kızlar ben çıkıyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın.
bebiştir tatlım :) minik minik başlar böyle:)
nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))
aa cok sevindime bebegin gelisimi normalse haftaya da amniyosentez olmasin ne gerek var ki :44:
kuzum hiç sıkma canını ayağımı iyi sürüdüm ben merak etme hepimiz sırayla hayırlı haberlerl döneceğiz inş sadece bu bizim için bi sınav önemli olan isyan etmek yerine dua etmek bu kadar amin diyem dillerimiz varken sitede allahımdan hiç bişeycik olmaz
nazcımm canım benim çok sevindim oğluşun oluyormuş gözünüzaydın rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin
çok şükür inşallah haftaya da yapılmasına gerek kalmaz
hep sağlıkla büyüsün paşası inşallaaahhhhh
Şükürler olsun darısı diğer annelerin basına inşallah ...
Onceden kiz mı demislerdi ya ben duymamıştım ,Rabbim ağız tadiyla oglunu büyütmeyi nasip etsin...
bugün gerçekten dualarımızın kabul olduğu çok hayırlı bir gün..
Rabbim Nazlı'ma paşasını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah (amin)
haber verdiğin için sağol tatlım,bakın ne güzel oldu bu telefon işi
aaaaa çok sevindim cnm ya inş olmasına gerek bile kalmaz paşamız gelior desene
ne güzel!!!!! çook sevindim!!! darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
ohh çok şükür..
saol cnm ben,m hayırlısı ile atlattık nazdan da beklioruz güzel haberler
allah yardımcısı olsun; dualarımız arkadaşımızla.
​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
beklioruz haberlerini çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun
allah yardımcısı olsun; dualarımız arkadaşımızla.
Çabucak atlatacak, güzel haberlerle gelecek inşallah. Dua edeceğiz onun için bol bol.
Sevgili Naz, sanırım bugün amniyosentez günün. Sana bol şanslar diliyorum ve bu süreci de güzel haberlerle atlatacağına inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyor olacağız...
kuzum msj at ilet ona cherryfe,Naz ve Derineser için topladığımız 41 yasin'i cumadan toplayıp önce bağışladık,Allah kabul etsin inşallah..
2013 Nisan anneleri için topladığımız 41 Yasin'i de ben tamamlayıp bağışladım çok şükür,Allah kabul etsin inşallah..
bugün çok hayırlı bir gün,her işimiz rast gidecek Allahın izni ile;hiç korkmasın
Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)
hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.
Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.
Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.
Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)
Bende de var uyku ama ben evdeyimBugün çalışıyorum bebisim cok uyku yapıyor ya(
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyleAyyyyyy
2ara 1dere hamile oldugumu (tek) bilen bir komşumu gördüm ,
şişmişin dedi ağzına terlikle vurulası yagazım var ondandir dedim
Çıta gibi olsa 90-60-300
İyice sinirlendim ben ,hamile olmamla espiri konusu oldum ona,iyice fesat edecek öf.
az daha zorlarsa rabbimden onu bir cizlatip bırakmasını dileyeceğim
Bende de var uyku ama ben evdeyim
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle
laternecim bende geçen akşam yemekten sonra oturdum eşimin yanına dedimki pıt pıtlıyo bizim kız elimle bakıyodum az çek bende duycam ya diyo.neyse baya bi pıtladı kızım.çok değişik bi duyguymuş yaa
Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)
hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.
Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.
Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.
Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)
Bende de var uyku ama ben evdeyim
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle
Naz'ımın nazlı kuzusuuu yarın annişine göster artık kız mısın erkek misin
kendine çok iyi bak tatlım,Allah hayırlı haberler duyurmanı nasip etsin inşallah
kalbimiz de aklımız da senle olacak ama Allah'a şükür telini vermişsin sende;senin keyfini beklemek zorunda kalmayacağız
Allah'a emanet ol fıstığım
nazcım Allaha emanet ol canım kendine çok iyi bak..Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah.
