- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
kızlar yaa bende ne bulantı ne kusma ne başdönmesi, hiç bir belirti yok
sadece halsizlik var ve uykum geliyor, o da zaten önceden de olan birşeydi ben uykuyu çok severim.
korkuyorum, normal gitmeyen birşeymi var diye,
sizin bulantılar ne zaman başladı?belki daha erkendir...
korkma canim bende senin gibiyim. masallah diyelim. cunku buyuk bi nimet hamileligi boyle rahat gecirmek. kalp atislarini duyana kadar bende telas yapmistim ama hamd olsun kalp atislarinida duydum icim rahatladi. sende oyle olucaksin canim. simdi telas yapman normal. bide anne ve ananenin hamileligi nasil gecmis? benimkilerin bulantisiz gecmis. bende onlara cekmisim:)
arkadaşlar meraba. diger topic kapatılmış bende burda sizi buldum:))nasıl gidiyor arkadaşlar.ben son 2 haftadır mide bulantısıyla geçiriyodum bu hafta iyim çok şükür. karnım belli oluyor çok güzel duygular.Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağımıza almakda nasip olur hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle.
anladım canım, benimki de onun için söyledi zaten.
videolar da çok faydalı gerçekten, heryerde uzuun yazılar var onları okumaktansa kısa kısa bilgilendirmeler güzel olmuş.
sen 8.haftadaymışsın, kalp atışını duydunuz mu canım?
Evet dün kalp atışlarını duyduk teyzesi :) ama kesenin hemen arkasında nerdeyse kesenin 4 katı büyüklüğünde bir kan kütlesi var.Hala düşük tehlikem devem ediyor anlayacağın.Plesenta bu kanı zamanla emermiş ya da bebek düşermiş.Doktor dinlenmekten başka bir yolunun olmayacağını söylüyor.Şuanda yatıyorum evde ...
Bebeğin kalp atışlarına sevinemedim bile... Umarım zamanla güzel şeyler bende yazabilirim buraya ...
herkese merhaba; bende tüp bebekle elde ettiğim hamileliğimin 8. haftasındayım önceden migrenim vardı hepte korkuyodum altından kalkarmıyım diye 2 haftadır hergün başım ağrıyor haftasonu acile gittik serum takıldı ağladım çocuk gibi sinirlerimde çok bozuk forumu takip edemiyorum bu sebebten bu kadar başağrısı olan varmı içinizde yada alternetif bir çözüm bilen??
canım yaa işte beklemekten başka çare yok.
inşallah kan kendiliğinden gider de bebeğin sağlıkla doğar.
bir yerde okumuştum, bebeğin kalbi attığı sürece, oluk oluk kanama olsa bile sorun değilmiş, o yüzden içini ferah tut, daha ne güzel şeyler yazacağız buraya inşalllahh..
iyi bari sadece benim karnım çıkık olmasın. :) bunun için doktora gidecektim bugün arkadaşlar çok erken daha 4. aydan sonra belli olmaya başlar diyorlar ama arkadaşın da dediği gibi özellikle aksamları karnım ın alt kısmı dışarı doğru çıkık :)
neyse alışcaz artık..
kızlar benim bulantılarım dört beş gündür epey azaldı;sabahları bulantı ile erkenden uyanıyorum ( sabah 6 gibi ) bastırmayı başarırsam gün boyu rahat ediyorum.mide aç kaldıkça bulantı daha şiddetli oluyor bunu farkettim,aç kalmamaya çalışın ve mideniz boşken çok su içmeyinumarım bulantıları olan tüm hamişler biran önce bulantılarından kurtulur
Arkadaşlar merhaba,
Forumu evlenme arefesinde takibim yoğundu. Şimdi geri döndüm :)
Geçen hafta pazartesi bebek beklediğimi öğrendim. Kendi doktorum muayene edemediği için farklı doktora gittim , 6 haftalık olduğu için dr. net bir bilgi veremedi ve ikiz olma ihtimali var dedi. Bir şey daha gördü önce bebeğe benzetti sonra yok değil dedi. Ama tek kalp atışı dinledik , Yarın veya Perşembe ünü tekrar gideceğim. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah .
