maşallah subhanallah kuzularınıza, nazar değmesin...doğum yapan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun ne güzel atlattınız gazsız sağlıklı günler herkesee...
kızlar dünden beri çok kötüyüm bende...dün alttan bıçak saplanması gibi sancılar girip çıkıodu gelio diye heveslendik ama kızım vazgeçti gelmekten. eşim karnımın biraz daha indiğini söylüyor. bugün de midem bulanıyor hiiiç halim yok tansiyonum düşük gibi... ellerim tutmuyor inanın o kadar acıyor kiii... canınızı sıkmak istemezdim üzgünüm ama dertleşeceğim hiç akranım yok burda anneme de ne anlatsam normal normal dio daha da bozuluo moralim.. sıktıyssam sizi de kusura bakmayın noolur
canım seninle hemen hemen aynı günlerimiz...dün gece hafif bi mide bulantısı da bende vardı...
artık son demlerimizdeyiz...ara sıra gelen sancılar,bulantılar doğumumuzun yaklaşmaya başladığını gösterir...
kuzular bizi yavaş yavaş hazırlıyolar...
moralini bozma,o ne zaman geleceğini bilir...
hem içerde ne kadar fazla kalsa kardır annesi
Voltaj yarin doguma gidiyor sanirim..
Gecmise bakamiyorum..
Son sayfadan gordugum kadar..
Canimsin voltajimm.. Allah yar ve yardimcin olsun.. İyi haberlerini bekliyorum..
Bende cok kotuyum.. Oglum mama ile besleniyor.( kahroluyorum..
Onu gectim simdi de kaka yapamiyor gaz cikaramiyor24 saat oldu.. O kivrandikca ben agliyorum..
Ne yapacagimizi sasirdik(
ben de akşam balkonumu temizledim çim halımı temizleyip serdim, balkonda eski sedir vardı onu çıkarttım yerine geçen hafta aldığımız masa sandalye seti monte edildi, örtümü serdim kuru ve canlı çiçeklerimi yıkadım balkona yerleştirdim ve oturdum dedim ki ben çok yalnızımkeşke topik arkadaşlarımdan en azından 1-2 tanesi burada olsaydı da şu balkon bir işe yarasaydı, nasıl içten söylediysem eşim bile kıyamam dedi sarıldı
Bende dun eve gelir gelmez balkona kahve icmeye ciktim seninle yazistim watzap sagolsun terlik kurabiye konusurken kahvem bitmis :)
ben de akşam balkonumu temizledim çim halımı temizleyip serdim, balkonda eski sedir vardı onu çıkarttım yerine geçen hafta aldığımız masa sandalye seti monte edildi, örtümü serdim kuru ve canlı çiçeklerimi yıkadım balkona yerleştirdim ve oturdum dedim ki ben çok yalnızımkeşke topik arkadaşlarımdan en azından 1-2 tanesi burada olsaydı da şu balkon bir işe yarasaydı, nasıl içten söylediysem eşim bile kıyamam dedi sarıldı
haklısın canım aslında sevinmem lazım erken gelme riski var dendi 40. haftayı gördük çok şükür ama işte insan depresif bi hale giriyor ben bi de çok içime kapandım oturduğum yer ve hamileliğimin gelişimi açısından son 1,5 aydır tek başıma gezmeye ya da arkadaşlarımla dışarı çıkamadım sürekli eşime bağımlı kaldım ki o da çooook yoğun çalışıyor kıyamıyorum bunaldım yani... bulantısı sancısı bi tarafa daha bunun doğumu var geleni gideni var
canım bence git doktora ya bebeğin suyuysa? kafanda soru işareti kalacağına bir git bakalım rahatlarsın bence...
1. öğretmeni bir aydır neredeymiş seninle konuşmak için? veli toplantısı olmasını mı beklemiş?
2.gözlem yapmış mı o öğretmen bunu raporlamış mı? hırçın davranışından önce ne oldu nasıl bir davranışta bulundu davranış sonrası ne hissetti, derin i bu açılardan incelemiş mi?
3. konsantre olamadığı konuları belirlemiş mi?
4. derin in bir kardeşi olacağını biliyor mu? (ki bilmesi lazım 2 yıllık öğrencisi) Derin i kardeşe hazırlama çalışmaları yapmış mı?
5. evdeki değişimler böyle sonuçlar doğurabilir evet ama bu tek sebep olmayabilir, okulda da bir şeyler yaşıyor olabilir, kendini işin içinden sıyırdı mı öğretmen yoksa özeleştiri yaptı mı?
