2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Merak etme canım yalnız değilsin bende günde 2-3 kere çıkartıyorum hala geçmedi (

Dertsizim bende sezeryana razı oldum zaten annem birazcık buruklaştı telefonda anlatırken bende bi akrabamızı örnek verdim ya öyle olursa diye sonra benimde doğarken boyun liflerin parçalanmış farkedilmese kısık boyunlu kalabilirmişim anneme dedimki belki aynı kemik yapısı sendede vardı o zaman tıp böyle değildi farkedilmedi boyun liflerim ondan parçalandı hakkımda hayırlısı neyse o olsun 10 Defa keseceklerini bilsem kızımın sağlığı için 10 defa yatarım o masaya normal doğum hevesi bende bugün itibari ile bitmiştir ayrıca kızlar çatı muayeneside öyle korkulacak birşey değil ki doktorum çokta nazik değildi bi anda tahminden 3 parmak hort hort baktı sonra kemiğe baktı ama dayanılmayacak birşey değil daha nazik birine denk gelmenizde muhtemel benimki azcık öküzdü buna rağmen çok canım yanmadı :)

herşeyde bir hayır var canım benim. ben de sezeryandan çok korkuyorum, sezeryan dersede doktorum kabul ederim. 9 ay boyunca bebeklerimizin sağlığı için herşeyi yaptık yemediğimiz şeyleri bile onlar için yedik. sezeryan ne ki bu da vız gelicek bize. (rabbimin izniyle tabi)

Mezopotamya, temmuz, gulimier ağzınıza sağlık kızlar. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

gulimiercim sadece senin 3 yasin-i şerifin kaldı onlar da tamamlanınca 41 yasinimiz de tamamlanıyor.

cnm bi tanede bana yaz.arapça bilmiyorum.okunuşundan okurum İNŞALLAH ALLAH kbul eder..

merhaba güzel anneler

hulya (umutege)doğum yaptı..

kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..

Allah analı babalı büyütsün inşallah

hepiniz çok selamı var

kaan bebeğimiz hoşgelmiş, gözün aydın Umutege Allah analı babalı büyütsün inşallah

cnm bi tanede bana yaz.arapça bilmiyorum.okunuşundan okurum İNŞALLAH ALLAH kbul eder..
allah razı olsun canım ama yasinimizin dağıtımı bitti. allah nasip ederse cuma günü nisan anneleri ve bebekleri için bağışlamasını yapıcaz.

Kız sorma anne olmak fikri sanırım bugün dank etti bana :) doktora genel anestezi yapın ben korkuyorum dedim spinal yapalım daha sağlıklı dedi beynim nasıl döndüyse söyledikleriyle hıhı tamam o zaman dedim direk sakin sakin :) şimdi o Halim aklıma geldikçe gülesim geliyor haa sor bana korkmuyomusun diye deli gibi korkuyordum bugüne kadar sezeryandan şu an içim tamamen boş ne korku ne bi his öyle boş boş bakıyorum bugün ama az önce eşim karnışımı sevdi kızım annen senin için kestircek kendini en korktuğunu göze aldı nasıl bişeysin sen dedi ayyy gözlerim doldu ama gurur duydum kendimle eşime bunu söyletebildiğim için :)

ya bugün kontrolüm vardı hala çatı muaynesi yapmadı doktorum haftaya yaparız da demedi şurda doğuma ne kaldı bende soramadım açıkçası zaten korkuyorum işime geliyor yapmaması ama sonradan sıkıntı olurmu diye de telaşlanmaya başladım doğuma girerken yapılsa da oluyor diye duymuştum sizlerde duydunuzmu böle bişey

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim

maşallah canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin,

Mezopotamya, temmuz, gulimier ağzınıza sağlık kızlar. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

gulimiercim sadece senin 3 yasin-i şerifin kaldı onlar da tamamlanınca 41 yasinimiz de tamamlanıyor.

canım birazdan anneme geçicem orda okurum inşallah akşam da yazarım burdan

budur arkadaşım

kızlar bende mi bi tuhaflık var :26:
siz sezeryandan korkuyosunuz bende normal doğumdan. çatı muayenesi bile yaptırmadan sezeryana karar verdim. üstelik doktor bek kilolu değil boyun uzun normal doğumu kolay yaparsın demesine rağmen sezeryanı seçtim. normal doğumda oraya dikiş atılacağı hissi beni mahvediyo... dikiş neremde olursa olsun ama orda olmasın :18: hatta bi çatal denen şey var ya onu görünce irkiliyorum.

