2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeci bebeci kiz kurabiyeleri satacak birini daha buldum. Docalani gozume kestirmistim ama dertsizin abisine de satabilirim

Bebeci bebeci kiz kurabiyeleri satacak birini daha buldum. Docalani gozume kestirmistim ama dertsizin abisine de satabilirim
canım bursaya gittiğimizde hem magnetleri hem de kurabiyeleri göstermeyi düşünüyordum zaten. bize bir indirim yaparsın artık.

ayyy bugünde sedagg doğum yapacaktı. allahım hayırlısıyla bir kurtulsa. o da çok sıkıntılar yaşadı canım benim ya. inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alır.

dertsiz..
hanipeks..

kızlar tamamen haklısınız, bu kayınvalideler neden hep böyle cadı oluyolar anlamam..böyle konuşuyoz bakalım üçümüz de erkek annnesi olucaz, bizim gelinlere bakışımız ne olacak acep neyse bu arada güngör ismi de çok karizmatikmiş ama çok beğendim, insanlar çınar yerine onu tercih ederlerse güme gider bak senin kurabiyeler

günaydınlar...
haftaya bugün bu saatlerde oğluma kavuşmuş olacağım inşallah, son 1 haftamız.
bugün doğuma gidecek olanlara Allah kolaylıklar versin.

dertsiz
belliki eşin senden de inatçı, bekle bakalım doğum yaptığın gün herşey değişebilir. oğlunu seni görünce artık bağımsız bir aile olduğunuzu anlayıp karısının isteklerinin daha önemli olduğunu düşünür. sakın ama sakın hiç biyerlere gitmeyi düşünme!

yok canım yok emin ol biz öyle olmayız. biz evlendiğimizde kayınvalidem annemden daha çok ağlamıştı oğlum gitti diye. eşim yine 13 yaşında askeri okula gidiyor. o gün bugündür de 1 ay izni var. gelde anlat işte.

bu arada sağ gözüm seğiriyor. bişeye sevinicem galiba. hep böyle olur çünkü.

inşallah canım sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına alırsın.

amin canım bakalım bizim dr yarın ne diyecek bize.sanki içimde sezaryen tarihi verecekmiş gibi bir his var ama... hayırlısı

inşallah canım sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına alırsın.

amin canım bakalım bizim dr yarın ne diyecek bize.sanki içimde sezaryen tarihi verecekmiş gibi bir his var ama... hayırlısı

hayırlısı neyse öyle olsun tabi ben hep öyle dua ettim, gerçi büyük oranda sezeryanı istedim bide normal doğuruyomuşum
sende üzülme sezaryen derse....
isim konusunda da bebeği görünce inşallah eşinin içinin yağları erir, sen bide tatlı anne gibi bakıver gözlerine oldu bu iş

Dertsizcim azcık Nazmı yapsan acaba işe yararmıki çünkü ben biraz geç oldu ama dün akşam eşimin benim yaşadığım zorlukların hiçbirinin farkında olmadığını anladım belki seninkide öyledir ve farkına varırsa fikrini değiştirebilir
Ben dün evi temizledim birazcık sonra baya bi sancılandım yemek yapamadım dondurucudan bişeyler çıkardım hazırladım yemek için benimki geldi Halimi göre göre salata yapmadınmı diye sordu üstüne domates salatalık istedi sıktım dişimi yaptım üstüne kola istedi yine sıktım dişimi verdim sofrayı toplarken bugünlerin tadını çıkar bi daha zor bulursun zaten bu gece dopurmazsam kızım sezeryan gününü bekler artık dedim o kadar sancım varki şu tabağı fırlayıp parçalamak istiyorum şu an dedim benimki ne dese beğenirsin sen turp gibi kadınsın sana bişey olmaz sezeryandan sonra hemen toparlarsın 2-3 güne dedi o an anladımki ben o çalışıyor yoruluyor diye dişimi sıkıp bişeyler yapmaya çalıştıkça o benim çok kolay yaptığımı düşünüyor ve çektiğim zorluğun farkında değil ben kimseye muhtaç olmak istemediğim için ( eşime bile ki bu muhtaç olmak değil ben yanlış düşünüyorum ama içime işlemiş işte) gayret ettikçe yanlış anlaşılıyormuşum meğer hayat müşterek kavramını uygulamam lazımmış ama Allah kısmet eder ilerde tekrar hamile kalırsam yaşadıklarımın hepsi aklımda tırnağımı kıpırdatmicam o kadar yani :)

kızlar 1 nisan saat 10:30 da bebeğimi kucağıma aldım.3,200kg 50 cm doğdu.böyle güzel bir duygu ve böyle güzel bir koku olamaz.Allahım herkese nasip etsin.sezeryan korktuğum kadar zor değilmiş.hele iyileşme süreci çok hızlı.hergün çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun.birde doğum anında onu görmek paha biçilemez.

