canım bursaya gittiğimizde hem magnetleri hem de kurabiyeleri göstermeyi düşünüyordum zaten. bize bir indirim yaparsın artık.Bebeci bebeci kiz kurabiyeleri satacak birini daha buldum. Docalani gozume kestirmistim ama dertsizin abisine de satabilirim
yok canım yok emin ol biz öyle olmayız. biz evlendiğimizde kayınvalidem annemden daha çok ağlamıştı oğlum gitti diye. eşim yine 13 yaşında askeri okula gidiyor. o gün bugündür de 1 ay izni var. gelde anlat işte.dertsiz..
hanipeks..
kızlar tamamen haklısınız, bu kayınvalideler neden hep böyle cadı oluyolar anlamam..böyle konuşuyoz bakalım üçümüz de erkek annnesi olucaz, bizim gelinlere bakışımız ne olacak acepneyse bu arada güngör ismi de çok karizmatikmiş ama çok beğendim, insanlar çınar yerine onu tercih ederlerse güme gider bak senin kurabiyeler
inşallah canım sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına alırsın.günaydınlar...
haftaya bugün bu saatlerde oğluma kavuşmuş olacağım inşallah, son 1 haftamız.
bugün doğuma gidecek olanlara Allah kolaylıklar versin.
dertsiz
belliki eşin senden de inatçı, bekle bakalım doğum yaptığın gün herşey değişebilir. oğlunu seni görünce artık bağımsız bir aile olduğunuzu anlayıp karısının isteklerinin daha önemli olduğunu düşünür. sakın ama sakın hiç biyerlere gitmeyi düşünme!
inşallah canım sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına alırsın.
amin canım bakalım bizim dr yarın ne diyecek bize.sanki içimde sezaryen tarihi verecekmiş gibi bir his var ama... hayırlısı
kızlar hepinizden allah razı olsun. dert topiğine döndürdüm yine burayı.
güzel doğum haberleri beklerken yazdığım şeylerle sizi de geriyorum kusuruma bakmayın
hakkınızı helal edin nolur. bugüne kadar her kavgada her tartışmada rabbimden hayırlısını diledim.
yine hayırlısını diliyorum. allahım onların yüreğine de merhamet versin.
Dertsizcim azcık Nazmı yapsan acaba işe yararmıki çünkü ben biraz geç oldu ama dün akşam eşimin benim yaşadığım zorlukların hiçbirinin farkında olmadığını anladım belki seninkide öyledir ve farkına varırsa fikrini değiştirebilir
Ben dün evi temizledim birazcık sonra baya bi sancılandım yemek yapamadım dondurucudan bişeyler çıkardım hazırladım yemek için benimki geldi Halimi göre göre salata yapmadınmı diye sordu üstüne domates salatalık istedi sıktım dişimi yaptım üstüne kola istedi yine sıktım dişimi verdim sofrayı toplarken bugünlerin tadını çıkar bi daha zor bulursun zaten bu gece dopurmazsam kızım sezeryan gününü bekler artık dedim o kadar sancım varki şu tabağı fırlayıp parçalamak istiyorum şu an dedim benimki ne dese beğenirsin sen turp gibi kadınsın sana bişey olmaz sezeryandan sonra hemen toparlarsın 2-3 güne dedi o an anladımki ben o çalışıyor yoruluyor diye dişimi sıkıp bişeyler yapmaya çalıştıkça o benim çok kolay yaptığımı düşünüyor ve çektiğim zorluğun farkında değil ben kimseye muhtaç olmak istemediğim için ( eşime bile ki bu muhtaç olmak değil ben yanlış düşünüyorum ama içime işlemiş işte) gayret ettikçe yanlış anlaşılıyormuşum meğer hayat müşterek kavramını uygulamam lazımmış ama Allah kısmet eder ilerde tekrar hamile kalırsam yaşadıklarımın hepsi aklımda tırnağımı kıpırdatmicam o kadar yani :)
kızlar 1 nisan saat 10:30 da bebeğimi kucağıma aldım.3,200kg 50 cm doğdu.böyle güzel bir duygu ve böyle güzel bir koku olamaz.Allahım herkese nasip etsin.sezeryan korktuğum kadar zor değilmiş.hele iyileşme süreci çok hızlı.hergün çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun.birde doğum anında onu görmek paha biçilemez.
Çoook geçmiş olsun canım bebişineKizlar iyi sabahlar ....
