- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.181
Biz iki kere sendromluyuz hem 4 hem2 caresiz birakiyorlar bazen beni ne soyluyecegimi ne yapacagimi sasiriyorum bende bu ara zordayim esma sorma pozitif olamiyorum sinirliyim bugun esimle çöpü niye gec attin diye bagirdim sonra uzuldum oda sessizce atti geldi icerlemis bana ofke kontrolumu saglayamiyorum cocuklara bagiramayinca saga sola sariyorum bu da esime denk geliyo tabi elimin altinda o var ne yapiyim yoruluyorum yaniZeynep bu sıralar çok inat oldu.tam 2 yaş sendromu. Hep olumsuz cümleler kuruyor.herşeyi ağlayarak istiyor. Kendine zarar verecekmiş hiç umrudeğil.çok yoruluyorum Son günlerde.
Allah yardımcın olsun canım senin işin iki kere zor.çocuklar büyüdükçe daha zor oluyorlarmış onu anladım. Bende sırf bu yüzden ikinci çocuk düşüncemi erkeneBiz iki kere sendromluyuz hem 4 hem2 caresiz birakiyorlar bazen beni ne soyluyecegimi ne yapacagimi sasiriyorum bende bu ara zordayim esma sorma pozitif olamiyorum sinirliyim bugun esimle çöpü niye gec attin diye bagirdim sonra uzuldum oda sessizce atti geldi icerlemis bana ofke kontrolumu saglayamiyorum cocuklara bagiramayinca saga sola sariyorum bu da esime denk geliyo tabi elimin altinda o var ne yapiyim yoruluyorum yani
Değişik olsun diye öyle istiyorum pastayı.Zeynep için eğlenceli olur.haftasonu kardeşimin doğum gününü kutladık.aman allah benim cadı bıkmadı mum üflemeye.Bide pastada kendini görürse eminim bütün gün mum üfler :)Bizimde banyo wc kirilip yapilacak halilar benimkilerde temizlenecek evin isi bitmiyo bunlarda halledilince zeynep ve gorkeme genc odasi almak istiyorum mutfak degisince halinin rengi uymadi siyah-beyaz hali almam lazim falan filan zeynep in dogumgununu kendi icimizde kutluycaz annem babam sehir disinda zaten baskalarinada gerek yok zaten bizim nişan pastamiz resimliydi sevmedim o sekli kesilip yenilme durumu tuhaf oluyor esim saclarini yiyorum kil cikmaz insallah demisti
Ben eşim evdeyken daha çok yoruluyorum. biz zeyneple bi düzen kurduk ama haftasonu o düzen şaşıyo. Ama allah var her haftasonu bizi gezdiriyor oda bize yetiyorEsim 4 gundur evdeydi benim bebislerde eve girmediler nerdeyse bende temizlik yaptim uyudum tv seyrettim dinlendim biraz gorkemin istahi duzeldi ama hircinlik devam ediyor sadece 3 yasina girdiginde de boyle olmustu her yeni yas gorkemde hircinlik yapiyor resmen sonra atlatiyoruz zeynepte arada cadiligi tutuyo tabiki bu ara zor uyutuyoruz ikisini aksam 21:30da zar zor uyutuyoruz ikisini
Zeynep'i kreşe vermekten vaz mı geçtin? Niye annen ve kv geliyorlar. Ay valla tüylerim diken diken oldu okurken kv ile 1 ay birlikte kaldığımızı düşününce. Allah birbirimize muhtaç etmesin diye dua ediyorum. Benimkine hiç tahammülüm yok.Allah yardımcın olsun canım senin işin iki kere zor.çocuklar büyüdükçe daha zor oluyorlarmış onu anladım. Bende sırf bu yüzden ikinci çocuk düşüncemi erkene
Aldım
Her geçen yıl sabrım ve gücüm azalıyor. Birde seneye mecburen annem ve kv dönüşümlü gelecekler Bize.ve birer ay kalacaklar.kv ile bir akşam bile kalmaya dayanamıyorum ki bir ay nasıl olacak bilemiyorum.sırf çocuğum için idare edicem ve bu benden çok şey götürecek eminim.düşününce bile içim sıkılıyor. Tayin istedim vermediler.kader beni ve zeynepi kv nin kollarına atıyor git gide :-(
Ay kızlar ne olmuş burda, yakında bebek haberleri gelir o zaman. Allah gönlünüze göre versin.Eshma bir kitapta okudum memeden ayrılınca hormonlar 6 ayda düzene girermiş bu sırada hamile kalinamayabilinirmis biz artık dikkat etmiyoruz ama olmasa da üzülmem bir tane var Rabbim olmayana versin arkadaşım ilk bebegi ne ilk gece hamile kaldı ikincide 1 yıl sonra hamile kalabildi
çocukla tatile gitmek de zor ama her şeye rağmen değişiklik oluyor iyi yapmışsınız. Efe'ye geçmiş olsun Allah beterinden saklasınMerhaba kızlar,
23 Nisan tatilini değerlendirip 4 günlüğüne bir yerlere kaçtık, forumdan uzak kaldım. Oğlum ilk gün öğle ve akşam yemeklerini yemek istemedi. Neyseki sonraki günler biraz olsun yedi de tatili zehir etmedi. Gezme konusunda çok istekli de değildi, otel odası da dar geldi paşaya çıldırmak üzereyken tatil bitti. Son gün bizimki sandalyeden düştü. Ağzı ve burnu biraz kanadı. İlk kez böyle birşey olduğu için çok endişelendik, Allahım daha kötülerinden korusun meleklerimizi.
