2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben de akşam balkonumu temizledim çim halımı temizleyip serdim, balkonda eski sedir vardı onu çıkarttım yerine geçen hafta aldığımız masa sandalye seti monte edildi, örtümü serdim kuru ve canlı çiçeklerimi yıkadım balkona yerleştirdim ve oturdum dedim ki ben çok yalnızım
keşke topik arkadaşlarımdan en azından 1-2 tanesi burada olsaydı da şu balkon bir işe yarasaydı, nasıl içten söylediysem eşim bile kıyamam dedi sarıldı

hayırlı pazarlar arkadaşlar ,

hamileliğimin 38. haftası bugün bitiyor .. günlerim kaldı kızımı kucağıma almama inşallah.. buradaki konulara daha önce dahil olmadım ama mümkün oldugunca takip etmeye çalışıyıorum. Allah herkesin evladını sağlıklakucağına almayı nasip etsin inşallah.

bende herkes gibi çok heyecanlı ve sabırsızlıkla bekliyorum. buarada epidural sezeryan olacak ve dr um 40. haftadan önce almayacağım diyor. Allah herkesin yardımcısı olsun..

haklısın canım aslında sevinmem lazım erken gelme riski var dendi 40. haftayı gördük çok şükür ama işte insan depresif bi hale giriyor ben bi de çok içime kapandım oturduğum yer ve hamileliğimin gelişimi açısından son 1,5 aydır tek başıma gezmeye ya da arkadaşlarımla dışarı çıkamadım sürekli eşime bağımlı kaldım ki o da çooook yoğun çalışıyor kıyamıyorum bunaldım yani... bulantısı sancısı bi tarafa daha bunun doğumu var geleni gideni var

canım sen kendi ayağını belini sıcak tutmaya çalış,anne üşütünce de sütten gaz geçiyomuş bebeğe,
inşallah bir an önce gaz problemi çözülür,
oyy yavrum yaaa kıyamam ben ona, sırtını bol bol ovun, aklıma gelenler bunlar:44:

gerçekten iyi ki varsınız canım inanın ki bunu o kadar kalpten söylüyorum kiii...

kızlar hayırlı olsun bebikleriniz, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn.

somewherecold, yarın seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz,

maşallah yaaa tüm nisan anneleri olarak 10-15 güne kadar hepimiz bebeişleri alıcaz galiba kucağımıza

Selam kizlar, ben nisan annesi olmayi beklerken mart annesi oldum karnimda suyum tamamen bittigi icin sezaryenle 36+1'de kizimi kucagima aldim, 18 gunluk simdi hepinize saglikla cocugunuzu kucaginiza almanizi diliyorum :)

Bende dun eve gelir gelmez balkona kahve icmeye ciktim seninle yazistim watzap sagolsun terlik kurabiye konusurken kahvem bitmis :)
Ve sen balkonun fotosunu gonderince hemen gelmek istedim

o hal bende de var aksam sekizden once gelmiyor kocam yemegi hep gec.yiyoruz 7den sonra basliyor bende bir sinir bir aglama ,geldiginde kiziyorum ediyorum ama ise yaramiyor ki ertesi gun yine sekizde!! Isleri yogun anliyorum ama ona gore ayarlasin kendini, ben biraz daha yalniz kalalim.diye annemi daha cagirmadim istesem annemi cagurir bacak bacak ustune atar hazir yemek yerim ama ben kendim yapiyorum sirf beraber olalim diye bunu goz onunde bulundurmasi lazim. Aksama kadar evde patliyorum zaten bir de o gec gelince catliyorum dun nasik olduysa hem oglen bana vakit ayirdi hem erken geldi gezdik ben yorulana kadar, gec donduk eve.bana karimla basbasa gecircez bu haftayi dedi bir ara annesine gitmemekten bahsederken ki haftada iki defa gitmezse annemi gormedim der :) gorcez bu hafta kacta gelecek edecek ... Hava da guzellesti zaten evde durmak offf arkadas istiyoruuuummmm!!! Dicem gecti artik oglusum gelsin annem de burada olacak sonra bodruma gidicem zatwn birqz da kocam yalnizlik neymis gorsun !!!

slm kızlar öncelikle yazamasamda takip etmeye çalışıorum yeni bebişler gelmiş allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.
voltajım yarın doğuma gidiyormuşsun allah kurtarsın canım inş. sağlıklı birşekilde haberlerini alırız....

