- 7 Haziran 2007
- 130
- 25
- 318
Mrb arkadaşlar bugün sağlık ocağına kayıt oldum ve 30ekimde tetanoz aşısı olcam. Hamilelikte 2 kere yapılıyormuş bu aşıben aşıyı hiç sevmem AMA KAtlancaz artık. ben de cinsiyeti çok merak ediyorum ama hala blli olmadı bu arada ikii test sonucum normalmış :) sevndm
bn bilecikliyim dr için gidp geliyorum eskişehire.doktorumdan çok memnunum.doğum şekli içinde daha erken değilmi.3 ay yeni bitti.cinsiyetini bile öğrenemdik daha..onun için konuşmadık yani.siz hangi dr a gidiyosunuz..
günaydın hanımlar herkese bu aralar bi agresiflik var üstümde bi sinir böle herşeye ağlayasım var sizdede varmı?
günaydın canım ve günaydın tüm anne adayları,
ay valla ben de öleyim, ama sabah kalktığımda öle diildim, işe geldim, sabah sabah bi sürü insan sinir edince öle oldum yani, içim sıkılıyo valla, offf sakin olmaya çalışıyorum ama bilmiyorum artık, hiç güzel bi gün başlangıcı olmadı benim için de,, tatilim geldi beniiiimmm
günaydın hanımlar herkese bu aralar bi agresiflik var üstümde bi sinir böle herşeye ağlayasım var sizdede varmı?
ya bence hamileleri çok çalıştırmamaları lazım yoksa dengemiz değişiyo etrafımızdaki insanları kırmaya başlıoz sonra
günaydın. Var var canım olmaz mı :)
güzel annişlerr günaydınnn..dün rüyamda kanamam oldugunu gördüm..çok korktum..hayır olsun inşallah..
kızlar ben aralık ayında o dilekçeyi vermeyi düşünüyorum..az çalıştırma belgesi alıcam sağlık ocagından..11,5 saat çalışıyorum..
işveren çıkarırsada çıkarsın doğum sonrası alacagım parayı doğum öncesi alırım fenamı olur
Ya bende bozuk bir asansörde aşağı inip yukarı çıkıyordum, asansör ferah camlı doğa manzaralı idi ama, bir türlü kapılarda durmuyordu ben de inemiyordum, içinde rengarenk yastıklar vardı saten parlak kumaşlardan... Bizim sınıflarda da aynı minderlerden var, işten mi etkilendim acep ?
doğa manzarası görmüşsün..bence rüyan güzel..
hayıra çıksın..
Korkudan bakamadım ama, mübarek 100 katlı mıydı neydi apartmano minderlerle yüzümü kapattım :)
arkadaşlar merhaba.iş yeri stresli sıkıntılı oturduğu yer rahat olmayan varmı?bununla nasıl baş ediyorsunuz?ben bazen çoook strese gririyorum.buarada bende listeye gırmek istiyorum.nasıl giricem? bilgilerimi tekrar yazıyıryorum. SAT:14 temmuz BDT:21 nisan 2012 sevgiler
Umarım iş hayatında yükselirsin..bebek belkide kısmetiyle gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?