Güle güle giysin canım ağız tadiyla.kardesim görse onu yere koydurmaz basında taşır :))dehşet fanatiktir.
Bak işte :))))
Hakaret mi kıııı(
4. Gebeliğim ama yasarsa inşallah 3. Yavrum olacak.
ay kıyamam hala gelmedi mi babacığınızBende cok sıkıldım babamiz gelmedi oğlum iyice sabirsizlandiyektir yektir hediye ayarlıyor hala.1senelik zamanı vardı bugüne getirmiş hıh .
2 tel sacı var hala gelmezse yolacağım artık(
bunu dikkate alıyorum mutlaka.. büyük tekerlek, üç tekerlek :)) ok.
evet canım ya.. sen görsen ben burdan öğrendiklerimi iakşamları eşime bilmiş bilmiş anlatıyorum. şunu şöyle yapmalıyız bunu böyle diye :)) internet annesi diyo o da :)
:))) sabırlı ol şekerim.. sen kaçırdın sanırım yazmıstım senden öğrenecek çok şeyimiz var voltajım..
İlkini 9 yıl evvel kaybettim...âmin canım zor gercekten.bu bebis herseyi unutturur sana gecmiste kalmaYok canım oyle demek istemedim ama 3 ayı gecti demi inşallah sağlıklı olur benimde 1 bebek oldu bu ikinci 14-Şubat-2012 de oldu Allah kimseye o piskolojiyi yaşatmasın
ay kıyamam hala gelmedi mi babacığınızkuzum nasıl heyecanla bekliyordur şimdi;hala kuzu onlar yaaa iyice koklarsan az az süt kokusu geliyor sanki
Evet iyi oldu ona bu, birde bana diyor ki minoset ateş düşürücü etkisi var minoset plus da yok o yüzden isimleri değişik de git dedim plus arti demek içinde birşey var demek ki eczacı demiş kafein varmış kana hızla karışmasını sağlıyormuş daha etkili olması için , pişman oldu zaten garibanbebeci tatlım iyi ki uyku sersemi içmemişsin tatlım
eminim artık eşin de daha dikkatli olacaktır;emin olmadığı konularda ısrarcı olmayacaktır..
Nazlı Yiğit Hüseyin Özçelik
arkadasimin ikiz bebekleri oldu beyin kanaması geçiriyorlarmis ikiside 20günlükler 3sene sonra tedavi ile oldu ne olur şifa için dua edermisin bir yasin okurmusunuz allah rizasi için arkadasimin adı canan
Facebook'ta anneler ve bebeğe dair hersey grubunda yayınlanan bir duyuru, kızlar diğer formda da yazdım kalan yasinleri bağışlamamız mümkün mü ?
İlkini 9 yıl evvel kaybettim...âmin canım zor gercekten.bu bebis herseyi unutturur sana gecmiste kalma
Kokmaz mı gülüm ya nasil hemde hele gözleri pırıl pırıl ,elinde yazili kağıdı ay iyice heyheylendim bak :))
Yok tanımıyorum canım faceteki grupta böyle admin baskaları adına paylaşımlar yapıyor güzel bir grup sorular soranlar fikir verenler güzel bir grup orada paylaşmışlar ben nasıl bağışlanır bilmiyorum ki özel birşey yapmam gerekir mı , sen bağışlamasını yapabilir mısın forumda , adı cananmis , söylemesem de olur herhalde orayamümkün tabi tatlım.. senin tanıdığın mı?Allah acil şifalar versin inşallah
İlkini 9 yıl evvel kaybettim...âmin canım zor gercekten.bu bebis herseyi unutturur sana gecmiste kalma
Kokmaz mı gülüm ya nasil hemde hele gözleri pırıl pırıl ,elinde yazili kağıdı ay iyice heyheylendim bak :))
olur tatlım bağışlarım benYok tanımıyorum canım faceteki grupta böyle admin baskaları adına paylaşımlar yapıyor güzel bir grup sorular soranlar fikir verenler güzel bir grup orada paylaşmışlar ben nasıl bağışlanır bilmiyorum ki özel birşey yapmam gerekir mı , sen bağışlamasını yapabilir mısın forumda , adı cananmis , söylemesem de olur herhalde oraya
kızma canım benim eminim oda erken gelmek istemiştirama iş bu ne zaman biteceği belli olmuyor ki ilk oyuncakçıdan bir hediye alır çıkarım demiştir ama girince oğluna hediye beğenememiştir
sabrın sonu selamettir
Hahaha çok iyi ya :)) benim esime aynı korkuyu yaşandı eminim :) bende detayciyim çünkü :)Tam 50 dk dir oyuncakcida :)) 10 sefer aradı o cocuktan cok ben beğenmem diye nasil korkuyor :))))
ay adamı nasıl korkutmuşsun;senden korkulur valla :)Tam 50 dk dir oyuncakcida :)) 10 sefer aradı o cocuktan cok ben beğenmem diye nasil korkuyor :))))
Allah kabul etsin tatlım,böylesi daha iyi olmuş;belki onlarda 41'e tamamlıyorlardır
i Bir foruma uyeyim orada 41 yasin okuyoruz bebelerimize, bugün yeniden başlamıştık , 4 Yasin okundu arkadaşlarla karar alıp Canan anneye ve bebeklerine hediye ettik Rabbim kabul eder inşallah , acil şifalar dileriz
birkaç saniye önce · Beğen- Bende bunu yazdım yorum olarak Allah razı olsun teşekkür ederim kırmadınız beni gönlümden gecen oldu
Şimdi kızlar kocacim tango dan aradı gösteriyor artık bumu bumu diye ne yapsın git gel usandi:)),ikiside değil dedim nerden buldun ya dedim :)) hemen suratima bakiyor asilmis mi diye :))) satıcıya off sunlar olmuyor abicim topla diyor ay iyice bunaldı çatlayacak :)))20 km öteden tüyleri diken diken ahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?