ben tüp bebekle hamile kaldığım için progesteron kullanıyodum transferden itibaren bu arada kanaması olan arkadaşlara söylim benimde çok kanamam oldu hemde parlak kırmızı ama birşey çıkmadı ultrasonda baktık kesenin uzağında çatlak gibiydi kanamalar hemen korkmayın diye yazdım 12.haftaya kadar olabilirmiş drum öyle dedi.ben 2 gün önce progesteronu bırakınca biraz başağrılarım hafifledi tabi herkesin yanetkisi farklıdır.beslenmeyle ilgilide dr hergün 100 gr et ye demişti.işte bol kalsiyum filan ama valla hiçde öle olmuyor ben geçen ay iştende çıktım rahat etmek için hamileliğimde ama sonuçta evde yalnızım hergün insan kendine yemek yapamıyo bide akşamları günün özetine bakıyosun bugün ne yedim diye baktım olucak gibi değil takip etmiyorum artık zarazrlı şeyler tabiki yemiyorum ama bugün süt içmedim ille içmeliyim baskısını da bıraktım sanırım biraz rahat olmamız lazımsizce?
herkese günaydın bi arkadaş geriye dönüp bakamadım ismine ankarada iyi bi doktor sormuş benim oğlum 17 aylık yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var şükran çakmak onunla birlikte doğum yaptım çokta memnun kaldım şuan 8 haftalık hamileyim tekrar ona gitmeyi planlıyorum istersen sende internetten araştır ara konuş tavsiye ederim.
bide arkadaşlar ikinci hamileliğim de mide bulantılarım çok oluyor ilkinde yoktu bu durumu yaşayan varmı
hoşgeldininş sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen
herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen
merhaba hayirli olsun bebisin bende anadolu yakasinda oturuyorum leyla hn derken medipolde ki leyla hn mi bende o hastanede sema ovaliya basladim tavsiye ettile fakat dedigin gibi cok yogun bi hastane dr larda yogun bi tanidiikta leyla hnda idi gece sancisi gelmis baska dr dogurtmus hastanenin dogum bolumu cok iyi diyolar baska dr olsa bile hastane iyi merakla dediler banada ne bilim cok yogun olmalari benide endislendiriyoo bi tavsiye daha aldim medistate hastanesinde sadiye eren diye bi dr supermis kararsizim medipole mui devam etsem sadiye erene de bi gitsem mi diyorum bilemiyorum persembede medipolde olucam kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?