2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yok kız benimki de öle , ne desem bol su iç yat dio:)hatta bu arakadaşlarım arasında bi geyik haline geldi, neden şikayet ediyolarda öle diyom
BOOL SU İÇ YAT:)

Günaydın güzel anneler..

MMMM...bizde yaparız,çok severizz..hele arasında tereyağ sürülünce daha da güzel..

Geçmiş olsun canım,inşallah dinlenecek vaktin olurda iyileşirsin artık..dinlenemediğin için tekrarlıyor..

Az daha dayan canım yaa..evet son zamanlar dayanılmaz oluyor ama,inan bebeğin doğunca ondan ayrılmak kadar kötüsü yok..o yüzden bebişinle geçireceğin güzel anları hayal ederek güç toplamaya çalış öyle sıkıntılı anlarda..bu günler çabuk geçecek merak etme..

Günaydın kızlar bugun cok enercukum,
Yarın son kez 6 da kalkacağım 15 gün yatış
Ay hangiı şarkıyı söylesem ki
Mecnun - Sevdalılar Beni Anlar - YouTube

AY LEYLA ile mecnun valla iyi geldi:)
ama ya ben o yeni leylayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç sevmedimgeç de zaten ben 5.uykumda oluyorum o zmn, hiiiç seyredemyiroum artık hem o yeni leyla da soğuttu beni

Çok dolmuş kuzucum ya.

Doktorum bana mart sonu olacak doğumun diyor.
Nisan benim tahmini tarihim.SAT 1 temmuz benim.
Eğer mart sonu derse yine bir sonraki kontrolde ocağı çıkartığımızda 8 hafta kalıyor.
Yani ben şubat sonu çıkarsam doğuma 4 hafta kala çıkmış olucam.
Buda 1 ay önce 3 ay sonra yapıcak kısmetse.En az 2 ayda ücretsiz izin alıcam oğluş olucak 5 aylık.
Aslında benim sitresim birazda oğluş tekmelemedi dün onaydı.Çok korktum eşime anlatıyorum evham yapıyorsun diyor.
Onada sinirlendim,sabahda bir güzel patladım.İki çorap giydirip bir bağcık bağlamakla olmuyor diye
Sonuç size anlattım rahatladım ve oğluş tekmeliyor ve ben moral olarak daha iyiyim

inşallah dediğin gibi olur canım:26::26::26:
sizde inşallah en hayırlsı neyse ona karar verirsinizz
yol sorunu gerçekten çok zor eşinin eve gelmesini dört gözle bekliyor insan oda aynı şekilde biran önce evde olmak isteyecek
inşallah teyze bakar canım da gözün arkada kalmazzz

Mezosum senin yine büyükler sacmaca korumaya girmişler,
Benim annem babam yaptı bu olayı hani tek oğlan ya.ne istese yapıldı ,şimdi cocuklarım olunca arada ki haksızlıkları daha net görüyorum.hic unutmam babam her aksam bir çikolata alırdı kardesime sadece 1.oturur yerdi cocuk ne bilecek ablamla ben dururduk öyle.ben sevmem gerçi çikolata vs.Ablam cok sever beklerdi isirtsin diye,ama yapılan hareket cok saçma.
Hele birgun kucağıma aldım oynatıyorum aynaya baktirip çekiyorum nasil gülüyor,aynayı tutmuş boy aynası çekince düştü ne ağıt annem babam susturuyorlar bana bagris cagris,
Bende kanepeye buzuttum 5-10 dk gecti babam dedi ayağına noldu,bir sizlama varda adrenalin hissettirmiyor,
Terligimin ici kan golü parmağıma düşmüş ayna 4-5 dikislik,hala izi durur.
Şimdi bile aynı,o ne derse hep destek tam destek.hic dinlemiyorum ama kardesimde suc yok ki cokta duskundur bana ben ona.
Hala annem buraya gelsin onun ne yiyeceğini bile dert etmekten uyuyamaz,
18 yasına girecek ,daha pis pisliyorlar.bu cocuk tek basina birey nasil olacak?
Cok asi kızsa çarpar kapıyı çıkar 50 kere ararlar.bazen hiç üzülmüyorum bazende endişe iste hayata nasil tutunacak?

