2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oh be içimi döktüm rahatladım, hep siz mi dolduracaksınız sayfaları

kimin sloganıydı unuttum, girdiği gibi çıkacak diyordu biri
Allah büyüktür, sağlıkla kucağımıza alalımda bebekleri ister sezeryan olsun ister normal. sonu güzel olsun...

Hadi bakalım dökülün birer birer :))) cok güzel bekleyişler bunlar :)) heyecanlandimmmm
Beni biliyorsun bastan beri senin gibiydim.. Ama birkaç farklı dr.la görüşünce rahatladım alttaki kesik ve dikişin iyileşme süresi digerine göre daha kısaymış ve sezaryende olduğu gibi dilerken uyusturduklari için hissetmiyormussun..

Aman Temmuz bosver ya nasıl doğarsa doğsun sag salim dogsunlarda

Bende comelerek deneyeceğim.. En son dogum masasına çıkmayı planlıyorum ( sanki benim planima göre olacak :)))
Yatarak bence de zor olur. Yürü , cök hatta başka hareketlerde var normal dogumla ilgili bloglarda

sevdim o zaman :) en çok da anasına düşkün kısmını :) Yarenimize kaptıramam oğlumu , gelin sözüne bakmasın anasının sözünden çıkmasın

Ay kaynana değil mı bak doğmamış gelinden kıskanıyor oğlunu .... ahhhh kizimmmm zavallı kızım benim :)))

Candan Ercetin in bir parçası varya VAY HALİME :)))

kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.

Tatlım ben kaynattim kutusunda bekliyo..

Periiiiii gözün aydın canım ya :)

Anali babali büyüsün ismiyle yasasın inşallah...

Sut olayını ersnill de yazmıştı 4 .gun gelmiş tam anlamıyla dert etme.. Kuzucugunu aldın ya gerisi gelir

Son düzenleme:

umutege
ikinizi de tebrik ederim. sağlıklı sıhhatli büyürler inş.

seni çok iyi anlıyorum..bize de kilodan ötürü %5 olasılıkla omuz takılması olur dedi ama o ihtimal bizim gözümüzde %100 oldu sanki..insan riske atamıyor, sezeryan olup kendimi riske atmayı tercih ederim..bizim kontrolümüz de salı günü biz de o gün tarih alıcaz aramızda 1 gün varmış senle..belki o zamanlara verir bizim doktor da..umarım bebişlerimiz bekler o tarihe kadar sürpriz yapmazlar bize..şimdiden Allah kurtarsın..

kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.

Ben de aventin aldım canım yenidoğan damaklısından kaynamış suda 5dk beklettim mis gibi oldular o şekilde yapılması yazıyordu kullanma kılavuzunda..

selen44 canim bence senin dr un cok cabuk kestirip atiyor hemen. Gozunu de cok korkutuyor bir dr a daha gorunup fikir almani oneriyorum sana. Hangi ildesin ? 44 malatya mi yoksa :)

hahaha kocişe dedim ki askım bak yeni duydum kocasını çok sevenin bebişi kocasına benzermiş dedim bu bi mutlu gülümsedi dedim azıcık genetikten sansın kaldı sadece sana benzemez bizim ki dedim hahah küstü simdi git dio yanına gittim =)) oyyy çok seviyorum ben onu

Gözün aydın canım bir iki güne her şey yoluna girer ağrıların azalmış olur sütün de gelir inşallah. Zor kısmını atlatmışsın. Göğsün yara olması yanlış emzirmeden kaynaklanıyormuş sanırım onu da zamanla öğreneceğiz hepimiz. Göğüsteki siyah halkanın tamamını ağzına alması, çene kısmının memeye değmesi, alt dudağının kıvrık olması gerekiyormuş emme sırasında diye duymuştum

selen44 canim bence senin dr un cok cabuk kestirip atiyor hemen. Gozunu de cok korkutuyor bir dr a daha gorunup fikir almani oneriyorum sana. Hangi ildesin ? 44 malatya mi yoksa :)

hayır adanadayım..doktorla 2 nisanda görüşeceğiz herşey o gün belli olacak, dediğin gibi o günkü duruma göre başka bir doktora daha danışabilirim.ilgin için çok sağol canım..

hayır adanadayım..doktorla 2 nisanda görüşeceğiz herşey o gün belli olacak, dediğin gibi o günkü duruma göre başka bir doktora daha danışabilirim.ilgin için çok sağol canım..

Bende 44 malatya hemseriyiz sandim :)) Cnim sana yuzlerce olumlu ornek verebilirim. Takma kafani dr unun hep olumsuzluklari gozune gozune sokmasina. Yazilan zaten yazildi Rabbim neylerse guzel eyler.. Benim teyzem 47 yasinda suan.6 yasindayken acik kalp ameliyati olmus yasamasi bile mucize.Dr tuvalette bile ikinmasi yasak demis ona. 2 tane normal dogum yapmis saglikli kuzenlerim var birkiz bir erkek :)) Halam da 7 kilo kuzenimi normal dogurdu. :)) Bayagi dikisi var tabi ama. Tabi simdi sez gibi bir secenek var kimse artik katlanmiyor gerek de yok belki. Ama bak hangi sartlarda saglikli dogumlar olabiliyor. Olumlu dusunelim oyle olsun :)

ben de daha ne emziği ne de biberonu dezenfekte ettim? nasıl yapacak mışız?