karıştı herşey duygularımız sevincimiz heyecanımız korkularımız vs.. eşinin sana söylediğini okuynca gözlerim doldu.benki ağlamak çok uzak birisiyken elimi karnıma koyup ağlar oldum.Allah'ım nasip etsin bizlerede, gerçek aşk neymiş göstersin:2:

canım hayırlısı ne ise o olsun. doktorun normal doğurabilirsin demiş bi çatı muayenesi yaptırsaydın. ben o çatala ne kadar çok yattım. ( tedavi olurken ) hatta opu sırasında anestezi uzmanını bekliyoruz doktorum geçti karşıma ellerini kavuşturdu bakıyoz birbirimize. ne rezillikler ne rezillkler doğumda o sırada çatal aklına bile gelmez. ama çok korkuyorsan yine bildiğini yap.

Ben de aynıyım canım. Benim de doktorum normali çok rahat yaparsın boyun uzun (172cm.) her şey normal gidiyor dedi ama ben sezaryen istiyorum normalden çok korkuyorum deyince sen bilirsin dedi. Ben o çatala şimdiye kadar bir kez çıktım. Rahim boyuna bakmıştı doktor 32. haftamda. Öyle kötü oldum ki heyecan panik utanıyorum bir taraftan daha önce hiç çıkmamıştım çünkü Alt tarafa mutlaka kesi yapılıyor diyorlar nasılsa kesilicem üstten kesilirim diyorum ben de. Şu çatı muayenesi de gözümü korkutuyor tabii :18: 17-18 nisan gibi alırız o zaman dedi doktorum. Anlayacağın yalnız değilsin

Cnm herkez farkli dusunuyor kimi normalden tirsar kimi sezeryandan..tamam dikis dusununce bende tuhaf oluyorum ama olsun diyorum kendi kendime en fazla 1 hafta cekerim sonra gecer diye umitleniyorum...ama kendini istemedigin bisey icin zorlama derim

sezaryen olacak kızlar,
benim kardeşimin eşinin ilk doğumu çok zor normal vakumlu bir doğum oldu. 9 saat sancı çekti. çatısı darmış. çocuğu vakumla çekince kafası kavun gibi uzamış ( ben orda değildim annem anlatıyor ) bir müddet öyle yaşamış çocuk Allah'ın yardımıyla sonradan düzelmiş. ama çok korktular beyinde hasar kalacak diye. sonra gelinimiz yine hamile kaldı bu sefer direk sezaryen oldu.
ablam acil sezaryen oldu benim. erken haftalarda kanamayla doktora gitmek zorunda kalmış. acil bakırköy devlet hastanesine hemen ameliyata almışlar. ölümden dönmüş sezaryen sayesinde. oğlumuzda 1900 gr doğmuştu. şimdi sıpayı görseniz çok tatlı delikanlı oldu.
ablama soruyorum sezaryen zor mu diye. ilk gün zorlanıyorsun sonra hiç bir zorluğu yok dedi bana.

bir de bir arkadaşım kokudan sezaryen oldu. ameliyatının üzerinden 3 ay sonra 2. çocuğuna süpriz bir şeklide hamile kaldı. gene sezaryen oldu. hiç bi şey olmadı. doktorlar 2 yılı garanti olsun diye yasaklıyorlar yoksa süpriz gelen çocuğu almam deme şansları yok

bugün de topiğimiz kalabalık.nisan annelerin doğumları teker teker başladı.
doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsundiyorum. bebeklerinize hayırlı,sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.
ben de 2. oğlumu allahın izni ile yarın sezeryan ile dünyaya getireceğim.
çocuğun doğumunu riske atmak istemediğimden direkt sezeryan istiyorum zaten.
kendi doğumum riskli olmuştru,ölümden döndüm,görümcemin bebeği kasık darlığından haznede sıkışıp vefat etti....vs gibi tecrübeleri duyunca normal doğumu hiç düşünemez oldum.
bana da dua edin kızlar,hepimize allah kolaylık versin.

merhaba canım
öncelikle kesinlikle snei korkutmak gibi bir niyetim yok, yanlış anlama lütfen söyleyeceklerimi
bende mecburi sezeryan olacağım ve onun dikişide aynı bölgeye atılıyor, yani o dikişten kaçarın yok. normal doğumdan kaçış sebebin bu olmasın ikiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta. herşey normalse isteğe sezeryanı tercih etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…