Canim hayirli olsuj evladin.normal dogum yapmana cok sevindimKizlar ben geldim.hastanedeyim epidural normal doğum oldum.saat 2,10 kala bebegimiz alperen dünyaya geldi.
Yarın öğleden sonra çıkış yapicaz. Ama bebeğim 4 gün kadar kuvezde kalacak.
Solunum problem i var.ama gittik gördük eşimle hiç bir sikintisi yoktu bize göre.yarın sabah çocuk doktoru görecek.
Bebeğim 3.600kg 54 cm boy.süt sagiyoruz ama yara olacak gibi.
Çok öptüm herkesi.bebeğime dua edin kizlar erken kavusalim .
Cooook sevindim bu habere oncesi kotu sonrasi iyi cok sukur daha da iyi olsun ikiz ogluslar anneleri dw tabiiKızlar az evvel Msj aldım :)
Yazamadim somewherecold a cok üzüldüm ,o kendini ben kendimi çaresiz hissettim.kolay değil inanın...
Mesaja gelince;
Mergen bir ay evvel dogum yapmış
Bebekler kuvozde kalmış Sorunlar zor günler yasamış...Su an şükür iyilermis...
En yakın zamanda burada olacak...
Son mesajım he yatacağım
Bel ,dikiş ,tas ,gogus ve mesane ağrım var:))
Kaynanama sabrım kalmıyor
Her lafa karışıyor kızlar yaa
Babası kıza scooter almış iste,
Kızıma yerine artik yat deyince ordan atladı
Yatmazsan baban götürür scoteri
Ağız caplatmasi
herkeste aynı sıkıntı valla. annemle kayınvalidemin bir arada olduğunu düşünmek bile istemiyorum. hiç kimsenin olmamasını ben de çok isterim ama nerdeee. annemi küstürdüm zaten. kayınvalidem de ne desen tınlamaz. uyanık geçinen saflardan. abuk sabuk konuşup annemi deli edecek. sonra annem benim başımın etini yiyecek.Kizlar bende pek sIkIya gelemeyen biriyim etrafimda kalabaligi hic sevmiorum oyuzden dogumdan sonra ne annemin nede kv kalmasini istemiorum dedimde!! Esim 2hafta izin alacak o yeter yanimda!! Sizlerdeee oluyormu ben daha simdiden dogmamis bebegimi kiskaniyorum galiba;( aklima geldikce uzuluyorum bebegi sappuur suppuuur opmelerine kucaktan kucaga oyuncak bebek gibi dolasmasina bunlar gozumun onune geliyor hep ama engel olamiyorum..en cokta gorumcelerimden endise ediorum cunki onlar henuz 13 ve 8 yasinda ve hic laftan anlamiorlar oyleki ufacik bebeklerin agzina bisey tikmaya bayiliyorlar...
ben de herkese her şeye alınır oldum. annem geldi uzaktan, bir haftadır yanımda kalıyodu. kayınvalideme gıcık oluyo kadın. yok zamanında şunu yapmış, bunu demiş başımın etini yiyip durdu bir haftadır. benim de sinirlerim boşaldı. bana bakmak zorunda değilsin başımın çaresine bakarım evine git dedim. ona bozuldu şimdi de. ananemin evine gitti orda kalıyo. gel diyorum burda daha rahatım diyo. kayınvalidem desen kadın felaket tellalı. bildiğin karacahil ama her şeye yorum yapıyo. kocam da iş aşkıyla yanıp tutuşuyo. okuldan kalan zamanlarında özel derse gidiyo, çok ihtiyacımız varmış gibi. onunla da tartıştım ama hiç etkisi olmadı. ben canımın sıkıldığıyla kaldım bi başıma. valla doğumdan sonra kimseyi istemiyorum yanımda. zırt pırt arayıp doğurmadın mı diyenlere de gıcık oldum. açmıyorum telefonları.ela68- sedag-enaturel- meryem
kızlar hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinnn inşallah,
bugün kontrolüm vardı, sancı mancı yok hala, doktorum da 'hadi doğur artık' dedi, ama elimden ne gelir bilmiyorum,:26::26::26::26::26:
haftada bir çağırıyodu, bi dahakine 10 gün sonra gel bi sıkıntın olmazsa dedi, 41. haftada olmazsa suni sancı deneriz dedi, poffffffffff
artık anca doğurursam gitmek istiyorum hastaneye, zaten çok sıcak hastane, girince tansiyonum fırlıyoooooo
çok sıkıldım bunaldım, aşırı ödemim var, sanki anamdan doğduğum günden beri hamileymişim gibi hissediyorumm.
etrafımda da sıkılmama neden olan bir sürü sebep var, kaynanam, kendi annem ve ablalarım, herkese kırgınlığım günden güne biraaz daha artıyo, insan kendi nasıl davranıyosa karşısındakinden de aynı hassasiyeti bekliyooo, ama herkesin bahanesi var herşeye, ben onların doğumundan önce-sonra temizliklerine yardıma gittikçe sessizce önüme baktım dip köşe neler yapılacaksa hatta fazlasını bile yaptımm,ama şuyun iyi, bu kötüü vs. vs. demedim,bahane koşmadım, bi benim bahanem olamadı şimdiye kadar, kimseye hayır diyemedim, offf akıllı geçiniyorum ama saf salak bi insanım ben galibabu aralar çok doluyummm
kızımm gelll artık sende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı olsun şükür çıktı bebişin Allah bir an önce kavuştursun şifa versin canım.Normal doğum yapmışsın ne güzel bize sezaryen yolu görünüyor.Kizlar ben geldim.hastanedeyim epidural normal doğum oldum.saat 2,10 kala bebegimiz alperen dünyaya geldi.
