2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kandiliniz mubarek olsun kizlar.
Miniklerimin de bayramini kutlarim.
Ne guzel iki kutlu mutlu gun bir araya geldi.

Kandiliniz mubarek olsun kizlar.
Miniklerimin de bayramini kutlarim.
Ne guzel iki kutlu mutlu gun bir araya geldi.
Sagol sizin de kutlu olsun. Sabah oglumu buradaki ilkokula goturecektim gosterileri izlemeye ama dun aksam burada kar yagdi hava soguk diye gitmedik. Iki yil once Regaip kandilinde oglusum dunyaya gelmisti

Sagol sizin de kutlu olsun. Sabah oglumu buradaki ilkokula goturecektim gosterileri izlemeye ama dun aksam burada kar yagdi hava soguk diye gitmedik. Iki yil once Regaip kandilinde oglusum dunyaya gelmisti

Aaa gundasiz desene
benim kizimda kandilde dogmustu.

Bugun cok komikti
lazimlik aldim dun
Ela kurcaliyo tabi surekli anne cis diyo sandalye misali oturup kalkiyo filan.
sonra baktim pijamasini indirmeye calisiyo.
anne ac cis yapcam dedi bende indirdim.
bezinle otur annecim dedim cunku ilk denememiz hic inancim yok. Bezi istemedi ac dedi. Iyi dedim. Bezi actik. otur diyorum ama yok oturmuyo oynuyo hala sifon koluyla muzik kismiyla filan derken baktim comeldi yan tarafa sarrr diye salivermesinmi orta yere. Bugun 2 defa yapti bunu. Uzerine oturmuyo yanina yere yapiyo indirip. Gulsemmi aglasammi kalakaldim oyle. lazimligin icine nasil yaptircaz bilmiyorum =))

Ben memeyi bıraktırmaktan korkarken sanırım tuvalet olayı bizi daha zorlayacak
Zeynepte hep bezsiz olsun pijamasız dursun istiyor ama çiş kaka yapmak için hiç oralı değil

Zaman ne çabuk geçiyor zeynepte Kandil'de 2 günlüktü.

Ayy ben de cok korkuyorum bu tuvalet olayindan cocuklar alisana kadar her yerimiz cis, kaka olacak sanirim.
Bu cok teferruatli lazimliklar cocuklarin dikkatini dagitiyormus. Ela da cok begendi sanirim tuvaletini ona yapmaya kiyamadi

Bizim lazimlik sifir gorkem hic kullanmadi banyoda duruyor zeynepte kullanacagini sanmam keske pahali bir sey almasaydin pek kullanmiyor cocuklar lazimligi muzikli olanlari tavsiye etmiyorlar dikkat dagitiyormus zeynepte yikanirken cis diyor birden yapiyor en azindan cislerinin geldigini anliyorlar ayrica benim kizda kandilden birgun sonra dogmustu kandil bebisleri

Haklisiniz lazimlik oyuncakli olunca ilgisi direk kayiyor gorumcem almis bunu bisey diyemedim o yuzden bana kalsa bende duz bisey alicaktim.

Slm kızlar nasılsınız. Biz 3-4 gündür annemdeydik bugün eve gidiyoruz. Zeynep çok huysuzdu bu sefer.hep dışarı istedi ama havada çok iyi değildi çok çıkamadık
Zeynepe bisiklet almak istiyorum pedal çeviremez belki ama yavaş yavaş öğrenir belki yaz Boyunca

Biz arkadan itmeli bisiklet aldık evde de komşunun oğlunun 3 tekerlekli bisikleti var . Bizim haftasonumuz temizlikle geçti. Doğum günü içinde bakınmaya başladım biz memlekette olacağız kalabalık olacak bu yılda

Rejim yapmam lazım ama bende hiç o istek yok
Ay bende Kilo vermem lazım şöyle 8-10 Kilo gibi bi fazlam var.ama hiç içimden gelmiyor
Bende doğum günü için hazırlıklara başlıycam. Benim en büyük derdim ev.badana olacak halılar yıkanacak falan yani.kafamda planlarım var.Zeynepe üstünde resmi olan pasta yaptırmak istiyorum.evi ilk doğum gününden daha sade süsleyeceğim
İkramlar güle kafamda planlı
Ay oğlak burcunun en büyük özelliğidir sürekli planlı olmak.Bende tam bir oğlağım

Zeynep bu sıralar çok inat oldu.tam 2 yaş sendromu. Hep olumsuz cümleler kuruyor.herşeyi ağlayarak istiyor. Kendine zarar verecekmiş hiç umrunda değil.çok yoruluyorum Son günlerde.

Esim 4 gundur evdeydi benim bebislerde eve girmediler nerdeyse bende temizlik yaptim uyudum tv seyrettim dinlendim biraz gorkemin istahi duzeldi ama hircinlik devam ediyor sadece 3 yasina girdiginde de boyle olmustu her yeni yas gorkemde hircinlik yapiyor resmen sonra atlatiyoruz zeynepte arada cadiligi tutuyo tabiki bu ara zor uyutuyoruz ikisini aksam 21:30da zar zor uyutuyoruz ikisini

Bizimde banyo wc kirilip yapilacak halilar benimkilerde temizlenecek evin isi bitmiyo bunlarda halledilince zeynep ve gorkeme genc odasi almak istiyorum mutfak degisince halinin rengi uymadi siyah-beyaz hali almam lazim falan filan zeynep in dogumgununu kendi icimizde kutluycaz annem babam sehir disinda zaten baskalarinada gerek yok zaten bizim nişan pastamiz resimliydi sevmedim o sekli kesilip yenilme durumu tuhaf oluyor esim saclarini yiyorum kil cikmaz insallah demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…