2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gelsin artık paşa annesini varlığıyla,kokusuyla,gülüşüyle mutlu etsin.doğunca da inşaallah eşin düzelir.egemen ismi de güzel.nasıl seslenirsen seslen o senin bebişin.1,5 saatlik uzakta olmaları daha yakın olmalarından iyi,her kafalarına estiğinde gelemezler,bebeğinle güzel zamanlar geçirirsin.

canım 1 yıl daha burda kalıcaz sonra eşimin tayini çıkacak. bidaha emekli olana kadar bu kadar yakın bir şehirde oturmayacağız. aynı şehir yaşıyor olsaydık ben 6 yıl katlanamazdım.

torunumuza biz bakçaz, biz okutucaz diyorlar. biz neysek... sıkar biraz...

Son düzenleme:

İyi ya gerçekten çok sevindim dediğin gibi o kadar yakın olsaydınız sen dayansan da onlar yapacağını yapardı anladığım kadarıyla.Uzak ol aman bir de bebeğin onlara düşkün olursa kötü olursun.Benim kayınvalide 45 dk uzakta bebeğine biz bakarız bir yaşına geldiğinde bize bırak git dedi gülerek,şaka mı ciddi mi anlamadım ama fitil oldum.Lafı bile insanı geriyor.az daha dayanacaksın.Torun sevgisiyle peşinizden taşınmasınlar da gerisi önemli değil

bir haziran annesi olarak tecrübelerinizden faydalanmak için sürekli takipteyim
ama bugun inan kı okuduklarıma cok uzuldum
cok haddım degıl belkı ama bır ıkı bısı yazmak ıstedım sana
dayanamadım cünkü..
anlıorm seni cok üzmüşler
ama bence gel bır baslangıc yap bakalım unutmaya calıs yasadıklarını
koyuver adını
kendını ezdırme kesınlıkle ama bıraz da pışpışla gitsin eşinin aılesını
yeter kı sen esınle huzurunu bozma derım ben
yuva kolay kurulmuo bak esınde zamanında direnmiş aılesıne
ve senınle evlenmıs demekkı senıde sevıo
he de gec gul gec bazı seylere arkadasım

bende bak ogluma esımın vefat eden kardesının adını koyucam
hatta ınan ben teklıf ettım sadece esım mutlu olsun dıe

ne kaybedıcem solermısın
hıcbısı
ısım degıl onemlı olan saglık huzur
ne kadar erdemlı bır ınsan oldugunu bır kez daha goster onlara
umarım hersey yoluna gırer

yirim ben oğluşumuda adaşını da...
kız akşama kadar bitir eşinin göreceği biyerlere koy ne tepki verecek bakalım.
yok kız hastanede görcek eşim.

ben anlamadım bu isimler senin istediğin isimler sanırım..yoksa senin istemediğin isim Egemen mi?
benim hatta bizim istediğimiz isimdi canım egemen.muhtemel doğum tarihi 23 nisan olunca ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle egemen dedik oğlumuza. hatta eşim annesine bile bebiş bebiş deme onun adı egemen demişti. ama şimdi ne olduda eşim değişti bilmiyorum.

ben de egemen diye kayınvaliden istiyor sandım.onların ne istediği belli değil galiba.Biz de zar zor isim bulduk kimse karışmadı bize,biz de ona sinir olduk kimsenin fikri yok diye

canım haklısın ali, ahmet, mehmet olsa neyse dicem
kayınbabamın ismi kadın ismi. erkeklerde çok kullanılmıyor.
benim çocuğumla ömrü boyunca neden dalga geçilsin ki...
neden girdiği bir ortamda ismini söylemekten çekinsin.

ben de Egemen çok güzel isim nasıl beğenmedin dicektim..ne olacağının belli olmaması daha da saçma bir durum..neyse tutar bir yanı yok bu işin ama eşin anlattığına göre sana çok değer veren bir insan ailesiyle alakalı zor bir durumda kalmasa böyle davranmaz..aranızı düzeltmeye bak bence sakinken çok daha ılımlı olur, böyle restleşmeler insanı iyice gerer..

tatil konusunda resti çekince bidaha konuyu açmadı okudun mu bilmiyorum ama kardeşini tatile götürecekti beni kvde de bırakacaktı. sen o tatile git bakalım döndüğünde beni bu evde görebilcek misin dedim. 3 gün konuştu sustu sonra. ılımlı yaklaşmaktan anlamıyor. canımlı, cicimli, olmuyor canım. kaç aydır öyle davranıyorum değişen bişey olmadı.kararlı olduğumu ancak bu şekilde anlayacak. konuşmamaya devam edicem yine.

okumuştum canım ancak bazen konuların kimlere ait olduğunu karıştırıyorum, o da senin eşindi demek. ya insan eşi olmadan tatile gider mi, üstelik bebeği olmuşken..bak gör oğlunuz aileye katılsın tamamen değişecek, belki sen git desende gitmeyecekti..mademki kp nin ismi kadın ismi bence de kararından vazgeçme..kendilerinin asıl benim ismimi koyma demeleri gerekirken üstelik, çocuğun neden rencide olsun dediğin gibi..şimdi hak verdim sana, egemen çok güzel bir isim vazgeçme o zaman 2 gün surat yaparlar sonra unutulur hayat boyu bu konuşulacak değil ya..vallahi senin doğumdan sonra millet merakla sizin oğlanın ismini merak edecek inşallah nete girebilirsin de güzel haberleri verirsin bize..

Canlarim dua eden arkadaslarim cok cok sagolun alinti yapamiorum telden giriorum nete , okuyan gozlerinize sesinize saglik Allah yar we yardimcimiz olsun daima ..

Bebegimi gittim gordum kuwozde tabi, alamadim kucagima sut de yok ztn , tabi oyle gorunce benim gozlerde musluklar acildi yine .... diger bebekleride gorunce daha fena oldum, halbuki hepside iyiler ama anne olduk iste gelde anlat bize simdi ...

3 gibi beslenmis guzelce, tahlilide tertemiz cikmls cok sukur bu geceyide atlatirsak sabah alacagiz kizimizi insallah

Aksam 6 gibi kardesim babam fln Adanadan yola cikiolar hem sewincliyim hem buruk , geldiklerinde kizimda yanimda olsaydi keske .. neyse sabah sagsalim alim de kizimi

Dogum yapacak olan arkadaslarim Allah yar we yardimciniz olsun insallah
Bebekleri kucaklarinda olan arkadaslarim gule oynaya buyutmeyi nasip etsin Allahlm insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…