evettt sağlık ocağına gidip geldik bulantı ilacımızı yazdırdık aldık içtik etki etmesini ve sızmayı bekliyoruz zeynebimle...eşim gelene kadar bari uyuyayım midem çok fena alt üst uyukusuzluktan elim ayağım tutmuyo allahım 9 ay boyunca bulantı çeken bi hamile oldum buna da hamdolsun
ofpufya canım benim doktorum vakumla çekilebilir dese ben asla normal doğum istemem. etrafımda vakumla çekilmiş bir bebeğimiz var. rabbim şifa versin diyorum sadece.
ayrıca bir arkadaşa da omzu sıkışabilir demişler ya doktor eğer böyle söylüyorsa dinlemekte fayda var. en yakın arkadaşım normal doğum yüzünden özürlü omzu sıkışıyor ve çıkıyor normal doğumda. şu an (rabbim bizim evlatlarımızı esirgesin) bir kolu diğer kolunun yarısı kadar. allahım kimseye yaşatmasın. normal normal diye diretmekte bana saçma geliyor. bende öncelikli olarak normal diyorum ama çatı muayenesi yapılmadı henüz mevlam neylerse güzel eyler. hakkımızda hayırlısı olsun.
herşeyde bir hayır var canım benim. ben de sezeryandan çok korkuyorum, sezeryan dersede doktorum kabul ederim. 9 ay boyunca bebeklerimizin sağlığı için herşeyi yaptık yemediğimiz şeyleri bile onlar için yedik. sezeryan ne ki bu da vız gelicek bize. (rabbimin izniyle tabi)Dertsizim bende sezeryana razı oldum zaten annem birazcık buruklaştı telefonda anlatırken bende bi akrabamızı örnek verdim ya öyle olursa diye sonra benimde doğarken boyun liflerin parçalanmış farkedilmese kısık boyunlu kalabilirmişim anneme dedimki belki aynı kemik yapısı sendede vardı o zaman tıp böyle değildi farkedilmedi boyun liflerim ondan parçalandı hakkımda hayırlısı neyse o olsun 10 Defa keseceklerini bilsem kızımın sağlığı için 10 defa yatarım o masaya normal doğum hevesi bende bugün itibari ile bitmiştir ayrıca kızlar çatı muayeneside öyle korkulacak birşey değil ki doktorum çokta nazik değildi bi anda tahminden 3 parmak hort hort baktı sonra kemiğe baktı ama dayanılmayacak birşey değil daha nazik birine denk gelmenizde muhtemel benimki azcık öküzdü buna rağmen çok canım yanmadı :)
Mezopotamya, temmuz, gulimier ağzınıza sağlık kızlar. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
gulimiercim sadece senin 3 yasin-i şerifin kaldı onlar da tamamlanınca 41 yasinimiz de tamamlanıyor.
merhaba güzel anneler
hulya (umutege)doğum yaptı..
kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..
Allah analı babalı büyütsün inşallah
hepiniz çok selamı var
allah razı olsun canım ama yasinimizin dağıtımı bitti. allah nasip ederse cuma günü nisan anneleri ve bebekleri için bağışlamasını yapıcaz.cnm bi tanede bana yaz.arapça bilmiyorum.okunuşundan okurum İNŞALLAH ALLAH kbul eder..
herşeyde bir hayır var canım benim. ben de sezeryandan çok korkuyorum, sezeryan dersede doktorum kabul ederim. 9 ay boyunca bebeklerimizin sağlığı için herşeyi yaptık yemediğimiz şeyleri bile onlar için yedik. sezeryan ne ki bu da vız gelicek bize. (rabbimin izniyle tabi)
Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
Mezopotamya, temmuz, gulimier ağzınıza sağlık kızlar. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
gulimiercim sadece senin 3 yasin-i şerifin kaldı onlar da tamamlanınca 41 yasinimiz de tamamlanıyor.
Kız sorma anne olmak fikri sanırım bugün dank etti bana :) doktora genel anestezi yapın ben korkuyorum dedim spinal yapalım daha sağlıklı dedi beynim nasıl döndüyse söyledikleriyle hıhı tamam o zaman dedim direk sakin sakin :) şimdi o Halim aklıma geldikçe gülesim geliyor haa sor bana korkmuyomusun diye deli gibi korkuyordum bugüne kadar sezeryandan şu an içim tamamen boş ne korku ne bi his öyle boş boş bakıyorum bugün ama az önce eşim karnışımı sevdi kızım annen senin için kestircek kendini en korktuğunu göze aldı nasıl bişeysin sen dedi ayyy gözlerim doldu ama gurur duydum kendimle eşime bunu söyletebildiğim için :)
Kız sorma anne olmak fikri sanırım bugün dank etti bana :) doktora genel anestezi yapın ben korkuyorum dedim spinal yapalım daha sağlıklı dedi beynim nasıl döndüyse söyledikleriyle hıhı tamam o zaman dedim direk sakin sakin :) şimdi o Halim aklıma geldikçe gülesim geliyor haa sor bana korkmuyomusun diye deli gibi korkuyordum bugüne kadar sezeryandan şu an içim tamamen boş ne korku ne bi his öyle boş boş bakıyorum bugün ama az önce eşim karnışımı sevdi kızım annen senin için kestircek kendini en korktuğunu göze aldı nasıl bişeysin sen dedi ayyy gözlerim doldu ama gurur duydum kendimle eşime bunu söyletebildiğim için :)
kızlar bende mi bi tuhaflık var :26:
siz sezeryandan korkuyosunuz bende normal doğumdan. çatı muayenesi bile yaptırmadan sezeryana karar verdim. üstelik doktor bek kilolu değil boyun uzun normal doğumu kolay yaparsın demesine rağmen sezeryanı seçtim. normal doğumda oraya dikiş atılacağı hissi beni mahvediyo... dikiş neremde olursa olsun ama orda olmasın :18: hatta bi çatal denen şey var ya onu görünce irkiliyorum.
siz sezeryandan korkuyosunuz bende normal doğumdan. çatı muayenesi bile yaptırmadan sezeryana karar verdim. üstelik doktor bek kilolu değil boyun uzun normal doğumu kolay yaparsın demesine rağmen sezeryanı seçtim. normal doğumda oraya dikiş atılacağı hissi beni mahvediyo... dikiş neremde olursa olsun ama orda olmasın :18: hatta bi çatal denen şey var ya onu görünce irkiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?