- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Kızlar Mergen ne yaptı haberiniz var mı?Bugun Dr a gidecekti yanlış hatırlamıyorsam...
Günaydın canım, merakla bekledik seni, şimdi daha iyisindir inşş. Çok çok geçmiş olsun. haftada 500 gr nedir ki geçmezsin geçmezsin muhahahahaha
üüüüüüüüüüüüüüü ben 75.5 olmuşum 2 günde üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canım bünyeden bünyeye değişiyor tabi, ben 2 yıldır aldırıyorum çoğalma olmadı, ama başkalarında olabilir tabi.:26:
Geçmiş olsun canım.
Maşallah kuzucuklarına :) ben bir taneye bakmaya yettiremiyorum zamanı, senin işin çok zor valla.
Sagol canım sanada.cok şükür cok merak ettim canim aksam da girmedin ya iyice telaşa girdim.masallah kuzularına ,saglikla bereketle gelsinler inşallah ...
Cinsiyetleri belli mı ya oyy:))
Teşekkür ederim canımBütün zamanım,herşeyim onların olsun teyzesi
Canım benim çok teşekkür ederim,amin,inşallah.Benim minik kuşlar,ya yan yatıyor,ya bacaklarını kapatıyorlar. Doktor amca göbüşe iki yandan tık tık vuruyor pozisyon değiştirsinler diye ama hiç tınlamıyorlar Sağlıklı olsunlarda....
günaydın kızlar..
ohh mergencim ne güzel haberler verdin bize..bebişlerin sağlıklı sıhhatli çok şükür..ALlahım size bağıslasın onları minik kuzularım benim..
benim karnım indi kızlar ya..bebişe bişi oldu diye korkuyorum içten içe
Bu kadınlık nedir boylekasti,biyikti,bacaktı,hamilelikti,dogumdu... :))) terfi istiyorum,emeklilikte olabilir:))))
günaydın kızlar..
ohh mergencim ne güzel haberler verdin bize..bebişlerin sağlıklı sıhhatli çok şükür..ALlahım size bağıslasın onları minik kuzularım benim..
benim karnım indi kızlar ya..bebişe bişi oldu diye korkuyorum içten içe
Ultrasonda zaman yetmez demek istemiştim canım, ben her yerine doya doya bakmak, incelemek, hafızama kazımak istiyorum ama hemen bitiyor, yeterli gelmiyor bana.
canım ben kesin kararlıyım;beyaz ekmek,pirinç,makarna,hamur işi vb. Yemeyeceğim.çünkü dün tartıda gördüğüm rakamı görünceOldum.
Canım ben kesin kararlıyım;beyaz ekmek,pirinç,makarna,hamur işi vb. yemeyeceğim.Çünkü dün tartıda gördüğüm rakamı görünceoldum.
Hiç korkma canım, pek çoğumuz zaman zaman yaşadık o korkuyu. Ben son gidişimde o kadar korka korka gittim ki, odaya girdik doktor halimi hatırımı falan soruyor dayanamadım hemen bakabilirmiyiz dedim. Yattım kalbi atıyor mu diye sordum ilk, doktor da güldü :) tabiki atıyor dedi :)
Psikolojik olarak öyle hissediyoruz yada şişkinliğimiz dönem dönem iniyor, göbeğimiz küçüldü gibi geliyor bize.
Canım benim çok teşekkürler,amin,inşallahBenim karnımda arada iniyor,dün doktora sordum,"gaz problemiyle vb. ilgilidir,bu tip şeylerle gereksiz yere kendini tedirgin etme" dedi. Hayırlısıyla net olarak hissetmeye başlasak daha rahat olacagız inşallah.
Aynen canım kesinlikle öyle...Zaman çok hızlı geçiyor o anlarda :97:
valla doğru diyorsun canım. herkes başka bişey söylüyor. sabah içersen kahvaltıda yediğin peynirin,içtiğin sütün faydası olmaz. demir hapı kalsiyumu alır dedi.neyse öğleden sonra aç karınla içmek benimde işime geldi.Benim doktorum da demir hapının mutlaka sabah içilmesi gerektiğini söyledi :) hepsi bir başka alem.
Allahtan midem bulanmıyor da sorun olmuyor benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?