2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Masallah bebislere. Anneleri bol bol felak nas okuyun. Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin. Bizim bebisler de dogsun artik :)

Ama kızlaaar bebikleriniz çok tatlıı
Hepsine ayrı ayrı maşallah, Allah nazarlardan korusun.

Emzirme ve gazla ilgili sıkıntıları tez zamanda atlatırsınız inşallah.

Ben de henüz belirti vs. yok. Mart ayını da bitirdik.
İlla ki nisan annesi yapacak kızım beni..

kızlar yarın katinamda doğum yapabilir. 2000e yakın tefriciyesi kalmış.
sabahtan beri katinam için tefriciye okuyorum.
bitirmeden doğuma girmesin hadi hep beraber el atalım da bitsin tefriciyeler.
ben 500e yakın okudum ütü işim falan var. bitsin tekrar okumaya çalışıcam.
50, 100 ne okuyabilirsek kardır. sizde yardımcı olur musunuz?

tuncss canım nolur kendine stres yapma.
herşey düzene girecek inşallah emzirmekten vazgeçme sabrın sonu selamet tatlım.

hanipeks canım çok şükür iyiyim.
eşimle yürüyüşe gittik geldik kaç gündür evdeydim çok iyi geldi valla.
sen nasılsın?

somewherecold canım sen hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız sizinle olucak tatlım.

tul, dilem gözünüzyadın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ersnil tatlım 41 kere maşallah arasa.

vilin
canım isim konusunda allah yardımcın olsun ben hamileliğimin başından beri hatta evliliğimin başından beri bununla cebelleşiyorum.
annenin dava açma hakkı varmış demiştim daha önce. hakim arkadaşımda onaylamıştı.
eşim dün diyor ki hangi mahkemeye gidileceğini de ben söyliyeyim (o da araştırmış)
neden bu raddeye kadar getiriyorsun 10 tane çocuk doğurmucam hadi bundan sonrakini ben koyayım diyeyim dedim.
2 isim olsun biri senin dediğin biri de benim dedim. iki isim olmaz dedi ama yumuşama var sanki...
inşallah gönlümüzdeki isimleri koyarız.

Tesekkur.ederiz teyzoslari

Allahim hepinize.saglikli kucagina almayi nasip.etsin ins.

Dertsiz.canim ben.katinamm icin 300 tane okurum.
Annemdeyim ya.gelen giden bitmiyo fazlasinin sozunu vermiyim

tamam canım ağzına sağlık.
bende 500 okudum. akşama 200 tane daha okumaya çalışıcam.
katinama özel mesaj gönderiyorum canım.
ersnil 300 okuyacak, bende 700 e tamamlıcam dicem haberin olsun tatlım.

dilem ve tul gözünüz aydın allah analı bablı büyütsün..... ersnil maşallah aras'a canım.... dertsiz canım bende okurdum katinam için ama hatimim bitmedi hergün 3 cüz okuyorum perşembe sezeryan o yüzden... vilin kararlı ol isim konusunda tavrını net koy bende oğlumda yaşadım taviz verme benim dediğim oldu.....canını sıkma........ ela allah hayırla kurtarsın canım sağlıkla al bebişini kucağına bizlerede dua et...

Gunaydin fistik.kalmaz olurmu.utaniyorum soylmeye size valla.
Daha 2.000 eksik var.napicam bilmiyorum.

canım sabaha kadar ebe gibi oturuyorum ben de okurum okudukça sana da mesaj atayım 300 alayım şimdilik gene ekleriz

canım inşallah düzelir bebişini aldın ya sağlıcakla inşallah hepsi geçecek bugünleri de atlatmış olcaksın rabbimin izniyle arkadaşlar söylemiş zapzup da tarif etmiş kimyon gaza birebir

