Ya bu doğuran hatunlar nerede?
Ben dedim dimi
Kimse gelemez vs diye.benim kızım tlf olmayınca yanımda ağlıyor oda kk üyesi
Ben birde şeyi demiştim ;
Göbek mevzusu.
Dun kv göbeği düştü mü dedi ?
.....
Pztsi doğdu bugun Perşembe dedim. Hep onunkiler kirkliyken cis tutar alti aylık yürür 8 aylık sarki söyler
Ama gorumceler kayinlar öyle erken olgunlasmaktan bildigin sığır .
Dun birde diyor ki,
Ben boyle kaza dogum ne olunca kafam duruyor dangalak gibi oluyorum zaten kulak sağır ayağım yere basmıyor diyor...
Doguma geldin ne saskinligi ya uyku uyku uyku oluyor.ama Haklısın demek var.
Kızlar inanmayacaksınız ama sofra vs toplayinca hic ses etmeden girip yatıyorum hatta uyuyorum
Benden gelinlik veya sohbet bekliyor zaar
Dun anneannem cok kızdı yat yavrum kaynanan yapsın dedi kulakları onu duydu.
Bugun hep dondü yat gizim sen bildik marifetlisin.tukurup kacasim var.
Bebelesesim var.
Kızım pek datlu gizlar.hafif sarilastik ama .başladı sarılığımız yarın ilk kontrol ve benim su geçirmez bant çıkacak
doktor doğuma 1 hafta kala baktığında 3,100 kg demişti.bebeğim 1 haftanın sonunda 3,200kg doğdu.yani hemen hemen aynı.oynama olmadı.
Eşinin davranışı bence de hiç hoş değil biraz ilgili olması gerekirdi ya bebeği olmuş bebeğini de mi özlemez insan,tuhaf doğrusu.Boşver kurtuldum de sen ve bebeğine doya doya sarıl daha biz sarılamadık.Ben sürekli burdayim okuyorum ama yazacak enerjim yok sizin enerjinizi de düşürmek istemedim.. Ben resmen depresyondayim.
Seninki birsey değil. Ben bebeği kucağıma aliyorum kv bırak bırak kucağına alıştırma, emziriyorum annem geliyo yeter doydu o ver yerine koyucam .. Zaten el kadar bir de sabah aksam igne oluyor huysuzlaniyor. Kız iiiiggg dese hemen odaya dalıyorlar sen ver bize
Neden aglatiyorsunben psikopatım bebeğimi ağlatıyorum ! Altını açtığımda ikisi de basımda. Sert silme, bak şurasını da sil, alttan bağla, üstten sarrrrr sürekli tepemdeler. Wc ye gitsem döndüğümde kundaklanmis buluyorum bebeği. Agliyo acıyorum cocuk susuyo su icmeye gidiyorum donuorum yine kundakli artik yapmayin demiyorum biktim o derece..Gece gündüz rahat yok. Tamam benim icin burdalar Allah eksikliklerini göstermesin ama beni mahvettiler..
Bu arada mikrop esim dediğini yaptı Dubai ye gitti. Son ana kadar vazgecer dedim ama gitti. Kaldım bunlarla bir basıma.erkekler hep mı böyle ya. O grip olsa ben bırakıp gidemem.. Daha dik bile yuruyemiyorum dikislerim iltihaplandi memelerim yara canım yanıyor adam SMS atiyo " askım su süper havuzdayim diye"
bu yaptıgı cok kirdi beni.. Aramızdaki bağlardan birini kopardı bu hareketle..
Ben uykusuzluktan ağrılardan ve tepemdeki iki hakemden nefes bile alamazken adam gunesleniyor havuz basinda
Sürekli ağlıyorum emzirirken, altını açarken, gazını alırken .. Nefes alamıyorum.. YETERRRRR diye bağırmak istiyorum .. En son anneme bagirdim otekine nazim gecmez diye..İki gun surat astım kv çantasını toplamaya kalkiyo. Otur dedim oturdugun yerde bir de nazlanmak istiyorlar
Sonuc ben cok kötüyüm.. Salya sumuk bir lohusayim..
Ne güzel ya.Herkes kurabiye yapıyor bir ben mi beceriksizim ya ben hazır aldım lavantalıKizlar dogum tarihinin erken alinmasi ne zor birseymis ,simdi evde her yer bir yerde ,9 aydir asilmayan tablolar asildi sonunda 10a yakin tablo esim ustanin pesinden supurgeylw gidiyor temizlikcim cvp vermedi baska temizlikci ayarladik 110a geliyormus bu cirrigini cikaricam onun 2+1 ev , halilari gorumcem yikadi bugun sadece en buyuk is koltuklar ve camlar, koltuklar leke tutmayan cins kolayca silinir dip kose temizlik evde 8 saat suruyor ki bu sefer hali yok neyse helal hos olsun annem sabah geliyor bende hava guzelken camasirlari hallettim kapilarda bile islak camasir var , yarina kurusun ki utuyu. Cok seven annemde o isi halletsin garibim bir bavul orgu cicilerle geliyor ama hava cok guzel kalorifer yakmiyorum bile gece giydiririz artik, kayinvalidem de pazar ikramliklari hazirlayacak borek falan acarlar , hastane odasini suslemeyi hazirliycaktim benden gecti gorumcwm hevesliydi kapi susu isini ona birakmistim odayi da hallet dedim sagolsun halledecek. Sekerler yetismeyecek soguk.seramikle ozel yapiliyorlar yetismez mevlutte artik.o yuzden logofood.com diye bir sitede kendin tasarla cikolatalari var hastanede dagitilmak uzere onlardan yaptiriyorum.hemen teslim cunku. Yarin temizlik pazartesi de kurabiye ve lohusa serbeti oldu bitti insallah
Aksama da yegenim bebegim gelecek yengemde kendi evinde kurabiye falan hazirlayip gelecek cok sukur herkes yardimci bu zamana kadar hep tektim doguma dogru herkes hareketlendi bizde esimle dun salincahini nem cihazini ve atesolcerini aldik eksik kalmadi insallah salincagin sesleri cok iyi kalp atislari, bagirsak sesleri, su seslero var anne karnindaki sesler :) elektrige takiyorsun kendi sallaniyor oglumu basimdan savma planlari bir :)
Onceleri ev kalabalik olacak diye korkuyordum kendimi bunalima sokmamaya karar verdm wn azindan caliscam psikolojimi bu sekilde hazirliycam her ise yetisme huyumu lohusalikta bir kenara birakicam uzaktan uzaktan takilcam en azindan deniycem
Kordon baglattigimi Hakkari'den Balıkesir'e herkes öğrendi
"heeee baglattiiiiii he hee yok artık "
Dağılın lann isyanım vaar...