Biz kizimla dun oglen taburcu olmustuk , koyu renkli kusunca kocamla gorumcem h.taneye goturduler .. kuvoze almislar anne karninda icinde bulundugu suyundan icmisde olabilir ya da bn gripe yakalandm ya, anne karninda bebegede gecmis olabilir diye... serum werriolarmis sutumde gelmedi sabah birzdaha ugrascam ...
Noolur dua edin bi ayetelkursi canlarim yarin kizimla donelim ewimize aglamaktan bi sekil oldum
Allah herbirinize yardim etsin zor zamanlarimiz atlatiriz ins-Allah
kızlar eşim gece 1 de geldi. ne telefon etti, ne de nerde olduğundan haberim vardı.
geldiğindede uyuyordum. sabah kahvaltı hazırlıyordum etmicem dedi.
oğlum 2 gündür babasının sesini bile duymuyor.
hayırlı cumalar can arkadaşlarım günaydınnnnnn gece acile taşındık biz gene nihayet aldık serumu ama sağolsunlar bi dünya da laf soktular yok kilom iyimiş de yok susuz kalmamışımdır da sağlam duruyomuşum da bilmem neymiş yaradana sığınıp bi girişeceksin bunlara görecek sağlamlığı eşimi zor tuttum tutmasam gene iyiydi görürlerdiendime gelmişim gece uyudum da bi güzel. erken kalktım ne zamandan sonra =) evim kendinden geçmiş haldeydi bi derleyim toplayım çıkışta arkadaşlarım kahveye gelcekler bi kek bi börek yapım onları görmek de bana iyi gelir Canım, tekrar geçmiş olsun, o hastaneye de hakikaten gıcık oldum haa
yok canım yok emin ol biz öyle olmayız. biz evlendiğimizde kayınvalidem annemden daha çok ağlamıştı oğlum gitti diye. eşim yine 13 yaşında askeri okula gidiyor. o gün bugündür de 1 ay izni var. gelde anlat işte.
bu arada sağ gözüm seğiriyor.bişeye sevinicem galiba. hep böyle olur çünkü.
Allah güldürsün inşallah
kızlar 1 nisan saat 10:30 da bebeğimi kucağıma aldım.3,200kg 50 cm doğdu.böyle güzel bir duygu ve böyle güzel bir koku olamaz.Allahım herkese nasip etsin.sezeryan korktuğum kadar zor değilmiş.hele iyileşme süreci çok hızlı.hergün çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun.birde doğum anında onu görmek paha biçilemez.
Gözünüzaydın :) Bizim yerimize de kokla bebişi. MaşaallahAllah hayırlı ömür versin kuzuna.
Kizlar iyi sabahlar ....
Biz kizimla dun oglen taburcu olmustuk , koyu renkli kusunca kocamla gorumcem h.taneye goturduler .. kuvoze almislar anne karninda icinde bulundugu suyundan icmisde olabilir ya da bn gripe yakalandm ya, anne karninda bebegede gecmis olabilir diye... serum werriolarmis sutumde gelmedi sabah birzdaha ugrascam ...
Noolur dua edin bi ayetelkursi canlarim yarin kizimla donelim ewimize aglamaktan bi sekil oldum
Allah herbirinize yardim etsin zor zamanlarimiz atlatiriz ins-Allah
günaydın arkadaslarim ve minnaklari
hepinizi cok ozledim
gunlerim dolu dolu yorucu geciyor ise giderken daha mi az yoruluyordum ne.
Dun kurabiyeleri bitireyim dedim oglen 12 de basladik annemle gece tam 12 de bitti. Bugun de jelatinleyecegim.
mezopotamya, huysuz melek kızlar geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
hanipeks tatlım iyileşemedim.
moralim bozuk, bi de ağladığım için bademciklerim sürekli şiş.
en ufak bişeye üzülsem hemen bademciklerim şişer zaten.
öksürükte var....
kızlar eşim gece 1 de geldi. ne telefon etti, ne de nerde olduğundan haberim vardı.
geldiğindede uyuyordum. sabah kahvaltı hazırlıyordum etmicem dedi.
oğlum 2 gündür babasının sesini bile duymuyor.
merhabalar.hayırlı cumalar.dün kontrolüm vardı ultrason ve vajinal muayene ardındanda nts.çatı muayenesi sandığım kadar korkunç değilmiş ancak akşam koyu renkte avuç içi kadar akıntım geldi az önce daha açık renkte ve daha az yine akıntım geldi.sizce çatı muayenesine mi bağlı bu akıntı yoksa farklı bir durum olabilirmi?çok zormuş beklemek sancım gelecek diye ödüm patlıyor evde yalnızım korkuyorum açıkçası doğumdan bu arada vajinal muayenede 1cm açıklığın var dede doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?