Allah a emanet ol,hersey güzel olacak ben eminim için rahatlasın diye hersey , yoksa bizim bebisimizin herseyi iyi annesi , yarin dua edicez sana bol bol , kendine ve yeğenimize çok iyi bak...
burnumun direği sızladı be kendi ablamda yasasam bunları ayni hisleri taşıdım eminim. Veda kelimesi zorladı beni yoksa sonuclardan eminim ettigimiz dualar karşılıksız kalmaz çok öpüyorum seni, bebemin de kardeşine öpücükleri var
allaha emanet olun canım inşallah iyi haberlerle geleceksin
allah yar ve yardımcınız olsun
MERHABA kızlar,
hastaneden geldim şimdi, amniyosentez yaptılar. iğne girerken canım acıdı biraz şimdi de biraz sancım var.3 gün boyunca öksürmek, hapşırmak, kahkaha atmak, ıkınmak, ayakta durmak yasak. böyle yatıcam bütün gün. korku dolu bekleyiş de başlıyor böylece; ilk sonuçlar 3-4 gün sonra gelecek; fish diyorlar ona; 3 hafta sonra da asıl sonuçlar çıkacak. tüm aileme arkadaşlarıma haber verdim; 3 hafta boyunca yasin okuycaklar her akşam. allah kimseye bu şüpheyi korkuyu yaşatmasın.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah sonu ii olucak,bol bol dinlen,bizim için de dinlen kıs:))
hiç düşünmemişler mi burda bulunur die,ne cesaret,arkadaşımın giriş kapısının o daracık alt tarafına yapıştırmışlardı nerden geldiyse akıllarına,seneeler oldu bişe olmadı maşallah,hatta 2 çocuğu oldu,ev aldılar :)sizede olmaz inşallah,tam tersine ii gelsin,çatlasınlar bunu yapanlarda,perde takarken düşsün inşallah bunu yapan,ordan anlarız:))
çok geçmiş olsun,inşallah ii sonuçları alıcaksın..
canım benim eşimde bir ay önce yanlışlıkla fotoğraflarımızı silmişti ama netten kurtarma programı indirdi ve bütün fotoğraflarımızı geri getirdi. sizde deneyebilirsiniz.
canım nazcım hayırlısı ile git gel. rabbim yardımcın olsun.
Hemsom:)
saglikla git,saglikla dön...
Bizi habersiz bırakma canım dualarimizdasin...
Sizinle sohbet etmeyi özlediiiiimm( Bu aralar siparişler yoğun, ancak akşamları okuyabiliyorum yazdıklarınızı. Ben cevap verene kadar da konular çoktan değişmiş oliyor
Çok şükür çoğunluk iyi. Yarın doktora gidecek olan herkese iyi şanslar diliyorum
Aklım hep sizde arkadaşlar.
Çok çok iyi olun, bebişleriniz daha da iyi olsun e mi? :))
selam kızlar bu saatte ancak girebildim geçmişe bi bakayım dedim ama çok doldurmuşsunuz azıcık geriye ancak bakabileceğim sanırım. umarım herkes iyidir.
sanırım nazın yarın doktor kontrolü var inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım.
ben dün doktoru aradım sabahtan sancılarım var diye idrar tahlili yap getir dedi. öğleden sonra gittik doktora.
karnıma dokunduğu gibi kasılmaların var dedi. ultrasonda baktı kasılmalar çok belli oluyor dedi. ufaklık sıkışmış bi köşeye oturmuş.
iki yana yata yata zor çıkardık olduğu yerden en son yatar pozisyona geldi sonra kafasını kaşımaya başladı çok tatlıydı yaa maşallah oğluma.
neyse kasılmalar için bi fitil verdi hamilelikte kullanılması zararlıymış ama mecburen kullanacağız dedi 3 günlük bir ilaç. çok canım sıkıldı.
mümkün olduğu kadar çok yatacaksın ve bol su içeceksin dedi. kasılmalar devam ederse erken doğuma sebep olabilirmiş maalesef.
2 gündür yatıyorum hala geçmedi ayağa kalktığım gibi ağrılar başlıyor maalesef.
bizde durumlar böyle kızlar dua edin bizim için bende sizler için ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
bu arada bu akşam yemekten sonra oturmuş dinlenirken bebeğim pıt pıt pıt yaptı yaşasın artık sık sık hissetmeye başladım çok mutluyummmm :))
kendinize iyi bakın kızlar arada sırada uğrarımm iyi geceler....
