2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım aynı durum bendede var 37+0 da çatı muayenesi oldum benim Dr direk sezeryan tarihi verdi kanalda problem yok ama son kemikte takılabilir ve vakumla almak zorunda kalabiliriz dedi ve vakumla aldığındada %10 ihtimal dahi olsa meydana gelebilecek olumsuzlukları söyledi tabi bende razı oldum normal doğum yapabilmeyi çok istiyordum sezeryan deyince çok üzüldüm nerdeyse 2 gün uyuyamadım ama yanlış yapmışım sonuçta bir sürü arkadaşımız eşimiz dostumuz sezeryan oluyor önemli olan sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak gerisini düşünme bence ben öyle yapıyorum :) 9 Nisan'da kızım kucağımda olacak kısmetse :)

Hanipeksçim, Dertsizcim sıkmayın canınızı lütfen bebişlerinizi germeyin bacılar :)

Voltajım nerelerde Yahuuu kayganası geldi voltajım kayboldu :) işin şakası bi yana zehracık hastaymış çok geçmiş olsun minik kelebeğe :)

Bizimkilerde trabzon araklidan :) hepsi akraba oluyormus zaten bunlarin ama.cogu birbirini tanimiyor
Bende bu yaz gidicem trabzona uzun golu gorup yaylalarda gezmek istiyorum

Bizim eski ev sahibi de cebiydi:)ay hep birlikte gidelim bebislerle cok eglenceli

kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Allahım bundan daha güzel bir duygu yaşatamazdı heralde minik mucizeme kavuşmak anlatılacak sözle ifade edilecek gibi birşey değil hamileliğim boyunca kızımla ilgili sürekli problemler sıralandı düşük tehlikesi ile başladı karnında ölür dediler down sendromlu olma ihtimali yüksek dediler en son suyu çok azaldı kuzumun ve erkenden dünyaya gelmek zorunda kaldı ama benim kızım söylenen bütün herşeye inat sağlıklı ve sıhhatli geldi dünyaya sütümde 3. gün eve geldiğimizde duşa girmem ardından pompayla çekmem üzerine gelmeye başladı ama tabi kızım aç kaldığı için sarılık oldu olsun onuda atlatırız hatta bugün ilk kontrolümüze gittik kızımla Allahım hepinize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin ben hala sıkıntılıyım yürümekte hareket etmekte çok zorlanıyorum ağrılarımda çok iyileşiyorum günden güne ama yavaş bir şekilde olsun bunada şükür kuzumun kokusu bana herşeyi unutturmaya yetiyor... kızlar kızımın resminide ekleyim maşallah diyin kuzuma :)

Kızlar benim canım çok tatlıdır ama ben bile öyle dayanılmicak bişi hissetmedim gözünüzde büyütmeyin kendinizi kasmayınki rahat rahat olsun bitsin öyle zor ve acılı bişey değil inanın ...

maaşallah kızına sağlıklı uzun ömürlü olsun ağlattın beni yaaaa...çook mutlu olun ailecek...

bende aynı şeyi düşündüm kv ler falan yeter o dediler ama içim pek rahat etmedi ,ben de önce bir deniyim sonra bir hal çaresine bakarım dedim
Aklima sonradan geldi benim yegende de ayni besik vardi aradim.sordum cok alcak gelmis yengeme, altina cocuk yorganini katlayip koymus bende yorgan alicam artik gercekten alcak ozellikle ameliyatli olacak olan bana

Kuzum kuzum kuzum masallah
Saclarini sevsinler yakinda toka takarsin annesi :) fotoya bakarken benim oglus hareketlendi hayirdir insallah :111:
Cok sukur hersey geride kaldi dunyanin en guzel kokusunu getirdi kizin sana insallah sende tez zamanda iyi olursun cnm dikkat et kendine saglikla buyusun insallah gozlerinin onunde

Kiz gel kara lahana sarmadim ama denerim:)kuymagim cok guzel olur ama gel sen gel yaparim ben

sağol canım benim amiiiiin darısı başına eneeeem damat adayımız var sanırım evet kızımın saçları maşallah baya çok ve uzun kirpikleri falanda öyle ben kızımın saçlarını görünce çok şaşırdım nedense kel bir bebek bekliyordum

