valla doğru diyorsun canım. herkes başka bişey söylüyor. sabah içersen kahvaltıda yediğin peynirin,içtiğin sütün faydası olmaz. demir hapı kalsiyumu alır dedi.neyse öğleden sonra aç karınla içmek benimde işime geldi.
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
evde toz şeker bitmiş markete gittim geldim.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
bir tanesi fırından çıktı bile ama süslemesi falan var daha.
off eşime öğle yemeği yapıcam
yasin okucam ve pazara gidicemçok işim var çoookkkk
2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...
Kiz daha cok citirim ben hıh...
Bak hala yumurtluyorum.
Herkes gitti galiba 
Aksama kadar uyudum uyudukca basım daha çok ağrıdı esime mesaj çektim hemen geldi masaj yaptı baktı geçmeyecek eczaneye gitti minoset PLUS aldı ben doktor onu yazdı diye hatırlamıştım çünkü ne olur ne olmaz diye doktorun verdigi ilaç kutusuna bak bakalım aynısı mı dedim baktık meger sadece minosetmis , dedim değiştir gitmemek için birşey olmaz dedi yok dedim icmem gitti eczaneye , kesinlikle minoset plus içmemeli demiş sadece minoset içilir, iyi ki tedbiri elden bırakmadık ictim gecti cok şükür.
Daha iyiyim şimdi , nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))
Aksama kadar uyudum uyudukca basım daha çok ağrıdı esime mesaj çektim hemen geldi masaj yaptı baktı geçmeyecek eczaneye gitti minoset PLUS aldı ben doktor onu yazdı diye hatırlamıştım çünkü ne olur ne olmaz diye doktorun verdigi ilaç kutusuna bak bakalım aynısı mı dedim baktık meger sadece minosetmis , dedim değiştir gitmemek için birşey olmaz dedi yok dedim icmem gitti eczaneye , kesinlikle minoset plus içmemeli demiş sadece minoset içilir, iyi ki tedbiri elden bırakmadık ictim gecti cok şükür.
Daha iyiyim şimdi , nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))
Ben buradayım canım merak etme.nickimi demirbaş yapacagım :))
Cok erken canım zaten,daha alırsın,dogunca da bool bol alırsın ,yinede cok almayı istediğin birşeyi yeşil veya sarı al ne olursa uyar...
Bende cok sıkıldım babamiz gelmedi oğlum iyice sabirsizlandiyektir yektir hediye ayarlıyor hala.1senelik zamanı vardı bugüne getirmiş hıh .
2 tel sacı var hala gelmezse yolacağım artık(
Yeşil aldım :)) bir önceki de Galatasaray Store den hastane çıkışı almış esim bir önceki gebelikten kaldı onu kaybedince bu bebeğime nasip oldu
İlk gebelik mı canım
Güle güle giysin canım ağız tadiyla.kardesim görse onu yere koydurmaz basında taşır :))dehşet fanatiktir.
Bende cok sıkıldım babamiz gelmedi oğlum iyice sabirsizlandiyektir yektir hediye ayarlıyor hala.1senelik zamanı vardı bugüne getirmiş hıh .
mezopotamya tatlım,ben oğlumda ilk önce tam acemi işi uyduruk bir bebek arabası aldım ki 5 kez gezmeye çıkamadım onunla;söylene söylene pierre cardinin iri tekerlekli bir arabasını aldım dünya para verip :) ama iri tekerlek gerçekten çok iyi oluyor yeni doğan bebek bile gayet rahat yatabiliyor içinde hiç sarsmıyor.. büyüyünce maclaren baston aldım oda çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim;yer kaplamıyor sürüşü kolay katlanması pratik..
her ikiside hala duruyor ama ben pierre cardin aldıktan sonra çıkmıştı 3 tekerlekliler içimde ukte kalde
ama 3 tekerleklilerin sürüşü daha pratik benden söylemesi
laternem sağol canım ben 3 tekerlekli bakayım eğer rahatsa..
mezocum çok tecrübeli anniş olcaz bu kızlar sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?