evet cnm tekmelemeyince gerçekten insan çok kötü oluyo ben geçen gece deliriyorudum, en son kendimi karnıma vururken yakaladım, nuh dedi peygamber demedi oynamadı, çikolata yedim hopladım zıpladım, yattım kalktım, yok azcık bişe tatmin olmadım tabi , bi de nası hastayım,, yattım artık , uyuyim sabah ola hayrola dedim, yanıma yatınca vurmaya başladı eşek sıkıştım sıkıştım diye:)

tahmin ettiğimden çok daha az kalmış canım işte, hem de ne güzel 5 ay onun yanındasın, ben çok daha az kalabilicem, sakin ol, sabretmeye çalış, tekmeler de oluyo öle bazen, e onlar uyuycak tabi zaman zaman, benim doktor günde 10 hareket hissettiysen normal, bi gün 80 bi gün 10 olmuşi çok önemli değil dedi

Bende onun için sabretmeye çalışıyorum canım ya.
Yeterki biraz daha oğluşumla zaman geçireyim.
Allahım yardımcımız olsun.

Kız aynısı ya.Aynı o saydıklarını bende yaptım bir gr oynamadı.
En son kendimi çok inatçısın oğluşum diye konuşurken buldum.
Çikolata yedim,süt içtim,uzandım öylece karnıma bakıyorum.
Yan dönince çok hafif bir hareketlenme hissettim ama tatmin etmedi.
Sürekli uyandım kontrol ettim yok.Kafayı yiyordum.
En sonunda sabah gemide,bir tekmeledi çok şükür dedim.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alaydık.

ay mezoş bu ne böle Allah'm yarabbim , neler kurup kaldırıyousun da sen bunları görüyosun, bu nası rüya taöbe yarabbim, Allah'ım bu gece ben de görürüm kesin benim doktoru elinde eski tip jiletle ay ay :44:

dün akşam eşim oğlunu seviyordu iki elinide koydu karnıma
aaaaaaaa birşey hissettim dedi nasıl yani dedimartık elimiydi kolumuydu bacaklarımıydı bilmiyoruz ama resmen ikimizde hissettik aynı şeyi kayarak hareket ettirdiyakında hani göbekte ayak izleri belli olan resim var ya o olacak sanırım bizdede

O erkekdir yapar,o erkekdir en iyisini bilir zihniyeti...
Allahım bu zihniyette olan insanlara akıl,fikir versin diyorum.

Benim kardeşimininde kız arkadaşı var.Aramızda 1 yaş var.
Annem,ben,kardeşim,ve kız arkadaşı oturuyoruz.
Kardeşimle hep birlik oturcam annemi bırakmıcam der.
Konu açıldı.Dedim saçmalama ev üstüne ev olmaz.Gidin gelin ama yuvanızı bilin.
Kız arkadaşı nasıl gözümün içine bakıyor.

Annemede dedim asla birlik kabul etme.Ben arkanızda desteğim kardeşimde yanınızda olur.
Ama bir arada olmaz.Annemde çok şükür bende düşünmüyorum kızım dedi.

