Cenin 12 Haftalık ve CiNSiYETi Belli mi?
kızlar harika seyler yazıyor özelliklede
"İngiltere’de, İskoç doğum uzmanı Prof. Stuart Campbell’ın geliştirdiği ultrason tekniği kullanılarak 6 santimetre boyundaki fetüsün görüntüleri tespit edilmis.
12 haftalık fetüsün, yürümeye çalıştığı, parmaklarını emdiği, esnediği ve gözlerini açtığı açıkça görülüyormus.
Bu da fetüslerin anne karnında düşünülenden çok daha karmaşık bir yaşamları olduğunu ortaya koyuyormus." (30.06.2004-arsiv.ntvmsnbc.com)
bu yazı
umarım iş hayatında yükselirsin..bebek belkide kısmetiyle gelecek..
ewt olabilir arkadaşım hep derler bebek kısmetiyle gelir diye inşallah hepimize mutlu haberler gelir inş
günaydın annişler bugün hiç iyi değilim ben midem bulanıyor, sırtım ağrıyor, kasıklarımda ağrı var öfff çok fenayım yatıp uyuyasım var ama ne mümkün çalışıyoruz.
akşam bende rüyamda çamaşır yıkamışız kurumuş annemle koltukta oturmuş çamaşırları katlıyoruz ben kilodumu buluyorum içi simsiyah kan lekesi vardı çıkmamış siyah olmuş diyorum kilod nerdeyse komple siyahtı elimde öyle baka kaldım hayırlara çıksın işallah bugünde biraz ağrım var korktum açıkçası başım bile ağrıyor mızmız çocuk gibiyim
günaydın annişler bugün hiç iyi değilim ben midem bulanıyor, sırtım ağrıyor, kasıklarımda ağrı var öfff çok fenayım yatıp uyuyasım var ama ne mümkün çalışıyoruz.
akşam bende rüyamda çamaşır yıkamışız kurumuş annemle koltukta oturmuş çamaşırları katlıyoruz ben kilodumu buluyorum içi simsiyah kan lekesi vardı çıkmamış siyah olmuş diyorum kilod nerdeyse komple siyahtı elimde öyle baka kaldım hayırlara çıksın işallah bugünde biraz ağrım var korktum açıkçası başım bile ağrıyor mızmız çocuk gibiyim
Ben geldim kızlar ne var ne yok:)
egomego kız yine sinirlendirmişler seni derlenmişsin kuzu kıyamam.
Sabah fatura kestim hemencecik ve işde burdayım :)
Çünkü karnınızdaki bebeğinizin ilk burnunun gelişmesi demek Mongol riski az demekmiş. Kısaca, 14 haftalık iken yaptıracağınız Down S. 1. Trimester Tarama Testini başarı ile atlatacaksınız demek.Gerçekten gözünüz aydın
Oy oy bu açıklama beni çok mutlu etti kızlar.
Çünkü doktorum bebeşimin burnunu ve çenesini çok net gösterdi bana.
Ve fark ettim oda çok mutlu oldu ve eşine göster dedi:) Maşallah tütütütütü
Gunaydınlar,
kadınlar hamılelıkte absurt,cinsel içerikli veya saçma sapan rüyalar çok sık gorurlermıs...bu tamamen hamılelık psıkolojısı ıle alakalıymıs..ruyalraın senı urkutmesın
evett kuzum ya çok sinirlendimAma gülüyorum ben o kıza artık o kadar saçma sapan hareketleri var zaten ona bakmamaya çalışıyorum o kadar çirkin ki allahım kınamıyorum biliyorsun ama göz de vermişsin akılda zevk te seçicilikte birazda reellik katınca inkar edemiyorsun =)
kuzuuuu harika demi öyle rastgeldim 12 haftalık bebek nasıl görünüyor ona bakıyordum o arada rastladım okurken siz aklıma geldiniz öğrenenler burnunu gösterdi falan yazmıştınız ordada şeettim satır seçip paylaşacaktım sonra okusunlar tamamını ya dedim link paylaştım okurken içim mutlulukla doldu sonrada korktum ya burnu görünmüyorsa benim bebişimin die ama dua ediyorum tabi ki c.tesi de bi gelmedi gitti ya=)bi tane tütütütü de benden maşallah
