2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canim hayirli olsuj evladin.normal dogum yapmana cok sevindim
Nasil girduyse cikti yani seninki :)
Insallah kuvozden de tez zamanda cikar minigin cnmcim.ismini daha once soylemis miydin ? Cok hosuma gitti masallah
Cooook sevindim bu habere oncesi kotu sonrasi iyi cok sukur daha da iyi olsun ikiz ogluslar anneleri dw tabii

gecmis olsun canim ne zaman gidecek kaynana ?? Lafi da cok ters gelmedi bana, bende korkuturdum heralde ne kadar cirkin bir davranis aslinda ozellikle cocuklar uzerinde. Gececek bugunlerde ayyy ben neler yasiycam acaba. Kirklar bitse herkes eve cekilse rahat eder miyiz insallah

Kiz bebeci
Tas atıp yararım basını
Yeni aldı babası , baba biyaz daa binibiliğmiyim dedi tersledi
Ben varım baba var sen?Demem geldi.
Ayyy dünde bak hırsım geldi
Ekmegi unutmuş iki parçası kuflenmis hey gidi dedi esim öyle dedim bende hani evde hatun nerde diyor
O anlamadı diyor ki ben ısıtır yerim
Dedim ekmek kufu farklı yenmez o peynir gibi değil
Yooooook
diyor Dr haber bakma
eşimde hi hi tabi diyor benim kızdığımı anladı gaz veriyor ona
Beklemiyorlardı
İyi siz yeyin dedim.
Bir isime yarasa hic dert değil
İsime yarasa

Gulimier
Canım ya uzuldum valla cok iyi anlıyorum seni,
Bende diyemez önüme bakarım ,kırıcı olmuş biraz .yokmu su ince düşünceler ahhh.
Akılları sıra bak bidaha boyle batirma bak buranda boyle...
Annemde ablama cok yapardı hala yapar.
İnsallah biran evvel biterde
Gelir prenses...

herkeste aynı sıkıntı valla. annemle kayınvalidemin bir arada olduğunu düşünmek bile istemiyorum. hiç kimsenin olmamasını ben de çok isterim ama nerdeee. annemi küstürdüm zaten. kayınvalidem de ne desen tınlamaz. uyanık geçinen saflardan. abuk sabuk konuşup annemi deli edecek. sonra annem benim başımın etini yiyecek.

ben de herkese her şeye alınır oldum. annem geldi uzaktan, bir haftadır yanımda kalıyodu. kayınvalideme gıcık oluyo kadın. yok zamanında şunu yapmış, bunu demiş başımın etini yiyip durdu bir haftadır. benim de sinirlerim boşaldı. bana bakmak zorunda değilsin başımın çaresine bakarım evine git dedim. ona bozuldu şimdi de. ananemin evine gitti orda kalıyo. gel diyorum burda daha rahatım diyo. kayınvalidem desen kadın felaket tellalı. bildiğin karacahil ama her şeye yorum yapıyo. kocam da iş aşkıyla yanıp tutuşuyo. okuldan kalan zamanlarında özel derse gidiyo, çok ihtiyacımız varmış gibi. onunla da tartıştım ama hiç etkisi olmadı. ben canımın sıkıldığıyla kaldım bi başıma. valla doğumdan sonra kimseyi istemiyorum yanımda. zırt pırt arayıp doğurmadın mı diyenlere de gıcık oldum. açmıyorum telefonları.

kızımla mehmet erdem dinliyoruz bol bol.
Şikayetim var cümle yasaktan, dillerimi hakim bey bağlasan durmaz

Hayırlı olsun şükür çıktı bebişin Allah bir an önce kavuştursun şifa versin canım.Normal doğum yapmışsın ne güzel bize sezaryen yolu görünüyor.
Allah şifa versin canım ya geçmiş olsun atlatacaksın inşaallah.Korkutmayın beni yaa
Bu arada kayınvalidenin hoşlanmadığın davranışlarını anlatırken anlatışına bayılıyorum gülmekten alamıyorum kendimi gülmemem lazım ama napim komik anlatıyorsun
sanki anamdan doğduğum günden beri hamileymişim gibi hissediyorumm.
Aynen ben de senin gibi hissediyorum canım sanki hep hamileymişim gibi,çoooooook uzun geldi 9 ay.1 yıl nerdeyse yaaa.sıkıldım ben de,vücudumun özgürce hareket etmesini özledim.Sumo güreşçisi gibi ağır ağır,altı bağlı bebek gibi badi badi yürümekten,kısıtlı hareketlerden sıkıldım.Bebek doğacak bir de dikişim,şu bu diyeceğiz,emmiyor,meme çatladı diyeceğiz belki de,bir de onları çekeceğiz.SIKILDIM.KIZLAR BEN DEPRESYONA MI GİRİYORUM YA YOKSA
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş,komşu olsak iyi olurdu=)

