2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Normal dogum yapacak olanlar dogum sekliniz hakkinda dusundunuzmu hic?? Ben yatarak yapmak istemiorum tabi simdi plan yapmak kolay ama yer cekiminden faydalanmayi cok istiyorum o yuzden cömelerek dogurmayi cok istiyorum insallah o an oyle rahat ederim..

ay biz uyuyamadık telefon trafiğinden kalktık yemek yedik nihayet bebişim kıpırdandı yemeği görünce

nasıl yanii ?? sezaryande neden oraya dikiş atılıyor ki?

benim de normal olacak inşallah ama peki senin o şekilde doğuran tanıdığın var mı ? yani doktorlar falan bunu seçenek olarak sunuyor mu ? doktorun mu bahsetti böyle birşeyden??

Allah şekli ne olursa olsun hepimize az ağrılı acılı kolay doğumlar nasip etsin arkadaşım. Dualarımız sizinle..

sanırım perimizden haber yok. Allah yardımcın olsun canım

merhaba güzel anneler

hulya (umutege)doğum yaptı..

kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..

Allah analı babalı büyütsün inşallah

hepiniz çok selamı var

aleykum selam Allah analı babalı buyutsun ıns . hayırlı evlat olsun topıktekı butun bebeklerın boyle haberlerını alalım ıns :)

Voltajim eklm.dedim beceremedim.
Telde resim.o.kadar cok ki hangisi arasin goremiyorum.
Mail.adresi verirseniz atabilirim.
Ozel.albume.ekler.sonrada silersiniz
O.kadar destekcimdiniz ki.gorun istiyorum.

Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.

Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

oğluşun çok yahşi :) Maşallah nazarlar değmesin. çok sevindim süt sıkıntınızı aştığınıza, allahım biran önce tuncssumuz da aşsa bu sıkıntısını inşş.

bizde senin kocanın mantık mübarek cuma olsun diye 12sine aldık günü, doktor uygundur dedi. beklemeye koyulduk hadi hayırlısı...

biz de 12 nisanda dünyaya geleceğiz teyzesi, rabbim izin verirse

ben mi bitkiye bakıyorum bitki mi bana bakıyor hiç belli değil. Ayda bir sulanırlarsa kendileni şanslı görüyorlardır.

sevdim o zaman :) en çok da anasına düşkün kısmını :) Yarenimize kaptıramam oğlumu , gelin sözüne bakmasın anasının sözünden çıkmasın

Evet cnm bir arkadasim oyle dogum yapti ve mukkemmeldi diyor hem hizli dogmus hemde daha kolay cikmis..evet hastaneye yazilmaya gittigimde bahsettiler boyle sandalye var ortasi delik oraya oturuyorsun oyle ikiniyorsun yani wc deki gibi yer cekimi yardim ediormus..yada kedi gibi duruyorsun oylede oluyor...bana cok mantikli geldi

bu son günler çok zor geçiyor. uyku problemi de çok fazla. Allahım hepimize yardım etsin.

Ya bende uyuyamıyorum delircem

evt ya eşimle birlikte uyumayı özledim. cuykuya hasret kadık valla...

ben sabah ezanına kadar uyuyamıyorum artık uyumak için kendimi zorlamaktanda vazgeçtim pc başında sabah 5 i bekliyorum yapacak bişey yok.

Bende de uykusuzluk sorunu var ben de çıldırmak üzereyim üzerine bir de bugün kaşınıyor her yerim

Arkadaşlarım drum dün bana bu sıkıntılar yüzünden bitkisel bir çözüm önerdi. Dr unuza danışabilirsiniz süt ile içiliyor, adı Coco Nuit rahatlatıcı bir aroma imiş, yarın geçecek elime eczaneye sipariş verdim.

Canım dr unu ara bence çağırır büyük ihtimalle idrarda kaçırmış olabilirsin ama tahminle olmaz suyunda olabilir.Hem idrar olsa kokardı bencede

Suyun taamı gelmiş olsa bir çay bardağı kadar az tabi ama sonuçta bir miktarda gelmiş olsa git mutlaka kontrole belki başlıyordur doğum.

