canım haklısın ali, ahmet, mehmet olsa neyse dicem
kayınbabamın ismi kadın ismi. erkeklerde çok kullanılmıyor.
benim çocuğumla ömrü boyunca neden dalga geçilsin ki...
neden girdiği bir ortamda ismini söylemekten çekinsin.
canım bursaya gittiğimizde hem magnetleri hem de kurabiyeleri göstermeyi düşünüyordum zaten. bize bir indirim yaparsın artık.
Ne kurabiyesiymîş hanipekscim hayırdır :)
Ay kizlar sormayin dun olcunun dozunu kacirmisim yanlis hatirlamisim iki kati yaptim hedefim 100-150 adet yapmakti ama sonuc 200-250 arasinda. Fenalik gecirdim simdi 2ser paketledim kurdela ile bagladim 100 tanesini. 50si hazir. Jelatinleri hedefime gore 50 tane almistim. Tabi yetmedi. Yarin esime aldiririm artik :)))
Ya bu doğuran hatunlar nerede?
Ben dedim dimi
Kimse gelemez vs diye.benim kızım tlf olmayınca yanımda ağlıyor oda kk üyesi
Ben birde şeyi demiştim ;
Göbek mevzusu.
Dun kv göbeği düştü mü dedi ?
.....
Pztsi doğdu bugun Perşembe dedim. Hep onunkiler kirkliyken cis tutar alti aylık yürür 8 aylık sarki söyler
Ama gorumceler kayinlar öyle erken olgunlasmaktan bildigin sığır .
Dun birde diyor ki,
Ben boyle kaza dogum ne olunca kafam duruyor dangalak gibi oluyorum zaten kulak sağır ayağım yere basmıyor diyor...
Doguma geldin ne saskinligi ya uyku uyku uyku oluyor.ama Haklısın demek var.
Kızlar inanmayacaksınız ama sofra vs toplayinca hic ses etmeden girip yatıyorum hatta uyuyorum
Benden gelinlik veya sohbet bekliyor zaar
Dun anneannem cok kızdı yat yavrum kaynanan yapsın dedi kulakları onu duydu.
Bugun hep dondü yat gizim sen bildik marifetlisin.tukurup kacasim var.
Bebelesesim var.
Kızım pek datlu gizlar.hafif sarilastik ama .başladı sarılığımız yarın ilk kontrol ve benim su geçirmez bant çıkacak
Ben sürekli burdayim okuyorum ama yazacak enerjim yok sizin enerjinizi de düşürmek istemedim.. Ben resmen depresyondayim.
Seninki birsey değil. Ben bebeği kucağıma aliyorum kv bırak bırak kucağına alıştırma, emziriyorum annem geliyo yeter doydu o ver yerine koyucam .. Zaten el kadar bir de sabah aksam igne oluyor huysuzlaniyor. Kız iiiiggg dese hemen odaya dalıyorlar sen ver bize
Neden aglatiyorsunben psikopatım bebeğimi ağlatıyorum ! Altını açtığımda ikisi de basımda. Sert silme, bak şurasını da sil, alttan bağla, üstten sarrrrr sürekli tepemdeler. Wc ye gitsem döndüğümde kundaklanmis buluyorum bebeği. Agliyo acıyorum cocuk susuyo su icmeye gidiyorum donuorum yine kundakli artik yapmayin demiyorum biktim o derece..Gece gündüz rahat yok. Tamam benim icin burdalar Allah eksikliklerini göstermesin ama beni mahvettiler..
Bu arada mikrop esim dediğini yaptı Dubai ye gitti. Son ana kadar vazgecer dedim ama gitti. Kaldım bunlarla bir basıma.erkekler hep mı böyle ya. O grip olsa ben bırakıp gidemem.. Daha dik bile yuruyemiyorum dikislerim iltihaplandi memelerim yara canım yanıyor adam SMS atiyo " askım su süper havuzdayim diye"
bu yaptıgı cok kirdi beni.. Aramızdaki bağlardan birini kopardı bu hareketle..
Ben uykusuzluktan ağrılardan ve tepemdeki iki hakemden nefes bile alamazken adam gunesleniyor havuz basinda
Sürekli ağlıyorum emzirirken, altını açarken, gazını alırken .. Nefes alamıyorum.. YETERRRRR diye bağırmak istiyorum .. En son anneme bagirdim otekine nazim gecmez diye..İki gun surat astım kv çantasını toplamaya kalkiyo. Otur dedim oturdugun yerde bir de nazlanmak istiyorlar
Sonuc ben cok kötüyüm.. Salya sumuk bir lohusayim..
Ah kuzum sen bensiz kaldın ya kac gündür gel ben seni kundaklim alım cucaama.Ben sürekli burdayim okuyorum ama yazacak enerjim yok sizin enerjinizi de düşürmek istemedim.. Ben resmen depresyondayim.
Seninki birsey değil. Ben bebeği kucağıma aliyorum kv bırak bırak kucağına alıştırma, emziriyorum annem geliyo yeter doydu o ver yerine koyucam .. Zaten el kadar bir de sabah aksam igne oluyor huysuzlaniyor. Kız iiiiggg dese hemen odaya dalıyorlar sen ver bize
Neden aglatiyorsunben psikopatım bebeğimi ağlatıyorum ! Altını açtığımda ikisi de basımda. Sert silme, bak şurasını da sil, alttan bağla, üstten sarrrrr sürekli tepemdeler. Wc ye gitsem döndüğümde kundaklanmis buluyorum bebeği. Agliyo acıyorum cocuk susuyo su icmeye gidiyorum donuorum yine kundakli artik yapmayin demiyorum biktim o derece..Gece gündüz rahat yok. Tamam benim icin burdalar Allah eksikliklerini göstermesin ama beni mahvettiler..
Bu arada mikrop esim dediğini yaptı Dubai ye gitti. Son ana kadar vazgecer dedim ama gitti. Kaldım bunlarla bir basıma.erkekler hep mı böyle ya. O grip olsa ben bırakıp gidemem.. Daha dik bile yuruyemiyorum dikislerim iltihaplandi memelerim yara canım yanıyor adam SMS atiyo " askım su süper havuzdayim diye"
bu yaptıgı cok kirdi beni.. Aramızdaki bağlardan birini kopardı bu hareketle..
Ben uykusuzluktan ağrılardan ve tepemdeki iki hakemden nefes bile alamazken adam gunesleniyor havuz basinda
Sürekli ağlıyorum emzirirken, altını açarken, gazını alırken .. Nefes alamıyorum.. YETERRRRR diye bağırmak istiyorum .. En son anneme bagirdim otekine nazim gecmez diye..İki gun surat astım kv çantasını toplamaya kalkiyo. Otur dedim oturdugun yerde bir de nazlanmak istiyorlar
Sonuc ben cok kötüyüm.. Salya sumuk bir lohusayim..
Hazirliklar baya bir.hizlanmis.
Alahim.destekci.olan.ailemizi basimizdan eksik etmesi
Dogum tarihin belli.oldu.sanirsam.
Ne zaman alicaksin kuzunu.kucagina.
Salincak fikrini bende begendim :)
Gerci oglusu bugun 15. Gundeyiz hic sallamadik.
Yatagina koy uyuyo.kendi.kendine kuzum.
40 i cikinca beli olmaz tabi aklimda bulunsun :)
Doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizin kilosu doktorun ultrasonda söylediği rakamdan farklı abzürt bişey çıktı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?