2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merak etme tatlım, canım kıymetlidir benim. kaç gündr evi bile süpürmüyorum. eşim bugün yarım gün çalışıyor o süpürür artık. bayramda kayınvalidemlerin kullandığı nevresimleri falan daha yeni yıkadım ütüledim. dün pasta işine de girmezdim de izine gidicez evde 6,7 tane komşuların tabakları vardı boşta veremem. bişey yapayım bari dedim. bel ağrım benim hamilelikten öncede vardı ama şimdi daha da şiddetlendi. bu aylarda böyleysem son ayları düşünemiyorum.

sevindim canım iyi geçmesine nice mutlu senerler oğluşuna
allh bilir neler yaptın adama:18::18::18: şahsen benim ki unutsa burnundan getirdim gerçi adama pek unutma fırsatı vermiyorum

Haha :)))
Tlf yazdığı hatırlatmaları siliyorum kendi hatırlayacak :)))))
Evlendim evleneli ozel gunlerimizi cogunca unuttu.ilk kez kustum ,aldığım hediye paketini oglum verdi acayim mi annene bir sor dedi:)) cvp vermedim.bir hafta açamadı yeminle:))
Aslinda cok kizmazdim hafif kirilirdim bu yil inat ettim :)
Senede 2 özel gunümüz var ya bir d.gunu bir evlilik yıldönümü bir zahmet ezberlesinler.

kızlar size bişey sorabilir miyim?
ilçemize yeni tayin olan birine hoşgeldine gidicez eşimle beraber.
boş gitmek istemiyorum ne hediye alabilirim sizce?
(benim aklıma şık bir kahve takımı geldi. evini bilmediğim için başka bişey düşünemiyorum)

sen nasıl korkuttun bu adamı yaaaama hak etmiş dediğin gibi senede 2 kere hatılamaları gerekn gün var onu bile hatırlamıyor
ben hediye mi siparş verdiğim için pek unutma ihtimali olmuyor ama ilerde benimkide unutur belki ne yaparım onu o zaman bilmiyorum

benim eşimde hiç oralı olmaz hatırlasa bile unuttum der. yemeğe götürür hediye falan almaz. alamaz ki zaten kendine iç çamaşırı bile alamaz düşün yani. hadi kıyafet alamıyorsun hiç değilse kolye yüzük müzük al derim. ya takmıyorsun ne gerek var ama istersen ince bir külçe altın alayım bozdururken zararlı çıkmayız diyor. külçe altın alcakmış doğum hediyesi almazsan yüzüne bakmam oğlumuda vermem kucağına haberin olsun dedim. hediye almak için para biriktiriyor garibim.

olabilir canım benimde aklıma başka birşey gelmedi şuanda:44::44::44:

valla tatlım ben de ilk gideceğim bir eve genellikle kahve takımı(türk yada nescafe) düşünürüm aklıma bir şey gelmez şık bir yapma çiçek yada canlı orkide de olur belki

sende benim taktiği uygula canım önceden beğendiğin birşey varsa onu aldır hemde en pahallısından olsun

kızlar siz tecrübelisiniz ilk bebeği hissetmek nasıl birşey benim sanki içimde bir kalp atması seğirme gibi oluyor yanılmıyorum değil mi oğlumun hareketleri bu:44::44:

benim eşimde özel günlere karşı çok özensiz,tarihleri kendiliğinden hatırlayamaz yemeğe çıkarız,çiçek alır ama hediye işini beceremez sayılıdır yani kendi kendine gidip bana sormadan aldığı hediye sayısı

sende benim taktiği uygula canım önceden beğendiğin birşey varsa onu aldır hemde en pahallısından olsun
vala kendi alsa zararlı çıkmaz canım. doğudan geldiğimizde kendime hediye alıcam ilk defa ile alışverişe gittik. eşim arabada beni bekliyor gel dedim gelmedi sen al gel dedi. 4,5 saat arabada beni bekledi 3 katlı mağazada ne var ne yoksa denedim. ayakkabıdan elbiseye, hırkaya kadar... kasaya geldim hesap 900 liracık olmuş. hepsi indirimdeydi. 2 tane elbise 1 tane ayakkabı 1 tane etek ceket takım elbise, 1 tane süeter almıştım. ama akıllandı sonra şimdi benimle geliyor.

