2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hic korkma bir girip iki cikacaksin insallah, Allah yardimciniz olsun senden de iyi haberler bekliyoruz canim

Oy masallah tam tosunmus yani:) gozun aydin Allah anali babali buyutsun

Gogsun yara olmasi bebegin yanlis tutmasiyla ilgiliymis zamanla duzelir insallah canim

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

Masallah ya bu kiz da cok tatli

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslarim ve minnak danalari

Katinam dua eksigin kaldi mi? Benimkileri bitircem bugun. Sana da okuyayim.

Canim hic gergin olma.Allah yar yardimcin olsun.saglikla bebegini kucagina insalllsh.sonrada bize yazarsin korkulucak birsey yokmus diye.sag salim kavususursun Allahin izniyle guzel haberleini bekliyoruz.

Dilemcim senle gunleimiz ayniydi.sen kucagina aldin darisi bana.
Cidden tosun gibi bir yavrun var.Allah nazarlardan saklasin.gule gule buyut yavunu canim benim.Selametle

Voltaj yarin doguma gidiyor sanirim..
Gecmise bakamiyorum..
Son sayfadan gordugum kadar..

Canimsin voltajimm.. Allah yar ve yardimcin olsun.. İyi haberlerini bekliyorum..

Bende cok kotuyum.. Oglum mama ile besleniyor. ( kahroluyorum..
Onu gectim simdi de kaka yapamiyor gaz cikaramiyor 24 saat oldu.. O kivrandikca ben agliyorum..
Ne yapacagimizi sasirdik (

tuncss kıyamam canım arkadaşım ben sana, dr un ne öneriyor? kuru inciri ve kuru incir suyunu denedin mi?

dert etme bu kadar kendine, ben de hiç emmemişim annemi ve bugüne kadar bademcik rahatsızlığım bile olmadı, bağışıklığım çok kuvvetli, tadını çıkar kuzum stres de sütünü etkiler

camlarımı indirmek yerine perdeleri yıkayıp assak olmaz mı

pipisini ıssırırım ben minnak oğluşumun teyzesi, tamam söz daha az kaale alıp umursayacağım başkalarını, böylece kendiliğinden stres azalır. Biraz fazla gereksiz yere değmeyecek şekilde umursadım ondan oldu.

Herkesegünaydın Çok oldu yazmayalı zor bi hamilelik geçirdim 5-6. Aydan sonra ama hepsi geride kaldı bugün itibariyle 9 günlüğüz çok şükür kimler ne durumda okuyacağım birazdan oluşum izin verirse........

Günaydın kızlar
bütün doğum yapanların çocuklarına Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.
Ben şimdi annemle kardeşimle ve eşimle gülhane ye gideceğim.
Annem diyor ki gülhanede sancın gelse, doğursan pırt diye :))

Allah'ım hepsi birbirinden güzel maşallah ne diycem bilmiyorum ekrana bakakaldım:)

asıl sen hakkını et, benden yana helal olsun.
aklım sende olucak yarın,
Allah yardımcın olsun, su gibi doğumların olsun,
dularım seninle haberlerini bekliyo olucam

hadi hayırlısı inş. gerçekten sancıdır, allah kalbine göre versin, dualarımız seninle

canim, uzmanlik alaninla ilgili bir soru soracagim sana.dun oglumun veli toplantisi vardi. iki yildir bir kolejin anaokuluna devam ediyoruz, 2.5 yasinda basladi simdi 4.5 olmak uzere. dun toplantida basimdan asagi kaynar sular dokuldu, sinif ogretmeni son bir aydir derinin cok hircin oldugunu konsantrasyonunda eksilme oldugunu soyledi, rehber ogretmen ile gorustuk o da bunu evdeki degisimlere bagladi ( bakici degisti, dogum yaklasti vss) sasirdim kaldim yolda baya bir agladim. biz kardesi onun icin istemistik, daha kotu olsun diye degil

hayır duaların bitmedi daha, doğuramazsın

Anammmm ne guzelll!!!! Insallah kendi sancinla gider bir avazda dogurur gelirsin canim arkadasim. Darisi basima, daha tik yok, haldir haldir geziyorum baslasin diye.

hadi hayırlısı inş. gerçekten sancıdır, allah kalbine göre versin, dualarımız seninle

Yok kizlar yok baya baya adet sancisi girdi siddeyli sekilde.yinne geri kacti.
ne zaman dogmayi dusunuyo benim sipam hic bilmiyorum.

Sagolun fistikli lokumlarim.
Tuncss bebisin gazi icin kimyon kaynat annesi.
Gerci bilirsin muhakkak ama hatirlatmak istedim.
Bacaklarina masaj yap karnina karnina bastir bacaklarini bebikin.
Allah yardimcin olsun bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…