2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sende haklisin abla kuru kuru hamilelikmi olur :) hayirlisi artik

sende haklisin abla kuru kuru hamilelikmi olur :) hayirlisi artik

GÜNAYDINLAR HERKESE

kesinlikle iade et , paraben içerikli ürünler kullanma , kakao kremi yerine yağını alsaydın kremde ister istemez karışımlar oluyor,

kendi karışımınızı kendiniz yapın face pervin bulgak'a ulaşın , ben kendisinin ürünlerini kullanıyorum çok memnunum ürünlerinde paraben yok , bende kitabı var bakacam birazdan çatlaklar için tarif vermişmi kendine sorayım burda yayınlarım olmazsa sizde sorun :)

sağlıkla kalın güzel haberler getirin :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınızzz tatlı annişlerrr

gecen ay hamıle oldugumu bılmeden oncekı agrılarımı aynen yasıyorum belıme sancı gırıyor karnım agrıyor kalkamıyorum yerımden bugun 2. regl gunum normalmıs aslında ama canım yanıyor

Gunaydin,bugun daha iyiyim karnimin agrisi gecti ,bende adet donemi oldugu icin agriyor diye dusundum.kabiz oldum bende iki gundur napcam bilemedim

Gunaydin,bugun daha iyiyim karnimin agrisi gecti ,bende adet donemi oldugu icin agriyor diye dusundum.kabiz oldum bende iki gundur napcam bilemedim

senınde kotu gecıyor ınsallah duzene gırer bıran once belımdekı sancı cok fena allah korusun sanki adet olacagın zaman sökulemezsın ya aynen oyleyım...

kabızlık bende de var cok canım sıkılıyor kayısı alamdım daha alsam bıran once ıyı olur

canım tarıfı yazmanı 4 göle beklıcem :)

herkese hayırlı sabahlar kızlar
bu gece ruyamda bebeğimi gördüm uzun boylu oğlandı :)

gunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)

bende bugun ruyamda arkadasım oğlunun ana kucağını vermıs bıze
kullanın doğunca diye
uzerınde mavi battaniyeside vardı..hayrolsun ruyalarımız:))

günaydın güzel anneler,

söz verdiğim gibi lcw deki hamile kıyafet yazmayı çok isterdim ama bizim burdaki lcw de hemen hemen hiçbişey yoktu
bitane pantolon aldım 34,90 a o kadar o da diğer pantolonum gerçekten belimi sıktığı için

akşam da kayınvalideme gittik, nedense benim hamile olduğumu öğrendi öğreneli sürekli hastanede, bi başı ağrıyor, bigün gözü, bigün ayağı, dün de ben çok hastayım bakıma ihtiyacım var yakınlara taşınsanız olmaz mı dedi
ama ben çocuğa bakamam bakıcı tutarsınız bakıcı gelir hem evimin işini yapar hemde burda çocuğa bakar akşamda alırsınız evinize gidersiniz dedi
gülsem mi? ağlasam mı bilemedim:)

Allah'tan eşim anne çocuğa bakıcı bakacaksa neden senin evinde baksın kendi evimizde bakar dedi ayrıca mec_'in annesi zaten çocuğa ben bakıcam bakıcıya emanet ettirmem dedi dedi:))

sabah sabah dedikodu yaptım ama inanın rüyamda bile onunla uğraştım, benimle bir sorunumu var acaba diye düşünmeden edemiyorum.........

lcw den bende bıtane uzerınde yazı olan t shırtlerden aldım
medıum aldım neye gore alınıo onuda bılmıorum
giydmm evde buyuk oldu tabii:))
kayınvalıdene gelınce esın senın yanındaysa konussun dursun hiç duyma cnm:)

canım bu haftalarda baş ağrısı en çok yaşanan şikayetlerden biriymiş, bende hergün okuyorum bugün nolmuş neresine noluyor diye:)
eşime de gönderiyorum veya okuyorum böyle böyle oluyomuş diye:))

canım bu haftalarda baş ağrısı en çok yaşanan şikayetlerden biriymiş, bende hergün okuyorum bugün nolmuş neresine noluyor diye:)
eşime de gönderiyorum veya okuyorum böyle böyle oluyomuş diye:))

ayy cokmu abartıorum dıodum bende ama
benım bebeğim tüp bebek teyzeleri ve 4. denememde ancak elde ettim
hala ınanamıorum baskasının hayatını yasıomusum gibi gelıo bzen:)

ayy cokmu abartıorum dıodum bende ama
benım bebeğim tüp bebek teyzeleri ve 4. denememde ancak elde ettim
hala ınanamıorum baskasının hayatını yasıomusum gibi gelıo bzen:)

canım Inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşuruz bebişlerimize, hepimiz heyecan doluyuz elimde olsa hergün bakardım napıo orda nasıl diye:)

aaa ne guzel ben cinsiyetle iligli birsey gormuyorum
hatta bazen dusnuyorum tipi nasil olur gibi zihnimde bile olusturamiyorum hci
coook merak ediyorum tabi

evet kesinlikle hergun okuyorum ben de
ben 2 gun bas agrisi cektim cok kotu bugun hafifledi

kayisi cok iyi oluyor canim
bne yiyorum duzeldim 2 gundur sorun yok
her adte doneminde adte sancisini ceken kadinlar varmis

kayisi senin icin de diyeyeim canim
ayni seyleri yasiyoruz bak
ben duzeldim
bel agrim ve kalca agrim oluyor benim de
normald ebenim belim hic agrimaz adetliyken de agrimazdi ama birkac gundur var
tickerda da yaziyordu bugunlerde bel agriiniz olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…