2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm gecmis olsun..allah korumus hemen bir sadaka ver..rabbim bizleri ve sevdiklerimizi kazadan beladan korusun insallah!!

Gecmis olsun dilekleriniz için cooook TSK ederim canlar
Şükür 2 kez kustu koltuk ve halimida son defa insallah yıkadım
Yorganını vs geçireceğim
Var yani is bitmedi:)

Laternem Rabbim şifa versin,üzüldüm cok
Şükür iyiymissiniz...

Katinamm ne yaptı kızlar hep aklimdaydi ,

Cok sık giremeyeceğim için nolur sık sık alintili yazın

Hanipekscim isten ayrıldın artık mumkunse stresten de uzak dur
Çınarın pipişi burusuk olursa
Adana'nın yollarindaki tasları toplar
Camlarını indirerim:86:

ayyy maşallahhh çok şeker kıs bu, öpücem dicem öpmeye kıyamam, yanaklara bak, maşallah maşallah, Allah nazarlardan saklasın..

Allah korumuş canım, şükürki bişey olmamış, sadaka ver bencede..

Olmamis galiba,acele ise.. Deneme bir iki

Nehir

Eklentiler

• $2013-03-30 11.15.43.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Telefonunu çarpsam şimdi yeridir..yazdıklarım olmuyor,goremiyorum..uff bakalim yarın laptopla deneyeyim..öptüm

Benim.dolabimda su an yenmedigi.icin curumek.uzere.bir.kara lahana.sarmasi var :111: kaynanam.onu da yapar sarar buzluguma atar kuymak da annemden en.sansliniz benim kanimca buyrum buyrun bana.gelin yaniii

Nehir

Karisti valla ,yok foto

Hanipeksin tarifini uyguladim.bakalim hamur dolapta bekliyor 10dk sonra alip firina aticam insallah olmustur yemek yapmadim kocam goturcek artik
Yuksek voltaj biz senden nasil haber alcaz dogumdan sonra soyle bakalim ???

VOLTAJ, Çok geçmiş olsun. Laterne'ye ne oldu ki yaaa 40 sayfa birikmiş geçmişi okumaya hâlim yok
AMANAMAZON, canım size de çok geçmiş olsun Rabb'im korumuş çok şükür.
TUNANECC ve PERİLOUS bebişleriniz çooook tatlı maşallah

Kızlar doğuran eden var mı? Biri bana özet geçsin son haberleri n'olurrr

Sabahtan beri yerlerde sürünüyorum ev siliyorum, sonra da 2 saatten fazla tiyatroda oturdum, belim kopuyor.
Önceki gece başım çok döndü, elim dilim yüzüm hep uyuştu, gözlerim kararıyordu. Doktorumuzu aradık acile gidin beni haberdar edin şekerle ilgili olabilir dedi. Gittik serum taktılar NST çektiler. 2 saat hastanedeydik, çok şükür bebişim iyi. Dün de doktorumuza gittik tekrar oğluşum 3072 gr ve boyu da 51 küsür olmuş Şaşırdım doğrusu. bundan sonra gelse de sıkıntı yok, bekliyoruz artık dedi doktor

Tunanecc cepten gorulmuyor anladigim kadariyla, aypetden.baktim yuklenmis prensesin fotosu , ismi gb nehir gb kizin masallah Allah nazarlardan kem.gozlerden sakinsin

ay maşallah maşallah
Allah'ım çok tatlı ya perilous inanılmaz tatlı yerim ben onun ayaklarını, tokaarı hazır mı kızının:)saçlarının da maşallahı var:)

Nehir

oyy bunlar cok tatli Allah bagislasin yavrulariniz masallah

canım,inşallah üzüntün çabuk geçer...
ara ara hepimiz yaşıyoruz bu tarz sıkıntıları...
eşin de seni anlar,aranız düzelir inşallah...

amin inşallah...kendimi normal doğuma hazırlamıştım şimdi böyle olunca canım sıkıldı. bu arada çok tesekkür ederim cevabın için rabbim senin de herkesin de yardımcısı olsun.
aslında kendimizi normal ya da sezaryen diye şartlandırmasak bi sürprizle karşılaşınca üzülmeyiz...hakkında hayırlısı hangisiyse doğumun da öyle olsun inşallah canım...bak benim henüz doğum şeklim belli değil ama dr ne derse desin kendimi hazırladım...sağlıkla kuzularımızı kucağımıza alalım yeter...allah yardımcımız olsun...

canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah. ben bütün doğum hikayelerinde ağlıyorum. kendi doğumumu düşünemiyorum
ben birinin doğuma gittiğini ya da doğum yaptığını duyunca başlıyorum muslukları açmaya...doğum hikayesi okuyuncaki halimi var sen düşün

ayyyy çok tatlı ama bu
allah yüzü gibi bahtını da güzel atsin inşallah canım...
hele saçlarına bittim
bol bol toka tak annesi

çok geçmiş olsun canım,rabbim korumuş...

Nehir
olma mııııı hiç,olmuş olmuş...
fıstığı gördük
pembiş yanaklı kız
rabbim güzel yazılar yazsın inşallah canım...

yürüyüşümü yaptım,yemeğimi yedim geldim...
acep bizim kız kanala girdi mi
açılmam,yumuşamam oldu mu
salıya kadar çatliciiiim meraktan

Allah öyle sıkıntıları bir daha yaşatmasın inşallah maşallah çok güzel bir kızın var Allah bağışlasın darısı başımıza

canım maşallah çok tatlı. Allah analı babalı büyütsün. ben de doğurmak istiyorum artıkkkk

amanamazon canım çok geçmiş olsun. arkadaşlar söyledi ama az çok farketmez hemen bir sadaka ver. galiba çok göze geliyorsun. dışarıda fazla görünme canım. Allah korusun hepimizi inşallah

Nehir

ay yirim ben onu
pembiş pembiş
Allah kem gözlerden korusun.
hemen oğlumla beşik kertecem artık.
kızlarımız çok güzel belli analarıan çekmişler

Bir zamanlar hic wc den Msj yazdın mı dedi bir dost
Suan ordan yazılan Msj i okuyor

Ama masumum suyu actım sadece:26:

Tuna kızına maşallah erken merken dedin ama geç bile kalmışın bu güzelliğe:)

Peri,gaybı sadece Allah'ın bildigini gösteren kızına maşallah:)

Ben geriliyorum icimde bir sizi aklıma geliyor oyş
Zaman su gibi
Saatlerim kaldı resmen.

anammm maşallah sana ya, tam yemelikmiş bu annesi
Allah sağlıklı, hayırlı güzel ömürlü etsin inşallah
Darısı hayırlısı ile kalan biz heyecanlı anne adaylarının başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…