slm kızlar 1 aydr giremiyom memlktteym 1 hafta sonra kardeşim askere gitck sonra evime kavuşcam yazarm o zaman daha cok.. bi sıkıntm var acele sorayım dedim bi cafeye geldim de bebeğim 25 nisanda 3400 dogdu 1 hafta önce 8 kiloydu sadece beni emiyor ve sürekli emmek istiyor 2 saatte bi emziriyom 3 saate kadar dayanamıyor göğüslerim cok kötü hala doymak bilmiyo napcam ben yaaa??? kio iyi mamaya gerek yok ama göğüs acım dayanılmaz.. cok huysuz ağlıyo herşeyi ağzına alıyo sanırsın doğuştan aççç... napacam emzik almaz biberon almaz doymaz uyumaz huysuz napayım ben bi akıl verin....
Kizlar, ulker hero baby nin sutlu pirinc ununu deneyen var mi? Uzerinde 4. Aydan itibaren yaziyo.
Kizlar, ulker hero baby nin sutlu pirinc ununu deneyen var mi? Uzerinde 4. Aydan itibaren yaziyo.
benim kızın sol kolunda iki tane kırmızı nokta çıktı, sinek ısırığı sandım önce,
bugün üstünü değiştirirken baktım ki kabarmış içi su dolu,
alerji olmuş olabilir mi?:44:
Canim ici su doluysatakip et cogaliyosa su cicegi olanilir
benim oğlumda 3 gün sonra 5 ayını doldurcak.2 haftadır çalışmaya başladım süt stoklarıda azaldı mecbur ek gıdayla takviye yapıyoruz yoğurt sebze meyve püresiyle başladık şimdilik yemeklerin suyunuda tattırıyorz severek yio çok şükür
Ya arkadaşlar akıl verin kafam çok karıştı...Kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olacak sırt üstü yatarken ellerinden tutunca kendini çekip kaldırıyor başını da ,kucağımda otururken de kafayı tutup tv ye bakıyor ...Ama yüz üstü yatırdığımda kafasını kaldırıp bakmıyor en sevdiği oyuncağını koyuyorum ona bile uzanmıyor.. Diğer motor becerilerinin hepsi normal yani gülmesi ,agulaması ,çevreye ilgisi tepkisi ama bu başını kaldıramaması canımı sıkıyor sizce bi doktora götürmeli miyim yoksa erken mi ayrıca bebeğim 2 hafta erken doğdu bu etkiler mi sizce??Offf ya anne olmak ne kadar zormuşşşşş
Ya arkadaşlar akıl verin kafam çok karıştı...Kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olacak sırt üstü yatarken ellerinden tutunca kendini çekip kaldırıyor başını da ,kucağımda otururken de kafayı tutup tv ye bakıyor ...Ama yüz üstü yatırdığımda kafasını kaldırıp bakmıyor en sevdiği oyuncağını koyuyorum ona bile uzanmıyor.. Diğer motor becerilerinin hepsi normal yani gülmesi ,agulaması ,çevreye ilgisi tepkisi ama bu başını kaldıramaması canımı sıkıyor sizce bi doktora götürmeli miyim yoksa erken mi ayrıca bebeğim 2 hafta erken doğdu bu etkiler mi sizce??Offf ya anne olmak ne kadar zormuşşşşş
Sut stoklarim azaldi demissin mama takviyesi veriyormusunuz yoksa ek gida ve anne sutu ilemi devam ediy
orsunuz[/QUOTE
mama takviyesi değil direkte günde 1 yada 2 defa aptamln sütlü pirinçunundan veriyoruz benim işim biraz uzak yeni atandm bu yıl aday memurm tayin isteymyorum süt sağma imkanım yok ek gıdaya başladık mecbur
:) öncelikle cevabın icin teşekkürler. Bugün Dr ile görüştük. Oğlumun ölçülerinde hiçbir artış yoktu. Ek gıdaya başlamamı soyledi ve sütünü kaybetmemek icin elinden geleni yap herseyi dene dedi. Sanıyorum sizinkiler biberon maması aldıkları icin soğudular memeden. Umarım biz bu savası kazanırız. Sahi pakmayali sutu hiç duymamıştım nooluyo bı taraftan yoğurt mu çıkıyor :)
Arkadaslar haftalik kontrolumuzden geldik ve bu hafta yine kilo almamis bebegim bilmiyorum niye halbuki elimden geldigi kadar sebze ve meyve puresini yediriyorum emziriyorumda yinede kilo alisi ya aliyo biraz yada hic almiyo sizinkilerin kilo alimi nasil hemsirenin dedigine gore haftada 150 gr almasi lazim bebegim 4 ay 3 haftalik uc haftada 200 gr almis bizim gibi olan varmi acaba sutum mu yaramiyo acaba fikir verin arkadaslar koly gelsin hepinize
Nerdesin cnm sen??? Bende yag konmasi gerekiyor diye biliyorum pistikten sonra 1cay kasigi aycicek yagi..zeytin yagi agir olabilir bebislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?