Yok kizlar yok baya baya adet sancisi girdi siddeyli sekilde.yinne geri kacti.
ne zaman dogmayi dusunuyo benim sipam hic bilmiyorum.
Sagolun fistikli lokumlarim.
Tuncss bebisin gazi icin kimyon kaynat annesi.
Gerci bilirsin muhakkak ama hatirlatmak istedim.
Bacaklarina masaj yap karnina karnina bastir bacaklarini bebikin.
Allah yardimcin olsun bitanem.
kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Allahım bundan daha güzel bir duygu yaşatamazdı heralde minik mucizeme kavuşmak anlatılacak sözle ifade edilecek gibi birşey değil hamileliğim boyunca kızımla ilgili sürekli problemler sıralandı düşük tehlikesi ile başladı karnında ölür dediler down sendromlu olma ihtimali yüksek dediler en son suyu çok azaldı kuzumun ve erkenden dünyaya gelmek zorunda kaldı ama benim kızım söylenen bütün herşeye inat sağlıklı ve sıhhatli geldi dünyaya sütümde 3. gün eve geldiğimizde duşa girmem ardından pompayla çekmem üzerine gelmeye başladı ama tabi kızım aç kaldığı için sarılık oldu olsun onuda atlatırız hatta bugün ilk kontrolümüze gittik kızımla Allahım hepinize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin ben hala sıkıntılıyım yürümekte hareket etmekte çok zorlanıyorum ağrılarımda çok iyileşiyorum günden güne ama yavaş bir şekilde olsun bunada şükür kuzumun kokusu bana herşeyi unutturmaya yetiyor... kızlar kızımın resminide ekleyim maşallah diyin kuzuma :)
Eki Görüntüle 672561
Olmamis galiba,acele ise.. Deneme bir iki
Nehir
Biz bugun.anneme.gectik.kizlar.
Gunlerdir.biri.gogsumu.tutup.arasa.vermeden.emziremiyordum.
Hayliyle.gergindim. Cok.sukur.bugun artik.kendim.emzirmeye.basladim
Saolsun iki.torunu.olan yengem.cozdu.olayi.
Kocisde bende.goklerdeyiz :)artik kimseye gerek yok.cok.sukur.
Bir sure.annemde.olucaz.emzirme.konusu.icin.istiyordum.ilk.geceden.cozduk.
Suan.oglusda kocisde uyuyor.ben.yatagimi.yadirgadim.malesef uyku.tutmadi.
kızlar perşenbe sabah 10 da oğluşum spinal anesteziyle dünyaya geldi. bu sabah eve çıktık. ayrıntıları daha sonra yazacağım. oğluşum çok obur. sürekli memede durmak istiyor. 3 gecedir sadece 3 saat uyuyabildim. emzirme en büyük dert benim için. ucları yara. sezeryan kesiğimde hala çok acıyor. ama oğluşum kokusu dünyalara bedel. benim bebiş 4830 kilo doğdu kızlar. 54 cm. iyikide sezeryan olmuşum zaten normal yolla gelmezmiş. hastanede maskot oldu . hemşireler ebeler çoçuk doktorları gelip oğluşumu gördü. günün bebeği oldu. gelen hemşire tosun bebeğmiz bu mu falan diye soruyor. doktorum gününü beklesek 5 i de geçerdi dedi. son üç gündür doğum yapanları birisi yazarsa çok sevinirim. geçmişi okumaya vaktim şimdilik olmaz sanırım.
Evet sanirim sancim basladi.umarim o agri bu agridir.
Sanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
7-8 aydır aklıma geleni,yaşadığımı ,an itibariylerimi,mutluluğumu,sıkıntılarımı kısaca herseyimi paylaştığım canlarım.
Beklenen gün ne getirir bilememem ,bildigim tek şey gercekten sizleri cok seviyorum.
Kardeşden öte denir ya öyle çünkü kardesimin doğumumdan haberi yok:)
Hepinizin teker teker adını yazıp helallesmek isterdim fakat unuttuğum olursa diye korktum.
Her birinizin yeri apayrı bende.
