Bayanlar alakasiz olacak ama galiba biraz da sinirlisiniz fikirlrinize ihtiyacim var takip ediyorum sizi yazmak pek nasip olmadi neyse konuya gelim 38. Haftamdayim bugun cati muayenesi oldum catim darmis sezeryan olabilir dedi dr. Cok canim sikildi sali gunu karar verilecek ne yapacam bilmiyorum.
Kendinize sIkinti yapmayin sezeryan olucam diye bu benim 3 sezeryanim olacak Allahin izniyle sonuc guzel bitsin o onemli ben yurt disinda yasiyorum 3sezeryan olmasina gore dr sordu normalmi yoksa sezeryanmi istiyosunuz dedi ben tabi normal dedim ama bebegim ve benim icin hangisi uygunsa odur dedim ama sanmiyorum 2 sezeryandan sonra pek mumkun degil normali hayirlisi yeterki sonu guzel olsun ins[/QUOTE
sağolun inşallah bebeğim sağlıkla gelsin de. ya ben biraz araştırdım da başka ülkelerde çatı muayenesi diye birşey yokmuş doğum anında bakılıyormuş.ayrıca canım çok yandı hala kendime gelemedim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet dogru bazen yazilanlari okuyorum cati muayenesinden soz ediliyor bizim burda nerdeyse her ay alttan bakiliyor omu diyorum acaba ama canimi acitmiyoki ayni sey degilmiki bilmiyorum
Bizimkilerde trabzon araklidan :) hepsi akraba oluyormus zaten bunlarin ama.cogu birbirini tanimiyor
Bende bu yaz gidicem trabzona uzun golu gorup yaylalarda gezmek istiyorum
kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Allahım bundan daha güzel bir duygu yaşatamazdı heralde minik mucizeme kavuşmak anlatılacak sözle ifade edilecek gibi birşey değil hamileliğim boyunca kızımla ilgili sürekli problemler sıralandı düşük tehlikesi ile başladı karnında ölür dediler down sendromlu olma ihtimali yüksek dediler en son suyu çok azaldı kuzumun ve erkenden dünyaya gelmek zorunda kaldı ama benim kızım söylenen bütün herşeye inat sağlıklı ve sıhhatli geldi dünyaya sütümde 3. gün eve geldiğimizde duşa girmem ardından pompayla çekmem üzerine gelmeye başladı ama tabi kızım aç kaldığı için sarılık oldu olsun onuda atlatırız hatta bugün ilk kontrolümüze gittik kızımla Allahım hepinize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin ben hala sıkıntılıyım yürümekte hareket etmekte çok zorlanıyorum ağrılarımda çok iyileşiyorum günden güne ama yavaş bir şekilde olsun bunada şükür kuzumun kokusu bana herşeyi unutturmaya yetiyor... kızlar kızımın resminide ekleyim maşallah diyin kuzuma :)
Eki Görüntüle 672561
maaşallah kızına sağlıklı uzun ömürlü olsun ağlattın beni yaaaa...çook mutlu olun ailecek...