doğum yapan tüm arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun... rabbim korusun meleklerinizi... ben daha doğurmadım... dün çatıya bakıldı %80 normal dedi bekliyoruz... hayırlısı olsun... memlekette olunca nete giremiyorum hiç herkesi çok merak ediyorum... bi komşudan nete giriyorum... kendinize iyi bakın bana da dua edin... rabbim herkese yardım etsin...

Canım cok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını misli ile yasadim bende günlerce ama korkma
Geçmez sandığın hersey geçiyor yavrunun sana ihtiyacı olduğunu hatirla herseferinde ki acin seni yenmesin..
Doğum dan hemen sonra kanamayla tekrar ameliyata alındım ki kurtulacagima kimsenin umidi yoktu; 6 unite kan 6 unite plazma
Ve pek cok serum alarak bir gece yoğun bakimda kaldim.emzirecegim diye bazi ilaçları vermediler, uyumak yasakti..
Kafami ceviremiyordum oglumu yogunbakima getirdiler emzireyim diye 4 defa; hemsireler goguslerimi tutup emzirdiler,bir kerede sagdilar.. karnimda kum torbasi yataga yapismis gibiydim agzim kupkuru heryanim kan kokuyordu ama onu gordukce
Tekrar hayata baglandim, dedigin gibi dikislerim acidikca ağladım ama bak kendimi koyuvermedim elim
Karnimda yürüdüm wc'ye kadar bile olsa.. yurudukce acilacaksin pes etme, parol iciyorum ben hic yoktan iyidir rahatlatıyor az da
olsa.emmiyorsa sag kasikla ver en kötü; sarilik acildikca kendiside emmek icin uyanacaktir; benim oglumda oldu
sarilik ama 2 gün önce geçti çok şükür.
Tutun ogluna nolur topla kendini herşey cok güzel olacak; cok şükür evlatlarimizin basindayiz hala

Katinam canim gözün aydın kavusmussun yavruna; Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah tez vakitte evladina sifa versin, çabucak kavus inşallah kuzuna

Tunaydn kizlar :)

Sabah annanesi babasi teyzeleri gitti h.taneye kizimi gormeye .. cok sukur cikarabilirsiniz demisler hemende isitme testine fln gondermisler turp gibiymis gelio kizim ewine besigine cok sukur bin sukur :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sut de gelicek sanirsam bgn , gogsum baya sisti ama neler nelr yedim ictim patlicaktm artik :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bende katinam ve somewhere a bakmaya geldim ama girmediler galiba.
Allah yardımcınız olsun kızlar,
Bugun benim kontrolum var ve doğumdan zor geliyor nedense.
O bant su geçirmeyen,eskiden kalındı simdi strec film gibi jelatin gibi nasil çıkacak meraktayim.
3. Kez aynı yerden açıldığı için geç tutabilirmiş.bugun ciddi manada ağrım var neden bilmiyorum .

Laterne gecmis olsun.hemen hemen aynı seyleri yasadım.
Zaten her sezaryende kum torban karnında bebeği getirip memeni sundururler vs.
Ayaga kalkarken ki zorluğun izahı yok.dikis acısı da öyle...bende kan sorunundan ötürü hem kana hemde alttan giden kana zirt pirt elle bakıldı herkese yapılmaz panik olmayın.
Bilmiyorum niye boyleyim kızlar.Tas dökülüyor.
Ben hakikaten dayanikliyimdir.ses etmeden kendim kalkıyorum yatıyorum kızım kaldırıyor yerlere seriliyorum comeliyorum.bugun ağrım cok.
Bugun sanki dogum sancım var niye bilmem.10 dk bir sancı geliyor.aptalca hurafeler,yel girdi bel çıktı ...
Hatta sonda takarken çıkarken yaşamadığım ağrı tuvalette beni zorluyor.tas zorluyor galiba Yada bilmiyorum.hersey olabilir.
Kanamam yok,olmamalı zaten.