ömürlü olsun bebeğin....

bugün içimde tarifsiz bi heyecan var, doğumuma da daha 1hafta çok erken ama napıyim öyle hissediyorum. pazartesi annemler gelecek birazda onun heyecanı sanırım.
oğlum doğsada alsam kucağıma bende öpsem bende koklasam

Wosgiiii,
Canimsin gözün Aydın dogumdas olmusuz:))
Cok sevindim Allah anali babali büyütsün ...

Hanipeks,
Bende resim eklemek istedim ama hala olmuyor fıstığım ,
Chosy halledecekti,uğraşacak is yok gibi,
Gitti doğurdu

o nası laf güzel arkadaşım biz burda birbirimize destek için varız hepimiz paylaşıyoruz sen de hakkını helal et güvenerek değer vererek derdini açıyorsun en değerli şeylerinden birini zamanını bize anlatmak için veriyorsun. bugün hep duada aklımdaydın senin yaşadıklarını ben yaşasam ne halde olurdum bilmiyorum rabbim sana herşeyin en güzelini gönlüne göre olanını versin inşallah.

evet canım ya hayat müşretek kavramı yok onlarda allahtan benimki sonradan çark etti anladı kıymet bilmeye başladı şimdi gözleri dola dola ayakkabımı bile bağlar ki eğilebiliyorum ama sen bağla diyorum işte uyuzluk değil mi. ben unutmadım beni ağlattığını inim inim inlettiğini lafla burnunun ucuna koymam ama başka türlü şeyler yapıyorum işteçok da seviyorum ama bi yere kadar. o çalışırken ben de çalışıyodum eve geliş saatimiz arasında yarım saat vardı ve yarım saat sonra gelince o ayaklarını uzatırken ben masayı hazırlamış yemeği ayarlamış oluyodum. amaaaaaaa yok artık öyle. nası alıştırırsan öyle gidiyo gerçekten. inşallah ikinci hamileleliklerimizde herşey daha farklı olur bu kadar deneyimden sonra =)

ohhhh ela sen de mi doğurdun canım ya allah analı babalı büyütsün hadi gözün aydın =)))) ben bu gidişle zaten imrenmekten doğururum zamanım gelmese de =))

Nasılsınız? Rabb'im hepinize iyilik versin. Kontrole gittik, nst de sancı mancı çıkmadı. Doktor gayet güzel bir nst dedi yaa Haftaya cuma bekliyorum dedi gönderdi.

Çoook geçmiş olsun canım bebişine Rabb'im acil şifalar versin. Okudum.

kızlar eşim gece 1 de geldi. ne telefon etti, ne de nerde olduğundan haberim vardı.
geldiğindede uyuyordum. sabah kahvaltı hazırlıyordum etmicem dedi.
oğlum 2 gündür babasının sesini bile duymuyor.

Canım, bir an önce düzelsin inşallah şu durum. Bu arada rüyamda sen doğurdun ve normal doğum yaptın. Hep gülüyordum forumdakileri rüyada görenlere ama ben de o kervana katıldım bu gece

Herkese hayırlı Cumalar..

Geçmiş olsun canım duanı okudum inşallah en kısa zamanda iyileşir bebeğin kendini de üzme sütün kesilmesin..

Ellerine sağlık Hanipeksçim. Evde sıkılmamak adına daha çok iş buluyor insan kendine ama günler bu şekilde daha çabuk geçiyor. Ben de izne çıktığımdan beri her gün ufak tefek işler planlıyorum bugün şunu yapıcam diye hem içim rahatlıyor bir şeyler yapınca hem de zaman geçiriyorum işte

Hanipeksin dediği gibi eşin seni caydırmaya çalışıyor gibi sanki. Dirayetli ol canım kararında net ol ama evini de terk etme sakın bir süre tavrını koy doğumdan sonra eşin yelkenleri suya indirir gibi geliyor bana, bebişi görünce gerçek bir aile olduğunuzu anlayacaktır hep anne babanın koltukları altında nereye kadar götürecek ki. Burdan okuyunca kayınvalidenin ve kayınpederinin yaptıklarını acayip uyuz oldum ne insanlarmış hakkaten

Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım inşallah zaman çabuk geçer de o duyguyu bir an önce biz de tadarız Ayrıca sezaryen olacağım için söylediklerin beni baya rahatlattı..

merhabalar.hayırlı cumalar.dün kontrolüm vardı ultrason ve vajinal muayene ardındanda nts.çatı muayenesi sandığım kadar korkunç değilmiş ancak akşam koyu renkte avuç içi kadar akıntım geldi az önce daha açık renkte ve daha az yine akıntım geldi.sizce çatı muayenesine mi bağlı bu akıntı yoksa farklı bir durum olabilirmi?çok zormuş beklemek sancım gelecek diye ödüm patlıyor evde yalnızım korkuyorum açıkçası doğumdan bu arada vajinal muayenede 1cm açıklığın var dede doktorum.

çatı muayenesi yaptıran bazı arkadaşlarda bu durum görüldü, burda bahsediyorlardı.
sancın geldiğinde hemen eşini ararsın canım hem zaten normal doğum için sancın başlar başlamaz gitme, belli sıklığa düşmesini beklemek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…