evet tatlım kendi drumda olacağım. şuan rahatsız olduğum bir konu yok şükür. inat ettim dr değiştirmemeye :) güveniyorum çünkü

ayyyyyyyyyy kızımız geldi demek maşallah sağlıklıymış nazarlar değmesin tebriklerrr

off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , göbek deliğimin üstüne kadar çıktılar, karnım acıyo artık resmen hissediyorum çatırdadığımı, çok kötüyüm nefes alamıyorum, ayağa kalkıyorum bi iş yapmak için 10 dk sonra kasılıyo karnım, patlıycam diorum resmen, en korktuğum da suyumun birden gelip kordonun sarkması ya da plesantanın erken ayrılması, çok korkuyorum, normal insanlar gibi olsun benim de suyum nolur, dayanamıyorum artık,yatıyorum olmuyo, kalkıyorum olmuyo, nefes alamıyorum, çatlaklarımı gördükçe sinirlerim bozuluyo, kimse anlamıyo beni de, durup durup ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu, gaz yapıcak bişe yemeye de korkuyorum o zaman daha da şişiyorum daha da kötü oluyo, vücudum kaldıramıyo artık hissediyorum, bebeğim o kadar hareketliydi kaç gündür, bugün demek suyun içinde hissedemiyroum doğru dürüst onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikeye sokuyo Allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum

çok şükür canım ya... insan nelere seviniyor di mi bende önce suyumun gelmesini hiç istemiyorum

yaşasın çişliyim ben

aman alezsiz olmaz

eveeeeeeeeeeeeet seneye beraber doğum günü partisi planları yaparız :) ben baktım 2 yıl rahatız 2014te 12 nisan ctesiye, 2015te pazara denkgeliyor hihihi

o zaman farkında değilsin. söyleyeyim o zaman dısardan nasıl anlaşıldığını.

"NORMAL DOĞUR SEZARYEN OLMA , YÜZDE 5 RİSKTEN KORKMA"

iyi akşamlar güzel anneler ve bişleri..ben anca geldim biz annemle örgü örüyoruz gündüzleri harıl harıl...

Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor

aynen bende de 2 gündür durum böyle,durmuştum gerçi son zamanlarda olur diye ama bu pudink kıcamı hoş değil yaa..yarın dr.sorcam bakalım..haber veririm

hayırlısı olsun canım tarihiniz..için rahat olsun..

ohh maşallah..emzirdikçe sarılığı da geçer bebişinin..süte alsını bol bol..:)

biz de seninle gurur duyuyoruz,elbette bu zorlukları göe almasak anne olmaının anlamını nasıl öğrencektik...

sırada sen mi varsııınnn..senle günlerimiz de aynıydı galiba ,yanılıyorsam affet..bebişine kavuşmanı dilerim hayırlısıyla..haberini bekliyorum yarın canım..

yanılıyorsun canım..sezeraynda bikini bölgesi dedikleri üst bölgeden yapılır..diğeri bebeğin çıktığı yerden..:)

onu da 5 dakika kaynatıyorsun canım,o şekilde..tabii sterilize makinan varsa o ayrı,orda da yapabilirsin..

normal doğumdaki gibi alttan değil, ama göbeğindende almıyorlar. yine genital bölgenin üst tarafında oluyor kesik

kesinlikle katılıyorum..bende bunu söyleyecektim,bugün gene normal-sezaryen yazıları uçuşmuş topikte..en çok da normalciler teşvik etçez derken sezaryen yapacakları ya korkutuyorlar yada yazılarıyla bu şekilde doğum yapacakları eksikliklei varmış hissine kaptırıyorlar..açıkçası ben bile ikinci sezeryanımı yapacak olmama rağmen tırsıyorum o yazıları okudukça kii benim ilki çok iyi geçmişti..ilk defa sezaryen olacakları düşünemiyorum bile..bu muhabbetleri kapatsak da herkes nasıl doğum yapacaksa yapsa da diğerlerine müdahale etmese süper olur..

tatlım beni de almışsın ama benim kimseyi korkutmak gibi bir niyetim olmaz,aksine eleştirilen bir durumu açıklayarak arkadaşı rahatlatmaktı niyetim..özellikle kimseyi inctimemeye ve herkesin durumuna göre özellikle hassas olmaya özen gösteriyorum.. senin durumunu ve bu durumda olan diğer anne adaylarımızın neler yaşadıklarını bildiğim için niçin sezaryen olmak zorunda olduğunuzu açıklamaktı niyetim,yazılarımı bir kez daha okursan ne demek istediğimi anlarsın bence..seni istemeyerek üzdüysem affet beni,üzüldüm..

bu arada suyunun iyi olmasına çok sevindim tatlım..çınar azcık korkuttu seni..

chossy den haber var mı,bugün geldi mi..ben mi göremedim acaba..:26:

Voltajj bu gece seni gördüm rüyamda doğuruyordun..hayır olsun bakalım..

ohh çok şükür çişmiş Hadi anlat anlat

3 yaş civarında olan çocuk egosu gelişmekte olan vücudunu tanımaya başlayan çocuktur. Sünnet önerilmez çünkü vücudundan bir parça eksilsin istemez. Kakasını vermez tırnağını kestirmez saçını kestirmez. Siz de bebeği vermek istemiyorsunuz

ay kaynana değil mı bak doğmamış gelinden kıskanıyor oğlunu .... Ahhhh kizimmmm zavallı kızım benim :)))

candan ercetin in bir parçası varya vay halime :)))

kıskanırım tabi kocası koçsa kaynanası da koç :) ben birkaç sene sonra kızına birde koç görümcek doğururum

ama ama hanipeksim sen bana söylenenleri bir duysan daha doğurur doğurmaz alıp götürcekler nerdeyse.
3 yaşındaki çocuk gibiyim napayım tatlım. vermem ben oğlumu kimseye. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…