İnsanlar fesat , kim bilir o küçük beyninden ne geçiyor , belki kıskanıyor 3 cocuk annesi olmak kim istemez ki , saçmalamis terbiyesiz ah ben yanında olaydım ona ağzının payını verirdim beni salon çizgimden çıkartmasınŞişmez olur muyum:)) art niyetle söylemesi beni üzüyor hamile kalınca ona cok zor söyledim biliyordum basıma gelecekleri.şakayı kaldırırım ama saka yapmıyor.
Sismisin ,konuya komşuya malzeme oldun, 1 aya kalmaz herkes seni konuşur vs.anlamadigim şey ayıp değil,günah değil.ana belli baba belli beni niye bu kadar zorluyor anlamıyorum .zaten artik cok seyrek görüşmeye başladım daha hala ısrarcı .
Ay bak gene dellendim
Bende de var uyku ama ben evdeyim
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle
merhaba arkadaşlar..ikili test sonucum 47000de 1 ihtimalken üçlü test sonucum yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken 500de 1 çıktı.üçlüye o kadar rahat gitmiştimki ikilisi bu kadar ii olunca..amniyosenteze gerek yok 200 de 1 olursa yapıyoruz dedi ama moralim bozuldu.1 ay sonra ayrıntılıda belli olur heralde.bu arada tansiyonumun çıkma ihtimali de 11de 1 miş
Bende de var uyku ama ben evdeyim
senden korkulur yaw , şişmedin mı peki doğru söyle
merhaba arkadaşlar..ikili test sonucum 47000de 1 ihtimalken üçlü test sonucum yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken 500de 1 çıktı.üçlüye o kadar rahat gitmiştimki ikilisi bu kadar ii olunca..amniyosenteze gerek yok 200 de 1 olursa yapıyoruz dedi ama moralim bozuldu.1 ay sonra ayrıntılıda belli olur heralde.bu arada tansiyonumun çıkma ihtimali de 11de 1 miş
slm kızlaar 3 lü test sonuçlarımı aldıım hepsi normaal darısı sizlerin başınaaaaa :)))
İnsanlar fesat , kim bilir o küçük beyninden ne geçiyor , belki kıskanıyor 3 cocuk annesi olmak kim istemez ki , saçmalamis terbiyesiz ah ben yanında olaydım ona ağzının payını verirdim beni salon çizgimden çıkartmasın
Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)
hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.
Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.
Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.
Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)
Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi
yaa birde kızlar hamilelik öncesi lazere gidiyordum benim gibi gebelik öncesi lazere gidenler şu an bikini bölgenizin durumu nasıl ??? benim daha bitmemişti seanslarım ama incelmişti sarı tüyler kalmıştı
Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)
hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.
Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.
Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.
Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)
canım benim ilk hamileliğim ama daha adetim gecikmeden anlamıştım hamile kaldığımıve inanılmaz şekilde kız hissediyordum ama bak kaçıncı haftam bu zamana kadar kendi annem ve eşim dahil herkes erkek erkek diyordu istediklerinden değil bak, öyle hissediyorum diyorlardı az kilo aldın karnın sivri yok yüzün değişmedi filan... benim bile kafam karışmıştı ama kuzumun cinsiyeti salı günü kesinleşti kızmış bence sen kalbinde ne hissediyorsun ona bak kesin senin hissin doğrudur
Canım seni tanıyan bilenler tahmin etmiş ama ben burda ne kimseyi gördüm nede tanıyorum:)
Ne asermenizin nede karın sekillerinizi bilmiyorum:)
Şimdiye dek kimi görsem ve söylesem hep tutuyordu.artik boyut atlamisim haha :)))
Burdaki tahminlerimde tuttu hele ki nazdan sonra :)))
Sadece tahmin canım tutmayanda çıkacaktır , ama tutarsa bak burdan söylüyorum öyle belese bakmayacağım ha ona göre
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...
ense kalınlığı 2li testte ölçülüyo 11-14.haftalar arasında,3 mmde fazla çıkmaması gerekiyomuş,benim bildiklerim bunlar canım
3lü testte filan bakılıyomu bilmiyorum hiç
ben nette bulmuştum hangi haftada kaç mm olmalı die,ama orda 14.haftaya kadar ölçüleri yazıyodu
yine baktım şimdi ama bulamadım
canım içini ferah tut,bir şey çıkmaz Allahın izni ile.. 3'lü testte baş ve gövde çevresi ölçülüyor ve anneden alınan kan ile risk taraması yapılıyor..Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi
ense kalınlığı 2li testte ölçülüyo 11-14.haftalar arasında,3 mmde fazla çıkmaması gerekiyomuş,benim bildiklerim bunlar canım
3lü testte filan bakılıyomu bilmiyorum hiç
ben nette bulmuştum hangi haftada kaç mm olmalı die,ama orda 14.haftaya kadar ölçüleri yazıyodu
yine baktım şimdi ama bulamadım
canım içini ferah tut,bir şey çıkmaz Allahın izni ile.. 3'lü testte baş ve gövde çevresi ölçülüyor ve anneden alınan kan ile risk taraması yapılıyor..
14. haftadan sonra ense kalınlığının olması gereken değeri ben de bilmiyorum,ama 14. haftada 3 ve üstü değerler riskli
senden 2'li test için kan almadılar mı?sonucun şu gün çıkar diye bir şey demediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?