2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın annecikler ve küçük mucizeleri:)

inşallah bol tepikli bir gün geçirirsiniz

ya alışverişleri duydukça bende hevesleniyorum. çevremde yeni çocuğu olan çok arkadaşım var onlardan hep tavsiyeler alıyorum sürekli. bütün tulumlar alt değiştiriken zor oluyormuş çok alma diyorlar. çıt çıtlı badi çok kullanışlıymış. ikili takımlar daha iyi oluyormuş. bebişlerimiz yaza da denk gelse ilk başta çok ince giydirilmiyormuş. o sebeple ilk kıyafetleri şortlu ve askılı almamak gerekiyormuş. birde bebekler ilk başta çok kustuğu için yan yatma yastığı çok kullanışlıymış. Hatta arkadaşım bu yastığı ilk doğduğunda hastaneye bile götürebilirsin dedi. belki işimize yarar diye yazayım dedim.

inşallah bu ay içinde bende alışverişi halletmek isitoyrum.

kekın ıcındekı havuc okdr etkılermı yav
gercı hamur ısı yapıyo kek bıde tatlı baymıstır.
ben hergun portakal suyu fln ıcıyorum
hayret bende olmuyo bu derece.
benım kız kel dogacak galıba
yok cnm ben hamur ısını bol tukettıgımden olmuyordu hıc o havuc yaptı kesın yada hamur ısıyle karısınca olduyandımmm o begenmedıgım hapa nasıl atladım bı gorsen
Kızlar bugun oğluşla babamızdan para aldık alışverişe gittik oğluma puset aldım cok hoşuma gitti sizce pusete kaç ay yatabilir
hayırlı olsunnn resmı paylasırmısın fıkır olsun bzıe
Şekerimizin cikmayisini puding yiyerek kutladik kizimla
ohh afıyet bal seker olsun
merhaba canım hayırlıolsun cok guzel mıs besıgın ama bence uyku setı almsan bıle kenarları ıcın koruyucu al derım
Kızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı
cnm bende kan ve vıtamın ılacı kullanıyroum magneymu banada vermedı doktorum sanıryorumkı kasılmalar fln olunca verılıyor
kızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
hosgeldın aramızaaaa
Günaydın kuzularrr
nasılsınızzzz
gunaydın canım uykusuz bır gecenın ardından yorgun uyanmak işte oyleyım nasılım ıyımıyım hıc bılmıyorum

cok guzelmıs uygunmuta acaba kullanıslımı?

günaydınnnnn göbekdaşlarımmmmm, fıstık arkadaşlarımmmm ve tatlı mı tatlı ezmeleri, mucizeleri:)

biz bugün evden duş alıp çıktık ve çok mayışığız hava güzel istanbul da ama gene de korkarak aldım çıktım inşallah hastalanmayız bir yerlerimiz ağrımaz...

çalışan bir anne adayı olarak yine haftayı yarıladığımızı düşünüp mutlu olanlardanım:)

Kızlar benim de ağrı olarak akşam üstü başlayan kuyruk sokumu ağrım oluyor sızı şeklinde inşallah çoğalmaz işim de oturarak çok zorlanırız... Rabbim hepimizin ağrılarını hafifletsin en kolay doğumları en hayırlı evlatı sağlıkla nasip etsin:)

sıkıntılarımıza ferahlık versin yardımcımız olsun inşallahhhhh

hepinizi çokk öpüyoruz kızıcımla:)kendinize çokkk iyi bakınnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

3 gundur gecelerı uyuyamıyorum yanıyorum resmen dogalgazı ful kapattım esım yanımdaolmasa cam pencere acıp oyle yatıcam gece kalktım 2 de dus aldım rahatladım oyle uyumusum sabahta heryerım tutuk uyandım sanırım yıne zor gunler baslıyor

Allah yardımcın olsun canım ama yine de halimize bin şükür yaz hamişlerini düşünelim:)

ben de ayakkabılardan şikayetciyim daha da şişcekmiş napcaz bilmem işe terlikle gelcem ben artık herhalde:)

Günaydın :)
Bugün öğlen arasında hastane çıkışı almaya gideceğim :) 2. oğlan olunca herşeyi var oluyor zaten ama çocuğum en azından hastane çıkışında abisinin eskisini giymesin değil mi :))
Bi de bu aralar bana da ateş basıyor,çok üşüyen biri olarak bu durumdan pek de şikayteçi olduğum söylenemez :)
Herkese mutlu günler kızlar

oğlum olsaydı abisinin hastane çıkışını giyecekti doğduğunda, öyle heves etmiştim ben de :) Senin ufaklığa şimdiden hayırlı olsun canım :)

Allah yardımcın olsun canım ama yine de halimize bin şükür yaz hamişlerini düşünelim:)

ben de ayakkabılardan şikayetciyim daha da şişcekmiş napcaz bilmem işe terlikle gelcem ben artık herhalde:)
tabı cnm bu gunlerımıe sukur yınede
terlıkmıdegsılık olur aslında denemek lazım

gunaydın canımmm ısın en zevklı kısmı hastane cıksıı sanırım benımkını kayınvalıdem aldı ama yınede goumun onunden gıtmıyor

Günaydın, dün eşimle alışveriş merkezine gittik kendimize birşeyler alalım diye, sonra kendimizi bebek mağazalarında bulduk sonuç olarak da oğlumuza kıyafet alıp çıktık dünyalar bizim oldu

gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugun dun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah

bu arada hafta sonu yorulmus ve strese girmistim ayrica idrar yolu enfeksiyonumda lokosit +++ cikmis bunlar tetikledi diye dusunuyorum

Günaydınnnn anneler....

haftayı yarıladık bakalım bende cuma gününe nasip olursa doktora gitcem şeker yüklemesi için inşallah bişey çıkmaz

allah yardımcın olsun canım. dualarımız seninle. inşallah bu müdahale süreci durdururda, zamanı gelene kadar bekler bebeğin.

çok geçmiş olsun canım kısa zamanda herşey normale döner inşallah

Cok gecmis olsun canim iyi dusun iyi olsun sukurler olsun ki simdi bircok olanagimiz var birsey olmadan biliyor ve onlem alabiliyoruz allahin izniyle birsey olmaz vaktinde gelsin insallah. Bu arada aklima takildi benimde karnim 3 gundur cok sert ama sanci falan hissetmiyorum geriliyor sanki ama baya sert seninde oylemiydi ???

çok geçmiş olsun canım, inşallah bu şikayetlerini çabucak atlatırsın. Yanında seninle ilgilenecek birisi var mı?? umarım vardır, bol bol yatıp dinlen, kafanı da hiçbirşeye takmamaya çalış. Bebişin herşeyden daha önemli şu an, dualarım seninle

gunaydınn teeyzoşlar nasılsınz bakalımm
bızde kalktık kayhaltı hazırlıoz
seker yukleme kısmınıda hallettık sukur bu arada hemogramım süreklı dusuo
8 haftalıkken 13.7 ıle başlamıstık 12.3 e dusmustu 11.7 e dusmus şimdi de
cuma randevumuz var gostercez
sızın onerılerınız varmı drunuzun soyledıği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…