2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

2 li testte fbhcg değeri varya o değer 50 den büyükse kız 50den küçükse erkek diye bi değerlendirme yapılmış topiklerin birinde..
bayada tutuyomuş...benim kızımda tutmuştu bi bak bakalım değerin kaç?

ben onvak hastanesinde sebahattin akyıla gidiyorum çok memnunum arkadaşım gittiğimde randevu saatimde alıyorlar hatta bazen erken bile alıyorlar hiç beklemiyorum bu benim için çok önemli çünkü biraz sabırsız oluyor insan malum bebemi görcem ya

günaydın hanımlar herkese bu aralar bi agresiflik var üstümde bi sinir böle herşeye ağlayasım var sizdede varmı?

günaydın hanımlar herkese bu aralar bi agresiflik var üstümde bi sinir böle herşeye ağlayasım var sizdede varmı?

günaydın canım ve günaydın tüm anne adayları,
ay valla ben de öleyim, ama sabah kalktığımda öle diildim, işe geldim, sabah sabah bi sürü insan sinir edince öle oldum yani, içim sıkılıyo valla, offf sakin olmaya çalışıyorum ama bilmiyorum artık, hiç güzel bi gün başlangıcı olmadı benim için de,, tatilim geldi beniiiimmm

ya bence hamileleri çok çalıştırmamaları lazım yoksa dengemiz değişiyo etrafımızdaki insanları kırmaya başlıoz sonra

güzel annişlerr günaydınnn..dün rüyamda kanamam oldugunu gördüm..çok korktum..hayır olsun inşallah..
kızlar ben aralık ayında o dilekçeyi vermeyi düşünüyorum..az çalıştırma belgesi alıcam sağlık ocagından..11,5 saat çalışıyorum..
işveren çıkarırsada çıkarsın doğum sonrası alacagım parayı doğum öncesi alırım fenamı olur

Ya bende bozuk bir asansörde aşağı inip yukarı çıkıyordum, asansör ferah camlı doğa manzaralı idi ama, bir türlü kapılarda durmuyordu ben de inemiyordum, içinde rengarenk yastıklar vardı saten parlak kumaşlardan... Bizim sınıflarda da aynı minderlerden var, işten mi etkilendim acep ?

doğa manzarası görmüşsün..bence rüyan güzel..
hayıra çıksın..

Benim iş yerim çok stresli vatandasla ugrasıyorum her biri ayrı telden allahım kavga edeni seni suclayanı faturası niye bu kadar gelmiş cabimize indiriyormusuz kendileri suyu kullanmış olmuyor ben orda üç krs maasa sizin ağız kokunuzu çekmiyorum da sizin 2 3 lira fazla faturanızı cebe indiriyorum tahsilatta bile değilim tahakkukdayım kendileri son endeks okuyup geliyorlar sistem otomatik fiyatlandırma yapıyor ben burda işçiyim ne gücüm var sistemden para çalacağım cinim çıkıyor az önce birisyle aynen bu konuyla ilgili kavga ettim de ondan bi anda yazdım şekerim sende neye ugradıgını sasırdın bide müdürlerimiz çok kötü insanlar ve yanımda oturan varoş basit sokak kızı burda kimse sevmiyor ama torpilli naparsın arkadas az önce geldi diyor ki şeytan diyorki kır ağzını burnunu dün ne dese beğenirsin hani plastik kapak kampanyası varya engelliler için ondan topluyoruz biz 3 arkadas onları çingeneler topluyor dedi cinim çıktı varya cahil bilmiyorsun bari konusma demi ya anlatamam bu kızı ama yaşamanız lazımm =) ama yasamayın bebişlerinize stres allahım uzak tuttsun tüm belaları sizlerden kızlarr tebbet okuyun bol bol

Cenin 12 Haftalık ve CiNSiYETi Belli mi?

kızlar harika seyler yazıyor özelliklede

"İngiltere’de, İskoç doğum uzmanı Prof. Stuart Campbell’ın geliştirdiği ultrason tekniği kullanılarak 6 santimetre boyundaki fetüsün görüntüleri tespit edilmis.

12 haftalık fetüsün, yürümeye çalıştığı, parmaklarını emdiği, esnediği ve gözlerini açtığı açıkça görülüyormus.

Bu da fetüslerin anne karnında düşünülenden çok daha karmaşık bir yaşamları olduğunu ortaya koyuyormus." (30.06.2004-arsiv.ntvmsnbc.com)
bu yazı

Ben geldim kızlar ne var ne yok:)

egomego kız yine sinirlendirmişler seni derlenmişsin kuzu kıyamam.
Sabah fatura kestim hemencecik ve işde burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…