Pazartesi 8.30 da giriyorum ne zaman çıkarım ,ne yasarım bilemem.
Mümkün olduğunca çabuk haber vereceğim insallah.
Bilerek Yada kasıtlı hic birinizi kirmamaya çalıştım oldurda yaptıysam affetsin beni.
Ben kimseye kırgın değilim ,en iyi agirlandigim yerdeyim.
Benim yok ama sizlerin hakkı cok.
Hakkınızı helal edin,
Bu kardesinizi de duadan mahrum bırakmayın.
Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin.
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
Voltaj yarin doguma gidiyor sanirim..
Gecmise bakamiyorum..
Son sayfadan gordugum kadar..
Canimsin voltajimm.. Allah yar ve yardimcin olsun.. İyi haberlerini bekliyorum..
Bende cok kotuyum.. Oglum mama ile besleniyor.( kahroluyorum..
Onu gectim simdi de kaka yapamiyor gaz cikaramiyor24 saat oldu.. O kivrandikca ben agliyorum..
Ne yapacagimizi sasirdik(
günaydın kızlar...
şurda doğuma 1 haftam kaldı ama babası yüzünden kızımıza hala bi isim bulamadık...
aylarca ''zeyneb'' dedik kızımıza ama anneler yüzünden eşim caydı...
şimdi de annesinin istediği ismi koymak istediğini söyledi...
aslında sürekli söylüyodu ama ben kabul etmiyodum,yine kabul etmiyorum ama söylemesi bile canımı sıkmaya yetti...
bütün keyfim kaçtı...
kvnin kızı yok,eltimin de kızı yok,bizimkisi ilk kız...o yüzden kv çok heves ediyomuş...
ama eltimin oğlunun ismini de o koydu...
kendi çocuklarının ismini koyarken kimseyi karıştırmamış ama bizimkilere karışıyo...
salı günü dr kontrolüm var dedim,bence gitme diyo...
daha doğum şeklim belli değil,salı günü belli olucak,nasıl gitmem :26:
cahil bi insan yapsa çok görmicem ama kv öğretmen...
ama okumayla bi şey olmuyo işte...
cahil yine cahil ne kadar okusa da
dua edin de şu sıkıntılı dönemi hayırlısıyla atlatıyım
Sanirim fazla giremeyecegim yarin pazar ama İmkan buldukça girmeye çalışacağım muhakkak.
7-8 aydır aklıma geleni,yaşadığımı ,an itibariylerimi,mutluluğumu,sıkıntılarımı kısaca herseyimi paylaştığım canlarım.
Beklenen gün ne getirir bilememem ,bildigim tek şey gercekten sizleri cok seviyorum.
Hepinizin teker teker adını yazıp helallesmek isterdim fakat unuttuğum olursa diye korktum.
Bilerek Yada kasıtlı hic birinizi kirmamaya çalıştım oldurda yaptıysam affetsin beni.
Hakkınızı helal edin,
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
Biz bugun.anneme.gectik.kizlar.
Gunlerdir.biri.gogsumu.tutup.arasa.vermeden.emziremiyordum.
Hayliyle.gergindim. Cok.sukur.bugun artik.kendim.emzirmeye.basladim
Saolsun iki.torunu.olan yengem.cozdu.olayi.
Kocisde bende.goklerdeyiz :)artik kimseye gerek yok.cok.sukur.
Bir sure.annemde.olucaz.emzirme.konusu.icin.istiyordum.ilk.geceden.cozduk.
Suan.oglusda kocisde uyuyor.ben.yatagimi.yadirgadim.malesef uyku.tutmadi.
Voltaj yarin doguma gidiyor sanirim..
Gecmise bakamiyorum..
Son sayfadan gordugum kadar..
Canimsin voltajimm.. Allah yar ve yardimcin olsun.. İyi haberlerini bekliyorum..
Bende cok kotuyum.. Oglum mama ile besleniyor.( kahroluyorum..
Onu gectim simdi de kaka yapamiyor gaz cikaramiyor24 saat oldu.. O kivrandikca ben agliyorum..
