oh be içimi döktüm rahatladım, hep siz mi dolduracaksınız sayfaları
Hadi bakalım dökülün birer birer :))) cok güzel bekleyişler bunlar :)) heyecanlandimmmmEet kizlar 15 nisan pazartesi 15:00 rabbimin izniyle kavusuyoruz kuzumuza Enis pasamiza :) babasiyla bir heyecan yaptik sormayin inanmak zor geliyor ya saglikla insallah
Doktorum spinal anestezi onerdi kan tahlillerim normal pihtilasma yok 4 nisanda randevumuz var o zaman anestezi uzmani da gorecek beni spinale uygun mu degil mi diye
Suit odasi var hastanenin orayi tuttuk boylelikle ziyaretciler yan odada olacak basimda ususen olmayacak mesaj.attim yakinlarima tarihi herkes heyecanlandi .
13 nisan anneme guzel bir dogum gunu hazirlayacagim herkes bir aradayken 14 nisanda son isler hallolur 15 nisan sabahi kahvalti yapip hoop kuafore :) tarih bilmek de guzelmis :))
Beni biliyorsun bastan beri senin gibiydim.. Ama birkaç farklı dr.la görüşünce rahatladım alttaki kesik ve dikişin iyileşme süresi digerine göre daha kısaymış ve sezaryende olduğu gibi dilerken uyusturduklari için hissetmiyormussun..kızlar bende mi bi tuhaflık var :26:
siz sezeryandan korkuyosunuz bende normal doğumdan. çatı muayenesi bile yaptırmadan sezeryana karar verdim. üstelik doktor bek kilolu değil boyun uzun normal doğumu kolay yaparsın demesine rağmen sezeryanı seçtim. normal doğumda oraya dikiş atılacağı hissi beni mahvediyo... dikiş neremde olursa olsun ama orda olmasın :18: hatta bi çatal denen şey var ya onu görünce irkiliyorum.
Normal dogum yapacak olanlar dogum sekliniz hakkinda dusundunuzmu hic?? Ben yatarak yapmak istemiorum tabi simdi plan yapmak kolay ama yer cekiminden faydalanmayi cok istiyorum o yuzden cömelerek dogurmayi cok istiyorum insallah o an oyle rahat ederim..
sevdim o zaman :) en çok da anasına düşkün kısmını :) Yarenimize kaptıramam oğlumu , gelin sözüne bakmasın anasının sözünden çıkmasın
kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.
Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.
Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.
kimin sloganıydı unuttum, girdiği gibi çıkacak diyordu biri
Allah büyüktür, sağlıkla kucağımıza alalımda bebekleri ister sezeryan olsun ister normal. sonu güzel olsun...
Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldıkkanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)
kızlar yeni alınan biberon kaynatıp dezenfekte yapılıyor ama emzikleri nasıl steril hale getirdiniz. aventin 0-6 ay arası emziğini aldım. emziklerini steril hale getirenlerden yardım bekliyorum.
normal doğumdaki gibi alttan değil, ama göbeğindende almıyorlar. yine genital bölgenin üst tarafında oluyor kesik
Ersnil yazarak anlatiyorsun ama ben sanki o sesindeki sefkati , sevinci duyuyorum gb , cok tatli yazdiklarin sen gb :) kocasini cok sevenin oglu kocasina benzermis o hesap baskasina beklemesini beklemiyordum :) bende beyaz tenli olsun diyordum hep ama nedense kara kuzum diyorum.:)
Bikini bölgesinin üst kısmınan desek daha doğru olacak sanırım
selen44 canim bence senin dr un cok cabuk kestirip atiyor hemen. Gozunu de cok korkutuyor bir dr a daha gorunup fikir almani oneriyorum sana. Hangi ildesin ? 44 malatya mi yoksa :)
hayır adanadayım..doktorla 2 nisanda görüşeceğiz herşey o gün belli olacak, dediğin gibi o günkü duruma göre başka bir doktora daha danışabilirim.ilgin için çok sağol canım..
Gözünaydın canım, Allah nazarlardan saklasın Kaan bebeği
Hanipeks canım gün almışsın sende, kendi doktorunda mı yapacaksın doğumu? inşallah içine sinen bir çözüm bulmuşsundur
ben hala çalışıyorum
yasal iznim başladı ama ona rağmen işe gelmek zorunda kaldım. inşallah burada doğurmam
çok şükür canım ya... insan nelere seviniyor di mi bende önce suyumun gelmesini hiç istemiyorum
aynımı olacak bebişlerimizin doğum günü... sen ne yaptın bu arada doktorla görüşüp son kararını verdin mi?
senin bu çiş meselesi içime işlemiş dün nevresimi değiştiriyoruz alezi askıda unutmuşum. hadi al getir dedim, bu seferlik takmayıversek nolur dedi. sen geldin aklıma yok illaki takmamız lazım ne olur ne olmaz dedim
Canim farkindamisin ben doktorun korkuttugu arkadasi olumlu bir sekilde dusundurmeye calisiyorum dikkatli okursan. Omzu cikar bilmemne diyor ben riskleri dusunup kendini uzme kafani karistirma hersey risk hayatta diyorum. Bunun nesine uzuldun anlamadm. Tam tersi risklerle kafani bunaltma diyirum kiza ,okuyunca gevsemen lazim.?!Dusuncelerimizi de paylasmayacak myiz burada?? Ki ben takma dr u hicbisiycik olmaz Allahin izniyle modundayim???
Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor
Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldıkkanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)
Cok.saol kuzucum.
Darisi hayirlisiyla sizlerin basina ins.
Simdi kontrolden cikdik.oglusum 3.200 kilo dogmustu.sadece 100 gr kaybetmisiz.
Sararmamisiz emzirmemiz.guclenmis.ilk dogdugunda bu konuda skintiliydik.simdi onuda atlattik.cok.sukur.allahima. Hepinizden hayirli haberler gelsin ins.topik.olarak hep.gulumseyelim.
Kız sorma anne olmak fikri sanırım bugün dank etti bana :) doktora genel anestezi yapın ben korkuyorum dedim spinal yapalım daha sağlıklı dedi beynim nasıl döndüyse söyledikleriyle hıhı tamam o zaman dedim direk sakin sakin :) şimdi o Halim aklıma geldikçe gülesim geliyor haa sor bana korkmuyomusun diye deli gibi korkuyordum bugüne kadar sezeryandan şu an içim tamamen boş ne korku ne bi his öyle boş boş bakıyorum bugün ama az önce eşim karnışımı sevdi kızım annen senin için kestircek kendini en korktuğunu göze aldı nasıl bişeysin sen dedi ayyy gözlerim doldu ama gurur duydum kendimle eşime bunu söyletebildiğim için :)
bugün de topiğimiz kalabalık.nisan annelerin doğumları teker teker başladı.
doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsundiyorum. bebeklerinize hayırlı,sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.
ben de 2. oğlumu allahın izni ile yarın sezeryan ile dünyaya getireceğim.
çocuğun doğumunu riske atmak istemediğimden direkt sezeryan istiyorum zaten.
kendi doğumum riskli olmuştru,ölümden döndüm,görümcemin bebeği kasık darlığından haznede sıkışıp vefat etti....vs gibi tecrübeleri duyunca normal doğumu hiç düşünemez oldum.
bana da dua edin kızlar,hepimize allah kolaylık versin.
merhaba canım
öncelikle kesinlikle snei korkutmak gibi bir niyetim yok, yanlış anlama lütfen söyleyeceklerimi
bende mecburi sezeryan olacağım ve onun dikişide aynı bölgeye atılıyor, yani o dikişten kaçarın yok. normal doğumdan kaçış sebebin bu olmasın ikiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta. herşey normalse isteğe sezeryanı tercih etme derim.
normal doğumdaki gibi alttan değil, ama göbeğindende almıyorlar. yine genital bölgenin üst tarafında oluyor kesik
bir de hanımlar bir şey rica edeceğim bu doğum olayını ama normal ama sez bi şekilde yapacağız risklerin de farkındayız ama sezeryan olacaklar normali, normal yapacaklar sezeryanı kötüleyip yok falancanın çocuğu şöyle kalmış yok filan kadın böyle kalmış gibi örnekler vermezseniz sevinirim.sadece ödümüzü koparıyorsunuz. topiğe girmeye korkar oldum...
bu konuşmalar beni çok üzdü, gebelik şekeri apayrı bir olay, bu konuda hassas olmayan arkadaşlarımız lütfen yorum yazıp bize normal doğumun ya da sezaryenin daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmasın. Burada gebelik şekeri olan bir anne adayı olarak aylardır neler yaşadığımı bilenlerin affına sığınarak bu kadar tepkili bir mesaj yazıyorum.
ohh çok şükür çişmişHadi anlat anlat
ay kaynana değil mı bak doğmamış gelinden kıskanıyor oğlunu .... Ahhhh kizimmmm zavallı kızım benim :)))
candan ercetin in bir parçası varya vay halime :)))
ama ama hanipeksim sen bana söylenenleri bir duysan daha doğurur doğurmaz alıp götürcekler nerdeyse.3 yaş civarında olan çocuk egosu gelişmekte olan vücudunu tanımaya başlayan çocuktur. Sünnet önerilmez çünkü vücudundan bir parça eksilsin istemez. Kakasını vermez tırnağını kestirmez saçını kestirmez. Siz de bebeği vermek istemiyorsunuz
kıskanırım tabi kocası koçsa kaynanası da koç :) ben birkaç sene sonra kızına birde koç görümcek doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?