2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayyy hayırlı uğurlu olsun gününüz saatiniz. bu topuk meselesini benim kociş de öğrenmiş geçen gün dert etmiş kendine 3-4 gündür ben çocuğumun ayağını kestirtmem diyip duruyor bir de benden onay bekliyor

Cnm herkez farkli dusunuyor kimi normalden tirsar kimi sezeryandan..tamam dikis dusununce bende tuhaf oluyorum ama olsun diyorum kendi kendime en fazla 1 hafta cekerim sonra gecer diye umitleniyorum...ama kendini istemedigin bisey icin zorlama derim

yorumlarınız için teşekkürler, hakkımızda hayırlısı olsun. bakarsınız anidan doğuruveririm normal yoldan
tam olarak aynı yerde sayılmaz canım...
biz de 12 nisanda dünyaya geleceğiz teyzesi, rabbim izin verirse
aynımı olacak bebişlerimizin doğum günü... sen ne yaptın bu arada doktorla görüşüp son kararını verdin mi?

çişmiş kızlar hihihihihiii dün baktım suyumuz iyiymiş, yine de dikkatli olmamı söyledi dr. Destekleriniz için çok tenk yu
senin bu çiş meselesi içime işlemiş dün nevresimi değiştiriyoruz alezi askıda unutmuşum. hadi al getir dedim, bu seferlik takmayıversek nolur dedi. sen geldin aklıma yok illaki takmamız lazım ne olur ne olmaz dedim
kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.
benemziği de kaynattım, üzerinde ilk kullanımdan önce kaynatınız yazıyodu. kaynatıp emzik kutusuna koydum ama kullanıp kullanmamakta halen kararsızım.

canım neden korkuyorsun. doktor kontrolünde olduktan sonra normal doğum gibisi var mı. doktor çatını suyunu kontrol edip ona göre söylüyor. bi problem yoksa en iyisi normal doğum.
bizim örnekler genelde ya acil sezaryen ya da daha önce kontrol olmamış insanlar için geçerli. mesele bizim gelinin ilk doğum öncesi
doktor çatı muayenesi yapmamış yapsaymış o sıkıntıyı çekmezmiş. yoksa ki doktorunuz zaten bir risk görse söyler. burda hiç birimiz kadın doğum uzmanı değiliz. kafana takma. ben şahsen kendi durmumla ilgili konuda sadece doktorumu dinliyorum.

Biraz geç oldu ama allah yardımcın olsun canım arkadaşım. İyi haberlerle dön.

merhaba güzel anneler

hulya (umutege)doğum yaptı..

kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..

Allah analı babalı büyütsün inşallah

hepiniz çok selamı var

ben yazana kadar bebiş bile doğdu, teşekkür ederiz aysunayy, bizi merakta bırakmadığın için.

HOŞGELDİN KAAN BEBEĞİMİZ MUTLU SAĞLIKLI YAŞLARIN OLSUN.

Cnm esin girecekse yaninda ondan destek alabilirsin belki!! Herkez dogurmus bizmi doguramicaz:) :)

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim

Ayyyy kızlar yaşasın Allah bebişlerinize uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşş.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
sütün emzirdikçe gelirmiş. ablam öyle demişti bana.
eğer hastane de süt sağma pompası varsa ki vardır bence sağmayı dene daha çabuk gelir sütün

canım benim ne güzel bu yüce duyguyu bizden önce tattın hayırlısı ile. Kuzucuğun çok tatlı paylaş da arkadaşlarımız da görsün
Sütünün başlamış olmasına çok sevindim çok ​ben daha iyiyim kuzum

peri dünden beri seni arıyodu gözlerim...
geçmiş olsun ve gözün aydın. ömürlü olsun bebeğin. ağrılarında en kısa zamanda geçer inşallah. süt olayını takmamaya çalış, ersnilinde sütü gelmiyodu bugün yazdı artık geliyomuş. sabret ve süt yapacak şeyler tüketmeye çalış.

bu konuşmalar beni çok üzdü, gebelik şekeri apayrı bir olay, bu konuda hassas olmayan arkadaşlarımız lütfen yorum yazıp bize normal doğumun ya da sezaryenin daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmasın. Burada gebelik şekeri olan bir anne adayı olarak aylardır neler yaşadığımı bilenlerin affına sığınarak bu kadar tepkili bir mesaj yazıyorum.

offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.

ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya

Bunu hanipeks duymasin bende ayni.seyi gecen.soyledim bana 3 yas cocugu dediii:) sebebini o soylesin

dertsizcim ne dersin sana da bebeciye anlattıklarımı anlatıyım mı ? Sen de mi 3 yaş çocuuuu sun yoksa

Canim farkindamisin ben doktorun korkuttugu arkadasi olumlu bir sekilde dusundurmeye calisiyorum dikkatli okursan. Omzu cikar bilmemne diyor ben riskleri dusunup kendini uzme kafani karistirma hersey risk hayatta diyorum. Bunun nesine uzuldun anlamadm. Tam tersi risklerle kafani bunaltma diyirum kiza ,okuyunca gevsemen lazim.?!Dusuncelerimizi de paylasmayacak myiz burada?? Ki ben takma dr u hicbisiycik olmaz Allahin izniyle modundayim???

gözün aydın canım, daha çok yeni ameliyatlısın, çabuk toparlarsın inşallah.
taburcu olup evinde bir rahatlayıp duşunu alınca sütün daha çabuk gelir.

Arkadaşlar bu konuyu yanlış biliyorsunuz sezeryan kesisi göbeğin hemen bitişinden yapılıyor genital bölgeden değil...

benim daha önceki ameliyat yerim bikini bölgesinin içinde çamaşırdan, bikiniden falan görünmüyor. zaten eski usul dikişte yok artık yapıştırma oluyor ve zamanla belli bile etmiyor. kıl gibi incecik bir çizgi kaldı sadece bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…