2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah yardımcın olsun dmt cim güle güle büyüt bebeğini..

pztf ve limonlu parfe bizim bebikler ne zaman gelicek

Selam guzel anneler ve tatli bebislerrr
Masallah topicin kizlariii birbirinden guzelll ersnil senin tosuna da masallahhh
Hepsini gordukce duygulandim bende bi an onc kavusmak istiyorumm
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Katninam ve voltaj yarin Allah yardimciniz olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz
Katinam ben senin icin 50 adet ojudum Allah kabul etsin ins
Yarin benim de kontrol var bakalim ne durumdayizz
Hepinizi optummmm

görkemre canımben 40 haftada oldugum ve acılmam oldugu iiçiin yarın doktorumun yatırma ihtimali var ona kalsa p.tesi suni sancı takılacaktı ben ıstemedım.bu hafta riskeri sayıp beni yatırabilir ama kesin değil. yinede ne olur ne olmaz diye sizlerede bilgi vermek istedim..bebeğim ne zaman istiyosa o zaman gelmesinden yanayım açıkcası..
tefriciye için sağol Allah razı olsn canım..hayırlı haberler alırsın yarın inşallah.

Dertsizcim benden cok yasayacaksin. Ben de kac tane kaldi diye sordum aksam da paylasalim dicektim eve simdi girdim. Ama boyle okuyan bildirsin olmaz fazla olur felan bilmeyiz, paylasalim kimin ne okuyacagi belli olsun fazla ya da eksik olmasin. Ben de 100 alayim. Sabaha kadar biran once bitmesi lazim.

Allah'ım yarabbim ne olacak bu ruhsal durumum . Hamileliğimin ilk zamanlarında böyle duygu değişimi yaşamamıştım kızlar ya. Salak gibi ona buna ağlar oldum iki gündür .Mesela bugün: Koltukta uzanmış duruyorum konuşmuyorum, olaylara tepki vermiyorum.Eşim canın mı sıkkın diyo yok diyorum. Sanki canın bişeye sıkıldı hadi anlat diyor. Demesiyle zaten bir ağlama krizi geliyo

Erken doğum riski vardı diye 3 haftadır yatıyorum evde, kafayı yedim heralde tövbe bismillahhhhh

Enteresan olan bişey de bunu anlatıp da rahatlayacağım , daha doğrusu beni anlayacak kimsenin etrafımda olmayışı. İyi ki siz varsın bu site var. Zaten daha yeni yeni takılıyorum kimseyi tanımıyorum ohh anlatınca rahatladım valla

Seninki yarın gelir belki katinam :)
Biz de hareket yok valla, annemi-babamı yada eşimi arayamıyorum artık, her arayışımda aynı panik, doğuruyor musun yoksa diye
Hayatımız pek heyecanlı bir hale geldi..
Ben de kendi istediği zamanda gelmesinden yanayım, sabırla bekliyoruz bakalım :)

Benim kizimin gelmeye niyeti yok yarin kontrolumuz var bakalim doktor ne dicek. Yeni dogan bebisleri gorunce icim gidiyo, nasil kanim kayniyo anlatamam. Surda olsalar da sevsem diyorum :)

hanipeksim sende 100 alırsan geriye kaldı 604
bunun 500 ü benim okuyorum şuan
sabaha kadar 604 üde tamamlıcam Allahım izin verirse
Allah hepinizden razı olsun...sizleri seviyorum canlarım..

canım az önce 100 tane de ben okudum senin için...
allah kabul eder inşallah...

Canım ben de 100 tane okurum sabaha kadar.
Ona göre kendi okuyacağın sayıyı 100 düş.

Benim kizimin gelmeye niyeti yok yarin kontrolumuz var bakalim doktor ne dicek. Yeni dogan bebisleri gorunce icim gidiyo, nasil kanim kayniyo anlatamam. Surda olsalar da sevsem diyorum :)

canım b,r yandan dualarımı okuyorum diğer yandan bebeğin kendi gelmesiyle alakalı videolar izliyoruz eşimle.
doktorum suni sancı vermek istiyor açılmam var diye..ben istemiyorum kendi sancılarımı beklemek istiyorum..
ya kafamızı karıstırırsa diye sorular sorular..
az önce oturdum ağladım..eşimde dedi stres yapma..doktor eğer bebekte problem yok derse beklicez bunuda ona söyleyip çıkıcaz dedi tamam dedim..dur sana da atayım videoyu..
Doğum Kendi Başlamalıdır - YouTube

bu arada sen ne düşünüyorsun..doğumla alakalı

canım

ersnil:300
amanamazon:300
görkemre:50
hanipeks:100
ben:750

toplam:1500

kalan:2000-1500=500

ben 100 daha okurum canım.

Son düzenleme:
canım

ersnil:300
amanamazon:300
görkemre:50
hanipeks:100
ben:725

toplam:1475

kalan:2000-1475=525

ben 125 daha okurum canım.

kuzum benım yeter daha okuma yoruldun bütün gün..kurban olurum sana ben..
okuma tamam hepsini not ettim hesapladım kalanı ben okuyorum..
seni ısırıcam bigün az kaldı

kuzum benım yeter daha okuma yoruldun bütün gün..kurban olurum sana ben..
okuma tamam hepsini not ettim hesapladım kalanı ben okuyorum..
seni ısırıcam bigün az kaldı

tatlım vilin okumuş limonlu parfede okuyacak 200 daha düş. kaç tane kalıyor sen onu söyle.
bitirelim bir an önce. yarın doğum yaparsan uykusuz kalma bu gece bari dinlen.
ben yorulmadım canım seve seve okudum. yeterki dualrın bitsin yarım kalmasın.

vilin ve limonlu parfer Allah gönlünüzün muradını versin..
dertsizim valla sen teşfik ettin benim edeceğime..Raabbim sizleri darda bırakmasın..
doğuracakları tek nefeste inşallah..
hemen hesaplayıp bildiyorum..
bu arada Eşimde dedi üzeirmde kalmasın kızlar..kızlar duaları halletti okuyup bildiyolar dedim
Allah hepsinden teker teker razı olsun..

314 kalan tefriciye canım..okuyorumzaten hala..çok yük oldum herkese.valla utanıyorum dertsizim.okurum ben bunu bu gece.

Amin canım, Allah senden de razı olsun.
Eşimle birlikte okuduk, bitirdik biz 100 taneyi, bilgin olsun.
Allah niyetini kabul etsin inşallah..

314 kalan tefriciye canım..okuyorumzaten hala..çok yük oldum herkese.valla utanıyorum dertsizim.okurum ben bunu bu gece.
katinam canım sen 114 tane oku yat. 200ü ben okurum tatlım. başlıyorum şimdi.duaları bitmiş say rahat bir uyku uyu.

Amin canım, Allah senden de razı olsun.
Eşimle birlikte okuduk, bitirdik biz 100 taneyi, bilgin olsun.
Allah niyetini kabul etsin inşallah..

sağol canım benim çok teşekkür ederim eşindende Allah razı olsun..
dertsiz söyledi eklemiştim son haliyle 280 adet kaldı onuda ben tamamlıyorum..binlerce kez sağolun fıstıklar.

hanipeks tatlım duaları sen sormuşsun çok fazla olduğunu görünce senden önce yazdım canım ama kusura bakma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…