2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın canım,neden erken kalktın?kız mı uyandırdı?bir yaramazlık yok inşallah

Evet ya amaan gecede geç yattı kuş gibi bu kiz ,anliyormudur nedir epeydir geceleri yanıma girmiş oluyor.
Hiç adetleri degildi inşallah düzelir.

Evet ya amaan gecede geç yattı kuş gibi bu kiz ,anliyormudur nedir epeydir geceleri yanıma girmiş oluyor.
Hiç adetleri degildi inşallah düzelir.

çalışkan anneler iş başında
kıyamam ben size,öğlen uykusu uyursunuz inşallah
oğluşun ve sen beğendiniz mi hediyeyi?kutlamadan memnun kaldı mı paşa?

çalışkan anneler iş başında
kıyamam ben size,öğlen uykusu uyursunuz inşallah
oğluşun ve sen beğendiniz mi hediyeyi?kutlamadan memnun kaldı mı paşa?

Evet canım beğendik.Ben birde pazar gunu alacağım canım yazılısı için çünkü cok çalıştı,haketti.
Ama sunu söyleyeyim ki tam ara yasta ne oyuncak oluyor ne yetişkin birsey.arasi birsey yaptık son seneler laterne doyarak oynasın oglusun :))

farkındayım tatlım yaa kuzum koç olmaya başlayacak yavaş yavaş

tatlım nasıl oldun dinlenebildin mi? bir daha hamaratlık yaparken kendinden geçme,dikkat et kendine
günaydın arkadaşlar sohbet başlamış bile
canım dinlendim ama bel ağrım tam olarak geçmemiş.
dün pazara gitmiştim ilk defa canım balık istedi.
temizlediler ama eve gelince kılçıklarını çıkarıp yıkaması çok yordu beni.
ayakta kalmaya hiç tahammülüm yok. adım atamayacak hale geliyorum.
eşim tutup yatağa getiriyor.sen nasılsın tatlım?

yüksek voltaj canım inşallah bizde sizin gibi çocuklarımızın doğum günlerini kutlarız. çok kıskandım seni haberin olsun.

nazcım bebişinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah paşamıza

Umutege16 cok güzel gecti tatlım esim biraz geç geldi sadece ,gelincede elinde poşetler birakmiyorda bana hesap veriyor:)))
Bir yıkama yaglama "mumları nasil takayım , ben götüreyim dur " iyi iyi hadi bu seferlik boyle olsun dedim :))

Siz birde bu yıl evlilik yıldönümümüzü unuttu o hafta görseydiniz :)))

Ah canım benim,tabi dün yüklendin pastaydi,pazardi
Rabbim şifa versin ayaklarını hafif yukarda dinlen canım ...

Siz bizden daha iyi olursunuz canım benim,saglikla inşallah...

sevindim canım iyi geçmesine nice mutlu senerler oğluşuna
allh bilir neler yaptın adama:18::18::18: şahsen benim ki unutsa burnundan getirdim gerçi adama pek unutma fırsatı vermiyorum

aman tatlım bak laf olsun diye söylemiyorum gerçekten kendini kolla;içinde ki enerjiye aldanıp kendini yorma
ben neredeyse bir haftadır yatıyorum;yemeklerimi temizliğimi Allah razı olsun annem gelip yapıyor (bazen de eşim)..
bu kadar dinlenmeye rağmen dün azaldı sancım,o yüzden sen de çok dikkat et tatlım;enerjini idareli kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…