2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

neyse artık canım, bi dahaki sefere artık kısmet:)
belki alıştırma turları yapıyodur annesi:)

Dilem maşallah oğluna tam tosun valla sağlıkla büyüsün isallah sende çabucak iyiles

Tuncs canım gaz sorunu için 1çay bardagi suya 1çay kaşığı kimyon koy kaynat sonra tulbent ile süz çay kasigiyla soğuk olunca tabi bebisine ver kızlar anneler de yedikleri yemeklere kimyon koyarsa hem annede hem bebekte gaz sorunu olmaz ben yaptığım yemeklere yarım çay kaşığı kimyon koyarım gaz sıkıntısı yaşamam sizlerde yapın hiç zararı yok

Olmamis galiba,acele ise.. Deneme bir iki

Nehir

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

Arkadaşlar mucizeleriniz çok güzel, doyamadım hatta eşimle baktık ikimizin de gözleri doldu, ikimiz de maşallah subanallah diyoruz.

Periciğim ben de kızın gibi saçlı kirpikli doğmuşum simsiyah ve uzunmuş :)

Tunacım o elma yanaklar tam ısırmalık. O ne masum bir duruş.

Vitamincim canım o dudaklar ne öyle içim gitti. Cicilerine de bayıldım..

Dün akşamdan beri durup durup bebişlerinize bakıyorum ve maşallah diyorum.
Allah sağlıklı huzurlu başarılı uzun ömürler nasip etsin kuzucuklara, amin

günaydın kızlar...
şurda doğuma 1 haftam kaldı ama babası yüzünden kızımıza hala bi isim bulamadık...
aylarca ''zeyneb'' dedik kızımıza ama anneler yüzünden eşim caydı...
şimdi de annesinin istediği ismi koymak istediğini söyledi...
aslında sürekli söylüyodu ama ben kabul etmiyodum,yine kabul etmiyorum ama söylemesi bile canımı sıkmaya yetti...
bütün keyfim kaçtı...
kvnin kızı yok,eltimin de kızı yok,bizimkisi ilk kız...o yüzden kv çok heves ediyomuş...
ama eltimin oğlunun ismini de o koydu...
kendi çocuklarının ismini koyarken kimseyi karıştırmamış ama bizimkilere karışıyo...
salı günü dr kontrolüm var dedim,bence gitme diyo...
daha doğum şeklim belli değil,salı günü belli olucak,nasıl gitmem :26:
cahil bi insan yapsa çok görmicem ama kv öğretmen...
ama okumayla bi şey olmuyo işte...
cahil yine cahil ne kadar okusa da
dua edin de şu sıkıntılı dönemi hayırlısıyla atlatıyım

maşallah deyin teyzeleri

hay maşallah süphanallah
çok tatlı bir kuzu yirim ben onu

çok şükür emme problemi büyük sıkıntı atlatmışsın canım. ben de en çok ondan korkuyorum. inşallah emer bizim sıpada

maşallah barekallah. Allah analı babalı büyütsün canım. sağlıkla huzurla

Evet sanirim sancim basladi.umarim o agri bu agridir.

hadi katinam bi gayret doğacak kuzucuk

hayırlı pazarlar kızlar
doğum yapmamış arkadaşlar ben çok sıkılıyorum artık
sizin psikolojiniz nasıl. acaba sürekli evde olduğum için mi
böyleyim bilmiyorum ama acaib canım sıkılıyor.
lohusa depresyonunu duydum ama doğum öncesi
depresyon olur mu hiç.

hapineks canım sağlık durumun el veriyorsa gün içersinde
çık dolaş gez tabi kendini yormadan.

voltaj canım asıl sen hakkını helal et. hayırlı doğumlar olsun.
hayırlı haberini tez zamanda alalım. seni seviyoruz.

bizde seni çok ama çok seviyoruz canım Allah a emanet ol

canım benim yaa allah yardımcın olsun.sütün nasıl geliyor mu yeterince? ben doğumdan itibaren rezene çayı içiyorum hem beni hem bebeği rahatlatıyor.günde 2-3 kupa içiyorum.sütüm artsın diye de humana still içiyorum.2-3 kupada ondan içiyorum.bizde ilk günler mama verdik ama çok şükür şimdi mama işi tamamen bitti gibi bişey günde 1 kere veriyoruz cok acıkır ağlarsa.canım moral çok önemli anne stresliyken bebekte stresli oluyor kafanı hiç bişeye takmamaya çalış ferah olmaya bak.meleklerimizin bize ihtiyacı var.birde mutlaka her emzirme yada mamadan sonra sırtını okşayarak gazının çıkmasını sağla.mutlaka yapıyorsundur biliyorum ama nacizane bildiğim uyguladığım şeyleri belki fayda olur diye yazdım canım