hayatım rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış ki genellikle rüyaların çok fazla anlatılmaz anlatılmaması lazımmış allaha şükür sitede tüm arkadasların iyi dilekleri var kalpleri tertemiz içinde kötülük fenalık olan çoktan rengini belli ederdi zaten hepiniz harika insanlarsınız o zaman şöyle başlayalım hayr olsun rüyan ve skıntılarından kurtulduguna alamet diye yorumluyorum ben tüm skıntılar o kara leke olarak senden gitmiş çıkmış atılmış allahım hayatından kara günleri silmiş sildiğine delalette onu sana göstermiş bebeğinle ömür boyu mutlu hayat sür canım benim
buda mı hormonlarla alakalı acaba biz kadınların işi ne zor ya adet sancısı cekiyoruz koca kaynana görümce eş dost derdi çekiyoruz aman kadınsal bakım hangi erkek bizim için ağda ya epilasyona lazere katlanır hiç biri kaş aldırıoruz aman bıyık aldırıoruz saç boyatıyoruz yaptırıoruz sürekli bakımlı olmak zorunda olan biziz evi biz temizleriz çekip çevirirz yemek temizlik bulasık cart curt üstüne çalısıp evin gelirine destek oluruz biz stres olsak belli etmememiz lazım ama insanların stresini çekeriz çocuk yaparız sancısını tasasını çekeriz rüyalarımızı bile etkiler üstüne yine cocugun bakımı ağlar biz bakarız hastalanır biz bekleriz biz biz biz değer göremeyen ezilen yine bizz heyytt bu gün çok dertliyimmm =)
buda mı hormonlarla alakalı acaba biz kadınların işi ne zor ya adet sancısı cekiyoruz koca kaynana görümce eş dost derdi çekiyoruz aman kadınsal bakım hangi erkek bizim için ağda ya epilasyona lazere katlanır hiç biri kaş aldırıoruz aman bıyık aldırıoruz saç boyatıyoruz yaptırıoruz sürekli bakımlı olmak zorunda olan biziz evi biz temizleriz çekip çevirirz yemek temizlik bulasık cart curt üstüne çalısıp evin gelirine destek oluruz biz stres olsak belli etmememiz lazım ama insanların stresini çekeriz çocuk yaparız sancısını tasasını çekeriz rüyalarımızı bile etkiler üstüne yine cocugun bakımı ağlar biz bakarız hastalanır biz bekleriz biz biz biz değer göremeyen ezilen yine bizz heyytt bu gün çok dertliyimmm =)
Kızlar hatırlayamadım ama dün bir arkadaşımız bir link paylaşmıştı. Nud teoremi http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html Ben akşam inceledim çok dikkatimi çekti. Ben de gönderdim usg fotolarımı. Cinsiyet tahmini yapıyorlar ve bunu bilime dayandırıyorlar.
Ayh okuyamadım içim daraldı sonlara doğru[/QUOTE
Bugun aynen böyleyimçok stresim neden acaba delirdim mi ne
evett kuzum ya çok sinirlendimama gülüyorum ben o kıza artık o kadar saçma sapan hareketleri var zaten ona bakmamaya çalışıyorum o kadar çirkin ki allahım kınamıyorum biliyorsun ama göz de vermişsin akılda zevk te seçicilikte birazda reellik katınca inkar edemiyorsun =)
kuzuuuu harika demi öyle rastgeldim 12 haftalık bebek nasıl görünüyor ona bakıyordum o arada rastladım okurken siz aklıma geldiniz öğrenenler burnunu gösterdi falan yazmıştınız ordada şeettim satır seçip paylaşacaktım sonra okusunlar tamamını ya dedim link paylaştım okurken içim mutlulukla doldu sonrada korktum ya burnu görünmüyorsa benim bebişimin die ama dua ediyorum tabi ki c.tesi de bi gelmedi gitti ya=)bi tane tütütütü de benden maşallah
kız hay ağzın bal yesin walla ya ne zormuş kadın olmak
Benim ogluşun keyfine baksanıza bakmaya doyamıyorum keretaya :)
Oy oy oy teyzesi yer onun nasılda büyümüş :)
Maşallah ya.Resmine baktım canım.Paralel değik mi popo kısmında sanki kız gibi :)
Ama daha çok küçük gelişimi farklılıklar gösterebilir kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?