2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok tatlılar senin ufaklıklar bende kendimi öyle görmek istiyorum 7-8 yıla kadar, ikisi yanımda biri karnımda

sondamııııı ben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii

yaa sonda takılıyo mu gerçekten, ben hiç duymadım kimseden, alttan muayene bana çok rahat geliyo hiç kasılmıyorum, karından baktığı zaman kilomdan dolayı çok bastırıyo kasıklarım daha çok ağrıyo benim,
doğumun her anını yaşamak istiyorum ben, bebeğim gelince hemen görmek istiyorum, son dakika panik yapmazsam inşalllah

Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer

nane yağını gece sürdüysen sabah tekrarlaman lazım, canım ağrı geçene kadar saattte bir hatta

kızlar ben bugün çok yoruldum belim çok ağrıyor.inşallah dinlenince geçer.
isim konusuna girmişsiniz ohh ne güzel. ben de iki kız ismi söyliyeyim
reyyan:cenetin 7 kapısından bi tanesidir oruç tutmayanlar bu kapıdan giremez.
meslina ya da mislina :Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.

merhaba ben yni katıldım aranıza bnde isan annesi olucam kısmetse :)
Hosgeldin :) Rabbim bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Gulimier tavsiyeni uygulayacağım , ben hep bir kere sürüp bırakıyordum demek saatte 1 uygulamam gerek bundan sonra öyle yapacagım :)

Dertsiz gecer elbet belin bir daha da kendini bu kadar yorma , bende kayınvalideme gittiğimde yormustum kendimi belim çok ağrımıştı gece uyudum sabaha biseycigim kalmadı

Bebeci minoset dışında aklında olsun bir de Parol var, onu da gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Hatta parol kafein de içermediği için daha da iyi. Ben bir ara çok araştırdım da:) Geçmiş olsun:)

daha safer ayına çok var, zilhicce bitmedi henüz, az önce takvime baktım yanılmamışım safer ayı 14 aralıkta başlıyor kızlar, safer ayı başlayınca çekelim inşallah,

kızlar ağzınıza sağlık, ben kendi hatmim olduğu için çok fazla okuyamasamda, Rabbim kabul etsin inşallah hepimiz birbirimizin gıyabında dua ediyoruz Rabbimin katında çok makbul, birbirimizi kişisel olarak dahi tanımıyoruz ama yaşadığımız bu güzel süreç bizi biraraya getirdi, sorunsuz bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Arkadaslar cinsiyetini kaçıncı haftada öğrene bilirim

bebek gösterirse 15-16. haftalarda görünüyo canım, en yakın zamanda gidince öğrenirsin inşallah

Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim

kulaktan ölçenler bebeği rahatsız ediyo dedi ablam, alından ölçenler çok daha iyi olur diye düşünüyorum, saniyede ölçüyomuş, alından ölçenlerle çorba yada biberona da tutunca gösteriyomuş sıcaklığı, annemin hastanede alından ölçenlerle ateşini ölçüyolarmış, saniyede ölçüyo seni rahatsız etmeden dedi, ben onlardan almayı düşünüyorum, internette fiyatı 39-129 arası değişiyo markasına göre

Guzelmis ikiside :) aklimiza geldikce paylasalim , fikir olur :)

Guzelmis ikiside :) aklimiza geldikce paylasalim , fikir olur :)

herkeslere iyi geceler..

ben yarın yokum.. 3.5 yaşında bir cimcime var, amcamın torunu.. anneciğinin işleri çokmuş yarın ben onunla olacağım tüm gün.. çocuk bakımına alışmak gerek

hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere

mübarek cuma gününün bereketinden, maşallah inşallah gerek kalmaz

çocukken kendi ismimi beğenmezdim, babanemin adıydı sonradan baktım az duyulan bi isim sevmeye başladım ama rana diye değiştirmek isterdim hep ismimi

bende uzun zaman öğrenememekten korkuyorum yaa, bugün göstermedi bebeğim, bi öğrensem alışverişe başlıycam hemen gerçi bi kız bi de erkek yiğenim var pusetinden yürütec ine kıyafetlerine kadar herşeyini teyzeleri getirecek ama bakalım eksikleri ben almaya çalışıcam

babası ısrarla erkek diyo, odada 3 tane tanımadığı kadın vardı ondan göstermedi pipisini benim oğlum diyo

kağıda soracaklarımı yazdım, doktorumda çok tatlı anlatıyo ben sordukça , kanamamın olduğu zaman 7. hafta ilk gittiğim kadın doktor kanamayı kesmeye yoğunlaştı, ilk kontrolüm olduğunu unuttu heralde , 5 gün iğne olduktan sonra kontrolde dedim ki folikasite başlamayacak mıyız? aaaa canım daha başlamadın mı sen, dedimki ilk kontroldü zaten geçen geldiğim:44: neyseki şimdiki doktorum doğum izninden gelip işe başladıda bende rahatladım, doktora güvenmek ve iletişiminin iyi olması lazım kesinlikle

Oyy yerim o parmağı sırtı :)
Yoğurt ye tatlım kardesim süt içme yoğurt ,peynir ye diyor...bana senin ve benim kiz,hanipeksin,esrasm'nin ve mergen'in oglu olacak gibi geliyor...

ayyyyyyy canım benim inşallah gönlüm kız istiyo ama babası duymasın hakkımızda hayırlısı olsun

Yuksek_Voltaj canim ben gormemisim mesajini ya, niye oyle dogdu icine merak ettim :))

gerci sasirmiyorum artik kime hamileyim desem erkek olcak seninki diyor :)) babasi da ruyasinda 3 kez kiz bebek gordu, ruya tabirine baktik esi hamile olan ruyasinda kiz gorurse erkek olur diyor :) artik esim oglusum diye seviyo karnimi o derece inandi artik :))

hamile olmadan once gonlumuzden kiz geciyordu ama simdi saglikli hayirli olsun ne olursa hic farketmez diyoruz, Allah nasil nasip ettiyse artik...

canım benim ilk hamileliğim ama daha adetim gecikmeden anlamıştım hamile kaldığımı ve inanılmaz şekilde kız hissediyordum ama bak kaçıncı haftam bu zamana kadar kendi annem ve eşim dahil herkes erkek erkek diyordu istediklerinden değil bak, öyle hissediyorum diyorlardı az kilo aldın karnın sivri yok yüzün değişmedi filan... benim bile kafam karışmıştı ama kuzumun cinsiyeti salı günü kesinleşti kızmış bence sen kalbinde ne hissediyorsun ona bak kesin senin hissin doğrudur

Canım seni tanıyan bilenler tahmin etmiş ama ben burda ne kimseyi gördüm nede tanıyorum:)
Ne asermenizin nede karın sekillerinizi bilmiyorum:)
Şimdiye dek kimi görsem ve söylesem hep tutuyordu.artik boyut atlamisim haha :)))
Burdaki tahminlerimde tuttu hele ki nazdan sonra :)))
Sadece tahmin canım tutmayanda çıkacaktır , ama tutarsa bak burdan söylüyorum öyle belese bakmayacağım ha ona göre

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...

Gunaydin mis kokulu anneler ve bebisleri.gununuz huzurlu mutlu geçsin inşallah

ben uyanali 3 saat oldu ((
Bugün uyumak istiyordum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…