Solunum problem i var.ama gittik gördük eşimle hiç bir sikintisi yoktu bize göre.yarın sabah çocuk doktoru görecek.
Allah şifa versin canım ya geçmiş olsun atlatacaksın inşaallah.Korkutmayın beni yaaSon mesajım he yatacağım
Ağız caplatmasi
Aynen ben de senin gibi hissediyorum canım sanki hep hamileymişim gibi,çoooooook uzun geldi 9 ay.1 yıl nerdeyse yaaa.sıkıldım ben de,vücudumun özgürce hareket etmesini özledim.Sumo güreşçisi gibi ağır ağır,altı bağlı bebek gibi badi badi yürümekten,kısıtlı hareketlerden sıkıldım.Bebek doğacak bir de dikişim,şu bu diyeceğiz,emmiyor,meme çatladı diyeceğiz belki de,bir de onları çekeceğiz.SIKILDIM.KIZLAR BEN DEPRESYONA MI GİRİYORUM YA YOKSAsanki anamdan doğduğum günden beri hamileymişim gibi hissediyorumm.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş,komşu olsak iyi olurdu=)​Merve canim bu da ilk yaptiklarim. Simdikiler sari ve yesil :)
kızlar evde yaptığım kurabişlerim nasıl olmuşlar? tadları çok güzel, tereyağ ile yaptım, becerebilirsem vakit bulup da sarı yeşil turuncu böyle rengarenk yapıp badem şekeri yerine hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 671714
Canım cok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını misli ile yasadim bende günlerce ama korkmavoltajım;
sen bilirsin ayağa kalkınca neden yanıyor bu kadar,o kadar yanıyor ki ağlıyorum her seferinde, dönemiyorum, kalkamıyorum,
doktor bugün 2 gün sonra acin azalacak yanma kırkına kadar devam edecek dedi.
voltajım doğum bu muydu
ben çocuumun altını değiştiremedim daha; denedim karnım yanınca ağlamaya başladım;kaan ağladı;şimdi her altı değiştiğinde bu an geliyor aklıma
bugün daha çok yanıyor dikişlerim
voltaj yardım et
herkeste aynı sıkıntı valla. annemle kayınvalidemin bir arada olduğunu düşünmek bile istemiyorum. hiç kimsenin olmamasını ben de çok isterim ama nerdeee. annemi küstürdüm zaten. kayınvalidem de ne desen tınlamaz. uyanık geçinen saflardan. abuk sabuk konuşup annemi deli edecek. sonra annem benim başımın etini yiyecek.
ben de herkese her şeye alınır oldum. annem geldi uzaktan, bir haftadır yanımda kalıyodu. kayınvalideme gıcık oluyo kadın. yok zamanında şunu yapmış, bunu demiş başımın etini yiyip durdu bir haftadır. benim de sinirlerim boşaldı. bana bakmak zorunda değilsin başımın çaresine bakarım evine git dedim. ona bozuldu şimdi de. ananemin evine gitti orda kalıyo. gel diyorum burda daha rahatım diyo. kayınvalidem desen kadın felaket tellalı. bildiğin karacahil ama her şeye yorum yapıyo. kocam da iş aşkıyla yanıp tutuşuyo. okuldan kalan zamanlarında özel derse gidiyo, çok ihtiyacımız varmış gibi. onunla da tartıştım ama hiç etkisi olmadı. ben canımın sıkıldığıyla kaldım bi başıma. valla doğumdan sonra kimseyi istemiyorum yanımda. zırt pırt arayıp doğurmadın mı diyenlere de gıcık oldum. açmıyorum telefonları.
kızımla mehmet erdem dinliyoruz bol bol.
Şikayetim var cümle yasaktan, dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Kizlar ben geldim.hastanedeyim epidural normal doğum oldum.saat 2,10 kala bebegimiz alperen dünyaya geldi.
Kızlar az evvel Msj aldım :)
Yazamadim somewherecold a cok üzüldüm ,o kendini ben kendimi çaresiz hissettim.kolay değil inanın...
Mesaja gelince;
Mergen bir ay evvel dogum yapmış
Bebekler kuvozde kalmış Sorunlar zor günler yasamış...Su an şükür iyilermis...
En yakın zamanda burada olacak...
Son mesajım he yatacağım
Ağız caplatmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?