Demekki kestirip gelmek değilmiş...
Cok zorluyorum kendimi,oğlumu okula göndereyim diye iki buklumum
Artık geçecek.cogu gitti azı kaldı...
Esim inanamıyor
Hakikaten mı ağrıyor diyor
Haklı hepsinde mum gibi olan ben...

Bugunden daha kotusunude yasadim.gececek.Az kaldı

öncesinde sadece güzel haberler geliyordu şimdi kötü haberler geliyor psikolojim bozulmaya başladı.Dikiş,iltihap,yoğun bakım,ağrı.Bir süre girmesem mi acaba foruma,üzülüyorum,korkuyorum:18:

Ben kayinvalidemi cok severim oda beni cok sever ama yinede ayni evde kaldigimizi dusunemiorum ondan redettim..eger senide kasacaksa sende soyle birinden biri gelmesin ..en guzel gunlerimizi stressle gecirmeyelim

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. tez zaman da kavuşursunuz inşallah.

ben de onu düşünüyordum sabah. çok şükür iyi haberini aldık ya yeter.

canım az kaldı. bize söylemesi kolay ama 3 çocuğun için çok emek veriyorsun.
Allah yardımcın olsun. dualarımız seninle....

Benim karnimin alt kisminda hafif adet agrisi gibi bi agri var ama dogum sancisi boyle olmaz diyorum karnin genelinde olur dimi? Acilma belirtisi falan mi bu acaba :26:

slm kızlar iyi haftasonları..

yeni doğum yapan herkese geçmiş olsun

doğum yapmayan sayısı gittikçe azalmış darısı sizlerin başına kızlar

Cok kafam karisik kizlar sarjim az gecmise bakamadim ama pek iyi hbaerler yok galiba herkese cok ama cok gecmis olsun cati muayenesi oldum bugun dogum sekline karar vermek icin acimadi sadece bi dolgunluk hissi o kadar muayenden sonra da 2damla lekelenmem oldu doktor normal demisti zaten yalniz ilk ve son kemiklaerde basiklik darlik var dedi bu bebek3,500 olsaydi sezaryen derdim ama kucuk hep alt sinirlarda seyrediyoruz o yuzden normalmis gibi devam edebiliriz ama yine de risk var basi kanala girermi girsede cikarmi sans dedi bu hafta ici fikrinizi degistirirseniz arayin sezaryen tarihi veriyim ya da bu hafta ici aliriz dedi hafif sancim var ama haftaya c.tesiye kadar bekler gibi gorunuyo acilma yok kafasi kanalda degil dedi simdi bilmiyorum napsam kizlar siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

bu arada kızlar pazartesi yada salı annem eve götürecek beni ve kızımı.
eşimin dün babalık izni bitti nöbetleri başladı.mecbur yanımda birinin olması gerekiyormuş geceleri.hurafe mi bilmem.lohusa kadın bi başına uyuyamazmış
ama ben eşimi özlerim eşimde bizi
gitsem olmuyor gitmesem olmuyor.mecbur gideceğiz.uzun süre forumda olamayacağım
döndüğümde dertsizimde doğum yapmış olur allahın izniyle

slm kızlar inşallah herkes iyidir
nete girmeye fırsatım olmuyor malesef doğum yapan arkadaşlar allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
yapacaklara da allah kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba kızlar
Doğum sonrası rahatsız olanlara Allah acil şifalar versin.
Ben de 2 3 saate kadar doktor kontrolüne gideceğim. Bir şeylere karar vereceğiz sanırım.
Bugün kontrole gideceğimi bildiği için kuzen aradı.
Bir arkadaşına doktor 37 haftalık olduğu halde suni sancıyla zorla doğum yaptırmış. Bana diyor ki doktoru dinleme 2 3 hafta bekle. Belki doğum tarihi yanlış hesaplanmıştır.
Içimden ya sabır çektim merak etme sen dua et herşey doğru gider dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…