2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım hiç sıkma canını sezeryanın öyle korkulduğu kadar kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. etrafımda bir sürü arkadaşım tanıdığım sezeryanla doğum yaptı kimsedende aman ha kesinlikle normal doğum yap diyeni duymadım ama normal doğum yapıp da çok memnun olanların yanında nasıl acılar çektiğini anlatanlar var. şöyle söyleyeyim doktor kuzenim normal doğum için kendini paralama hiç diye uyarıda bulundu. hele ki senin riskli bir durumun varsa hiç düşünme vicdan azabı çekersin sonrasında.

senin yazdıklarını okudukça nasıl doğurasım geliyo anlatamam...

aslına bakarsan herşey olacağına varıyo. hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. geçen yıl bir arkadaşım özel kliniğinde 8000 tl ye normal doğum yaptıracak bi prof. ile anlaştı. hatta o zaman doğum parası ayarlamaya uğraştılar sıkıntıya girdiler falan... bi gün aniden suyu gelmiş en yakın devlet hastanesine gitmişler kendi doktoru uzakta olduğu için. epidural sezeryanla doğum yapmıştı ve hiç bir sorun yaşamamıştı ne devlette olmasından nede sezeryandan. o yüzden Allah bize en hazırlısını versin diyelim.
sezeryan diye planlarız normal olur.
normal diye planlarız sezeryan olur. yani canım kısacası herşey olacağına varır.

Grill tam olarak aynı ikilemdeyiz seninle.. Bende ikinci gebelik için cok beklemek istemiyorum yastan dolayı ve hazır izin alıp bu kadar uzak kalacakken isten ikisi yakın yaslarda olsun diyorum ama nasip tabi..

Su an ozeldeki Dr su azlığı ve plesenta yaşlanması nedeniyle yatış yapmak istiyo, devletteki de ben olsam beklerim normal icin diyor.. Tabi insanın düşeceği en zor ikilemlerden biri bu olsa gerek.. Bir yanda beklemek istiyorum diğer yandan esim diyor ozeldeki Dr a olan önyargın yuzunden birsey olursa bebeğe dayanamazsın sen buna.. Cok cok zor.. Sürekli elim duada.. Hayırlısını Allah biliyo hepimizi dardan zordan kurtarsın ins. keske kızım yarınki son kontrolden once bu gece bir sürpriz yapsa annesine doğal yollardan gelse.. Hayırlısı..

dedim ya canım hayırlısı buymuş demek ki benim de kemiğimde bir basıklık varmış doğurursun ama çok kilolu olmaması şartıyla demişti dr umuz son kontrolümde 3.150 çıktı kızım doğurabilirsin diyor şimdi ondan normal istiyorum yoksa senin yerinde olsam bende sezeryanda karar kılardım.

Hayirlisi olsun canim bende risk alamam bu konuda doktorum ne derse o , 9 nisanda bir prenses daha doguyor saglikla gelsim insallah

Sormadim :) alttan bakar diye tirsttim ormanimi acmaya hazir degildim 4 nisamda randevum o zamana kadar takip edicem bakim bir anormallik varmi
Evet bu kilo kaybi benim yegende de olmustu sislik iniyor heralde emsin de doysun yumurcak
Icimi.isitti ssu son cumlen duan.amin canim :)

normal dogum ise kesin git degilse benim gb ozenebilirsin buruklasabilirsin :)

Eet kizlar 15 nisan pazartesi 15:00 rabbimin izniyle kavusuyoruz kuzumuza Enis pasamiza :) babasiyla bir heyecan yaptik sormayin inanmak zor geliyor ya saglikla insallah
Doktorum spinal anestezi onerdi kan tahlillerim normal pihtilasma yok 4 nisanda randevumuz var o zaman anestezi uzmani da gorecek beni spinale uygun mu degil mi diye
Suit odasi var hastanenin orayi tuttuk boylelikle ziyaretciler yan odada olacak basimda ususen olmayacak mesaj.attim yakinlarima tarihi herkes heyecanlandi .
13 nisan anneme guzel bir dogum gunu hazirlayacagim herkes bir aradayken 14 nisanda son isler hallolur 15 nisan sabahi kahvalti yapip hoop kuafore :) tarih bilmek de guzelmis :))