yakızlar dün gece 4 civarı çok az sızıntı şeklinde su geldi sabah 6 ya kadar uyumadım hafifte sancı vardı sonra uyumuşum 9 da uyandım yine sızıntı hissiyle kalktım ewt doğru tahmin ve bu saate kadar devam ediyor arada sızıyor hissediyorum bakıyorum akmışş.. napıcamı bilemedim sancı mancı yok doktorum özel değil ssk ya gidiorum eğer şimdi gidersem ya yatırcaklar yada bişi yok deyip göndercekler kafam karışık.....yani açıkcası kendimi iyi hissediyorum..

canım bence git doktora ya bebeğin suyuysa? kafanda soru işareti kalacağına bir git bakalım rahatlarsın bence...

Esim de ayni tepkiyi verdi, 1 aydir akli nerdeymis dedi. Sinifta arkadaslarini itiyormus, ellerinden kitap oyuncak zorla aliyormus, herseye hayir diyormus. Sayilari ogreniyorlar, bizimki hic ilgilenmedigi icin ogrenememis, derste kalkip geziniomus sinifta. Ogretmeni ozur dile dediginde dilemiyomus, uzulurse uzulsun bana ne diyomus hic boyle degildir, cok merhametlidir normalde uyuyakalan babasina battaniye getirir. Isin kotusu ben ne kadar kendi derdime dusmusum ki bunu farketmedim, simdiden ihmal etmeye baslamisim oglumu aglamaktan icim cikti, kotu anne gibi hissediyorum. Ogretmen de seninki gibi tavsiyelerde bulundu, anlayis gosterin dedi, keske daha once haber verselerdi

ay canım ne kadar dikkatsizim. sana bir kez hapineks dedikten sonra bir daha hiç incelemedim. neyse canım sayemde bir nikin daha oldu ( öhö öhö bu şekilde kapatayım kusurumu ). sizleri biraz geç tanıdım. ama sayenizde hemen kaynaştım. çok sık girip yazamasam da sohbetlerinizi okudum vaktim oldukça. sayenizde edindiğim bilgiler oldu. çok teşekkür ederim.

ya bide ilçedeyiz hafta sonu kadın doğum doktoru yok acile gitsem bakarlarmı onun şüphesi var bide

bence hiç bekleme bir doktora görün. son günlerimiz Allah yardımcımız olsun.

bececi huu komşu şafak 15:18:

Hapineksss kos kiz kos bana da bececi dediiiii

Canimmmm valla bende bugun hep onu dusunuyorum 15 gun sonra hem ameliyat olacak olmanin buruklugu hem de ogluma kavusacak olmanin heyecani var kizlar fotograf paylastikca sabirsizlanir oldum boyle de iyiydik gerci:)

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

Senin esin yogunluktan gelemiyomus. Benimkine ne demeli. Okul disinda kendine is cikariyo. Gunde iki uc ozel derse gidiyo. Ben de sikintidan patliyorum. Her turlu sert cikiyorum ama anlamiyo. Bizim icin yapiyomus. Cok sukur ikimizin de maasi var fazlasiyla yetiyo. Ama yoook beyefendi doyumsuz. Aileden gelen bi daha fazla kazanma istegi var.

benim acil bir göz doktoruna görünmem lazım

canım dışarı çıkıp dolaşabiliyormusun. ben eve çakıldım kaldım. zoraki yürüyorum. o yüzden sıkıntım arttıkça arttı.
birde burada paylaşılan bebiş fotolarını gördükçe hemen doğurasım geliyor.
neyse sıkıntılı haftaları atlattık sayılır bececim
artık paşa gönülleri bilir 15 nisana kadar.

benim de ellerim cok fena sizliyor, hele geceleri, sisti bukemiyorum nerdeyse

yanlizlik konusuna hic girmeyim, bi de burda arabasiz hicbiyere gidilmiyor o kadar bagliyim esime oyuzden, canim sikildiginda kendimi disari bile atamiyorum, haftasonu olcak da biyerlerlere gitcez ohoo neyse ki annemin gelmesine 2 gun kaldi resmen gun saydim hergun :)

benim duydugum suyun geldikten sonra en falza 24 saatin var, o yuzden riske atmadan git doktora suniyle baslatirlar en kotu..Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…