Sedaggcımm ne kadar sevindiğimi anlatamam, o kadar mutlu oldum ki senin adına. Allah güzeller güzeli kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Güzel haberler bekleyen diğer arkadaşlar da hayırlısıyla müjdeler getirecekler bizlere..
canım çok çok geçmiş olsunbende 4 gündür yatıyorum ama her geçen gün bir öncekinden daha çok sancım ve ağrım oluyor sanki
Allah acil şifalar versin tatlım,arada girebilirsen bize bilgi ver mutlaka habersiz bırakma lütfen
çok sinir bozucu bişey yaaa inşallah kendiliğinden geçer, doktora gidince karnımı açmaya utanacak haldeyim yani kocaman kocaman ve siyahlar
bayramda sürekli arabaya bin in bin in derken hep yaşadım akşamları çok ağrıyodu, bikaç haftadır var bende de hızlı yürürken de hep ağrı giriyo, çok sakin yürüyorum hiç kendimi incitmeden
Günaydın anneleer :)) bugün doktora gidicem 3 lü test sonuçlarını göstermek için bakalım ne diyecek tabiii kızımı da görcem :) bir de grip için ne yapabiliriim onu da öğrencem bakalım neler olacak :)))
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
Dün karın ağrım artınca soluğu hastanede aldım.
Doktorcuğum sağolsun muayene etti,bir sürü test yaptırdı,çok şükür bir problem çıkmadı.:81:
Kendini yorma,fazla ayakta kalma,bol bol su iç,meyve ye,kabız olma,haftada 500 gr geçme dedi.:78:
Kuzucuklarımı gördüm,yan yatmışlar yavrularım,izlemeye doyamadım
Çok şükür benden haberler böyle:87:İnşallah herkes iyidir.
günaydın kızlar..
ohh mergencim ne güzel haberler verdin bize..bebişlerin sağlıklı sıhhatli çok şükür..ALlahım size bağıslasın onları minik kuzularım benim..
benim karnım indi kızlar ya..bebişe bişi oldu diye korkuyorum içten içe
Hiç korkma canım, pek çoğumuz zaman zaman yaşadık o korkuyu. Ben son gidişimde o kadar korka korka gittim ki, odaya girdik doktor halimi hatırımı falan soruyor dayanamadım hemen bakabilirmiyiz dedim. Yattım kalbi atıyor mu diye sordum ilk, doktor da güldü :) tabiki atıyor dedi :)
Psikolojik olarak öyle hissediyoruz yada şişkinliğimiz dönem dönem iniyor, göbeğimiz küçüldü gibi geliyor bize.
Kızlar arkadaşlarımız için Yasin okumuş olan yada Cumadan önce okuyabilecek olan var mı?toplayabilirsek cumadan önce bağışlayalım istiyoruz
Ya bende icim icime sigmadi eniştem son anda geldi aklıma şükür cok iyi cumadan evvel olsun diye cok istiyordum şükür Allah'ım...
Anacimda ameliyatli bu haldeyken Rabbim boş bırakmaz ...
şekerden tatlı nisan anneleri günaydın.cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ederim.umarım sağlık sıhatle güle oynaya alırsınız(ız) bebekleri elerinize.arkadaşlar alt tarafda ağrı hısseden varmı.benım bir kaç gündür ara ara ağrım oluyo.yanı karnımın altı deil baya en alt taraf:)öptüm hepinizi
slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
geldim canım.. dün öğlen çıktım işten dayanamadım.. eşimden gribi kaptım..dünden beri içimde limon ağacı çıktı.. ilaç alamamak çok kötü( bu sabah kalktım gidecek durumda değildim evdeyim yatıyorum anlayacağınız.. sızıyorum arada uyanıyorum..
çok sağ olun kızlar çok kötüydü gerçekten ilk defa başıma geldi allah kimseye yaşatmasın
ben işe gelince kahvaltı yapıyorum
dün akşam da yediklerimi çıkarmıştım yatmadan önce miğde çok boştu demekki ondan oldu inşallah bir daha olmaz
cnm aynısı banada oldu başım bi dönmeye başladı allahtan münübüsteydim hemen çantamda şeker vardı attım ağzıma nie öle oldu anlamadım
Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
yasin topiğimize de yazdım ama burdan da tekrar söylemek istedim. bir kere bile görmediği ama darda olduğunu bildiği insanlar için cuma vakti yasin okuyan bu geniş yürekli ve itikatli tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun. sizinki ne kadar güzel bir gönüldür; ne kadar az rastlanan insanlarsınız. iyiki varsınız; bu dar günümde yüreğime su serptiniz. yüce rabbim size de darlık, üzüntü göstermesin, hanenizde hep mutluluk bolluk olsun.
allah hepinizden razı olsun, çok çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?