Ne yapacagimizi sasirdik(
Herkesegünaydın Çok oldu yazmayalı zor bi hamilelik geçirdim 5-6. Aydan sonra ama hepsi geride kaldı bugün itibariyle 9 günlüğüz çok şükür kimler ne durumda okuyacağım birazdan oluşum izin verirse........
canim, uzmanlik alaninla ilgili bir soru soracagim sana.dun oglumun veli toplantisi vardi. iki yildir bir kolejin anaokuluna devam ediyoruz, 2.5 yasinda basladi simdi 4.5 olmak uzere. dun toplantida basimdan asagi kaynar sular dokuldu, sinif ogretmeni son bir aydir derinin cok hircin oldugunu konsantrasyonunda eksilme oldugunu soyledi, rehber ogretmen ile gorustuk o da bunu evdeki degisimlere bagladi ( bakici degisti, dogum yaklasti vss) sasirdim kaldim yolda baya bir agladim. biz kardesi onun icin istemistik, daha kotu olsun diye degil
günaydın kızlar...
şurda doğuma 1 haftam kaldı ama babası yüzünden kızımıza hala bi isim bulamadık...
aslında sürekli söylüyodu ama ben kabul etmiyodum,yine kabul etmiyorum ama söylemesi bile canımı sıkmaya yetti...
bütün keyfim kaçtı...
kvnin kızı yok,eltimin de kızı yok,bizimkisi ilk kız...o yüzden kv çok heves ediyomuş...
kendi çocuklarının ismini koyarken kimseyi karıştırmamış ama bizimkilere karışıyo...
Hakkınızı helal edin,
Seviyorum sizi .
Hoscakalin,
Selamun aleykum...
kızlar perşenbe sabah 10 da oğluşum spinal anesteziyle dünyaya geldi. bu sabah eve çıktık. ayrıntıları daha sonra yazacağım. oğluşum çok obur. sürekli memede durmak istiyor. 3 gecedir sadece 3 saat uyuyabildim. emzirme en büyük dert benim için. ucları yara. sezeryan kesiğimde hala çok acıyor. ama oğluşum kokusu dünyalara bedel. benim bebiş 4830 kilo doğdu kızlar. 54 cm. iyikide sezeryan olmuşum zaten normal yolla gelmezmiş. hastanede maskot oldu . hemşireler ebeler çoçuk doktorları gelip oğluşumu gördü. günün bebeği oldu. gelen hemşire tosun bebeğmiz bu mu falan diye soruyor. doktorum gününü beklesek 5 i de geçerdi dedi. son üç gündür doğum yapanları birisi yazarsa çok sevinirim. geçmişi okumaya vaktim şimdilik olmaz sanırım.
kısssslar
ben çok korkuyorum, acayip gerginim, o yüzden foruma girmek sizleri de germek istemedim.
forumumuzun kız bebekleri maşallah dünya tatlısı. allah hepimizin yavrusuna yanımızda, yakınlarımızda uzun ömürler versin
ben yarın da girmem nete büyük ihtimalle
kendinize iyi bakın
beni unutmayın
umarım çabucak ayağa kalkar, size güzel haberlerimizi veririm
bu arada laterne büyük geçmiş olsun canım
sen ve eşin neler yaşadınız, nelerin üstesinden geldiniz
bebeğinizle mutlu huzurlu ve uzun bir yaşam dilerim canım
Herkesegünaydın Çok oldu yazmayalı zor bi hamilelik geçirdim 5-6. Aydan sonra ama hepsi geride kaldı bugün itibariyle 9 günlüğüz çok şükür kimler ne durumda okuyacağım birazdan oluşum izin verirse........