Demem o ki bizimkilerde vardır erkek o durumu.Ama çok şükür sınırını bilirler.

erkek çocuklarına bizim toplumumuzda ayrımcılık var onları el üstünde tutarlar onları daha çok severler bende hatırlarım küçüktük pazara giderdik kardeşime oyuncak alırlardı bana almazlardı bebeğim bile yoktu dayımlar tatile gitmişlerdi dönerken hediye bebek almışlar tek hatırladığım o bebektir belki çok küçükken almışlardır ama ben hatırlamıyorum annem hep kardeşimi korurdu bana kızardı onun yüzünden yemeğini bile önüne götürürdü annem şimdide öyle kardeşime yemek getiren olmazsa oturup yemez evlendi annemlerin evinde o oturuyor babam emekliolunca kendine ev aldı oğluna da evini verdi beni soran yok bazen der sizinde ev olsa iyi olur diye ama nasıl olur bilmiyoruz aileler hep böyle bende dertliyim bu konuda severim ailemi ama beni çok yanlız bıraktılar gelinliğimi aldık provaya annem gelmedi ama gelinimizi hiç yanlız bırakmadı bu çok içime oturdu benim provada işimiz var köye gitçez dediler gittiler tek başıma kaldım off voltaj kötü oldu bu konular keyfim kaçtı valla yapmayacağım çocuklarıma eşit olacaklar 2 ev varsa birini satar parayı bölüştürür ikisine de veririm ki ikiside ev sahibi olsun rabbim yardım etsinde işallah bizde alalım

aman işte uyumuş çocukceğiz annesi:)
iyi iyiuyusunlar büyüsünler de, çıktıktan sonra da uyumaya devam etsinler, fazla ağlamasınlar falan, temennilerim bu yöne hep:)

Chosy girememiş aksam hamur ağır geldi kesin:))
Börekte ilk denemesi,insallah birsey olmadı :13:

ewt ya kimsede saygı kalmamış görüolarda yer vermiolar geçen otobüste bi hamile daha vardı otobüslerde hamileler için ayrılan yere bi bey oturmuş hamile kadında beyefendi hamileyim burasıda hamileler için ayrılmış yer verirmisiniz bana rica etsem dedi adam ne dese beğenirsin banane yaparken banamı sordun dedi :S

cnm çok duygusal olduk bu aralar kendini boş yere üzme kuzum ister bi kaç gün izin al dinlen

Chosy girememiş aksam hamur ağır geldi kesin:))
Börekte ilk denemesi,insallah birsey olmadı :13:

Günaydın kızlar ayy çok güldüm valla zaten dün akşam evden okudum bütün geçmişi ohhh bazlamalar çemenler börekler havalarda canı isteyen olurmu olmaz mı hiççççç küstüm size bugün gidip bazlama alcam valla içine de çemen sürcem kokulu kokulu :) ohhh misss

yuh ay bişe diycektim de burda sölenmez yani

canım hayırlara çıksın rüyan
bilinç altı rüya görüyorsun bence
hem biz burda konuşuyoruz
hem babanın eşine aramasının etkisinde kalmışsın bence

galiba öyle oldu canım . hayırlısı olsun hepimiz için şu doğum işleri

çok fazla korkuyoruz kesileri konusuyoruz kabusun olmus bak..hepsi bilinçaltımızda işte..
buda çok rahat doğum yapacagının bir işareti..rüyalar tersine çıkarmıs..

ay siz yok musunuz bana diye diye kolay doğurtturacaksınız :))

yok kız benimki de öle , ne desem bol su iç yat dio:)hatta bu arakadaşlarım arasında bi geyik haline geldi, neden şikayet ediyolarda öle diyom
BOOL SU İÇ YAT:)

tmm benim de sloganım olsun bundan sonra bol su iç yat :)

işte tutunamıyor maalesef.. benim ödüm kopuyor biriyle arkadaş olduğunda. kız arkadaşlarıyla kesinlikle anlaşamıyor. kız kardeşim evlenince mutlu olacağına ihtimal veremiyorum bi türlü. çünkü kimse çekmez bu kadarını.. çok yanlış çok

ay mezoş bu ne böle Allah'm yarabbim , neler kurup kaldırıyousun da sen bunları görüyosun, bu nası rüya taöbe yarabbim, Allah'ım bu gece ben de görürüm kesin benim doktoru elinde eski tip jiletle ay ay :44:

bundan sonra su içip yatcam ofelyam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…