merak etme tatlım, canım kıymetlidir benim. kaç gündr evi bile süpürmüyorum. eşim bugün yarım gün çalışıyor o süpürür artık. bayramda kayınvalidemlerin kullandığı nevresimleri falan daha yeni yıkadım ütüledim. dün pasta işine de girmezdim de izine gidicez evde 6,7 tane komşuların tabakları vardı boşta veremem. bişey yapayım bari dedim. bel ağrım benim hamilelikten öncede vardı ama şimdi daha da şiddetlendi. bu aylarda böyleysem son ayları düşünemiyorum.aman tatlım bak laf olsun diye söylemiyorum gerçekten kendini kolla;içinde ki enerjiye aldanıp kendini yorma
ben neredeyse bir haftadır yatıyorum;yemeklerimi temizliğimi Allah razı olsun annem gelip yapıyor (bazen de eşim)..
bu kadar dinlenmeye rağmen dün azaldı sancım,o yüzden sen de çok dikkat et tatlım;enerjini idareli kullan :)
sevindim canım iyi geçmesine nice mutlu senerler oğluşuna
allh bilir neler yaptın adama:18::18::18: şahsen benim ki unutsa burnundan getirdim gerçi adama pek unutma fırsatı vermiyorum
Haha :)))
Tlf yazdığı hatırlatmaları siliyorum kendi hatırlayacak :)))))
Evlendim evleneli ozel gunlerimizi cogunca unuttu.ilk kez kustum ,aldığım hediye paketini oglum verdi acayim mi annene bir sor dedi:)) cvp vermedim.bir hafta açamadı yeminle:))
Aslinda cok kizmazdim hafif kirilirdim bu yil inat ettim :)
Senede 2 özel gunümüz var ya bir d.gunu bir evlilik yıldönümü bir zahmet ezberlesinler.
benim eşimde hiç oralı olmaz hatırlasa bile unuttum der. yemeğe götürür hediye falan almaz. alamaz ki zaten kendine iç çamaşırı bile alamaz düşün yani. hadi kıyafet alamıyorsun hiç değilse kolye yüzük müzük al derim. ya takmıyorsun ne gerek var ama istersen ince bir külçe altın alayım bozdururken zararlı çıkmayız diyor. külçe altın alcakmışHaha :)))
Tlf yazdığı hatırlatmaları siliyorum kendi hatırlayacak :)))))
Evlendim evleneli ozel gunlerimizi cogunca unuttu.ilk kez kustum ,aldığım hediye paketini oglum verdi acayim mi annene bir sor dedi:)) cvp vermedim.bir hafta açamadı yeminle:))
Aslinda cok kizmazdim hafif kirilirdim bu yil inat ettim :)
Senede 2 özel gunümüz var ya bir d.gunu bir evlilik yıldönümü bir zahmet ezberlesinler.
kızlar size bişey sorabilir miyim?
ilçemize yeni tayin olan birine hoşgeldine gidicez eşimle beraber.
boş gitmek istemiyorum ne hediye alabilirim sizce?
(benim aklıma şık bir kahve takımı geldi. evini bilmediğim için başka bişey düşünemiyorum)
(benim aklıma şık bir kahve takımı geldi. evini bilmediğim için başka bişey düşünemiyorum)
benim eşimde hiç oralı olmaz hatırlasa bile unuttum der. yemeğe götürür hediye falan almaz. alamaz ki zaten kendine iç çamaşırı bile alamaz düşün yani. hadi kıyafet alamıyorsun hiç değilse kolye yüzük müzük al derim. ya takmıyorsun ne gerek var ama istersen ince bir külçe altın alayım bozdururken zararlı çıkmayız diyor. külçe altın alcakmışdoğum hediyesi almazsan yüzüne bakmam oğlumuda vermem kucağına haberin olsun dedim. hediye almak için para biriktiriyor garibim.
