2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese iyi haftasonları diliyorum. benim gibi işte olanlarada kolay gelsin saatler çabuk geçsin eve gidip yatalım :))) diyorum.
inşallah herkes iyidir kızlar iki gündür üşüyorum havalar soğudu boğazlarım ağrıyo sizde ne var nr yok bakalım?

bu arada benimde pantolonlarımın beli sıkıyo aslında 1 kilo almışım ama zaten zayıf değilim bu akşam bende hamile pantolonlarına bakıcam bende durumlar böyle

rica ederim canim boyle bilgileri paylasirsak tabiki cok iyi olur biseyler ogreniriz bu sayede nar hakkinda hic duymadim valla kabuz yapacagini benim bildigim muz kabuz yapar seftalide icini tutarmis :)))

valla zormuş canım ya benım ılk acemıyım :) ama olsun bebeğimi hissediyorum ya kusunca mutlu oluyorum :)

simdi guzel gelir sana tadibni cikart :))) ama inss fazla olmaz ben cok cekmistim inssbu defa olmaz diye dualar ediyorum valla :))

canim cok uzuldum inss en yakin zamanda tekrar kavusursun bebegine hayirli saglikli olsun yeterki guzel bi hamilelik gecirirsin insaallah canim

kiskanmis senin kaynana saka maka ilgilenmezsiniz onla diye mi korkmus acaba
bosver sen takilma hic boyle seylere kim ne derse ne yapsa yapsin
bizim icin bebisler onemli huzurumuzu kimse bozamaz

canım bende şimdilik pantolonun fermuarını acık bırakıp
uzerıne uzun bişey gıyıorum aslında daha cok kucuk karnımın cıktığı da yok ama rahatsız edıo
pantolonlar..52yle başladım ben bakalım ılerleyen aylarda nolcak:)

kiskanmis senin kaynana saka maka ilgilenmezsiniz onla diye mi korkmus acaba
bosver sen takilma hic boyle seylere kim ne derse ne yapsa yapsin
bizim icin bebisler onemli huzurumuzu kimse bozamaz

öyle tatlım kimse bozamaz moralimizi, sadece garibime gidiyor
ben olsam destek olmak için elimden geleni yapardım
çok şükür elimiz ayağımız tutuyor kimseye muthaç değiliz, ben zaten onun bakmasını istemiyorum (Allah korusun!!!)

Günaydın güzel bayanlar, maşallah sabah sabah kaynatmışsınız :) bulantısı çok olanlara Allah yardım etsin zor birşey..

paraben içerikli ürünler almayın diyorlar. kimyasal bir koruyucu..çeşitli kanser türleri üzerinde etkisi varmış ve vücudun hormon sistemini bozabilirmiş. ben de bugün okudum..

Teşekkür ederim kızlar sanırım kremleri iade edicem..Ürünü satarken hamilelikte kullanıcam diye özellikle belirtmize rağmen, içeriği doğal diğer ürünlere göre diyorlar.. İçindekiler kısmının üzerinede etiket yapıştırmışlar evde çıkarınca okuduk..Dikkat edin valla satıcılara güvenmeyelim. Hastanekorkagi canım tariflerini bekliyoruz.

günaydın ilkbahar anneleri

bende yeni öğrendim gebeliğimi kesemizi de gördük çarşamba günü kalp atışları için gideceğiz

siz hangi haftada duydunuz?çok heyecanlıyım ve endişeliyim
:18::18::18:

tebrik ederimm hosgeldin
6+6 da kalp atislarini duyduk
belki carsamba erken olabilir ama doktorun dediyse bir bildigi vardir

tebrik ederimm hosgeldin
6+6 da kalp atislarini duyduk
belki carsamba erken olabilir ama doktorun dediyse bir bildigi vardir

hoşbulduk çok teşekkür ederim 9 aydır uğraşıyoduk nihayet kelebeğimiz geldi ama esas endişeler heyecanlar şimdi başlıyormuş

bana da erken gibi geldi ancak yine de gideceğim

ah bu kaynanalar eli dursa dili durmaz, kaynana adı üstünde ,pantolonu uygun almışsın canım, burda hiç birşey satılmıyor , pazartesi hayırlısıyla görelimde bebişi, benimde pantolona çözüm bulmam gerekecek allah nasip ederse memlekete gidince güzelce alış veriş yapacam eşim al gözünde kalmasın dedi :) ,

ayy cokmu abartıorum dıodum bende ama
benım bebeğim tüp bebek teyzeleri ve 4. denememde ancak elde ettim
hala ınanamıorum baskasının hayatını yasıomusum gibi gelıo bzen:)

canım benim seni çok iyi anlıyorum bizimde 5 yılımızda geldi , hala inanamıyorum endişeliyim pazartesi dr gidicem kalp atışları için hayırlısıyla duyarız inşallah

sanada canım

bende 51,900 den , 52, 200 oldum :)

inşallah canım hayırlısıyla, rabbim hepimize sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlık bebekler rahat kolay bir doğum nasip edip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
Merhabaa arkadaşlar benıde listyee ekleyebilirmisiniz.
Bende hayırlsııyla kısmet olursa mayıs annesı olucamm sat 27 temmuzdu 3 mayıs dogumm gorunuyor kısmetse rabbım b mukemmel otesı duyguyu herkeze yasatsın ınsallah ısteyen herkeseee versın rabbımmmm herkezın gonlune gore olsun sızleredeee saglıklı sıhatlııı bı gebelık dılıyorum bebegınıızı hayırlsııylaaa kucanıza alırsınız ınsallahh.Ben adet tarihim 13 gün geçince öğrendim idrar testiyle gebeliğimi ertesi gün kan testi yaptırdım oda poztıf çıktı çok şükür.2 haftaya yakın bı zaman sonrada doktora basladım hayırlsıylaaa bebegımınnn varlıgını gormek ıcın ılk resmını aldık cok sukur hersey yolnda umarım sızlerınde gonlunuze gore gebelıgınız olur saglık ve sıhayt dolu.rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu uzun süreçte çok heycanlı ve uzun soluklu bi beekleyiş.

güzel dileklerin için teşekkürler amin amin

kızlar çatlaklar için satılan kremler çok pahalı bir iki marka buldum mustela 155,liearac 99 lira of napcaz pazartesi dr sorayım ne önerecek benim dr rahat birşey kullanma der kesin :) içerikleri nasıl acana ben her banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum çok kuru cildim çünkü , birde selülütlerim arttı ya

Son düzenleme:

günaydın hayırlı olsun canım biz de keseyi gördük 10 gün sonra gelin dedi ben de çok heyecanlıyım.bu hafta değil öb
r hafta gitcez biz de ama nasıl bekliycez bilmiyorum

Merhaba hoşgeldin aramıza,hayırlı uğurlu olsun bebişin

canım tarıfı yazmanı 4 göle beklıcem :)

herkese hayırlı sabahlar kızlar
bu gece ruyamda bebeğimi gördüm uzun boylu oğlandı :)

hayırdır inş Allah gönlüne göre versin canım,benim bebeğim kız çıktı babasının ve teyzesinin rüyasında ama bakalım:)teyzesi daha bilmiyo incir görmüş rüyasında kız bebek demekmiş senden haber bekliyorum dedi:)

slm arkadaşlar bende hamişim 2. gebeliğim nasipse 17 ağustos son tarihim, çift çizgiyi gördüm geçen hafta p.tesi dr a gidicem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…