- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
Aklima sonradan geldi benim yegende de ayni besik vardi aradim.sordum cok alcak gelmis yengeme, altina cocuk yorganini katlayip koymus bende yorgan alicam artik gercekten alcak ozellikle ameliyatli olacak olan bana
benimde günüm geldi ama bebeğim gelmiyor sezeryan olasılığım arttı bende koyayım o zaman sonradan uğraşmayım.fikir için teşekkürler
Bu epiduralden daha kuvvetli,dimdi dokunduklarini bile hissetmedim..birde ben cok cabuk toparlandim,herkes masallah dedi..ama bir halt ettim kiii..dr.unmun bana ev iiçin verdiği antibiyotiği içmeyi unutmuşum, ağrı kesici de içmiyordum dayanıyorum diye, bir ağrıdı kesi yerim offf ki off..şimdi geçti allahtan..
Maşaallah subhanallah Allah'a emanet olsun sağlıkla analı babalı büyüsün güzel prenses
Sağlıkla evladınla kavuşmanız dileğiyle Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı doğumlarSanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
7-8 aydır aklıma geleni,yaşadığımı ,an itibariylerimi,mutluluğumu,sıkıntılarımı kısaca herseyimi paylaştığım canlarım.
Beklenen gün ne getirir bilememem ,bildigim tek şey gercekten sizleri cok seviyorum.
Kardeşden öte denir ya öyle çünkü kardesimin doğumumdan haberi yok:)
Hepinizin teker teker adını yazıp helallesmek isterdim fakat unuttuğum olursa diye korktum.
Her birinizin yeri apayrı bende.
Pazartesi 8.30 da giriyorum ne zaman çıkarım ,ne yasarım bilemem.
Mümkün olduğunca çabuk haber vereceğim insallah.
Bilerek Yada kasıtlı hic birinizi kirmamaya çalıştım oldurda yaptıysam affetsin beni.
Ben kimseye kırgın değilim ,en iyi agirlandigim yerdeyim.
Benim yok ama sizlerin hakkı cok.
Hakkınızı helal edin,
Bu kardesinizi de duadan mahrum bırakmayın.
Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin.
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
Sanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
7-8 aydır aklıma geleni,yaşadığımı ,an itibariylerimi,mutluluğumu,sıkıntılarımı kısaca herseyimi paylaştığım canlarım.
Beklenen gün ne getirir bilememem ,bildigim tek şey gercekten sizleri cok seviyorum.
Hepinizin teker teker adını yazıp helallesmek isterdim fakat unuttuğum olursa diye korktum.
Bilerek Yada kasıtlı hic birinizi kirmamaya çalıştım oldurda yaptıysam affetsin beni.
Hakkınızı helal edin,
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
Oo dudagiii aliir yerim been masallah puantiyeli seylere de bayilirim.cicisi de pek guzelmis rabbim nazarlardan.kem gozlerden sakinsin
Sanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
Hakkınızı helal edin,
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?