VİLLİNNNN tamam kayınvalidenin eltinin kızı yokmuş da senin de ilk bebişin tatlım ya koydurma kendi istedğin neyse onu koy hep içinde kalır yoksa onlardan önce senin ilkleri yaşaman lazım

allahım bu topic ne tatlı bebişlerle dolmuş böylee hepsi birbirinden tatlı maaşallah yerim ben bunları yaa benim de doğurma istedğim artık tavan yaptı

voltaaajj şu an ne kadar heyecanlıdır k.validesi gelmişti en son bildiğim inşallah yarın bu saatlere rahatlamış olur hem bebeğini kucağına alır hem de diğer yavruları konusunda kafası rahat olur allahım yar ve yardımcısı olsun kolay geçitten geçirsinyarın hep aklım burda olacak

yarın akşama annemler gelir sanırım benim doğum günüm geçen sene bu zamanlar daha yeni tanışıyorduk eşimle nerden nereye gelmişiz...ey gidi...bu arada kızlar bende acayip bi iştah patlaması var duramıyorum sürekli tatlı tuzlu tatlı tuzlu gidiyo arka arkaya 16-17 kilo aldım derken doğuma kadar 20 yapcam heralde bunu bu gidişle. halbuki ekmek de değil ama yarıyo gibi yediklerim. bi de göğüslerimden süt geliyo sızlaya sızlaya dokununca ne kadar gergin olduğunu farkediyorum damarları fırlayacak gibi olmuş duşta yavaş yavaş ovalıyorum ılık suyla azıcık rahatlatıyo.bi de bugün topicteki bebişlere bakıp severken farkettim sızım sızım sızladığını

Amazon benim de iştahım çok açıldı, sürekli bişeyler yemek istiyorum, doymuyorum sanki
Bebişler büyüdüler diye daha çok enerjiye ihtiyacımız oluyor herhalde

bu kv den nefret ediyorum temizlik yaptı gitti beni de yedi allahım çıldıracam bu nasıl bişey yaaaaa......... bu kadından nefret ediyorum..........................

Canım Allah kısmet ederse yarın bu saatlerde rana kucağında olacak Rabbim yardımcın olsun hayırlı doğumlar arkadaşım darısı başımıza :)

cnm geçen 1-2 hafta önce bende yaşadım aynı şeyi druma şehir dışındaydı aradım all-sense diye bir ped önerdi .günlük ped şeklinde eczanelerde bulunuyo onu koy dedi eger ped sarıya dönerse idrar kaçırıyosun yok mavi olursa bebegin sıvısıdır hemen beni ara dedi neyse eşim buldu pedi aldık ped ne sarıya nede maviye döndü 1-2 gün sonrada kntrole gittik zaten allaha şükür bebegin sıvısı değilmiş ama idrar veya akıntıyla ayırt etmek çok zor yakında nöbetçi eczane filan varsa al dene istersen cnm içinden 3 tane ped çıkıyor 30 tl ydi .için rahat eder.

Ersnil maşallah.oğluna çoktatlı yerim o tombik ellerini ahh benimkızım nasıolacak acaba göbeğim aşağı bile inmedi ama artık daha zor yerimden kalkıyorum kızım gel artık diyorum ama memnun yerindenn kıpırdamiyor :)

Masallah bebislere. Anneleri bol bol felak nas okuyun. Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin. Bizim bebisler de dogsun artik :)

Ersnil bebisin cok tatli.Allah bagislasin.

Dertsizim Allahim ne duan varsa ksbul etsin fistigim.cok duygulandirdin brni.Rabbim gonlunuzun muradini versin canim arkadaslarim.

Ben bugun com yoruldum.kurabiye kek falan yaptim heryerim sisti.uzandim dinleniyorum.
Yarin doktor yatisimizi yapsbilir diye hazirlik yapayim dedim gelene gidene.esim icin yemek falanda yaptim.brlim kopuyor resmen.
Kizlar bendr bu gece 500 okuyayim.siz bana ozel mesaj atin gunduz kac adet toplandiysa.
Gerisini hastanede okurum artik.hep ihmalkar davrandim.Allah sizlerden razi olsun.

selam kizlar nasilsiniz hep okuyorum ama yazmaya firsatim yok. genelde geceleri oglusu emzirirken okuyorum sayenizde uykum gelmiyor iyi ki varsiniz.
biz bugun 13 gunluk olduk. sarilik oldugumuz icin mama takviyeli gidiyoruz maalesef. ilk oglumda da ayniydi.
iki gundur gaz sancilarimiz var ikimizinde. kimyon kaynatip veriyorum bu aksamda rezene verecegim insallah faydasi olur.
iki cocukla ugrasmak gercekten zormus bakalim kayinvalidem gidince ne yapacagiz
dogum yapanlari tebrik ediyorm Allah anali babali buyutsun insallah.
dogum bekleyenlere de hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim.
laterne cok gecmis olsun cnm.
yuksek_voltaj ve yarin dogum yapacak diger arkadaslar; hayirli dogumlar dualarim sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…