2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben de geceleri çok sık uyanıyorum ve devamlı üstümü açıyorum bana da sıcak basıyor hatta eşim üşüyeceksin diye üstümü örtmeye kalktı bir kaç kere nerde bana sıcak basıyo bir de devamlı dönüp duruyorum rahat pozisyonu bulmak için. Sanırım zor zamanlarımız başlıyor. Herkese kolaylıklar diliyorum

cok gecmıs olsun canım ınsallah melegın acele etmez cnm bol bol yat dınlen dularımız senınle olsun ınsalah

Geçmiş olsun cnm inş oğlun zamanının gelmesini bekler, sen de yat dinlen stresten uzak durmaya çalış

walla allah yardımcımız olsun bebegımın geldıgı zamanları dusunuyorum o zmn nolurr azcık uyuyım dıyrum gecelrı belkıde uyumak ıstıcez ama uyuyamıcaz

Canım Allah yardımcın olsun senin için dua edeceğiz. Umarım tedaviler işe yarar ve bebişin zamanını bekler.

kizlar guzel dilekleriniz ve samimi arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim, boyle paylasinca ve sizlerin duasini alinca kendimi daha iyi ve guclu hissettim Allah sizden razi olsun ve hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.. amin..

"huzurlu" arkadasim karnim sirt ustu yatarken duzenli araliklarla sertlesiyor sonra yumusuyor..basta bebek poposunu cikardi sandim sonra baktim genel bir sertlik ve duzenli sertlesip yumusuyor..ama ilk dr.a gittigimde karnimin sert oldugunu anlamamistim cunku benim karnim hep sert geliyodu bana zaten..ve agri da hafif karin agrisi gibiydi, daha cok midem bulaniyodu idraryolu enf.icin kullanmaya basldigim zinnat antibiotik yapti sanmistim.. hic dikkate deger bir agrim yoktu.dr.anladi sertligi, yumusadi ama yinede bir nts ye gir dedi..yarim saat cihaza bagladilar sancilar cikti canim..

Anladim canim coook gecmis olsun allahin izniyle birsey olmaz bekler melegin zamanini ben hafta sonu gidecegim doktora bi danisayim surekli sert bu aralar

dr farketmis ilaclarini kullanmissin insallah zamannda gelecek bebegin ,kendi kendini telkin et biraz stres tetiklemesin yeniden

melicim cok geçmiş olsun cnm
ıkız annelerının hep bu haftalarda başlıo sancıları
ve 36 haftaya kadara durduruolar hiç merak etme cnm
senın kendını rahat tutman cok onemli
stres de doğum sancılarını tetıkler cünkü
drlar yapılması gerekenı yapıolar zaten acılma vs yoksa sancıyı duruduolar cnm
suyunun gelmesı ve açılma kontrol edılemıo ama
bol bol ya şafi cek allaha emnat et bızım de dularımız senınle cnm

melıcım cnm cok gecmıs olsun.
Allaha emanet oglusun hıc moralını bozma
onlemler alınmıs nasılsa.
sende dınlenmene bak kendını yorma sakın.
Stres en buyuk dusmanımız, ahh bı bırakabılsek.
Allahın ıznıyle gececek bugunler.

bugün bel ağrıma dayanamayarak doktorumuza gittik kızlar, dr. telaşlandı bel ağrısı olunca ama çok şükür bebişim gayet iimiş 1017 gr geldi 35 cm olmuş kuzucum, sancıya bağladı o da normal çıktı çok şükür, yalnız idrar yollarında enfeksiyon varmış biraz onun için ilaç yazdı toz, belağrımada jel verdi birde artık bebeğin kemikelri geliştiği için bizde kasiyum eksikkliği olabiliomuş onun içinde destek yazdı, bugün alıp kullancam iişalah ii gelir, çünkü belim gerçekten çoook kötü,sanki kemklerimi kırıp batırıolar,adım atamıorum resmen,cumarteside şeker yüklemem olcak işte,onuda atlatırsak allahın iznyle biraz rahatlıcam,sizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum...

Yaaa bı benım dr ılac vermıyo bana heralde
heryerım agrııyo bel fıtıgım var dıyorum
yuruyus yapıcaksın kasları ve kemıklerı guclendıreceksın
baska yolu yok dıyo vermıyo magnezyum falan fılan
hap kullanımına karsı bırı sanırım kan hapımıda kesmıstı..

Benbılmem bak sana ne guzel jel vermmıs
adı ne merak ettım Fastjel mi?
gercı jeller fıtık agrım oldugu zmn bana ıse yaramıyodu ama
hıc yoktan ıyıdır saana ıyı gelır ınsss.

voltaren verdi cnm umarım işe yarar feci durumdayım çnkü, demiri nie kesio yaa ne alaka, çokmu iimş kan değerlerin 14-15 falanmı merak ettm cnm

voltaren verdi cnm umarım işe yarar feci durumdayım çnkü, demiri nie kesio yaa ne alaka, çokmu iimş kan değerlerin 14-15 falanmı merak ettm cnm

voltaren mııı
o baya guclu bı jel cnm ya gebelıkte kullanılabılıyomu kı
sasırdım ben gebelık suphem varken bıle bana baska seyler yazıyodu fızık drum
zararı olsa vermezdı tabı ama ne bılıyım sen yınede arastır
surdugumuz hersey kana karısıyo sonucta.

genelde kan degerlerım ıyıdı 13 cıvarıydı
smdıde 12 kusur 13e yakın bsy cıkmıs en son
onu gorunce gerek yok gebelık ıcın degerler guzel dedı :44:

Selam kızlar, herkese güzel sağlıklı bir gün diliyoruz oğlumla. Hepimizin hafiften sıkıntılrı başlamış. Benim de çok uzun süre ayaklarımı sarkıtıp oturunca ayaklarım şişiyor, özellikle sol ayağım. Allah daha büyük sıkıntılar yaşatmasın hiçbirimize.

Meli1 çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun. Sen de kendine dikkat et, bol dinlen, en önemlisi stres sıkıntı yapma ki bebeğin zamanında gelsin.

voltaren mııı
o baya guclu bı jel cnm ya gebelıkte kullanılabılıyomu kı
sasırdım ben gebelık suphem varken bıle bana baska seyler yazıyodu fızık drum
zararı olsa vermezdı tabı ama ne bılıyım sen yınede arastır
surdugumuz hersey kana karısıyo sonucta.

genelde kan degerlerım ıyıdı 13 cıvarıydı
smdıde 12 kusur 13e yakın bsy cıkmıs en son
onu gorunce gerek yok gebelık ıcın degerler guzel dedı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…