canim, uzmanlik alaninla ilgili bir soru soracagim sana.dun oglumun veli toplantisi vardi. iki yildir bir kolejin anaokuluna devam ediyoruz, 2.5 yasinda basladi simdi 4.5 olmak uzere. dun toplantida basimdan asagi kaynar sular dokuldu, sinif ogretmeni son bir aydir derinin cok hircin oldugunu konsantrasyonunda eksilme oldugunu soyledi, rehber ogretmen ile gorustuk o da bunu evdeki degisimlere bagladi ( bakici degisti, dogum yaklasti vss) sasirdim kaldim yolda baya bir agladim. biz kardesi onun icin istemistik, daha kotu olsun diye degil
benim kv her şeyin en doğrusunu bilir...o yüzden ne yapsak onun istediği/dediği olsun ister...ama kendisi hiçbir işine kimseyi karıştırmaz,bildiğini okur...onun istediği isim tabiki konulmayacak ama sürekli bunu diretmesi artık sinirimi bozmaya başladı...canım ya gerçekten çok zor verilecek bi kararı anne babaya neden bırakmıyorlar bunu da anlamış değilim.sonuçta kendi çocuklarında kimseye karıştırtmamış.ki en doğal hakkı onun ama empati kurmalı seninde ne istediğini düşünmeli.okumuş cahille uğraşmak daha da zor.rabbim yardımcın olsun eşin de senin yanında olur inşallah.ayrıcada kontrole niye gitmeyecekmişsinki???allahım yarabbimmm
bi kv vakasıda sende var...allah bunlara akıl fikir versin...düşüncesiz insanlar...senin,onun yanında rahat edemiceni düşünemiyo mu acaba? bence işine gelmiyo...eşin,annesine söyleyemez mi anne senden çekiniyo falan diye...Dün eşim annesine çıtlatmış doğuma benim annemin geleceğini. Annesi gelecek işten en fazla 4-5 gün izin alabilecek zaten o gidince de sen gelirsin demiş. Hemen bozulmuş tabii. Gerek olmaz mı bebeği falan taşırım demiş, sanki biz taşıyamıyoruz bebişimizi. İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi? Annemin yanında rahat edeceğim ben sonuçta. Kendi doğumlarında yanında annesi varmış, bunu bir kadının anlaması bu kadar güç mü ben anlayamıyorum. Zorla gelecek sanki illa da bana ihtiyaç olur diye tutturuyorHaa 5 gün önce ha 5 gün sonra, iki anne aynı anda burada olsun istemiyoruz. Sürekli annemi laf altında bırakmasına, dediğim dedik tarzına sinir oluyorum. Annem de benim gibi suskun zaten ben deliriyorum. O yüzden sonuçta kısa bir süre annemle yalnız kalmak istiyorum. Hakkım değil mi?
Canım, Allah yardımcın olsun. Bu durumu çözeceğin kişi eşin ama o söyleyemiyorsa koymak istediğin ismi sen söyle kayınvalidene. Dayanamıyorum böyle anlayışsızlıklaraAnne ve babanın hakkıdır isim koymak, insanlar neden karışıyor ki?
canım seninle hemen hemen aynı günlerimiz...dün gece hafif bi mide bulantısı da bende vardı...kızlar dünden beri çok kötüyüm bende...dün alttan bıçak saplanması gibi sancılar girip çıkıodu gelio diye heveslendik ama kızım vazgeçti gelmekten. eşim karnımın biraz daha indiğini söylüyor. bugün de midem bulanıyor hiiiç halim yok tansiyonum düşük gibi... ellerim tutmuyor inanın o kadar acıyor kiii... canınızı sıkmak istemezdim üzgünüm ama dertleşeceğim hiç akranım yok burda anneme de ne anlatsam normal normal dio daha da bozuluo moralim.. sıktıyssam sizi de kusura bakmayın noolur
günaydın kızlar...
bütün keyfim kaçtı...
hayırlı pazarlar kızlar
doğum yapmamış arkadaşlar ben çok sıkılıyorum artık
sizin psikolojiniz nasıl. acaba sürekli evde olduğum için mi
böyleyim bilmiyorum ama acaib canım sıkılıyor.
lohusa depresyonunu duydum ama doğum öncesi
depresyon olur mu hiç.
hapineks canım sağlık durumun el veriyorsa gün içersinde
çık dolaş gez tabi kendini yormadan.
voltaj canım asıl sen hakkını helal et. hayırlı doğumlar olsun.
hayırlı haberini tez zamanda alalım. seni seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?