2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sabah aç karnına içince bir saat içinde çay, süt ve peynir yemeyin demişti eczacı

ohhh ohhh maşallah pak hamaratsın bugün, benimde canım şöyle güzel pufur pufur puğaça istiyo yarın yapsam mı diye düşündüm ama yapınca da çok yerim diye vazgeçmiştim

2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...

hayırlı olsun prenses, bende bugün öğrenirim diye umutlandım ama cıks göstermedi, doktoruma hatta dedim ki aşağıdan baksanız belki o zaman görünür, yok dedi 3 aylıkdan sonra olabilirdi ama şimdi başı aşağıda göremeyiz zaten dedi

Katinamm güle güle sekerim.arabanizi ayrıca aluminyum olandan alın,yekine yekine beliniz kırılır yoksa :))

Aksama kadar uyudum uyudukca basım daha çok ağrıdı esime mesaj çektim hemen geldi masaj yaptı baktı geçmeyecek eczaneye gitti minoset PLUS aldı ben doktor onu yazdı diye hatırlamıştım çünkü ne olur ne olmaz diye doktorun verdigi ilaç kutusuna bak bakalım aynısı mı dedim baktık meger sadece minosetmis , dedim değiştir gitmemek için birşey olmaz dedi yok dedim icmem gitti eczaneye , kesinlikle minoset plus içmemeli demiş sadece minoset içilir, iyi ki tedbiri elden bırakmadık ictim gecti cok şükür.
Daha iyiyim şimdi , nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))

Aman dikkatli ol 😊iyiki bakmışsin Allah korumuş

Aman dikkatli ol 😊iyiki bakmışsin Allah korumuş

Aman dikkatli ol iyiki bakmışsin Allah korumuş

Ay yuttun sandim gözüm fırladı yerinden
Evet canım sadece minoset veya parol başka yok.
Şükür gecmis ya.dikkat et ama bu haftada bir kac kez yokluyor

Cok erken canım zaten,daha alırsın,dogunca da bool bol alırsın ,yinede cok almayı istediğin birşeyi yeşil veya sarı al ne olursa uyar...

Bende cok sıkıldım babamiz gelmedi oğlum iyice sabirsizlandi yektir yektir hediye ayarlıyor hala.1senelik zamanı vardı bugüne getirmiş hıh .
2 tel sacı var hala gelmezse yolacağım artık (

Yeşil aldım :)) bir önceki de Galatasaray Store den hastane çıkışı almış esim bir önceki gebelikten kaldı onu kaybedince bu bebeğime nasip oldu

Güle güle giysin canım ağız tadiyla.kardesim görse onu yere koydurmaz basında taşır :))dehşet fanatiktir.

Cok şükür kızlar içmedim direk gönderdim valla , kontrol etmekten hiç zarar gelmez gelmedi bugüne kadar

Bende cok sıkıldım babamiz gelmedi oğlum iyice sabirsizlandi yektir yektir hediye ayarlıyor hala.1senelik zamanı vardı bugüne getirmiş hıh .

Hahaha 2 tel sacı :) supersin sen y çok güldüm ama oğluş için de üzüldüm şimdi Sabri kalmamıştır inşallah sabredecek kadar güzel bir hediye ile gelir

bunu dikkate alıyorum mutlaka.. büyük tekerlek, üç tekerlek :)) ok.

laternem sağol canım ben 3 tekerlekli bakayım eğer rahatsa..
mezocum çok tecrübeli anniş olcaz bu kızlar sayesinde

evet canım ya.. sen görsen ben burdan öğrendiklerimi iakşamları eşime bilmiş bilmiş anlatıyorum. şunu şöyle yapmalıyız bunu böyle diye :)) internet annesi diyo o da :)

:))) sabırlı ol şekerim.. sen kaçırdın sanırım yazmıstım senden öğrenecek çok şeyimiz var voltajım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…