- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.741
kızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
yok cnm ben hamur ısını bol tukettıgımden olmuyordu hıc o havuc yaptı kesın yada hamur ısıyle karısınca oldukekın ıcındekı havuc okdr etkılermı yav
gercı hamur ısı yapıyo kek bıde tatlı baymıstır.
ben hergun portakal suyu fln ıcıyorum
hayret bende olmuyo bu derece.
benım kız kel dogacak galıba
hayırlı olsunnn resmı paylasırmısın fıkır olsun bzıeKızlar bugun oğluşla babamızdan para aldık alışverişe gittik oğluma puset aldım cok hoşuma gitti sizce pusete kaç ay yatabilir
ohh afıyet bal seker olsunŞekerimizin cikmayisini puding yiyerek kutladik kizimla
merhaba canım hayırlıolsun cok guzel mıs besıgın ama bence uyku setı almsan bıle kenarları ıcın koruyucu al derımKızlar umarım keyifler iyidir,
geçmişe şöylebir baktım bazılarımızda şeker çıkmış, şu kalan zamanı kolaylıkla atlatmanızı diliyorum, umarım diyetler iyi gider. Ben de bugünçıktım yine bebişime alış veriş yaptım. Bir de yatağımızı aldık İşbir yataktan, alez ve yastıkta aldık. Yenşdoğan yastığı incecik bir şey. Bir de kızlar bir ley sorucam karyolamız şu ikeanın karyolarındanEki Görüntüle 625311
Sizce uyku seti almak gerekli mi buna hani uyku setlerinde şu yanlara ve öne konan korumalar var ya onlardan gerekir mi? Yoksa sadece nevresim takımı almam yeterli mi? Şimiden teşekkürler kızlar.
cnm bende kan ve vıtamın ılacı kullanıyroum magneymu banada vermedı doktorum sanıryorumkı kasılmalar fln olunca verılıyorKızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı
hosgeldın aramızaaaakızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
gunaydın canım uykusuz bır gecenın ardından yorgun uyanmakGünaydın kuzularrr
nasılsınızzzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 gundur gecelerı uyuyamıyorum yanıyorum resmen dogalgazı ful kapattım esım yanımdaolmasa cam pencere acıp oyle yatıcam gece kalktım 2 de dus aldım rahatladım oyle uyumusum sabahta heryerım tutuk uyandım sanırım yıne zor gunler baslıyor
Günaydın :)
Bugün öğlen arasında hastane çıkışı almaya gideceğim :) 2. oğlan olunca herşeyi var oluyor zaten ama çocuğum en azından hastane çıkışında abisinin eskisini giymesin değil mi :))
Bi de bu aralar bana da ateş basıyor,çok üşüyen biri olarak bu durumdan pek de şikayteçi olduğum söylenemez :)
Herkese mutlu günler kızlar
tabı cnm bu gunlerımıe sukur yınedeAllah yardımcın olsun canım ama yine de halimize bin şükür yaz hamişlerini düşünelim:)
ben de ayakkabılardan şikayetciyimdaha da şişcekmiş napcaz bilmem işe terlikle gelcem ben artık herhalde:)
Günaydın :)
Bugün öğlen arasında hastane çıkışı almaya gideceğim :) 2. oğlan olunca herşeyi var oluyor zaten ama çocuğum en azından hastane çıkışında abisinin eskisini giymesin değil mi :))
Bi de bu aralar bana da ateş basıyor,çok üşüyen biri olarak bu durumdan pek de şikayteçi olduğum söylenemez :)
Herkese mutlu günler kızlar
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
çok geçmiş olsun canım kısa zamanda herşey normale döner inşallahgunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?