2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çünkü karnınızdaki bebeğinizin ilk burnunun gelişmesi demek Mongol riski az demekmiş. Kısaca, 14 haftalık iken yaptıracağınız ‘Down S. 1. Trimester Tarama Testini’ başarı ile atlatacaksınız demek.Gerçekten gözünüz aydın…

Oy oy bu açıklama beni çok mutlu etti kızlar.
Çünkü doktorum bebeşimin burnunu ve çenesini çok net gösterdi bana.
Ve fark ettim oda çok mutlu oldu ve eşine göster dedi:) Maşallah tütütütütü

günaydın annişler bugün hiç iyi değilim ben midem bulanıyor, sırtım ağrıyor, kasıklarımda ağrı var öfff çok fenayım yatıp uyuyasım var ama ne mümkün çalışıyoruz.
akşam bende rüyamda çamaşır yıkamışız kurumuş annemle koltukta oturmuş çamaşırları katlıyoruz ben kilodumu buluyorum içi simsiyah kan lekesi vardı çıkmamış siyah olmuş diyorum kilod nerdeyse komple siyahtı elimde öyle baka kaldım hayırlara çıksın işallah bugünde biraz ağrım var korktum açıkçası başım bile ağrıyor mızmız çocuk gibiyim

Gunaydınlar,

kadınlar hamılelıkte absurt,cinsel içerikli veya saçma sapan rüyalar çok sık gorurlermıs...bu tamamen hamılelık psıkolojısı ıle alakalıymıs..ruyalraın senı urkutmesın

Hayır olsun canım. Burada rahatsız olan arkadaşlarımıza çok üzülüyoruz ve etkileniyoruz. Böyle rüyalar normal. Gündüzü geceye taşıyoruz. Endişelenme güzel düşün canım.

Hepimiz bilinç altında o korkularla yaşıyoruz canım.Hayra yoralım hayra çıksın.
Kendine dikkat et bugun kendini çok yorma.

Ben geldim kızlar ne var ne yok:)

egomego kız yine sinirlendirmişler seni derlenmişsin kuzu kıyamam.
Sabah fatura kestim hemencecik ve işde burdayım :)

evett kuzum ya çok sinirlendim ama gülüyorum ben o kıza artık o kadar saçma sapan hareketleri var zaten ona bakmamaya çalışıyorum o kadar çirkin ki allahım kınamıyorum biliyorsun ama göz de vermişsin akılda zevk te seçicilikte birazda reellik katınca inkar edemiyorsun =)

kuzuuuu harika demi öyle rastgeldim 12 haftalık bebek nasıl görünüyor ona bakıyordum o arada rastladım okurken siz aklıma geldiniz öğrenenler burnunu gösterdi falan yazmıştınız ordada şeettim satır seçip paylaşacaktım sonra okusunlar tamamını ya dedim link paylaştım okurken içim mutlulukla doldu sonrada korktum ya burnu görünmüyorsa benim bebişimin die ama dua ediyorum tabi ki c.tesi de bi gelmedi gitti ya=)bi tane tütütütü de benden maşallah

hayatım rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış ki genellikle rüyaların çok fazla anlatılmaz anlatılmaması lazımmış allaha şükür sitede tüm arkadasların iyi dilekleri var kalpleri tertemiz içinde kötülük fenalık olan çoktan rengini belli ederdi zaten hepiniz harika insanlarsınız o zaman şöyle başlayalım hayr olsun rüyan ve skıntılarından kurtulduguna alamet diye yorumluyorum ben tüm skıntılar o kara leke olarak senden gitmiş çıkmış atılmış allahım hayatından kara günleri silmiş sildiğine delalette onu sana göstermiş bebeğinle ömür boyu mutlu hayat sür canım benim

Gunaydınlar,

kadınlar hamılelıkte absurt,cinsel içerikli veya saçma sapan rüyalar çok sık gorurlermıs...bu tamamen hamılelık psıkolojısı ıle alakalıymıs..ruyalraın senı urkutmesın

buda mı hormonlarla alakalı acaba biz kadınların işi ne zor ya adet sancısı cekiyoruz koca kaynana görümce eş dost derdi çekiyoruz aman kadınsal bakım hangi erkek bizim için ağda ya epilasyona lazere katlanır hiç biri kaş aldırıoruz aman bıyık aldırıoruz saç boyatıyoruz yaptırıoruz sürekli bakımlı olmak zorunda olan biziz evi biz temizleriz çekip çevirirz yemek temizlik bulasık cart curt üstüne çalısıp evin gelirine destek oluruz biz stres olsak belli etmememiz lazım ama insanların stresini çekeriz çocuk yaparız sancısını tasasını çekeriz rüyalarımızı bile etkiler üstüne yine cocugun bakımı ağlar biz bakarız hastalanır biz bekleriz biz biz biz değer göremeyen ezilen yine bizz heyytt bu gün çok dertliyimmm =)

kız hay ağzın bal yesin walla ya ne zormuş kadın olmak

Ayh okuyamadım içim daraldı sonlara doğru

Oy oy oy teyzesi yer onun nasılda büyümüş :)
Maşallah ya.Resmine baktım canım.Paralel değik mi popo kısmında sanki kız gibi :)
Ama daha çok küçük gelişimi farklılıklar gösterebilir kuzucum.

Boşver canım moralini bozmaya değmez o kız salla gitsin.Hiç bir şey senden bebişinden önemli değil.

Evet kuzucum ben görmüştüm çok net.Zaten bizim oğlan maşallah kocaman olmuş :)
Arkadaşlarım bamya diyorlardı oğluşuma resmini attım şok geçirdiler :)
Sende içini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah.

Dün eşimin halasıyla konuştum kızlar.
Bebeğimin erkek olduğunnu söyledim.ismede karar verdik dedim.
Dedesinin ismini koymayın dedi.Neden dedim.Ben hocayı dinlemiştim,ilerde bela okunur,ağızdan kötü söz çıkar onaylamıyorlar dedi.
Bende kala kaldım öyle.Bakalım artık hala kısmet dedim.Ama kafam karıştı isim konusunda.Kayınvalidemde ne tepki veriri bilemediğim için şimdilik isim konusu net değil gibi.

kız hay ağzın bal yesin walla ya ne zormuş kadın olmak

hiiiççç sorma hiççç yanlış mıyım ama yaşamayanınız var mı kızlar hep aynı dertlerimiz tarihte hep böyle hiç değişmemiş bi hürrem işte oda sultan şimdi sülümanın tek aşkısı =)

erkekler daha iri doguyorlarmıs yapı geregı daha kemıklı oldukları ıcın... bız ne alıcaz bu bebelere ya..kıyafet ıcın daha erkenmı kızlar...bırde oyle bır tarıhkı benım mesela 5 nısan ama yanı mart ta olabılır..kıslıkmı alıcaz yazlıkmı kafam cok karısık:)

Ben de öyle düşünüyorum. Bugüne kadar karşılaştığım herkes 3kişi hariç kız demişti. Biz de kız istememize rağmen içime erkek doğuyordu. Dün ilk defa usg de izlediğimde içime kız doğdu. Ama en önemlisi tabiki de sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…