100000 kere masallah cnm cok guzel bir bebek allah nazarlardan saklasin..hayirli bir evlat olsun insallah!!

kızlar 3 gündür nete giremiyorum. artık kendi evime geçtim ve internetim yok. şimdi annemlerden yazayım dedim. geçmişi de okumaya çalıştım. epey doğum yapan olmuş. kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın. herkes sağlıkla, bol bol sütle büyütsün kuzucuğunu. darısı bizlerin başına inşallah:)

salı günü evimizi iyice derledik toparladık, temizledik. yeni halılarım da gelince ev süper oldu. dün de beşiğimiz geldi. sırada onu düzenlemek var:)
oğlum da kendi odasına alışmaya çalışıyor çok şükür. Allah herkesin yardımcısı olsun, kendi evinizde oturmayı nasip etsin.

dün doktordaydım kızlar. 36+1 olduk oğluşumla. kilosu 2850 gr dedi. suyu normal, herşey yolunda dedi doktorum. nst sonucum iyi çıktı. tansiyonum 11/8. iyi dedi. haftaya tekrar nst için gideceğim. 10 nisan günü doğum tarihine karar vereceğiz, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. spinal olmaktan korkamayın kızlar, bu sefer de spinal olmayı düşünüyorum.

zaten bu gidişle sanırım en son ben doğuracağım:))) inşallah doğum dan sonra da güzel haberlerimi paylaşabilirim.
bu arada ilk oğlumun adı OZAN UTKU.
ikinci oğluşumun adını da UMUT ARAS düşünüyorum. eşim birşey demedi ama umarım beğenmiştir
hepinize sevgiler.

Son düzenleme:

çok şükür sen de kurtuldun canım zamanla inşallah hepsi de düzene girer herşeyinmeleğini aldın ya kucağına rabbim darda koymaz inşallah hiçbir zaman. maaşallah yaaaaaa çok tatlı bi bebiş bu saçlarına hele :* ne kadar korksam da bebişimi ben de görmek istiyorum artık

Kiz gel kara lahana sarmadim ama denerim:)kuymagim cok guzel olur ama gel sen gel yaparim ben

ayy teşekkürler canım yaaa eminim güzeldri ah şuracıkta olsan kaparım ekmeği gelirim mısır unumla tereyağımla avucumu yalayım ben yaaaa kara lahana da en son 2 yıl önce yedim burda satılsa alcam yapcam tabi o kadadenizde yediğimki tat olmaz o ayrı.. avucumu yalaya yalaya kediye döndümm =)))

bu arada ben amanamazonum bu nickim de var kızlar diğerini kullanmayacaktım ama kapanmıyomuş

yeni sakinleşip eve gelince hemen buraya daldım...allahım ne garip bi gündü. balkon falan yıkadım sandalyelerini falan hallettik eşimle çiçek toprağı falan değiştik hadi hava güzel çıkalım dedi canım istemedi sonra hadi açılırsın diye zorla çıktık gittik yemek yedik dönüyoruz. önümüzde bir tır arkasında acayip bi alet takılı gidiyolar önümüzden derken o alet çıktı yerinden işlek yol olduğundan herkes hızlı gidiyo o an herşey bitti dedim karnıma sarıldım allahtan o alet yana doğru gitti sonra bize gelmedi ama o anki panik elimi ayağımı boşaltmaya yetti

canım esprisine yazıyorum al sana ingilizce 'doctor please look at my çatı''

Perilous anamm ne cici ne tatlı ne saçlı bi kızın var MaşaAllah. :))

Amazonamazon ve aradaderede nickli dostum verilmiş sadakan varmış çok dikkat et yollarda benim yaşadığım yerde de deli gibi araba sürerler özellikle otobüsler bebek doğduktan sonra arabayla nasıl dolaştırıcam diye kara kara düşünceler sardı beni....

Cnm gecmis olsun..allah korumus hemen bir sadaka ver..rabbim bizleri ve sevdiklerimizi kazadan beladan korusun insallah!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…