.
Bebişin hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün,atlatırsınız bir an önce inşaallah.Çok geçmiş olsun.dün kabus bir spinal sezeryan geçirerek oğlum dünyaya geldi doğum sırasında su yutmuş atamadı bütün gün inledi yavrum ve emmedi biberonla zar zor azıcık beslediler ama yeterli değildi şekeri düşmeye başlayınca gece 12 de Dr küveze bebek yoğun bakıma aldı ...yerimden kalkamıyordum ve oğlumu 6 kat aşağıya yatırdılar kalmayı denedim iki adım zor attım.gece gözümü kırpmadım ağla ağla kahroldum.bugün kendimi zorlayarak kalktım gidip oğlumu gördüm yavrucumla ilk kavuştuğumuz gün ayırdılar.şimdi solunumu düzeldi serum ve mamaya devam ediyorlar süt sağmaya çalışıyoruz ama yokkeyifli ve sağlıklı çok şükür ama hala gözlem altında tutacağız diyorlar ,yarın beni taburcu edecekler oğlumuda vermeyecekler sanırım antibiyotik kullanıyorlarmış ,ne olur dua edin moralim bozuldu eve oğlumla gitmek istiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım şükür sen de kurtuldun SIRADAKİİİselam kızlar hepinizden dualarınız için allah razı olsun... ben doğum yaptım sezeryan genel anestezi ile... biraz zor oldu maalesef içimde oğlumla kıst büyütmüşüm şimdi iyiyim şükür ayaktayım... oğluşum 50 cm 3600 gr doğdu... allah hepinizi hayırla kurtarsın...
Kızlar elifimiz geldi bugun boyu 55cm kılosu3600 mışıl mışıl uyuyoruz
Perihel cnm benim bahsettigim kurabiyeler klasik kurabiye , şerbeti de eve gelenlere ikram edicez , hastanede sadece çikolata
ben magneti başka yere sipariş verdim soğuk seramikten yapılıyor ama normalde dogum tarihi 15 idi yapacak kisi de yurtdışında su an, ulaşmam mümkün olmadıgı için 15 ınden önce elimde olmazlar bende logofood takı çikolatalardan yaptiri gelene gidene dağıtacağım iste
ben de 41e döndüm. bende nişan da yok hala. doktor 3er gün arayla kontrole devam dedi. en fazla 1 hafta beklicez. sonunda uygunsa suni sancı değilse de sezeryan artık. :S belirsizlik çok kötüymüş. kayınvalidem kakasını yemesin diyip beni çileden çıkardı bu akşam. deli olucam az kaldı !ya arkadaşlar bugün 40 haftam bitti 41e döndüm..4 gün önce nişanım geldi sorasında tık yok..artık çok yoruldum bugünmü yarınmı demekten ki ben martta geleceğine inandırmıştm niyeyse kendimi..3-4 gün daha bekleriz dedi dr gelmezse müdahele ama suni sancımı yoksa sezaryenmi bilmiorm..varmı benimle aynı durumda olan??sancı falanda çıkmıo nst de...
canım öncelikle tebrik ederim, doğum yapmışsın..bebeğin e de kavuşmuşsun, çok sıkma kendini sütün ondan da gelmiyordur, atlatacaksınız inşallah bu günleri, oğlunu kucağında da alacaksın, emzireceksin de..
ben de 41e döndüm. bende nişan da yok hala. doktor 3er gün arayla kontrole devam dedi. en fazla 1 hafta beklicez. sonunda uygunsa suni sancı değilse de sezeryan artık. :S belirsizlik çok kötüymüş. kayınvalidem kakasını yemesin diyip beni çileden çıkardı bu akşam. deli olucam az kaldı !
pazartesi doğurduğum halde hala ayakta duramıyorum, dikişlerim yanıyor, yarım insanım her işimi başkası yapıyor, eşim dönüp yüzüme bakmıyor, yarın annem ve kayınvalidem geliyor, perşembe gelen sütüm bugün gögüslerimi sızlatıyor, sağıp döküyorum, gögüs ucumda beyaz bişey var, bebeğim sararıyor,hiç uyanmadan uyuyor
normal hayata dönemiyorum, forumda hala yazışan birilerinin olduğunu görmek güzel ama okumaya halim yok
bir doğum hikayem bile yok
affedin yazamıyorum,inşallah dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?