Hadi mutlu mutlu dogum gunü olsun kocaman adam olsun anasına babasına hayırlı evlat olsun öpüyorum sizleriEn son bende pek begenmemistim diyor ya :))))
Geliyor şimdi gözleri portlemistir:)
Opuyorum hepinizi kızlar görüşürüz inşallah ...
Allah şifa versin canım tam mevsimidinlen bolca...Burnun tikaliysa biraz tuzlu su çekmeye çalış canım ...
Bizimde bugün kontrol vardı ama babamiz gelemeyecek galiba
bu kez gelmeyi cok istiyordu daha kalbi duymadı bile
Çocuklarla zor oluyor ben ondan gelmesini daha cok istiyordum :)) biri kartvizit alıyor ,biri herseyi soruyor
Kiz Mezopotamya gelirsem yanına senin :))
Bana güzel de sen tekle kal :))
Bugün değilde yarın gidebilirim...
Odaya sırayla giriyoruz :)) hemen ortalıkta kivil kivil,zaten geriliyorum .allahtan Dr duvarında yatinca karşıdan net görebileceğim kocaman lcd var usg ye bağlı.yoksa kafanı cek oğlum,elini cek kızım diye kavga dövüş geliriz:))
ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya
sondamıııııben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii
yeni anne olan bir arkadaşım dedi ki belden iğne yapıldıktan sonra takılması için ısrar et sondanın..ben çok zorlandım dedi.. ben kasarım kendimi biliyorum doktor gerekli olduğunda alttan muayene etmek istedi hiçbirinde beceremedi o ultrason aletini içime sokmayı.. kötü bir smear testi deneyimim olmuştu o yüzden bana ordan birsey yapamazlarsondayı ayıkken takamazlar bılıyorum huyumu
Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
hoşgeldin canım. allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.merhaba ben yni katıldım aranıza bnde isan annesi olucam kısmetse :)
Hosgeldin :) Rabbim bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsinmerhaba ben yni katıldım aranıza bnde isan annesi olucam kısmetse :)
Aksama kadar uyudum uyudukca basım daha çok ağrıdı esime mesaj çektim hemen geldi masaj yaptı baktı geçmeyecek eczaneye gitti minoset PLUS aldı ben doktor onu yazdı diye hatırlamıştım çünkü ne olur ne olmaz diye doktorun verdigi ilaç kutusuna bak bakalım aynısı mı dedim baktık meger sadece minosetmis , dedim değiştir gitmemek için birşey olmaz dedi yok dedim icmem gitti eczaneye , kesinlikle minoset plus içmemeli demiş sadece minoset içilir, iyi ki tedbiri elden bırakmadık ictim gecti cok şükür.
Daha iyiyim şimdi , nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))
Kizlar ; Rabbim tum kaza belalardan bizleri yavrularimizi sevdiklerimizi korusun...
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
kuzum msj at ilet ona cherryfe,Naz ve Derineser için topladığımız 41 yasin'i cumadan toplayıp önce bağışladık,Allah kabul etsin inşallah..
2013 Nisan anneleri için topladığımız 41 Yasin'i de ben tamamlayıp bağışladım çok şükür,Allah kabul etsin inşallah..
bugün çok hayırlı bir gün,her işimiz rast gidecek Allahın izni ile;hiç korkmasın
Arkadaslar cinsiyetini kaçıncı haftada öğrene bilirim
Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim
markası ne ki? araştırıp alabilirsin aslında.. ucuzmuş..
ama yine de kaliteli bişi almak bi kere almak en mantıklısı gibi.. ben lazerli alından ölçenlerden almayı düşünüyorum bebeği huzursuz etmemek adına..
off alıncak ne çok şey var.. liste yapmaya başladınız mı ?
kızlar ben bugün çok yoruldum belim çok ağrıyor.inşallah dinlenince geçer.
isim konusuna girmişsiniz ohh ne güzel. ben de iki kız ismi söyliyeyim
reyyan:cenetin 7 kapısından bi tanesidir oruç tutmayanlar bu kapıdan giremez.
meslina ya da mislina :Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.
kızlar ben bugün çok yoruldum belim çok ağrıyor.inşallah dinlenince geçer.
isim konusuna girmişsiniz ohh ne güzel. ben de iki kız ismi söyliyeyim
reyyan:cenetin 7 kapısından bi tanesidir oruç tutmayanlar bu kapıdan giremez.
meslina ya da mislina :Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
Canım o isim bizimde listemizde.
Oğlumun adı Mert kızımın ki Zehra Buda kiz olursa ;
Zümra
Feryal
Ve dün rüyamda söylenen Rana ismini değerlendireceğim.Duyulmadigi için esine garip geliyordur.
Zumra'nin beşiği nasil olsun Yada zumraya bunu da alalım diye bir dene bakalım :))
herkese iyi akşamlar iş dönüşü yorgunluğu ve bebeğimin cinsiyetini hala öğrenememe hayal kırıklığıyla başlayan bir akşam 18. haftam doldu ama bugün bir daha cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde yine öğrenemedim geçen bacakları kapalıydı diye bu kez hareket etsin diye bol bol çikolata yedim de öyle girdim içeri tamam hareketli de uygun pozisyon yok dedi doktor 2 hafta sonraya kaldı anlamadım gitti neyse zaten insanda öğrenme heyecanı da kalmıyo duruldum sakin sakin iki haftanın geçmesini bekleyeceğim Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun kucağımıza da almayı nasip eder inş
canım sağlıklı olsunda cinsiyeti öğrenmene çok az kaldı 10 güncük..herkesin bildigi gibi saklıyorsa kızın olucaktır belki..Allah bilir tabi..
ne güzel doktorun herseyi anlatmıs sende herseyi aklında tutmussun.. maşallah sanada doktorunada..
benim doktoruma elevit yazmıcakmısınız diyorum aa yazalım diyo çatlak karı
Oyy yerim o parmağı sırtı :)
Yoğurt ye tatlım kardesim süt içme yoğurt ,peynir ye diyor...bana senin ve benim kiz,hanipeksin,esrasm'nin ve mergen'in oglu olacak gibi geliyor...
Yuksek_Voltaj canim ben gormemisim mesajini ya, niye oyle dogdu icine merak ettim :))
gerci sasirmiyorum artik kime hamileyim desem erkek olcak seninki diyor :)) babasi da ruyasinda 3 kez kiz bebek gordu, ruya tabirine baktik esi hamile olan ruyasinda kiz gorurse erkek olur diyor :) artik esim oglusum diye seviyo karnimi o derece inandi artik :))
hamile olmadan once gonlumuzden kiz geciyordu ama simdi saglikli hayirli olsun ne olursa hic farketmez diyoruz, Allah nasil nasip ettiyse artik...
Yuksek_Voltaj canim ben gormemisim mesajini ya, niye oyle dogdu icine merak ettim :))
gerci sasirmiyorum artik kime hamileyim desem erkek olcak seninki diyor :)) babasi da ruyasinda 3 kez kiz bebek gordu, ruya tabirine baktik esi hamile olan ruyasinda kiz gorurse erkek olur diyor :) artik esim oglusum diye seviyo karnimi o derece inandi artik :))
hamile olmadan once gonlumuzden kiz geciyordu ama simdi saglikli hayirli olsun ne olursa hic farketmez diyoruz, Allah nasil nasip ettiyse artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?