kızlar bi de valizimi alıp gittiğimi düşünün ortalık ne hale gelir.
eşim hakkımda yakalama kararı bile çıkartır yani.
kızlar bi de valizimi alıp gittiğimi düşünün ortalık ne hale gelir.
eşim hakkımda yakalama kararı bile çıkartır yani.
amin canım inşallah.Allah korusun cnm..insallah onunuzdeki gunler adin gibi dertsiz gecer!!
oğlumunda hoşuna gitti teyzesi tekme atıyor.bu çok iyiydi
var var canım hem egemen diye yaptım hem de yağız.etikette isim var mı
canım 1 yıl daha burda kalıcaz sonra eşimin tayini çıkacak. bidaha emekli olana kadar bu kadar yakın bir şehirde oturmayacağız. aynı şehir yaşıyor olsaydık ben 6 yıl katlanamazdım.Gelsin artık paşa annesini varlığıyla,kokusuyla,gülüşüyle mutlu etsin.doğunca da inşaallah eşin düzelir.egemen ismi de güzel.nasıl seslenirsen seslen o senin bebişin.1,5 saatlik uzakta olmaları daha yakın olmalarından iyi,her kafalarına estiğinde gelemezler,bebeğinle güzel zamanlar geçirirsin.
yirim ben oğluşumuda adaşını da...var var canım hem egemen diye yaptım hem de yağız.
ama egemen olacak galiba. temmuz adaşınız geliyor.
var var canım hem egemen diye yaptım hem de yağız.
ama egemen olacak galiba. temmuz adaşınız geliyor.
canım 1 yıl daha burda kalıcaz sonra eşimin tayini çıkacak. bidaha emekli olana kadar bu kadar yakın bir şehirde oturmayacağız. aynı şehir yaşıyor olsaydık ben 6 yıl katlanamazdım.
torunumuza biz bakçaz, biz okutucaz diyorlar. biz neysek... sıkar biraz...
yok kız hastanede görcek eşim.yirim ben oğluşumuda adaşını da...
kız akşama kadar bitir eşinin göreceği biyerlere koy ne tepki verecek bakalım.
benim hatta bizim istediğimiz isimdi canım egemen.muhtemel doğum tarihi 23 nisan olunca ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle egemen dedik oğlumuza. hatta eşim annesine bile bebiş bebiş deme onun adı egemen demişti. ama şimdi ne olduda eşim değişti bilmiyorum.ben anlamadım bu isimler senin istediğin isimler sanırım..yoksa senin istemediğin isim Egemen mi?
canım haklısın ali, ahmet, mehmet olsa neyse dicembir haziran annesi olarak tecrübelerinizden faydalanmak için sürekli takipteyim
ama bugun inan kı okuduklarıma cok uzuldum
cok haddım degıl belkı ama bır ıkı bısı yazmak ıstedım sana
dayanamadım cünkü..
anlıorm seni cok üzmüşler
ama bence gel bır baslangıc yap bakalım unutmaya calıs yasadıklarını
koyuver adını
kendını ezdırme kesınlıkle ama bıraz da pışpışla gitsin eşinin aılesını
yeter kı sen esınle huzurunu bozma derım ben
yuva kolay kurulmuo bak esınde zamanında direnmiş aılesıne
ve senınle evlenmıs demekkı senıde sevıo
he de gec gul gec bazı seylere arkadasım
bende bak ogluma esımın vefat eden kardesının adını koyucam
hatta ınan ben teklıf ettım sadece esım mutlu olsun dıe
ne kaybedıcem solermısın
hıcbısı
ısım degıl onemlı olan saglık huzur
ne kadar erdemlı bır ınsan oldugunu bır kez daha goster onlara
umarım hersey yoluna gırer
tatil konusunda resti çekince bidaha konuyu açmadı okudun mu bilmiyorum ama kardeşini tatile götürecekti beni kvde de bırakacaktı. sen o tatile git bakalım döndüğünde beni bu evde görebilcek misin dedim. 3 gün konuştu sustu sonra. ılımlı yaklaşmaktan anlamıyor. canımlı, cicimli, olmuyor canım. kaç aydır öyle davranıyorum değişen bişey olmadı.kararlı olduğumu ancak bu şekilde anlayacak. konuşmamaya devam edicem yine.ben de Egemen çok güzel isim nasıl beğenmedin dicektim..ne olacağının belli olmaması daha da saçma bir durum..neyse tutar bir yanı yok bu işin ama eşin anlattığına göre sana çok değer veren bir insan ailesiyle alakalı zor bir durumda kalmasa böyle davranmaz..aranızı düzeltmeye bak bence sakinken çok daha ılımlı olur, böyle restleşmeler insanı iyice gerer..
tatil konusunda resti çekince bidaha konuyu açmadı okudun mu bilmiyorum ama kardeşini tatile götürecekti beni kvde de bırakacaktı. sen o tatile git bakalım döndüğünde beni bu evde görebilcek misin dedim. 3 gün konuştu sustu sonra. ılımlı yaklaşmaktan anlamıyor. canımlı, cicimli, olmuyor canım. kaç aydır öyle davranıyorum değişen bişey olmadı.kararlı olduğumu ancak bu şekilde anlayacak. konuşmamaya devam edicem yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?