vala kendi alsa zararlı çıkmaz canım. doğudan geldiğimizde kendime hediye alıcam ilk defa ile alışverişe gittik. eşim arabada beni bekliyor gel dedim gelmedi sen al gel dedi. 4,5 saat arabada beni bekledi 3 katlı mağazada ne var ne yoksa denedim. ayakkabıdan elbiseye, hırkaya kadar... kasaya geldim hesap 900 liracık olmuş. hepsi indirimdeydi. 2 tane elbise 1 tane ayakkabı 1 tane etek ceket takım elbise, 1 tane süeter almıştım. ama akıllandı sonra şimdi benimle geliyor.sende benim taktiği uygula canım önceden beğendiğin birşey varsa onu aldır hemde en pahallısından olsun
vala kendi alsa zararlı çıkmaz canım. doğudan geldiğimizde kendime hediye alıcam ilk defa ile alışverişe gittik. eşim arabada beni bekliyor gel dedim gelmedi sen al gel dedi. 4,5 saat arabada beni bekledi 3 katlı mağazada ne var ne yoksa denedim. ayakkabıdan elbiseye, hırkaya kadar... kasaya geldim hesap 900 liracık olmuş. hepsi indirimdeydi. 2 tane elbise 1 tane ayakkabı 1 tane etek ceket takım elbise, 1 tane süeter almıştım. ama akıllandı sonra şimdi benimle geliyor.
canlı çiçek maalesef yok canım.En ideali canım ,laterne nin dediği gibi çiçekte olabilir.
Küçük bir tablo veya bibloda olur canım (canli sureti olmaksızın)
İnşallah bulunduğun yerde bu seçenekler vardır girince zorlanmazsin.
birde seversin inşallah gelenleri de yanına can yoldaşı olur...
Hafif kelebek pirpirliyor gibi :)) odur okızlar siz tecrübelisiniz ilk bebeği hissetmek nasıl birşey benim sanki içimde bir kalp atması seğirme gibi oluyor yanılmıyorum değil mi oğlumun hareketleri bu:44::44:
benim eşimde özel günlere karşı çok özensiz,tarihleri kendiliğinden hatırlayamazyemeğe çıkarız,çiçek alır ama hediye işini beceremez sayılıdır yani kendi kendine gidip bana sormadan aldığı hediye sayısı
vala kendi alsa zararlı çıkmaz canım. doğudan geldiğimizde kendime hediye alıcam ilk defa ile alışverişe gittik. eşim arabada beni bekliyor gel dedim gelmedi sen al gel dedi. 4,5 saat arabada beni bekledi 3 katlı mağazada ne var ne yoksa denedim. ayakkabıdan elbiseye, hırkaya kadar... kasaya geldim hesap 900 liracık olmuş. hepsi indirimdeydi. 2 tane elbise 1 tane ayakkabı 1 tane etek ceket takım elbise, 1 tane süeter almıştım. ama akıllandı sonra şimdi benimle geliyor.
benim eşimde özel günlere karşı çok özensiz,tarihleri kendiliğinden hatırlayamazyemeğe çıkarız,çiçek alır ama hediye işini beceremez sayılıdır yani kendi kendine gidip bana sormadan aldığı hediye sayısı
sen yine sabırlıymışsın canım. ben kıyameti koparırdım. benim kurumsal hattımı kardeşine vericekti kaç gün surat yaptım vermem diye.İyi olmuş hah söyle:))bende bazen diyorum ama kiyamiyorum ev alalım diye kendimce ama hata esim bir solukta kendini cocukları donatır ben ağzı acik hüsne gibi bir pantolon alır çıkarım
Kızımın doğumunda bana laptop aldı k.anagil gelince onlara verdi ay nasil sinirleniyorum hala sanki 100 yasında adam msn acmasa face acmasa ayıp olacak.
Benim kocam falakalik ya
kızlar siz tecrübelisiniz ilk bebeği hissetmek nasıl birşey benim sanki içimde bir kalp atması seğirme gibi oluyor yanılmıyorum değil mi oğlumun hareketleri bu:44::44:
sen yine sabırlıymışsın canım. ben kıyameti koparırdım. benim kurumsal hattımı kardeşine vericekti kaç gün surat yaptım vermem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?