6. Nasıl bir çözüm önerisi sundu? en önemli madde bu?
Ağlama canım sil gözyaşlarını, Derin dışlanacağı ilgisiz kalacağı düşüncelerine kapılabilir, kardeşinin kıyafetlerini beraber hazırlayın beşiğine yatırın bak sen de bebekken buna yatardın vb açıklamalar yapın ne kadar şanslı olduğunu artık büyüdüğünü bu küçük kıyafetlere ve yatağa sıkış sıkış sığmak zorunda olmadığını söyleyin, bebeği beraber besleyin beraber giydirin, devamlı sorumluluk verin. Tabiki sıkıntılar olabilir önemli olan bunların NORMAL BİR SÜREÇ olduğunu bilmen ve stres yapmaman, derin i görmeden tanımadan sonuç alabileceğin çözüm önerileri sunamam ne yazıkki, ipuçları verebilirim sadece, konuşmak istersen her zaman arayabilirsin.
canım dün doğum topiğimizi düzenlemek için doğum yapan arkadaşların bilgilerini günlerini eksik girmeyeyim diye son 200küsür sayfayı tek tek taradım :) ve dikkatimi çeken bir şey oldu, bana istikrarlı bir şekilde -hapineks- demişsin hihihihihi hoşuma gitti, aralarda hiç farketmiyordum konsantre olup tarayınca farkettim
ya bide ilçedeyiz hafta sonu kadın doğum doktoru yok acile gitsem bakarlarmı onun şüphesi var bide
bececi huu komşu şafak 15:18:
Bende dun eve gelir gelmez balkona kahve icmeye ciktim seninle yazistim watzap sagolsun terlik kurabiye konusurken kahvem bitmis :)
Ve sen balkonun fotosunu gonderince hemen gelmek istedim
o hal bende de var aksam sekizden once gelmiyor kocam yemegi hep gec.yiyoruz 7den sonra basliyor bende bir sinir bir aglama ,geldiginde kiziyorum ediyorum ama ise yaramiyor ki ertesi gun yine sekizde!! Isleri yogun anliyorum ama ona gore ayarlasin kendini, ben biraz daha yalniz kalalim.diye annemi daha cagirmadim istesem annemi cagurir bacak bacak ustune atar hazir yemek yerim ama ben kendim yapiyorum sirf beraber olalim diye bunu goz onunde bulundurmasi lazim. Aksama kadar evde patliyorum zaten bir de o gec gelince catliyorum dun nasik olduysa hem oglen bana vakit ayirdi hem erken geldi gezdik ben yorulana kadar, gec donduk eve.bana karimla basbasa gecircez bu haftayi dedi bir ara annesine gitmemekten bahsederken ki haftada iki defa gitmezse annemi gormedim der :) gorcez bu hafta kacta gelecek edecek ... Hava da guzellesti zaten evde durmak offf arkadas istiyoruuuummmm!!! Dicem gecti artik oglusum gelsin annem de burada olacak sonra bodruma gidicem zatwn birqz da kocam yalnizlik neymis gorsun !!!
Hapineksss kos kiz kos bana da bececi dediiiii
Canimmmm valla bende bugun hep onu dusunuyorum 15 gun sonra hem ameliyat olacak olmanin buruklugu hem de ogluma kavusacak olmanin heyecani var kizlar fotograf paylastikca sabirsizlanir oldum boyle de iyiydik gerci:)
maşallah subhanallah kuzularınıza, nazar değmesin...doğum yapan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun ne güzel atlattınız gazsız sağlıklı günler herkesee...
kızlar dünden beri çok kötüyüm bende...dün alttan bıçak saplanması gibi sancılar girip çıkıodu gelio diye heveslendik ama kızım vazgeçti gelmekten. eşim karnımın biraz daha indiğini söylüyor. bugün de midem bulanıyor hiiiç halim yok tansiyonum düşük gibi... ellerim tutmuyor inanın o kadar acıyor kiii... canınızı sıkmak istemezdim üzgünüm ama dertleşeceğim hiç akranım yok burda anneme de ne anlatsam normal normal dio daha da bozuluo moralim.. sıktıyssam sizi de kusura bakmayın noolur
slm kızlar öncelikle yazamasamda takip etmeye çalışıorum yeni bebişler gelmiş allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.
voltajım yarın doğuma gidiyormuşsun allah kurtarsın canım inş. sağlıklı birşekilde haberlerini alırız....
yakızlar dün gece 4 civarı çok az sızıntı şeklinde su geldi sabah 6 ya kadar uyumadım hafifte sancı vardı sonra uyumuşum 9 da uyandım yine sızıntı hissiyle kalktım ewt doğru tahmin ve bu saate kadar devam ediyor arada sızıyor hissediyorum bakıyorum akmışş.. napıcamı bilemedim sancı mancı yok doktorum özel değil ssk ya gidiorum eğer şimdi gidersem ya yatırcaklar yada bişi yok deyip göndercekler kafam karışık.....yani açıkcası kendimi iyi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?