2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nehir bebegi goremedim tlfdan ama perilousun kizi cok seker. Allah bagislasin her ikisini de. Rabbim bize de nasip etsin insallah :)

tabiki Onemli olan sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almak ya bana henüz gün vermedi ay aynı muayeneyi bir daha yapmaz insallah. riske atmak istemiyorum kendime olan güvenim gitti artık istesemde normal yapamam gibime geliyor.

pericim, tunacım maşallah kızlarınıza çok tatlılar. rabbim yüzleri gibi bahtlarını da güzel eylesin inşallah.

voltajjjjjjjjjjjj rüyamda beni sen doğurtturdun hemde evde.
sezaryen mi normal mi anlayamadım
oğlan beklerken kız bebek geldi.
allahım nasıl güzel bir bebekti
sol yanağında gamzesi vardı.
elin çok hafifmiş hiç acıtmadın diyorum
ben hep söylemedim mi diyorsun
yanımda çok kalmadın çocuklarım beni bekler deyip gittin.

Sanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
7-8 aydır aklıma geleni,yaşadığımı ,an itibariylerimi,mutluluğumu,sıkıntılarımı kısaca herseyimi paylaştığım canlarım.
Beklenen gün ne getirir bilememem ,bildigim tek şey gercekten sizleri cok seviyorum.
Kardeşden öte denir ya öyle çünkü kardesimin doğumumdan haberi yok:)
Hepinizin teker teker adını yazıp helallesmek isterdim fakat unuttuğum olursa diye korktum.
Her birinizin yeri apayrı bende.
Pazartesi 8.30 da giriyorum ne zaman çıkarım ,ne yasarım bilemem.
Mümkün olduğunca çabuk haber vereceğim insallah.

Bilerek Yada kasıtlı hic birinizi kirmamaya çalıştım oldurda yaptıysam affetsin beni.
Ben kimseye kırgın değilim ,en iyi agirlandigim yerdeyim.
Benim yok ama sizlerin hakkı cok.
Hakkınızı helal edin,
Bu kardesinizi de duadan mahrum bırakmayın.
Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin.
Seviyorum sizi .

Hoscakalin,
Selamun aleykum...

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

maşallah, maşallah, maşallahhh, çok şeker, Allah nazardan saklasın zeynebimizi:)

voltaj iyiki varsın ya
Allah yardımcın olsun, sende hakkını helal et..
inşallah en kısa zamanda görüşcez burda yine..

ayyyyy vitamin bu kızda çok tatlı çokkkkkkkkkk.
41 kere maşallah. ay siz bizi kıskandırıyorsunuz ama doğurdunuz bi de foto koyuyorsunuz.

allah hayırlısıyla bekleyen herkese nasip etsin kıskandırmıyoruz teyzesi sizde görün istedik sizde koyun doğum yapınca diye

voltajım canım benim bu nasıl msj böyle.
ağlattın beni
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rana bebeği.
bizde o kadar çok hakkın var ki saymakla bitmez.
allah bin kere razı olsun senden.
bütün sıkıntıların, dertlerin, rahatsızlıkların hepsi geride kalsın.
8.30 da senin için dua edicem canım.
bizde seni çok seviyoruz.
Allaha emanetsin tatlım...

vitamin, peri ve tuna maşallah bebişlerinize.. amanamazon canım çok geçmiş olsun... voltaj canım dualarımız sağlıkla kucağına al inşallah rana hanımı.. seni çok iyi anlıyorum geridekiler insanı sıkıntılandırıyor bende aynıyım büyük oğlumu daha çok düşünüyorum.. 7 meryem suresi bir bardak suya inşallah bacım bol bol oku.. bizlerede dua et... seni baştan beri takip ediyorum iyi ki varsın... sağlıkla hayırla inşallah yeni yasin okudum kalbiden geçirdim canım...

Allah kolaylıklar versin bacım.
doğumdan sonra gözümüzü yolda koyma bizim. toparlanınca hemen dön bu topiğe...

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

hey maşallah seniin puantiyeli donunu yerim ben
topiğin kızları pek güzel çıktı,benimki de güzel olur inşallah
yüzü gibi bahtı da güzel olur inşallah...

voltajcım,dualarımız seninle canım...
asıl sen hakkını helal et...
emin ol senden haber alana kadar duayla ve sabırsızlıkla beklicez...
allah yardımcın olsun...

canım benim rabbim hayırlısı ile sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin hakkını helal eyle.dualarımız seninle.tez vakitte bize haber et inşallah

Insallah sag saglim kizini kucagina alirsin...rabbim kolay dogum nasip etsin..insallah iyi haberlerini almak nasip olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…