,
bartholin kisti olabilir canım :26: bende de çıkmıştı ve çok acıyodu...ben bepanten krem sürmüştüm(evde vardı) hemen geçirmişti...netten bi araştır istersen

bi bakayım netten offfff yaaa çok canım sıkıldı:44::44::44::44::44::44::44:

canım makatta da sertlik ve küçük küçük şişkinlik hissediyodum, ikiside aynı anda çıktı,

yüksek hemoroid uzmanı eşim teşhisi koydu hemoroid olmuşum:18::18::18::18::18::18::18:,

vajina kısmındaki de belki içerden baskı yapan başka bi tanesi bilmiyorum, kontrolde göstericem doktoruma

Mezopotamya, temmuz, gulimier ağzınıza sağlık kızlar. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

gulimiercim sadece senin 3 yasin-i şerifin kaldı onlar da tamamlanınca 41 yasinimiz de tamamlanıyor.

Temmuz benim de 3 Yasin tmm. Okudum. dertsize yazdım ama atlayabilir. Benim durum belirsiz biliyorsun her an gidebilirim.. senin bilgin olsun ayrıca canım. Üzerimde kalmasın.

tamam canım senin baya az kaldı ben iletirim dertsize. ayyy hadi doğurunda sıra bana gelsin inşallah istediğin gibi bir doğum olur, normla doğumun iyi geçerse hemen yaz buraya tamam mı?? bana da cesaret gelir belkim :18: nede olsa boyum uzun

normal dogum ise kesin git degilse benim gb ozenebilirsin buruklasabilirsin :)[/QUOTE]

nerde bu hastane eğitimin tarihini ve saatini yazabilir misin?

Evet haklısınız kızlar

merhaba güzel anneler

hulya (umutege)doğum yaptı..

kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..

Allah analı babalı büyütsün inşallah

hepiniz çok selamı var

umutegecim hayırlısıyla kolay bi doğum olur inşallah,
hemen sütün gelsin bebişin göbüşü doysun inşallah

maşallah maşallah prenses 1 ay erkenden gelmiş hoşgelmiş,
Rabbim uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah

merhaba güzel anneler

hepiniz çok selamı var

merhaba güzel anneler

hepiniz çok selamı var

ohhh bi bebişimiz daha geldi hadi gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünn hikayesini bekliyoruz bizden de umutege ye selamlarrrrr

ofpufya canım benim doktorum vakumla çekilebilir dese ben asla normal doğum istemem. etrafımda vakumla çekilmiş bir bebeğimiz var. rabbim şifa versin diyorum sadece.

ayrıca bir arkadaşa da omzu sıkışabilir demişler ya doktor eğer böyle söylüyorsa dinlemekte fayda var. en yakın arkadaşım normal doğum yüzünden özürlü omzu sıkışıyor ve çıkıyor normal doğumda. şu an (rabbim bizim evlatlarımızı esirgesin) bir kolu diğer kolunun yarısı kadar. allahım kimseye yaşatmasın. normal normal diye diretmekte bana saçma geliyor. bende öncelikli olarak normal diyorum ama çatı muayenesi yapılmadı henüz mevlam neylerse güzel eyler. hakkımızda hayırlısı olsun.

evettt sağlık ocağına gidip geldik bulantı ilacımızı yazdırdık aldık içtik etki etmesini ve sızmayı bekliyoruz zeynebimle...eşim gelene kadar bari uyuyayım midem çok fena alt üst uyukusuzluktan elim ayağım tutmuyo allahım 9 ay boyunca bulantı çeken bi hamile oldum buna da hamdolsun

merhaba güzel anneler

hepiniz çok selamı var
maşallah umutegemizde bebeğine kavuşmuş. rabbim sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…