ruveyda12 al benden de o kadar. Zaten erken doğum riski var diye 8 marttan beri çalışmıyorum evde yatıyorum hep . Hava da güzel herkes geziyo bir de facede paylaşıyorlar çok gıcık oldum Ondan mı bilmem artık çok bunaldım.Dün ağlama krizi geçirdi resmen . Bari bebişlerimiz gelsin de onlarla sıkıntılarımız gitsin, yüreğimiz neşelensin inşallahhhhhhhh

canım ya gerçekten çok zor verilecek bi kararı anne babaya neden bırakmıyorlar bunu da anlamış değilim.sonuçta kendi çocuklarında kimseye karıştırtmamış.ki en doğal hakkı onun ama empati kurmalı seninde ne istediğini düşünmeli.okumuş cahille uğraşmak daha da zor.rabbim yardımcın olsun eşin de senin yanında olur inşallah.ayrıcada kontrole niye gitmeyecekmişsinki??? allahım yarabbimmm

Selam kızlar herkesiyidir inşallah. Derdi olanlara derman versin Rabb'im. Bebişlerine kavuşan annelere tekrardan hayırlı olsun diyorum. Darısı biz bekleyenlere inşallah.

Dün eşim annesine çıtlatmış doğuma benim annemin geleceğini. Annesi gelecek işten en fazla 4-5 gün izin alabilecek zaten o gidince de sen gelirsin demiş. Hemen bozulmuş tabii. Gerek olmaz mı bebeği falan taşırım demiş, sanki biz taşıyamıyoruz bebişimizi. İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi? Annemin yanında rahat edeceğim ben sonuçta. Kendi doğumlarında yanında annesi varmış, bunu bir kadının anlaması bu kadar güç mü ben anlayamıyorum. Zorla gelecek sanki illa da bana ihtiyaç olur diye tutturuyor Haa 5 gün önce ha 5 gün sonra, iki anne aynı anda burada olsun istemiyoruz. Sürekli annemi laf altında bırakmasına, dediğim dedik tarzına sinir oluyorum. Annem de benim gibi suskun zaten ben deliriyorum. O yüzden sonuçta kısa bir süre annemle yalnız kalmak istiyorum. Hakkım değil mi?

maşallah deyin teyzeleri

Canım, bebişin çok tatlı maşallah Tam ısırmalık yanaklar...

Canım, Allah kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuğunu. Haberlerini bekliyoruz

Ohh çok şükür, gözünaydın canım. asıl çözdü peki bize de anlatır mısın?

Canım, bu günler geçecek zamanla her şey düzene girecek Allah'ın izniyle.

Gözünaydın arkadaşım, darısı bizlerin başına inşallah...

Bu durumlar illa ki yaşanıyor her evde canım ama zamanla her şey yoluna giriyor. Tabii bir uzmandan destek alırsanız daha kısa sürede atlatır yavrun bu durumu.

Canım, Allah yardımcın olsun. Bu durumu çözeceğin kişi eşin ama o söyleyemiyorsa koymak istediğin ismi sen söyle kayınvalidene. Dayanamıyorum böyle anlayışsızlıklara Anne ve babanın hakkıdır isim koymak, insanlar neden karışıyor ki?

maşallah subhanallah kuzularınıza, nazar değmesin... doğum yapan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun ne güzel atlattınız gazsız sağlıklı günler herkesee...

kızlar dünden beri çok kötüyüm bende... dün alttan bıçak saplanması gibi sancılar girip çıkıodu gelio diye heveslendik ama kızım vazgeçti gelmekten. eşim karnımın biraz daha indiğini söylüyor. bugün de midem bulanıyor hiiiç halim yok tansiyonum düşük gibi... ellerim tutmuyor inanın o kadar acıyor kiii... canınızı sıkmak istemezdim üzgünüm ama dertleşeceğim hiç akranım yok burda anneme de ne anlatsam normal normal dio daha da bozuluo moralim.. sıktıyssam sizi de kusura bakmayın noolur

Vedaları sevmem ben, dualarımız seninle canım benim, neler atlatmışsın bu vız gelir tırıs gider. İyi haberlerle dön, seni seviyoruz...

