hemen hiçbişey yoktu
bitane pantolon aldım 34,90 a o kadar o da diğer pantolonum gerçekten belimi sıktığı için
akşam da kayınvalideme gittik, nedense benim hamile olduğumu öğrendi öğreneli sürekli hastanede, bi başı ağrıyor, bigün gözü, bigün ayağı, dün de ben çok hastayım bakıma ihtiyacım var yakınlara taşınsanız olmaz mı dedi
ama ben çocuğa bakamam bakıcı tutarsınız bakıcı gelir hem evimin işini yapar hemde burda çocuğa bakar akşamda alırsınız evinize gidersiniz dedi
gülsem mi? ağlasam mı bilemedim:)
Allah'tan eşim anne çocuğa bakıcı bakacaksa neden senin evinde baksın kendi evimizde bakar dedi ayrıca mec_'in annesi zaten çocuğa ben bakıcam bakıcıya emanet ettirmem dedi dedi:))
sabah sabah dedikodu yaptım ama inanın rüyamda bile onunla uğraştım, benimle bir sorunumu var acaba diye düşünmeden edemiyorum.........
gunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)
canım bu haftalarda baş ağrısı en çok yaşanan şikayetlerden biriymiş, bende hergün okuyorum bugün nolmuş neresine noluyor diye:)
eşime de gönderiyorum veya okuyorum böyle böyle oluyomuş diye:))
ayy cokmu abartıorum dıodum bende ama
benım bebeğim tüp bebek teyzeleri ve 4. denememde ancak elde ettim
hala ınanamıorum baskasının hayatını yasıomusum gibi gelıo bzen:)
aaa ne guzelcanım tarıfı yazmanı 4 göle beklıcem :)
herkese hayırlı sabahlar kızlar
bu gece ruyamda bebeğimi gördüm uzun boylu oğlandı :)
evet kesinlikle hergun okuyorum ben degunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)
kayisi cok iyi oluyor canimGunaydin,bugun daha iyiyim karnimin agrisi gecti ,bende adet donemi oldugu icin agriyor diye dusundum.kabiz oldum bende iki gundur napcam bilemedim
senınde kotu gecıyor ınsallah duzene gırer bıran once belımdekı sancı cok fena allah korusun sanki adet olacagın zaman sökulemezsın ya aynen oyleyım...
kabızlık bende de var cok canım sıkılıyor kayısı alamdım daha alsam bıran once ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?