2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bebiştir tatlım :) minik minik başlar böyle:)

laternecim bende geçen akşam yemekten sonra oturdum eşimin yanına dedimki pıt pıtlıyo bizim kız elimle bakıyodum az çek bende duycam ya diyo.neyse baya bi pıtladı kızım.çok değişik bi duyguymuş yaa

yaa birde kızlar hamilelik öncesi lazere gidiyordum benim gibi gebelik öncesi lazere gidenler şu an bikini bölgenizin durumu nasıl ??? benim daha bitmemişti seanslarım ama incelmişti sarı tüyler kalmıştı

slm kızlar günaydın geçmişi okuyordum baya çokmuş ara verdim dinleniyorum maşşallah keyifler iyi gibi neyse kendinize ve bebişlere iyi bakın

Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)

hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.

Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.

Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.

Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)

nazın haberine çok sevindim tedbir için yapacaklar herhalde testi , yoksa biz eminiz zaten bebis sağlıklı :))

aa cok sevindim e bebegin gelisimi normalse haftaya da amniyosentez olmasin ne gerek var ki :44:

nazcımm canım benim çok sevindim oğluşun oluyormuş gözünüzaydın rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin

çok şükür inşallah haftaya da yapılmasına gerek kalmaz
hep sağlıkla büyüsün paşası inşallaaahhhhh

Şükürler olsun darısı diğer annelerin basına inşallah ...
Onceden kiz mı demislerdi ya ben duymamıştım ,Rabbim ağız tadiyla oglunu büyütmeyi nasip etsin...

aaaaa çok sevindim cnm ya inş olmasına gerek bile kalmaz paşamız gelior desene

ne güzel!!!!! çook sevindim!!! darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!

ohh çok şükür..

saol cnm ben,m hayırlısı ile atlattık nazdan da beklioruz güzel haberler

allah yardımcısı olsun; dualarımız arkadaşımızla.

​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.

beklioruz haberlerini çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun

allah yardımcısı olsun; dualarımız arkadaşımızla.

Çabucak atlatacak, güzel haberlerle gelecek inşallah. Dua edeceğiz onun için bol bol.

Sevgili Naz, sanırım bugün amniyosentez günün. Sana bol şanslar diliyorum ve bu süreci de güzel haberlerle atlatacağına inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyor olacağız...

Canım cok sevindim Allah hepimizi korusun saglık versin erkek geliyor desene :)

Gunaydinlar,
nazcim hosgeldin sen hep başımızda ol sakın bir yere kaybolma , biz dualarimizla ve kalbimizle hep sizin yanındayız :)

Günaydın kızlar.

Uyudum bu saate kadar, haftanın yorgunluğunu attım.
Şimdi de annemlere kahvaltıya gideceğim :)

Ordan da girerim ara ara, öptüm sizi.

kızlar hepinize iyi haftasonları kendinize ve meleklerinize iyi bakın
evde girmeye pek fırsatım olmuyor özlicem sizleri

Nazz nazz
İyiki başımızda duracaksın,yerin belli oluyor :)
Cok sevindik canım benim inşallah hep sevineceğiz.Dogum haberinide duymak nasip olsun bizlere ...
Cok cok gecmis olsun , Rabbim o korkuyu tekrar yaşatmasın kimseye...diğer annelerimiz de inşallah senin gibi carcabuk atlatsın.
Tedbir için yapılacak ,tedbiri elden bırakmamak gerekli,bak bana tedbir nedir bilmiyorum :))))

Ayyyyyy
2ara 1dere hamile oldugumu (tek) bilen bir komşumu gördüm ,
şişmişin dedi ağzına terlikle vurulası ya gazım var ondandir dedim
Çıta gibi olsa 90-60-300
İyice sinirlendim ben ,hamile olmamla espiri konusu oldum ona,iyice fesat edecek öf.
az daha zorlarsa rabbimden onu bir cizlatip bırakmasını dileyeceğim

Bugün çalışıyorum bebisim cok uyku yapıyor ya (
Bende de var uyku ama ben evdeyim
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle

gözün aydın tatlım;hele karnımızdan kolu-dirseği hissedilmeye başlasın sen o zaman gör değişik duyguyu :)

nazım Allah hep hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
oğlan anası öperim kocaman seni

Bende de var uyku ama ben evdeyim

senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle

Şişmez olur muyum:)) art niyetle söylemesi beni üzüyor hamile kalınca ona cok zor söyledim biliyordum basıma gelecekleri.şakayı kaldırırım ama saka yapmıyor.
Sismisin ,konuya komşuya malzeme oldun, 1 aya kalmaz herkes seni konuşur vs.anlamadigim şey ayıp değil,günah değil.ana belli baba belli beni niye bu kadar zorluyor anlamıyorum .zaten artik cok seyrek görüşmeye başladım daha hala ısrarcı .
Ay bak gene dellendim

UZUN SÜRE AÇIK OLUP TA SİSTEMDEN ÇIKTIĞIM İÇİN SİZLERİ ALINTIYA KOYUP EKLEYEMEDİM ŞİMDİ YAZABİLİYORUM.DEFALARCA TEŞEKKÜE EDERİM HEPİNİZEYAZDIKLARINIZI OKUYUP OKUYUP AĞLIYORUM SİİZLER GİBİ ARKADAŞLARIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM ALLAHIM İNŞALLAH SİZLERE DE BEBİŞLERİNİZLE VE EŞLERİNizle BİRLİKTE NİCE MUTLU GÜNLER GÖSTERSİN.

nazcım Allaha emanet ol canım kendine çok iyi bak..Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah.

allaha emanet olun canım inşallah iyi haberlerle geleceksin
allah yar ve yardımcınız olsun

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN OHHH KURTULDUN ÇOK ŞÜKÜR DARISI BAŞIMA HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM DUALARIMIZ SENİNLE. aMAN KENDİNE ÇOK DİKKAT ET TUVALET DIŞINDA KALKMAMAYA ÇALIŞ YERİNDEN .

Hemsom:)
saglikla git,saglikla dön...
Bizi habersiz bırakma canım dualarimizdasin...

çok geçmiş olsun canım benim. Ne kadar tatlıymış oğluşun maşallah.

ah canım yaaaa geçmiş olsun üzüldüm dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım dikkat et ani hareketlerden kaçın.Benim karnım da öyle dün jiletle yaptım ne yapim doktora rezil olmamak için

hayırı sonuçlar olsun inşallah canım maşallah kızına

mergencim geçmiş olsun bebeklerinin iyi olmasına çook sevindim haydi gözümüz aydın yine göstermediler cinsiyetlerimni ha hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da .

katinam merak etme bana da sık sık öyle oluyyor her kontrole korkarak gidiyorum bakıyorum sıkıntı yok çok şükür tamamen limonlu parfenin dediği gibi şişkinlik olup olmaması ile alakalı bence de.

allah binlerce kez razı olsun bütün okuyanlardan

Kızlar arkadaşlarımız için Yasin okumuş olan yada Cumadan önce okuyabilecek olan var mı?toplayabilirsek cumadan önce bağışlayalım istiyoruz

Ya bende icim icime sigmadi eniştem son anda geldi aklıma şükür cok iyi cumadan evvel olsun diye cok istiyordum şükür Allah'ım...
Anacimda ameliyatli bu haldeyken Rabbim boş bırakmaz ...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN.

cnm aynısı banada oldu başım bi dönmeye başladı allahtan münübüsteydim hemen çantamda şeker vardı attım ağzıma nie öle oldu anlamadım

Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer

BEN DE AYNI ŞEKİLDE NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN NE MURATLARI VARSA VERSİN İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…