maşallah kız nazar değmesin.

canım benim korkma stres yapma, bir şey olmayacak Allahın izniyle, güle güle git güle güle gel emi

hayırlı uğurlu olsun canım bebişin

1. öğretmeni bir aydır neredeymiş seninle konuşmak için? veli toplantısı olmasını mı beklemiş?
2.gözlem yapmış mı o öğretmen bunu raporlamış mı? hırçın davranışından önce ne oldu nasıl bir davranışta bulundu davranış sonrası ne hissetti, derin i bu açılardan incelemiş mi?
3. konsantre olamadığı konuları belirlemiş mi?
4. derin in bir kardeşi olacağını biliyor mu? (ki bilmesi lazım 2 yıllık öğrencisi) Derin i kardeşe hazırlama çalışmaları yapmış mı?
5. evdeki değişimler böyle sonuçlar doğurabilir evet ama bu tek sebep olmayabilir, okulda da bir şeyler yaşıyor olabilir, kendini işin içinden sıyırdı mı öğretmen yoksa özeleştiri yaptı mı?
6.
Nasıl bir çözüm önerisi sundu? en önemli madde bu?

Ağlama canım sil gözyaşlarını, Derin dışlanacağı ilgisiz kalacağı düşüncelerine kapılabilir, kardeşinin kıyafetlerini beraber hazırlayın beşiğine yatırın bak sen de bebekken buna yatardın vb açıklamalar yapın ne kadar şanslı olduğunu artık büyüdüğünü bu küçük kıyafetlere ve yatağa sıkış sıkış sığmak zorunda olmadığını söyleyin, bebeği beraber besleyin beraber giydirin, devamlı sorumluluk verin. Tabiki sıkıntılar olabilir önemli olan bunların NORMAL BİR SÜREÇ olduğunu bilmen ve stres yapmaman, derin i görmeden tanımadan sonuç alabileceğin çözüm önerileri sunamam ne yazıkki, ipuçları verebilirim sadece, konuşmak istersen her zaman arayabilirsin.

benim kv her şeyin en doğrusunu bilir...o yüzden ne yapsak onun istediği/dediği olsun ister...ama kendisi hiçbir işine kimseyi karıştırmaz,bildiğini okur...onun istediği isim tabiki konulmayacak ama sürekli bunu diretmesi artık sinirimi bozmaya başladı...
ona kalsa çatı muayenesini de yaptırma diyodu...içeriye eşimle girdik...eşim hiç sesini çıkarmadı,gerekliyse yapılacak tabi dedi...ama açılma falan olmadığından salı günü dr tekrar çağırdı...tekrar bakıp ona göre doğum şekline karar vericez dedi...dr sezaryen yapar diye gitme diyo...sanki biz çocuğuz...adam sezaryene çok meraklı olsaydı doğuma 2-3 gün kala tekrar gel bakalım yerine sezaryen tarihini verirdi...sonuçta artık son haftadayım...amaaan canım yaa yazsam neler var da boşver...

bi kv vakasıda sende var...allah bunlara akıl fikir versin...düşüncesiz insanlar...senin,onun yanında rahat edemiceni düşünemiyo mu acaba? bence işine gelmiyo...eşin,annesine söyleyemez mi anne senden çekiniyo falan diye...

eşim de dönek bacım...bi sen ne istersen o olacak diyo,bi böyle davranıyo...o yüzden sinir ediyo beni...

canım seninle hemen hemen aynı günlerimiz...dün gece hafif bi mide bulantısı da bende vardı...
artık son demlerimizdeyiz...ara sıra gelen sancılar,bulantılar doğumumuzun yaklaşmaya başladığını gösterir...
kuzular bizi yavaş yavaş hazırlıyolar...
moralini bozma,o ne zaman geleceğini bilir...
hem içerde ne kadar fazla kalsa kardır annesi

canım madem onun istediği ismi koymayacaksın -ki asla içine sinmiyorsa koyma da zaten- kafana da takma boşuna , o dedikçe sen gül geç, Hayırlısı de belki başka torununuza koyarsınız de

canım dün doğum topiğimizi düzenlemek için doğum yapan arkadaşların bilgilerini günlerini eksik girmeyeyim diye son 200küsür sayfayı tek tek taradım :) ve dikkatimi çeken bir şey oldu, bana istikrarlı bir şekilde -hapineks- demişsin hihihihihi hoşuma gitti, aralarda hiç farketmiyordum konsantre olup tarayınca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…