2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım seninle aynı gün mü doğum yaptık?ben son haftalar forumdan biraz uzak kaldım.bende pazartesi günü doğum yaptım.yarında kontrolümüz var.hem bebeğimin hemde benim bandajların.benimde bebişin hafif sarılığı var.prensesime baktıkça bakasım geliyor.kokluyorum.emzirirken canıma koyasım geliyor :) hamileyken bu kadar güzel bir duygu olduğunu tahmin etmiyordum.bambaşka bir duygu.

selam kızlar hepinizden dualarınız için allah razı olsun... ben doğum yaptım sezeryan genel anestezi ile... biraz zor oldu maalesef içimde oğlumla kıst büyütmüşüm şimdi iyiyim şükür ayaktayım... oğluşum 50 cm 3600 gr doğdu... allah hepinizi hayırla kurtarsın...

Eşinin davranışı bence de hiç hoş değil biraz ilgili olması gerekirdi ya bebeği olmuş bebeğini de mi özlemez insan,tuhaf doğrusu.Boşver kurtuldum de sen ve bebeğine doya doya sarıl daha biz sarılamadık.
Ne güzel ya.Herkes kurabiye yapıyor bir ben mi beceriksizim ya ben hazır aldım lavantalı lohusa şerbetini hastanade mi evde mi ikram ediyorsunuz?Logofooddaki şekerlerle magnetleri ayrı ayrı mı yapıyorsunuz?Bana da anlatın yaaaaaaöğrenmek ve yapmak istiyorum
Kordon baglattigimi Hakkari'den Balıkesir'e herkes öğrendi
"heeee baglattiiiiii he hee yok artık "

Dağılın lann isyanım vaar...
.

Bebişin hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün,atlatırsınız bir an önce inşaallah.Çok geçmiş olsun.
Hayırlı uğurlu olsun canım şükür sen de kurtuldun SIRADAKİİİ

Kızlar elifimiz geldi bugun boyu 55cm kılosu3600 mışıl mışıl uyuyoruz

Eklentiler

• $IMG_20130405_210757.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 42
Sedagg, Enaturel,Meryem gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah.. agrilariniz gecer insallah kisa surede...
Annem yanimda oldugu icin cok giripte bakamiyorum ama Mezocum, Dertsizcim biraz okudum insallah atlatirsiniz sorunlarinizi:26: Allah sabir guc versin ne diyim :26:
Bende daha tik yok, annem haftaya gelir bu oglan diyo ama bakalim, hayirlisi...

Perihel cnm benim bahsettigim kurabiyeler klasik kurabiye , şerbeti de eve gelenlere ikram edicez , hastanede sadece çikolata
ben magneti başka yere sipariş verdim soğuk seramikten yapılıyor ama normalde dogum tarihi 15 idi yapacak kisi de yurtdışında su an, ulaşmam mümkün olmadıgı için 15 ınden önce elimde olmazlar bende logofood takı çikolatalardan yaptiri gelene gidene dağıtacağım iste

teşekkür ederim canım.Lohusa şerbeti ne kadar süre duruyor?özel bir şekilde mi muhafaza mı edilir?Ne zaman yapmalıyım?

Kız Sedagg sen ne zaman doğurdun kii
off takip edemiyorum heralde cok güzel kızın masallah , hersey yolundadir inşallah

Mezos senin kizcene de gecmis olsun tez zamanda iyi olsun inşallah
lohusa depresyonu buldu seni haklı olarak , ben şimdiden açık açık söylüyorum
bebekle arama girmesin kimse yardımcı olacak olan yanımda olsun olmayacak olan da kalabalık yapmasın bakalım görücez
Zor valla yalnizken bir anda hem bebek hem evde birileri geçecek inşallah bugünlerde:18:

Voltaj yine güçlü yine sapasaglam masallah moral vermede üstüne yok masallah kızına adı netleşmedi mı hala ?

Ersnil senin ve tüm kk nin nezdinde kocanın önünde saygıyla eğiliyorum Bütün kocalar böyle olsa olsa olsa masallah

ben de 41e döndüm. bende nişan da yok hala. doktor 3er gün arayla kontrole devam dedi. en fazla 1 hafta beklicez. sonunda uygunsa suni sancı değilse de sezeryan artık. :S belirsizlik çok kötüymüş. kayınvalidem kakasını yemesin diyip beni çileden çıkardı bu akşam. deli olucam az kaldı !

Kizlar bende pek sIkIya gelemeyen biriyim etrafimda kalabaligi hic sevmiorum oyuzden dogumdan sonra ne annemin nede kv kalmasini istemiorum dedimde!! Esim 2hafta izin alacak o yeter yanimda!! Sizlerdeee oluyormu ben daha simdiden dogmamis bebegimi kiskaniyorum galiba;( aklima geldikce uzuluyorum bebegi sappuur suppuuur opmelerine kucaktan kucaga oyuncak bebek gibi dolasmasina bunlar gozumun onune geliyor hep ama engel olamiyorum..en cokta gorumcelerimden endise ediorum cunki onlar henuz 13 ve 8 yasinda ve hic laftan anlamiorlar oyleki ufacik bebeklerin agzina bisey tikmaya bayiliyorlar...

Millet felaket tellaligina bayiliyor takma sen allahin izniyle bisey olmaz yavruna..tika kulaklarini ve bebegini kucagina alacagini hayal et:)

Voltaj ben hep buralarda olurum da, gündüzleri gelen giden oluyor giremiyorum..burda da boyle iste bakmaya gelirler..
Ben annemi azad ettim bugun,artık yanıma kalmayacak..eski düzenimize geri dönüş yaptık,kocamla uyucam bu gece..ahhh bir de dışarı çıkabilsem ne mutlu olcam..bu güzel havalarda evde kapanmak mahvediyor beni..başka da bir sıkıntım yok..prensesimle vakit gecirmek muthis keyifli tum uykusuzluga deger..

sedalog, meryem ve ismini sayamadığım doğum yapan arkadaşlar,
Allah evlatlarınızı hayırlı uğurlu eylesin.
evinize bereket neşe ve huzur getirsin inşallah.
darısı biz doğurmayan arkadaşların başına olsun

canım minik prensesin rahatsızlanmış geçmiş olsun.
Rabbim meleğinin şifasını versin.

pazartesi doğurduğum halde hala ayakta duramıyorum, dikişlerim yanıyor, yarım insanım her işimi başkası yapıyor, eşim dönüp yüzüme bakmıyor, yarın annem ve kayınvalidem geliyor, perşembe gelen sütüm bugün gögüslerimi sızlatıyor, sağıp döküyorum, gögüs ucumda beyaz bişey var, bebeğim sararıyor,hiç uyanmadan uyuyor

normal hayata dönemiyorum, forumda hala yazışan birilerinin olduğunu görmek güzel ama okumaya halim yok

bir doğum hikayem bile yok

affedin yazamıyorum,inşallah dönerim

canım ne diyeceğimi şaşırdım. Allah yardımcın olsun inşallah. tecrübeli annelerden yardım ise. bebeği uyandırıp emzirmeyi dene. burda okumuştum ayaklarına dokunarak uyandır.
10 gün sonra aynı şeylerle cebelleşmenin korkuları beni de sarmıyor değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…