2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
diğer tarafa yazdım buraya da ekleyeyim.

kızıma bebe bisküvisi vermek istedim, en azından geceleri tok uyur, sık uyanmaz emmek için diye düşündüm.
ülker hero baby aldım ama içeriğine bakınca vazgeçtim.
palm yağı denen ürün kullanılıyor ki çok sakıncalı.

Palm yağı gerçeği - Eko Zeyno- ntvmsnbc.com buradan detaylı okuyabilirsiniz.

ayrıca fruktoz şurubu da var içinde. onunla ilgili gerçek ise burada.

http://www.haberturk.com/saglik/haber/597195-fruktozun-3-buyuk-tehlikesi

yani evde hazırlamaya devam çoğu şeyi.

Fruktoz şurubu meselesi kesinlikle çok tehlikeli,karaciğer yağlanmasına sonra bi sürü hastalığa kadar yolu var.Şeker obezite gibi. İyi ki araştırmışsın.
Ben kendim bile öyle katkı maddeli şeyler yememeye dikkat ediyorum bisküvidir,çikolatadır vs.. Bebeğime hiç veresim yok. Herşeyi doğala en yakın haliyle tüketmek en güzeli. Tabi becerebildiğimiz kadar.
Dün semizotu yemeği yapmıştım çatalla ezip verdim yedi bitirdi.Üzerine yoğurt yedi. İçim rahat ediyor böyle olunca.
Belki evde yaptığın kurabiyelerde aynı işlevi görür cici bebe yerine?

annem hep çocuğu ağlatma çok ağlarsa göbeği kanar derdi ama ne derece doğru bilemedim tabi böyle gazdan falan çok ağladığı oluyormu belki ondan kanamıştır[/QUOTE]
Gobegini etkileyecek derecede aglamiyor cok sukur ama nedenini bilemiyorum? Bactriban krem srdum olmazsa de a gdcwz artik.

sırt üstü yere bıraktığımda yüz üstü dönüyor ama tekrar sırt üstü dönemiyor

yüz üstü kalıyor

benimkide daha çok sırtüstü yatarken hep sağına dönüyor, sola doğru yatıyor ama dönemiyor,

sağa yüzüstü dönüncede geri sırtüstü haline dönemiyo, bağırmaya başlıyo

220 ml sutu kac saatte iciyorlar ben sabah 7:30 emziriyorum ise gidiyorum geliyorum 12:30 da emziriyorum arada en fazla 130 ml kadar sut iciyor tek ogun icinse 220 ml fazla degil mi

ben sabah 6:30 da emziriyorum 13:30 da geliyorum o aralıkta annem 2 kerede veriyor 220 ml yi birde maşallah benim kızın iştahı yerinde

ben sabah 6:30 da emziriyorum 13:30 da geliyorum o aralıkta annem 2 kerede veriyor 220 ml yi birde maşallah benim kızın iştahı yerinde

Iki ogunse normal canim 220 ml 7 saat icin bildigim kadariyla masallah canim
Allah herkese istahli bebek nasip etsin istahsiz cocukla ugrasmak cok zor

sağol canım hemen bi araştırayım. çatlaklar doğum sonrası 1 yıl içinde düzelebiliyormuş. çok az zamanım kaldı. sana da imrendim bu arada :)

ne yedireceğimizi şaşırdık yaa. bazen her şeyi yedireyim diyorum sonra da kıyamıyorum.
ben bebe bisküvisini kendim yaptım. eline veriyorum hem dişini kaşıyo hem de emiyo :)
Iki ogunse normal canim 220 ml 7 saat icin bildigim kadariyla masallah canim
Allah herkese istahli bebek nasip etsin istahsiz cocukla ugrasmak cok zor
aminnnn. kesinlikle katılıyorum.

ziyan etme,komşuya ver.

bizim ki de aynı durumda. kendi kendine yan veya yüzüstüne dönemiyor.sadece yatarken kollarından tutunca kenidini doğrultuyor. oturmayı da seviyor.

8uraya oğlum daha kendi kendine dönemiyor diye yazdığım akşam oğlum annesini utandırıp sırt üstü yatınca yüz üstü dönmeye başladı :) bakalım tekrar sırt üstüne ne zaman dönecek :) bu arada bugün rotavirüsünün ikinci dozunu yaptıracağız bakalım neler bizi bekliyor.

arkadaşlar merhaba. bende 22 nisanda doğum yaptım. bebeğim sadece 3 ay emzirebildim. ek gıdaya 4. aydan sonra geçtik. sizler bebeğinize kahvaltı veriyormusunuz. veriyorsanız nasıl veriyorsunuz ve neler?

kızımın yatak odasında beşiği, kendi odasında da karyolası var. son bir haftaya kadar yatak odasında beşiğinde yatıyodu ama yatak odası soğuk olmaya başladı. ben de kızımı odasına geçirdim. amaaaaa yalnız bırakmaya kıyamadım ve eşimle birlikte biz de onun odasına taşındık. :) bu böyle gitmez tabi. bebek telsizi almak istiyorum ama öyle pahalı bişey olmasın. wee well kullanan var mı aranızda? ya da memnun olduğunuz fiyatı uygun başka bir marka?

Ben weewell kullanıyorum, memnun değilim. Arkadaşlarımın kullandığı telsizler bangır bangır bağırırken bizimkinin sesini yetersiz buluyorum. Ayrıca sık sık parazit yapıyor, sebep yokken çekmediği oluyor. En önemlisi de, bu sebeplerden servisi aradığımda benimle konuşan kişinin ukala tavırları çok soğuttu beni. Lakayıt bit şekilde 10-15 günü bulabilir dediğinde, ben de gayri ihtiyari "çok uzun bir süre" dedim, "o zaman bu şekilde kullanmaya devam edin" dedi. Servis sadece İstnbul'da(

Bayanlar bebegim t 5 bucuk aylik bu zamana kadar sadece anne sütü aldi ama bu aralar emmesi azaldi ya sizinkilerde oyle mi bu ek gidaya gecmem için bi mesajmi dersiniz

Ek besin veren arkadaşlarım, günlük ne kadar anne ya da devam sütü veriyorsunuz? Bazı kaynaklarda 500 cc yazıyor. Benim kızım yaklaşık 400 cc alıyor. Muhallebiyi de anne sütü ile veriyorum. Yaklaşık 120 cc.
Ayrıca 100-120 cc çorba ve bir o kadar meyve veriyorum. Hep iştahsızdı; ama bana rakamlar az geliyor. Ne dersiniz?
Bu arada dişimiz çıktı. İştahımız daha da azaldı. Huysuzlukta hat safhada

Bayanlar bebegim t 5 bucuk aylik bu zamana kadar sadece anne sütü aldi ama bu aralar emmesi azaldi ya sizinkilerde oyle mi bu ek gidaya gecmem için bi mesajmi dersiniz

Bence sorunun cevabı evet canım zaten 5.ayı geçtikten sonra emme olayı azalıyor bebeğin gerekli enerjiyi sağlayabilmesi için ek gıdaya başlamalısın ..Birde siz yemek yerken heyecanlanıyor yada ağlıyor,hareketleniyor ise hazırdır ek gıdaya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…