2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sağol cnm evet dogumdas olduk. Allah Rana ya ve diğer kuzularina hayırlı olmasını nasip etsin.

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin.

canım sezaryen veya normal hiç farketmez. yeterki sağlıklı kucağıma alayım. öyle illa şu olsun diye sabit fikrim yok hayırlısı ne diyeyim.

canım inanki 3,4 gün önceki eşimle şimdiki eşim arasında dağlar kadar fark var.
böbreklerimden rahatsızlandım hatırlarsan, idrar kanalımda da genişleme vardı tel takılacaktı.
dr istirahat vermişti o dönemde eşim çektiğim sıkıntıları gördü. peşimde dolanıyordu daha düne kadar.
aylardır yorgana nevresim geçirmedim, eşim yapıyor gücüm yetmiyor diye
balık yıkamadım kendisi yıkar unlar evin içinde kızarttırsam kızartırdıda
evi süpürür ki eline süpürge almış insan değil,
çamaşır asar, botlarımı ayakkabılarımı bağlar,
bensiz dışarıda bişey yese paket yaptırır mutlaka bana da getirir
paket olmayacak bişeyse poşete koydurur, nasıl geldiği önemli değil yeterki bende tadına bakayım.
salı günü kaymakam öğlen yemeğe davet etmiş. eşim rahatsız yemek yapamaz şimdi
ben lokantadan ya da dinlenme tesisinden çorba alıcam diyerek gitmemiş.
eve geldiğinde keşke gitseydin ayıp olmuş dedim. sen evde hastayken mi gitçem diyordu
çok tuhaf canım gerçekten. iki farklı insan var karşımda sanki.

bu arada kayınvalidem 11den beri arayıp duruyor. açmadım telefonu ısrarla çaldırıyor. keyfim gelince ararım

Son düzenleme:
Vay be hamaratlığa bak.Benim de kurabiyelerimi yap ben o kadar hamarat değilim yaa
Canım ya bunları okudukça çok üzülüyorum Allah eşine merhamet versin.Sen o durumdayken böyle tavır yapması çok üzücü.İnşaallah eski güzel günlerinize dönersiniz ama o kayınvalide neymiş öyle ya Allah uzak tutsun senden.
Selen iki isim önerisini biz de sunduk ama eşi tek isimden yana.İki isim olunca istediği isimle seslenilmeyeceğini biliyor ya da kayınvalidesi bu aklı verdi.
Aynen katılıyorum canım.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün.İnşaallah bizimki de seninki kadar kolay olur

Doğurdun mu acaba diye mi acaba?Resmen isim için peşinde dolanıyorlar.Neymiş ya bu isim olayı hayret doğrusu işi nereye kadar getirdiler şaşıyorum böyle insanlara.Allah yardımcın olsun ne diyim ya dertsiz.

Kız aç belki bi hayır vardır bundada :) yorgunum şekerlerin etiketlerini hazırladım tarih ad falan yazmıyordu onları tamamladım de aradada :) belki işe yarar :)

ofpufya, perihel yumurta kapıya geldi ya canlarım ondan arıyor.

ofpufya kadına şeker dicem kıyameti koparcak. 2 gecelik almışım diye laf söyleyen insan 50 tane şekere bir sürü para verdiğimi duyunca şok olur. aman daha isme karışacaklar mazallah kalpten falan giderler. şimdide kayınbabam arıyor. biraz sonrada ev teli çalmaya başlar.

aç aç konuyu abartmasınlar.Bir şeyler uydur bari

Piiiii sustum ben sustum :)

eşim cebimi aradı açmadım sonra ev telini aradı onu açtım artık.
babam arıyormuş duymuyor musun sen dedi
duymuyorum dedim. aç telefonu ne dicekler bakalım dedi.
(eşimide aramışlar o da açmamış toplantıdaymış)
sağlık ocağına gitmiştim telin sesi kısık kalmış dedim
ayaküstü bi de yalan söyledim hey allahım ya
bunlar doğuma gitti demişler kendilerince.

aramasının sebebi yarın kv nin günü varmış rulo pasta tarifi istiyor.
beni merak etse şaşardım zaten

bi de bunlarda bişey yok konuşmaları falan gayet normal.
gülmeler falan senin gibi güzel yapamam demeler
bütün herşey eşimin başının altından çıkıyormuş.

Son düzenleme:

İyi bari bir şey yokmuş senden çok ben gerildim
Şaşmamak lazım senden tarif istiyormuş işi düşmüş ters konuşur mu hiç.Doğuma gittiğinde zaten sen söylemesen eşin söyler bence eşin de söylemezse düşünemiyorumAslında eşin unutup annesini aramasa

Son düzenleme:
ahh keşke...
benim ailem 4 saat mesafede, bunlar 1,5 saatlik mesafede oturuyorlar.
duydukları anda hemen yola çıkarlar pantolonu bile yolda giyebilirler yani

bacım bunlar insanı delirtir. rulo pasta için ortalığı ayağa kaldırmışlar resmen...

bacım bunlar insanı delirtir. rulo pasta için ortalığı ayağa kaldırmışlar resmen...
ya canım böyleler işte. şimdi nasıl duydun teli diyorlar. eşim evden aradı dedim. tühhhh ulan be bizim niye aklımıza gelmedi bu diyor kayınbabam.

tarifi eksik verseydin kız
ben açmayınca kafasına göre yapmış

kızlar bi de valizimi alıp gittiğimi düşünün ortalık ne hale gelir.
eşim hakkımda yakalama kararı bile çıkartır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…