- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.761
gunaydin nasilsiniz anneler?gune soyle guzel bir kahvaltiyla baslayip bebisleri ve kendinizi mutlu edin :)
ben aldim o korumalrdan ne olur ne olmaz simdi lazim olmasa bile azcik buyuduklerinde hareket edeckler parmaklarini sikistirirlar kafalarini felan carparlar cocuk sonucta,tavsiye ederim
Cnm çok saol benden şundan tereddür etiim uyku setlerine bakıyorum hep uzunlukları karyolaya göre daha fazla sanki daha geniş yataklar için yapılmış. Ama demek ki farklı farklı ebatları var araştırıp alıcam
magnezyumu kasik agrilari kramplari olanlar kullaniyorlar bende daha olmadi o yuzden ben kullanmiyorum ama sende de agri vs varsa dr una sorarak kulllanabilirsin
günaydın annecikler ve küçük mucizeleri:)
inşallah bol tepikli bir gün geçirirsiniz
ya alışverişleri duydukça bende hevesleniyorum. çevremde yeni çocuğu olan çok arkadaşım var onlardan hep tavsiyeler alıyorum sürekli. bütün tulumlar alt değiştiriken zor oluyormuş çok alma diyorlar. çıt çıtlı badi çok kullanışlıymış. ikili takımlar daha iyi oluyormuş. bebişlerimiz yaza da denk gelse ilk başta çok ince giydirilmiyormuş. o sebeple ilk kıyafetleri şortlu ve askılı almamak gerekiyormuş. birde bebekler ilk başta çok kustuğu için yan yatma yastığı çok kullanışlıymış. Hatta arkadaşım bu yastığı ilk doğduğunda hastaneye bile götürebilirsin dedi. belki işimize yarar diye yazayım dedim.
Cnm çok saol bilgiler için böyle tecrübelerden faydalanmak iyi oluyor ilk bebeiş anne adayları için. Benim de kafamda o kadar çok soru oluyor ki...
inşallah bu ay içinde bende alışverişi halletmek isitoyrum.
yok cnm ben hamur ısını bol tukettıgımden olmuyordu hıc o havuc yaptı kesın yada hamur ısıyle karısınca olduyandımmm o begenmedıgım hapa nasıl atladım bı gorsen
hayırlı olsunnn resmı paylasırmısın fıkır olsun bzıe
ohh afıyet bal seker olsun
merhaba canım hayırlıolsun cok guzel mıs besıgın ama bence uyku setı almsan bıle kenarları ıcın koruyucu al derım
Alıcam cnm çok saol fikrini paylaştığın için.
cnm bende kan ve vıtamın ılacı kullanıyroum magneymu banada vermedı doktorum sanıryorumkı kasılmalar fln olunca verılıyor
hosgeldın aramızaaaa
gunaydın canım uykusuz bır gecenın ardından yorgun uyanmakişte oyleyım nasılım ıyımıyım hıc bılmıyorum
cok guzelmıs uygunmuta acaba kullanıslımı?
Ben de geceleri çok sık uyanıyorum ve devamlı üstümü açıyorum bana da sıcak basıyor hatta eşim üşüyeceksin diye üstümü örtmeye kalktı bir kaç kere nerde bana sıcak basıyo bir de devamlı dönüp duruyorum rahat pozisyonu bulmak için. Sanırım zor zamanlarımız başlıyor. Herkese kolaylıklar diliyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 gundur gecelerı uyuyamıyorum yanıyorum resmen dogalgazı ful kapattım esım yanımdaolmasa cam pencere acıp oyle yatıcam gece kalktım 2 de dus aldım rahatladım oyle uyumusum sabahta heryerım tutuk uyandım sanırım yıne zor gunler baslıyor
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
Ben de geceleri çok sık uyanıyorum ve devamlı üstümü açıyorum bana da sıcak basıyor hatta eşim üşüyeceksin diye üstümü örtmeye kalktı bir kaç kere nerde bana sıcak basıyo bir de devamlı dönüp duruyorum rahat pozisyonu bulmak için. Sanırım zor zamanlarımız başlıyor. Herkese kolaylıklar diliyorum
kizlar guzel dilekleriniz ve samimi arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim, boyle paylasinca ve sizlerin duasini alinca kendimi daha iyi ve guclu hissettim Allah sizden razi olsun ve hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.. amin..
"huzurlu" arkadasim karnim sirt ustu yatarken duzenli araliklarla sertlesiyor sonra yumusuyor..basta bebek poposunu cikardi sandim sonra baktim genel bir sertlik ve duzenli sertlesip yumusuyor..ama ilk dr.a gittigimde karnimin sert oldugunu anlamamistim cunku benim karnim hep sert geliyodu bana zaten..ve agri da hafif karin agrisi gibiydi, daha cok midem bulaniyodu idraryolu enf.icin kullanmaya basldigim zinnat antibiotik yapti sanmistim.. hic dikkate deger bir agrim yoktu.dr.anladi sertligi, yumusadi ama yinede bir nts ye gir dedi..yarim saat cihaza bagladilar sancilar cikti canim..
dr farketmis ilaclarini kullanmissin insallah zamannda gelecek bebegin ,kendi kendini telkin et biraz stres tetiklemesin yenidengunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
kizlar guzel dilekleriniz ve samimi arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim, boyle paylasinca ve sizlerin duasini alinca kendimi daha iyi ve guclu hissettim Allah sizden razi olsun ve hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.. amin..
"huzurlu" arkadasim karnim sirt ustu yatarken duzenli araliklarla sertlesiyor sonra yumusuyor..basta bebek poposunu cikardi sandim sonra baktim genel bir sertlik ve duzenli sertlesip yumusuyor..ama ilk dr.a gittigimde karnimin sert oldugunu anlamamistim cunku benim karnim hep sert geliyodu bana zaten..ve agri da hafif karin agrisi gibiydi, daha cok midem bulaniyodu idraryolu enf.icin kullanmaya basldigim zinnat antibiotik yapti sanmistim.. hic dikkate deger bir agrim yoktu.dr.anladi sertligi, yumusadi ama yinede bir nts ye gir dedi..yarim saat cihaza bagladilar sancilar cikti canim..
Yaaa bı benım dr ılac vermıyo bana heralde
heryerım agrııyo bel fıtıgım var dıyorum
yuruyus yapıcaksın kasları ve kemıklerı guclendıreceksın
baska yolu yok dıyo vermıyo magnezyum falan fılan
hap kullanımına karsı bırı sanırım kan hapımıda kesmıstı..
Benbılmem bak sana ne guzel jel vermmıs
adı ne merak ettım Fastjel mi?
gercı jeller fıtık agrım oldugu zmn bana ıse yaramıyodu ama
hıc yoktan ıyıdır saana ıyı gelır ınsss.
voltaren verdi cnm umarım işe yarar feci durumdayım çnkü, demiri nie kesio yaa ne alaka, çokmu iimş kan değerlerin 14-15 falanmı merak ettm cnm
voltaren verdi cnm umarım işe yarar feci durumdayım çnkü, demiri nie kesio yaa ne alaka, çokmu iimş kan değerlerin 14-15 falanmı merak ettm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?