- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.161
Cold mix kullanıyorum zaten sabah o rahatlattı da uyudu kuzum.kışın bizim evde Cold mix,burun spreyi ve otribebe aspiratör ayrılmaz üçlü :)Cold mix kullaniyor musun aciyor o
Sagol sizin de kutlu olsun. Sabah oglumu buradaki ilkokula goturecektim gosterileri izlemeye ama dun aksam burada kar yagdi hava soguk diye gitmedik. Iki yil once Regaip kandilinde oglusum dunyaya gelmistiKandiliniz mubarek olsun kizlar.
Miniklerimin de bayramini kutlarim.
Ne guzel iki kutlu mutlu gun bir araya geldi.
Sagol sizin de kutlu olsun. Sabah oglumu buradaki ilkokula goturecektim gosterileri izlemeye ama dun aksam burada kar yagdi hava soguk diye gitmedik. Iki yil once Regaip kandilinde oglusum dunyaya gelmisti
Ben memeyi bıraktırmaktan korkarken sanırım tuvalet olayı bizi daha zorlayacakBugun cok komikti
lazimlik aldim dun
Ela kurcaliyo tabi surekli anne cis diyo sandalye misali oturup kalkiyo filan.
sonra baktim pijamasini indirmeye calisiyo.
anne ac cis yapcam dedi bende indirdim.
bezinle otur annecim dedim cunku ilk denememiz hic inancim yok. Bezi istemedi ac dedi. Iyi dedim. Bezi actik. otur diyorum ama yok oturmuyo oynuyo hala sifon koluyla muzik kismiyla filan derken baktim comeldi yan tarafa sarrr diye salivermesinmi orta yere. Bugun 2 defa yapti bunu. Uzerine oturmuyo yanina yere yapiyo indirip. Gulsemmi aglasammi kalakaldim oyle. lazimligin icine nasil yaptircaz bilmiyorum =))
Zaman ne çabuk geçiyor zeynepte Kandil'de 2 günlüktü.Sagol sizin de kutlu olsun. Sabah oglumu buradaki ilkokula goturecektim gosterileri izlemeye ama dun aksam burada kar yagdi hava soguk diye gitmedik. Iki yil once Regaip kandilinde oglusum dunyaya gelmisti
Ayy ben de cok korkuyorum bu tuvalet olayindan cocuklar alisana kadar her yerimiz cis, kaka olacak sanirim.Bugun cok komikti
lazimlik aldim dun
bezinle otur annecim dedim cunku ilk denememiz hic inancim yok. Bezi istemedi ac dedi. Iyi dedim. Bezi actik. otur diyorum ama yok oturmuyo oynuyo hala sifon koluyla muzik kismiyla filan derken baktim comeldi yan tarafa sarrr diye salivermesinmi orta yere. Bugun 2 defa yapti bunu. Uzerine oturmuyo yanina yere yapiyo indirip. Gulsemmi aglasammi kalakaldim oyle. lazimligin icine nasil yaptircaz bilmiyorum =))
Bizim lazimlik sifir gorkem hic kullanmadi banyoda duruyor zeynepte kullanacagini sanmam keske pahali bir sey almasaydin pek kullanmiyor cocuklar lazimligi muzikli olanlari tavsiye etmiyorlar dikkat dagitiyormus zeynepte yikanirken cis diyor birden yapiyor en azindan cislerinin geldigini anliyorlar ayrica benim kizda kandilden birgun sonra dogmustu kandil bebisleriBugun cok komikti
lazimlik aldim dun
Bizim lazimlik sifir gorkem hic kullanmadi banyoda duruyor zeynepte kullanacagini sanmam keske pahali bir sey almasaydin pek kullanmiyor cocuklar lazimligi muzikli olanlari tavsiye etmiyorlar dikkat dagitiyormus zeynepte yikanirken cis diyor birden yapiyor en azindan cislerinin geldigini anliyorlar ayrica benim kizda kandilden birgun sonra dogmustu kandil bebisleri
Hediyeyse yapacak bisey yok aferin halaya lazimligina kadar dusunup almisHaklisiniz lazimlik oyuncakli olunca ilgisi direk kayiyor gorumcem almis bunu bisey diyemedim o yuzden bana kalsa bende duz bisey alicaktim.
Ay bende Kilo vermem lazım şöyle 8-10 Kilo gibi bi fazlam var.ama hiç içimden gelmiyorRejim yapmam lazım ama bende hiç o istek yok
Bizimde banyo wc kirilip yapilacak halilar benimkilerde temizlenecek evin isi bitmiyo bunlarda halledilince zeynep ve gorkeme genc odasi almak istiyorum mutfak degisince halinin rengi uymadi siyah-beyaz hali almam lazim falan filan zeynep in dogumgununu kendi icimizde kutluycaz annem babam sehir disinda zaten baskalarinada gerek yok zaten bizim nişan pastamiz resimliydi sevmedim o sekli kesilip yenilme durumu tuhaf oluyor esim saclarini yiyorum kil cikmaz insallah demistiAy bende Kilo vermem lazım şöyle 8-10 Kilo gibi bi fazlam var.ama hiç içimden gelmiyor
Bende doğum günü için hazırlıklara başlıycam. Benim en büyük derdim ev.badana olacak halılar yıkanacak falan yani.kafamda planlarım var.Zeynepe üstünde resmi olan pasta yaptırmak istiyorum.evi ilk doğum gününden nişansade süsleyeceğim
İkramlar güle kafamda planlı
Ay oğlak burcunun en büyük özelliğidir sürekli planlı olmak.Bende tam bir oğlağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?