2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İnsanlar fesat , kim bilir o küçük beyninden ne geçiyor , belki kıskanıyor 3 cocuk annesi olmak kim istemez ki , saçmalamis terbiyesiz ah ben yanında olaydım ona ağzının payını verirdim beni salon çizgimden çıkartmasın

nazcım dünkü sonuçlarına çok sevindim,seninle ben forumun yaşı ileri olanlarıyız, o yüzden ne yaşarsan kendim yaşamış kadar oluyorum,korkularını umutlarını anlıyorum
Allah inşallah hepimize o güzel günleri göstericek,kendi 2li testimden sonra dra ısrarla sordum bişe yok bişe yok demi die
o da yok,çok istiyosan bi dahaki geliişine 4lü yaparız demişti,bunu dedi ya ben daha da tırstım,çünkü bazen 2lide 3lüde çıkmayıp 4lüde risk çıkabiliyomuş
ama aklıma hiç kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum,bazen göbüşte bişeler oluyo gazmı,bebişmi bilmem,ama bebiş die düşünmeye çalışıyorum,içim rahatlasın die:))

Biz seni ağlattık sende bizi ağlatma
Cok seviyoruz seni ve bebeğini hersey güzel olacak inşallah isim düşünmeye başlayın siz bence diğer konuları doktor düşünsün

merhaba arkadaşlar..ikili test sonucum 47000de 1 ihtimalken üçlü test sonucum yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken 500de 1 çıktı.üçlüye o kadar rahat gitmiştimki ikilisi bu kadar ii olunca..amniyosenteze gerek yok 200 de 1 olursa yapıyoruz dedi ama moralim bozuldu.1 ay sonra ayrıntılıda belli olur heralde.bu arada tansiyonumun çıkma ihtimali de 11de 1 miş

Bende de var uyku ama ben evdeyim

senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle

Morelini bozma canım hep iyi yonden bak benim doktor da salak 2 li tarama testi yapmamış ben yaptı diye biliyorum suan 3 lu tarama testini bekliyorum

Bende de var uyku ama ben evdeyim

senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle

Morelini bozma canım hep iyi yonden bak benim doktor da salak 2 li tarama testi yapmamış ben yaptı diye biliyorum suan 3 lu tarama testini bekliyorum

bence de moralini bozma,hayırlısıyla bişey çıkmaz inşallah,sonuçta senin sonucun risk sınırının altında değil,ii tarafından bakalım ii olsun:)

slm kızlaar 3 lü test sonuçlarımı aldıım hepsi normaal darısı sizlerin başınaaaaa :)))

:))))

2 hiperaktif cocugu var,3. Olacağına öleyim diyor:))
Aman canım sen çizgini bozma hamfendü seni :))
ben ona bir çizgi çekeceğim sanırım :)

detaylı ultrasonda iyi çıkmasına çok sevindim nazcım; bizim de ultrasonumuz iyiydi ama dediğin gibi doktorlar risk almak istemiyorlar amniyosentez öneriyorlar. işlem korkulacak birşey değil; sadece iğne birazcık acıttı ama o da grip aşısı kadar. bir de benim şu kafamda sürekli kurmalarım olmasa :S dua okuyup rahatlatıyorum kendimi. kötü ihtimali hiç düşünmemeye çalışıyoruz. ama inşallah hiç birşey çıkmayacak inşallah. sen prensine ben prensesime sağlıkla sıhhatle kavuşacağız diğer tüm nisan anneleri gibi. dünya bir imtihan yeri; ne yapalım bizimki de böyle bir imtihan çıktı.

çoook çook öpüyorum seni; güzel haberler paylaşacağımız günleri iple çekiyorum.

Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi

Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi

ense kalınlığı 2li testte ölçülüyo 11-14.haftalar arasında,3 mmde fazla çıkmaması gerekiyomuş,benim bildiklerim bunlar canım
3lü testte filan bakılıyomu bilmiyorum hiç
ben nette bulmuştum hangi haftada kaç mm olmalı die,ama orda 14.haftaya kadar ölçüleri yazıyodu
yine baktım şimdi ama bulamadım

yaa birde kızlar hamilelik öncesi lazere gidiyordum benim gibi gebelik öncesi lazere gidenler şu an bikini bölgenizin durumu nasıl ??? benim daha bitmemişti seanslarım ama incelmişti sarı tüyler kalmıştı

Canim bende uzuuuun zamabdir lasere gidenlerdenim.. bacak genital kollar...vs. geniral bitti gibiydi ystler ama yine gidiyordum tabi inatci bolgeyi biliyorsun. hazirr soguk agdayi onerdiler . ondan yaptim. jilet filan vurmadim guclenir diye.

ya benimde sakallarda sorunum var. igneliye gidiyordum. hastaneye sordum gebelere yapmiyoruz dedi . hastane tapmayinca sakincali demek dedim ama napcam boyle. isede geri donucem haftaya aksilik olmazsa (( ruyanda agda yapiyormusum o kadar takmusim demek kafaya :)))

Canim insallah sonuc iyi cikacak ama iste test sonucuna gore mecbur hareket ediyorlar. . demek oglusumuz geliyor.. Allah saglik versinde gerisi onemli degil.

Herseyin iyi olmasina sevindim canim.

Hamile oldugumu bende hissetmistim ama bunu hissedemiyorum ya, kafami cok karistirdilar:))

Amin insallah, 26 kasimda ogrenicez insallah sen dusun bakalim ozamana kadar ne istiyon, tabi tutturursan:)))

Hep aynı doktora gidiyordum doktor cok yogun herkes ona gidiyor gecen gittim ben 2 li tarama testi yaptırdım diye biliyordum megersem salak kadın yapmamış adam sok oldu nasıl yapmamış diye Ama doktor genelde akraba evlilikleri kan uyuşmazlığı oldugunda 30 yas üstü olduğu zaman genelde down sontromu olma ihtimali varmış

canım içini ferah tut,bir şey çıkmaz Allahın izni ile.. 3'lü testte baş ve gövde çevresi ölçülüyor ve anneden alınan kan ile risk taraması yapılıyor..
14. haftadan sonra ense kalınlığının olması gereken değeri ben de bilmiyorum,ama 14. haftada 3 ve üstü değerler riskli
senden 2'li test için kan almadılar mı?sonucun şu gün çıkar diye bir şey demediler mi?

Kan idrar ultrason verdim anlamadım ki yapılmamış dedi doktor ya boyu falan ölçüldu bas cevresi falan

slm kızlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım ve eminimki sizlerin bilgilerinden çok faydalanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…