En ideali canım ,laterne nin dediği gibi çiçekte olabilir.
Küçük bir tablo veya bibloda olur canım (canli sureti olmaksızın)
İnşallah bulunduğun yerde bu seçenekler vardır girince zorlanmazsin.
birde seversin inşallah gelenleri de yanına can yoldaşı olur...

çok iyi ders olmuş bu ona

canlı çiçek maalesef yok canım.
ne zaman davet edecekleri belli olmadığı için bozulmayacak bişey almam gerekiyor.
kahve takımı en uygunu galiba.
29 ekimde bayanla tanıştık sanırım iyi anlaşacağız. çok tatlı biri kanım kaynadı hemen.
o da aynı şeyi söyledi mutlaka görüşelim falan dedi. inşallah yanılmam.

kızlar siz tecrübelisiniz ilk bebeği hissetmek nasıl birşey benim sanki içimde bir kalp atması seğirme gibi oluyor yanılmıyorum değil mi oğlumun hareketleri bu:44::44:
Hafif kelebek pirpirliyor gibi :)) odur o

Evet ya bu yemeğe götürmek marifet sanki bana bazen ben buna baktım Suna baktım ya parasını vereyim sen al der hıh
Onuda ben kabul etmem.ablamda cok kızar begendigin neyse onceden git al bu benim hediyem de der.ben öylede yapamam üüü(

İyi olmuş hah söyle:))bende bazen diyorum ama kiyamiyorum ev alalım diye kendimce ama hata esim bir solukta kendini cocukları donatır ben ağzı acik hüsne gibi bir pantolon alır çıkarım

Kızımın doğumunda bana laptop aldı k.anagil gelince onlara verdi ay nasil sinirleniyorum hala sanki 100 yasında adam msn acmasa face acmasa ayıp olacak.
Benim kocam falakalik ya

canım eşin en azından çiçek alıyormuş.
benim eşim onuda yapmaz (gittiğimiz hiçbir ilçede çiçekçi de yoktu ama)
8 mart kadınlar gününde ilçede tören yapıldı.
eşimde katılmak zorunda. orda bayanlara çiçek dağıtılmış.
kalanlarıda protokoldekilere vermişler.
eşim eve geldi kapıda poşet uzatıyor bana bu ne dedim.
çiçeği içine koymuş getirmiş. sana çiçek aldım dedi.
neyse poşet içindede getirse almış dedim.(safım ya)
vazoya koydum. ertesi gün birinin evine kahve içmeye gittim.
aynı çiçekten ordada var ay ne güzelmiş dedim. ya evet dedi kadın
dün kaymakamlık kadınlar günü diye çiçek dağıttı demez mi?
eşimin başının etini yedim valla. merkeze gittiğinde bari al diyorum.
yaaa 2 tane askerin yanında bi de üniformalı çiçekçiye mi gidicem diyor.

sen yine sabırlıymışsın canım. ben kıyameti koparırdım. benim kurumsal hattımı kardeşine vericekti kaç gün surat yaptım vermem diye.

sen yine sabırlıymışsın canım. ben kıyameti koparırdım. benim kurumsal hattımı kardeşine vericekti kaç gün surat yaptım vermem diye.

2.5 yıldır bende aklıma estikce söylüyorum .masaustu var,tlf var boşver ben sana bir daha alırım diyor ama uzay mekiği bile alsa onun yerine geçmezoraya gidince elitlerin gorumcelerin cocukları oynuyor benim oğlum kenarda daha da çatlıyorum ben.onune durmasam hepsine boyle föş föş sütleri akar ama onlar gelirken daha bir ekmek alıp geldiklerini görmedim.son 3 yıldır falan pek yapamıyor cok tartışırız yoksa.Hele bir yapsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…