Valla bugun artık bitsin isim
Bu yıl daha ikinci devamsizligi ya birsey olmaz,ogrenci dediğin arada kendi kafasına göre tatil yapmalı
Hava yagmurlu ,Siyatigim tutmuş ,is yapasim yok
Son haftamı yatarak geçirmek varken HALIM harap.
Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldıkkanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)
slmlar herkeze kızlar uzun zamandır yoktum bebeğimin hazırlıklarını tamamladım onlarla meşguldüm. Ben bugün tam 38. haftadayım doktor çatı muayenesini 2 hafta önce yaptı üst taraftaki kemik aşağıya doğru dedi banada açmak zorunda kalırız dedi anüse doğru bende istemedim ama sezaryende olmak istemiyorum başka muayene olan var mı ?
Bende muayene oldum ozeldeki Dr bir suru sebep saydı sezaryen için . Ordan çıkıp devlete gittim.. Ordaki Dr neden normal dogum şansını riske atıyorsun, bir sorun gözükmüyor , ben olsam normal yapardım dedi:26: Dedim orda böyle dediler.. Özel risk almak istemez hiçbir zaman dedi.. Bende bilemedim.. Ama normal için bekliyorum artık bir sorun cikmazsa.
Ersnilllll....
Aras paşanın sütunun gelmesine cok sevindim.. Rabbim hep güzel haberler verdirsin ins oğlunla ilgili.. Ne tatlı birsey o oyle.. Yavru Aslan
Tuncs bebeğin muayenesi nasıl gecti canım. İşitme testi hastaneden çıkmadan yapılıyor muydu ?
Bende muayene oldum ozeldeki Dr bir suru sebep saydı sezaryen için . Ordan çıkıp devlete gittim.. Ordaki Dr neden normal dogum şansını riske atıyorsun, bir sorun gözükmüyor , ben olsam normal yapardım dedi:26: Dedim orda böyle dediler.. Özel risk almak istemez hiçbir zaman dedi.. Bende bilemedim.. Ama normal için bekliyorum artık bir sorun cikmazsa.
Amin kuzucum.amin.hepimiz hayirli haberler verelim ins.
Hastaneden cikmadan kuzum butun isitme testi goz muayenesi emme becerisi cigerleri sarilik testi akliniza gelebilecek hersey.kontrol.ediliyo.
Eger.sorun varsa allah.korusun taburcu olmaya izin vermiyorlar.
Sonrasinda 3 4 gun icinde yine.kontrole cagiriyorlar.
Hastaneden hastaneye fark.eder mi.bilmiyorum.ama bizde boyle olduhersey dogum parasina dahildi.
ben hepatit b taşıyıcısıyım onu da nikah zamanı öğrendim nası oldu nerden oldu bilmiyorum büyük ihtimal önceki çalıştığım köyde aldım bunu. doğumdan sonra bebeğime hemen aşı yapılcak bunun için. acaba normal doğum yapsam da hani çok tutarlar mı ki hastanede takip için falan bilen var mı yani bebeğimin sarılık olarak olma ihtimali yüksek midir böyle bir durumda?
Ben.geldim.kizlar...
Bu sabah oglusu yine emzirdim.
Ozellikle.sezeryan yapan yada yapacak.olan bacilar.hic tedirgin olmayin emzirmeye gelmeswee devam.edin geliyo.
Benim.dun tam.olarak geldi.sukur.4.gunumuzdeydik.
Allahim hepimizin yardimcisi.olsun.
Chosy.saoosun oglusun resmini.album yapmisti
anneme gecince bende eklerim.o.kadar seker.ki
Her.anini cekiyoruz :)
Ersnil hangi hastanede dogum yapmistin canim?
Uskudar yunus emrede yaptim canim.
Bebegimin tepeden tirnaga butun testleri yapildi.
Simdi.hastaneden.eve donuyoruz ucretsz yine butun muayenesi yapildi.
Hastnede 2 gece 3 gun kaldim.ozel.odamda cok rahat atlatrim.sukur.
Uskudar yunus emrede yaptim canim.
Bebegimin tepeden tirnaga butun testleri yapildi.
Simdi.hastaneden.eve donuyoruz ucretsz yine butun muayenesi yapildi.
Hastnede 2 gece 3 gun kaldim.ozel.odamda cok rahat atlatrim.sukur.
En büyük sıkıntı normal mi olsun sezeryan mı? Özelde mi olsun devlette mi?
Görümceler devlet hastanesi daha iyi diyor ama nette hiç hoş şeyler yazmıyor.
Eşim devlette normal yap diyor, dr net bir şey söylemiyor.
Off off :18: :18:
Sezeryan bir dogum yontemi degil bir ameliyat canim. Devlet tabiki ozel gibi ilgilenmiyor incelemiyor maalesef.Yuzlerce hasta var diye biraz suru muamelesi goruyorsun ister istemez. Ama ozellerde en ufak riskde kesip aliolar bebegi hemen korkutup anneyi,sezeryana aliyorlar.Artilari eksileriyle karar senin
Henüz yeni bir doğum haberi yok, hayırlı haberler gelir inşaallah kızlardan. Ben de başlıyorum artık doktorun söylediği üzre yürüyüşüme.
Amanamazon, canım hiçbir bilgim yok bu konularda ama gerekli takipleri yaparlar tabii, bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sen meraklanma.
Hanipeks, dün doktora gideceğini söyledi ama sonrasında bir şey o konuyla ilgili bir şey yazmadı yoksa ben mi kaçırdım? Ne dedi doktor? İnşaallah bir sıkıntı yoktur.
Voltaj, artık dinlen sen de üçleyeceksin ondan sonra nasıl dinleneceksin???
Sipsezan, ben de senin fotodaki bebişe bayılıyorum maşaallah ne tatlı bir şey o ya
Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın
Canım, gördük bebişini, evet çok tatlı maşaallahÇok sevindim artık rahat rahat büyütürsün kuzucuğunu. Yeni fotoları merakle bekliyoruz.
canım benim üzülme demek ki hayırlısı sezeryanmış.. bakma hepimiz normal iidir deyip duruyoruz ama yusuf yusuf da atıyoruz yaniiçine sinmiyorsa başka bi dr a da bi muayene ol istersen. ay ne güzel 9 unda bebiş kucağında olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?