ben de kaçırmışım herkes niyeti bozmuşAy kızlar ne olmuş burda, yakında bebek haberleri gelir o zaman. Allah gönlünüze göre versin.
Öyle vallaben de kaçırmışım herkes niyeti bozmuş
Hadi insallah hayirli mujdeni bekliyoruz artik 30 lu yaslara geldik sabir tahammul azaliyor ben sizlere dedim dinlemediniz beni dogurun sonra isler zorlasiyor dedim zeynep dogdugunda gorkem 2 yas 2 aylikti neyin ne oldugunu anlayana kadar zeynep buyudu basta pek yasamadigimiz kiskancliklar simdi daha belirginlesti simdi dogum yapsaydim gorkem icin buyuk sorun olurdu artik cok bilincli gece kalkip bizim yataga geliyorlar bende uyutup geri yataklarina yatiriyorum bu sabah esim ise gitmeye yakin zeynep geldi benim yataga uyudu bende kaldirmadim gorkem kalkinca gormus kahvalti hazirlarken yanima geldi sirtini duvara yaslayip seni alkisliyorum annecim dedi bende neden oglum dedim beni yataginizda yatirtmiyorsunuz zeynepi yatiriyorsunuz dedi ben kalakaldim onu kiskanmis artik hersey kiskanma malzemesi olabiliyor bir an once ikinciyi yapin buyudukce kardes kabullenilmesi zor oluyor abi ve ablalar tarafindanAllah yardımcın olsun canım senin işin iki kere zor.çocuklar büyüdükçe daha zor oluyorlarmış onu anladım. Bende sırf bu yüzden ikinci çocuk düşüncemi erkene
Aldım
Her geçen yıl sabrım ve gücüm azalıyor. Birde seneye mecburen annem ve kv dönüşümlü gelecekler Bize.ve birer ay kalacaklar.kv ile bir akşam bile kalmaya dayanamıyorum ki bir ay nasıl olacak bilemiyorum.sırf çocuğum için idare edicem ve bu benden çok şey götürecek eminim.düşününce bile içim sıkılıyor. Tayin istedim vermediler.kader beni ve zeynepi kv nin kollarına atıyor git gide :-(
Benimkide tekken bende zorlaniyordum gorkem uykusuz yemeyen bir bebekti bende senin gibiydimSerap allah yardimcin olsun ben bir taneyle zor başa çıkıyorum sinirlenence bende eşime sararim
Ben ilkinde bebek dusundukten 2 ay sonra hamile kaldim ikincisinde 2 ay sonra oldu aman sartlamayin relax ol illaki olur ilkinde 2 ay sonra hamile kaldim yengem hemsire telefonda yok adetten on gun once sonra biseyler soyluyo sinirlendim biz kisir miyiz gun veriyorsun dedim olursa olur olmazsa bakilir caresine dedim takilmayin boyle seylere sakinEshma bir kitapta okudum memeden ayrılınca hormonlar 6 ayda düzene girermiş bu sırada hamile kalinamayabilinirmis biz artık dikkat etmiyoruz ama olmasa da üzülmem bir tane var Rabbim olmayana versin arkadaşım ilk bebegi ne ilk gece hamile kaldı ikincide 1 yıl sonra hamile kalabildi
Guzel olur sari papatyanin guzel bir fotosunu yaptirirsiniz kardesinin bebegi dogdumu benimkilerde mum ufleme hastasi cdogumgunu yapicaz diyince mum ufluycem diye seviniyorlarDeğişik olsun diye öyle istiyorum pastayı.Zeynep için eğlenceli olur.haftasonu kardeşimin doğum gününü kutladık.aman allah benim cadı bıkmadı mum üflemeye.Bide pastada kendini görürse eminim bütün gün mum üfler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?