2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bu epiduralden daha kuvvetli,dimdi dokunduklarini bile hissetmedim..birde ben cok cabuk toparlandim,herkes masallah dedi..ama bir halt ettim kiii..dr.unmun bana ev iiçin verdiği antibiyotiği içmeyi unutmuşum, ağrı kesici de içmiyordum dayanıyorum diye, bir ağrıdı kesi yerim offf ki off..şimdi geçti allahtan..

Mezo, vitamin, peri, tuna
Atladığım varmı bilmiyorum hepiniz sağlıkla bebislerinizi büyütün isallah darısı biz doğum yapmamışların başına

Laterna sende doğum yaptın sıkıntı yasamissin isallah çabuk iyileşirsin doktoruna sinir oldum hanipeks sayende haber almışız laternadan teşekkürler canım

Hanipeks kurabiyeler harika olmuş ne marifetli hatunsun sen ya maşallah sana

Voltajim dogumdasim dün sana cevap yazdim tel de sorun oldu yazdıklarımı paylasmadi pazartesi doğumun var hayırlısıyla kolaylıkla dogur canım çok çabuk toparlan keşke foto paylasabilsen de seni kızını görsek bende beklemediğim bakalım kızım ne zaman gelecek sağlıkla gelsinler

Oyy Allahim masallah subhanallah nasil bi bebik oyle.canim Allah size bagislasin.
Voltajim sende hakkini helal et.5 dk girer cikarsin insallah.Rahat dogumlarin olsun arkadasim.
Laterneye cok uzuldum.b yil esiyle birliktr ne badireler atlattilar bunada sukur bebegine sag salim kavustu.
Allahim bu sikintilariyla su gibi dertlerini bitirsin.
Bizimde p.tesi kontrol.suniyi alicam sonunda sanirim.
Sonra vay efendim kilolu bebek sezaryen demesin doktorum.

Sağlıkla evladınla kavuşmanız dileğiyle Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı doğumlar

Canim voltajim ne guzel yazmissin boyle, her zaman yardimci oldun bize , cogu zaman yazdiklarinla mest ettin guldurdun en.cok senin sozune guvendik tecrubelerinden faydalandik sen hakkini helal et bize.
Seni cok seviyoruz ve en yakin surede haberini bekliyoruz insallah korkularin yersiz cikar zehra icin de kolay bir surec olur,ranamizi al ve gel kordonlari da sıki baglat
Yok ya , Varsa hakkim helal hos olsun benden taraf
Oyyy aglayacagim galiba hergun yuksek voltaj girdi mi.topige kim bilir ne yazdi diye bakinirken 1 nisan gunu dogum haberini bekliycez insallah en.guzel haberlerle gelirsin tez zamanda
Yarin da gorusuruz insallah ya ben yine de diyim hoscakal bizi habersiz birakma

Oyoy oy topigimizin prenseslerinin.fotolarida eklenmis.
Teyzeai.yesin.onlari.pek bir.al.yanakli.pek sekerler.

Peri.tuna masallah.kuzucuklariniza allahim saglikla buyutmeyi.nasip.etsin ins.

Laternede.dogum.yapmis.sanirim.cok sukur

Voltajim.alllahim saglikla.bebisine.kavusmayi nasip.etsin insallah.
Duygulandirdin beni. Saglikla.gelin kuzucugunla.senden ogrenecegimiz.cok sey var.

Biz bugun.anneme.gectik.kizlar.

Gunlerdir.biri.gogsumu.tutup.arasa.vermeden.emziremiyordum.
Hayliyle.gergindim. Cok.sukur.bugun artik.kendim.emzirmeye.basladim
Saolsun iki.torunu.olan yengem.cozdu.olayi.
Kocisde bende.goklerdeyiz :)artik kimseye gerek yok.cok.sukur.

Bir sure.annemde.olucaz.emzirme.konusu.icin.istiyordum.ilk.geceden.cozduk.

Suan.oglusda kocisde uyuyor.ben.yatagimi.yadirgadim.malesef uyku.tutmadi.

topiğin kızlarına maşallah

perinin ki saçları uzatmış da gelmiş,

tunanın ki al al yanaklı,

vitaminin ki kuş ağızlı

oyyyyy, doyulmaz bunlaraaaaa

Vitamin kuzucugun cok.tatli.masallah allahi nazarlardan saklaasin.
Insan.bakmaya.doyamiyor.
Nerden nereye.allahim hepimize bebislerimizi.saglikli buyutmeyi.nasip.etsin ins.

ve aleyküm selam canım benimm

sen hakkını helal et kuzum, senden çok akıl aldık, çok şey öğrendik, güldük ağladık, çok şeyler paylaştık burdaaa,

dualarımdasım canımmm,

Rabbim yar ve yardımcın olsun

laternemmm, hayırlı olsun, çok zorluklar atlatmışsın, umarım şu an sen de oğlun da çok daha iyisinizdir,

ersnilcim, taze anne olarak 1 haftayı geride bıraktın artık, hepimizden öndesin maşallah

artık daha başka başka mutluluklar ve sorumluluklar bizi bekliyor,
hamileliğinde her evresi ayrıydı ama bebeğini kucağına alıp kokusunu içine çekmek başkadır dimi yaaa

bende doğumda annemde olucam, annelerimiz bize en iyi şekilde bakar

kısssslar

ben çok korkuyorum, acayip gerginim, o yüzden foruma girmek sizleri de germek istemedim.
forumumuzun kız bebekleri maşallah dünya tatlısı. allah hepimizin yavrusuna yanımızda, yakınlarımızda uzun ömürler versin
ben yarın da girmem nete büyük ihtimalle
kendinize iyi bakın
beni unutmayın
umarım çabucak ayağa kalkar, size güzel haberlerimizi veririm

bu arada laterne büyük geçmiş olsun canım
sen ve eşin neler yaşadınız, nelerin üstesinden geldiniz
bebeğinizle mutlu huzurlu ve uzun bir yaşam dilerim canım

Sen hakkini helal et asil, o kadar soru sorduk ettik,

Dualarimiz seninle, Allah kizina sag salim kavustursun insallah,sende merakta birakma bizi kendine gelince iyiyiz desen de yeter, selametle insallah

kızlar perşenbe sabah 10 da oğluşum spinal anesteziyle dünyaya geldi. bu sabah eve çıktık. ayrıntıları daha sonra yazacağım. oğluşum çok obur. sürekli memede durmak istiyor. 3 gecedir sadece 3 saat uyuyabildim. emzirme en büyük dert benim için. ucları yara. sezeryan kesiğimde hala çok acıyor. ama oğluşum kokusu dünyalara bedel. benim bebiş 4830 kilo doğdu kızlar. 54 cm. iyikide sezeryan olmuşum zaten normal yolla gelmezmiş. hastanede maskot oldu . hemşireler ebeler çoçuk doktorları gelip oğluşumu gördü. günün bebeği oldu. gelen hemşire tosun bebeğmiz bu mu falan diye soruyor. doktorum gününü beklesek 5 i de geçerdi dedi. son üç gündür doğum yapanları birisi yazarsa çok sevinirim. geçmişi okumaya vaktim şimdilik olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…