Cnm bazilarinin suyu birden patlamaz yirtilir ve az az sizar hele birde bebek kafasini tikarsa yirtiga:) biraz takip et devami gelirse hastaneye bir git baktir bence:)

Cnm utanacak bisey yokki!! Eczanede belki bulabilirsin mendil gibi bisey satiliyor ic camasirina koyuyorsun sonra eger suyunsa gelen rengi degisiyior bir sor bakalim oyle bisey bulabilcekmisin..

hanipeks çıkmışsın ama bence de bi hastaneye git. çekine çekine bi hal olduk hepimiz bende öyleyim boşver bebeişlerin sağlığı önemli olan.

Suyun gelmiş olabilir :S Sen her ihtimale karşı doktora git bence. Bende de hastalık haline geldi. Gece uyanınca hemen bi çamaşır kontrolü yapıyorum.

çişmiş kızlar hihihihihiii dün baktım suyumuz iyiymiş, yine de dikkatli olmamı söyledi dr. Destekleriniz için çok tenk yu

kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.

canım benim Allah sağlık sıhhat neşe versin kuzuna ailene, enerjini kaka şeyler düşünerek harcama. Tu tu tu nazarlar değmesin.

Gözünaydın canım, Allah nazarlardan saklasın Kaan bebeği

Hanipeks canım gün almışsın sende, kendi doktorunda mı yapacaksın doğumu? inşallah içine sinen bir çözüm bulmuşsundur

ben hala çalışıyorum
yasal iznim başladı ama ona rağmen işe gelmek zorunda kaldım. inşallah burada doğurmam

kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.

ben daha aldıklarımı kaynatmadım ama emziği doğum yapıp eve geldikten sonra, kullanacağım zaman kaynatırım.
sende şimdiden kaynatma bence

Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.

hapineks nasıl oldun canım. doktora gittin mi

Hanipeks nasıl oldun?? Geçen benim de başıma gelmiştii aynı durum mesaneye yaptığı baskıdan dolayı farkında olmadan kaçırabilirmişiz ama tabi su da olabilir riske atmamak lazım

Hanipeks, dün doktora gideceğini söyledi ama sonrasında bir şey o konuyla ilgili bir şey yazmadı yoksa ben mi kaçırdım? Ne dedi doktor? İnşaallah bir sıkıntı yoktur.

Canım ertesi gün 9.00 a aldırsan olmaz mı? yada bir kaç gün sonraya.
Biraz daha sabret canım az bişey kaldı şurda canını sıkmaya değmez.

sakin kuzum yaa bebişi de üzeceksin anlat izin alabilirsen git olmadı ben hala dr değiştirmen tarafındayım ya bana laf düşmez tabi... :44:

benim dr'um bi su bardağı kadar su falan gelirse ya da ıslaklık farkedersen mutlaka ara demişti canım...
son durum nedir?

hanipeks tatlım doktor ne dedi suyun mu gelmiş?

hapineks sıkma canını Allah darda koymasın. doktorun iyi biriymiş. inşalah hep yanında olur.

Kızlar ben de çok sinirliydim dün herkese çattım. Nihayet doktorumla telde görüştüm ve sorunumuzu çözebildik. Çınar iyi suyumuz iyi. Sadece tansiyonum yine yüksek çıktı. Tarihimizi belirledik 12 NİSAN bizim için büyük gün. Saatini pazartesi belirleyeceğiz. Bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun, alıntılayamadığım atladığım arkadaşım varsa kusuruma bakmasın.

tamemen katılıyorum ama ben dizimdeki rahatsızlıktan ötürü çömelemem yoksa her yerde ayakta ya da bi şekilde yerçekiminden faydalanın diyorlar.

bir de hanımlar bir şey rica edeceğim bu doğum olayını ama normal ama sez bi şekilde yapacağız risklerin de farkındayız ama sezeryan olacaklar normali, normal yapacaklar sezeryanı kötüleyip yok falancanın çocuğu şöyle kalmış yok filan kadın böyle kalmış gibi örnekler vermezseniz sevinirim. sadece ödümüzü koparıyorsunuz. topiğe girmeye korkar oldum...

güzelim lütfen stres yapma kendine. bebeğimiz ve bizim için sağlıklı olan bir karar için üzülme ne olur. seni çiğ çiğ doğramayacaklar ki stres yapma kendine güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…