Aklima sonradan geldi benim yegende de ayni besik vardi aradim.sordum cok alcak gelmis yengeme, altina cocuk yorganini katlayip koymus bende yorgan alicam artik gercekten alcak ozellikle ameliyatli olacak olan banabende aynı şeyi düşündüm kv ler falan yeter o dediler ama içim pek rahat etmedi ,ben de önce bir deniyim sonra bir hal çaresine bakarım dedim
kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Allahım bundan daha güzel bir duygu yaşatamazdı heralde minik mucizeme kavuşmak anlatılacak sözle ifade edilecek gibi birşey değil hamileliğim boyunca kızımla ilgili sürekli problemler sıralandı düşük tehlikesi ile başladı karnında ölür dediler down sendromlu olma ihtimali yüksek dediler en son suyu çok azaldı kuzumun ve erkenden dünyaya gelmek zorunda kaldı ama benim kızım söylenen bütün herşeye inat sağlıklı ve sıhhatli geldi dünyaya sütümde 3. gün eve geldiğimizde duşa girmem ardından pompayla çekmem üzerine gelmeye başladı ama tabi kızım aç kaldığı için sarılık oldu olsun onuda atlatırız hatta bugün ilk kontrolümüze gittik kızımla Allahım hepinize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin ben hala sıkıntılıyım yürümekte hareket etmekte çok zorlanıyorum ağrılarımda çok iyileşiyorum günden güne ama yavaş bir şekilde olsun bunada şükür kuzumun kokusu bana herşeyi unutturmaya yetiyor... kızlar kızımın resminide ekleyim maşallah diyin kuzuma :)
Eki Görüntüle 672561
günaydın cancanlarla conconlarııı=)))) bugun gene 5 te bulduk uykuyu. sonra eşim uyandırdı hadi kahvaltı hazırladım diye bi baktım masada 2 bardak peynir yağ vargene bize baktı yani kahvaltı olsun öğrencek yavaştan yavaştan. hava çok güzel ama benim çıkasım yok. bu arada sabah 5 te falan pijamama kadar ıslanmışım su mu idrar mı bilemedim koku da yok. bi de akıntımın rebgi uçuk bi pembeydi bi anlık ama ben gece gece bi öyle gördüm acaba diye evhamlanmayım dedim. ben galiba doğurmaktan korkuyorum :18:
ah ofelyam senin bi de basur var dimi yaaa allah şifa versin kolaylık versin heralde nst de çıkardı gibi sanırım
ayy trabzon muuuuu aklıma kuymakla kara lahana sarması geliyo trabzon diyince ev arkadaşlarım trabzonluyduu ne yerdim yaaaa
aynı ben de öyleyim arkadaşım çok korkmaya başladım yaklaştıkça olur mu hiç kötü annelik değil buu sadece hiç yaşamadığımız bişey olduğu için aklımızda yerleştiremiyoruz ama ben de fena tırsıyorum dua edelim canım bol boll
6 ünite kan mıııelim ayağım bi hoş oldu yoğun bakım diyince ((( allahım sağlık versin en kısa sürede laterneye de hgemen toparlanır inşallahh çok şükür çıkmış
Kuzum kuzum kuzum masallah
Saclarini sevsinler yakinda toka takarsin annesi :) fotoya bakarken benim oglus hareketlendi hayirdir insallah :111:
Cok sukur hersey geride kaldi dunyanin en guzel kokusunu getirdi kizin sana insallah sende tez zamanda iyi olursun cnm dikkat et kendine saglikla buyusun insallah gozlerinin onunde
Eki Görüntüle 672561
Kiz gel kara lahana sarmadim ama denerim:)kuymagim cok guzel olur ama gel sen gel yaparim ben
beni 36+0 dan beri alltan kontrol ediyor acilma varmi diye ama cati muayenesi olayi olmadi olmicak gibi de duruyor, hos nasil bisey oldugunu da bilmiyorum anlarmiyim yapsa
dogumda mi kontrol etcekler ya da hic etmicekler mi bilmiyorum ya uygun degilsem normale, anlarlar heralde dimi :26: ingilizcesi de nedir bilmiyorum ki cati muayenesinin derdimi nasil anlatsam doktora :111:
bu arada ben amanamazonum bu nickim de var kızlar diğerini kullanmayacaktım ama kapanmıyomuş
yeni sakinleşip eve gelince hemen buraya daldım...allahım ne garip bi gündü. balkon falan yıkadım sandalyelerini falan hallettik eşimle çiçek toprağı falan değiştik hadi hava güzel çıkalım dedi canım istemedi sonra hadi açılırsın diye zorla çıktık gittik yemek yedik dönüyoruz. önümüzde bir tır arkasında acayip bi alet takılı gidiyolar önümüzden derken o alet çıktı yerinden işlek yol olduğundan herkes hızlı gidiyo o an herşey bitti dedim karnıma sarıldım allahtan o alet yana doğru gitti sonra bize gelmedi ama o anki panik elimi ayağımı boşaltmaya yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?