Birde bana dr. sen yumurta büyütücü hap mı kullandın dedi. Neden sorduğunu anlayamadım. Haplarla filan hiçte alakam olmaz. Terslik mi var acaba diye düşünüyorum. Kese mi çok büyük acaba?
İnşalah bu muayenemi kendi dr.la yapacağım.İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Dr. Leyla Hn. doktorum. Oda çok yoğun ve öğrendiğim kadaryla gece doğumlarına girmeme gibi bir karar alacakmış. Hastane ekip kuracakmış gece için. Merak ettiğim diğer hastanelerde de aynı uygulamamı var yoksa takipçi dr.un kimse o mu geliyor ? İnşallah değiştirmek zorunda kalmam. Çünkü bizim tüm ailenin doktoru ve ona çok güveniyorum.
Doktorunuzla ilk muayenizde neler konuştunuz ? Tecrube olur paylaşalım.
Bebeklerimiz hepimize hayırlı olsun inşallah , Sağlıklı sıhati...
Arkadaşlar merhaba,
Forumu evlenme arefesinde takibim yoğundu. Şimdi geri döndüm :)
Geçen hafta pazartesi bebek beklediğimi öğrendim. Kendi doktorum muayene edemediği için farklı doktora gittim , 6 haftalık olduğu için dr. net bir bilgi veremedi ve ikiz olma ihtimali var dedi. Bir şey daha gördü önce bebeğe benzetti sonra yok değil dedi. Ama tek kalp atışı dinledik , Yarın veya Perşembe ünü tekrar gideceğim. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah .
Birde bana dr. sen yumurta büyütücü hap mı kullandın dedi. Neden sorduğunu anlayamadım. Haplarla filan hiçte alakam olmaz. Terslik mi var acaba diye düşünüyorum. Kese mi çok büyük acaba?
İnşalah bu muayenemi kendi dr.la yapacağım.İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Dr. Leyla Hn. doktorum. Oda çok yoğun ve öğrendiğim kadaryla gece doğumlarına girmeme gibi bir karar alacakmış. Hastane ekip kuracakmış gece için. Merak ettiğim diğer hastanelerde de aynı uygulamamı var yoksa takipçi dr.un kimse o mu geliyor ? İnşallah değiştirmek zorunda kalmam. Çünkü bizim tüm ailenin doktoru ve ona çok güveniyorum.
Doktorunuzla ilk muayenizde neler konuştunuz ? Tecrube olur paylaşalım.
Bebeklerimiz hepimize hayırlı olsun inşallah , Sağlıklı sıhati...
Kızlar merhaba ben şimdiye kadar tam 3 kilo almışım ve çok üzgünüm nasıl vericem sonrasında zaten 100 kilonun üztünde hamile kaldım ben sizce ne yhapmalıyım yemsem midem bulanıyor gece bile acıkıyorum hatta durduramıyorum yemeyince kazıntı bulantı beni öldürüyor
bende bulantımı bastırabilirsem çok rahat ediyorum ama eğer sabah hemen kahvaltı yapmazsam kötü oluyorum .o yüzden işe gitmeden evde kahvaltımı yapıyorum.ve çok acıkıyorum sürekli bişeyler yiyesim geliyo eğer yemezsem midem yanıyo gibi oluyor. az az çok çok yiyorum:))
herkese selamm tatilden donduk tam gaz foruma devam ederiz bizdeiyiyizzve benimde karnimbelli olmaya basladiikinci bebis olcak benimkismetse ikincilerde hemen cikarmis ole dediler hepp 3 kilo almisin dert etmme ye gitsin hicc uzulme ben ilk hamilelgimde 32 kilo almistim hepsini ve daha fazlasini verdimsimdi dikkat etcemdiyodum ama yien saldim 59 kilo ile hamile kaldim bu sefer bakalim ne kadar alicam ne mide bulantim var ne biseyy sadece tatlidan tiksindim sanki cokkmerak ediyorum cinsiytiniiii saglikli olsunda erkek olursa fena olmazzz kiz olsada uzulmem kizima arkadas olur diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?