Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi
Keşke o an sorsaydın doktora ense kalınlığı 1,4 dediğinde normal mi değil mi diye? Zaten normal olmasa doktor söylerdi bunu sana. Takma bence kafana. Ayrıca ikili testi bende bilerek ve isteyerek yaptırmayanlardanım. Kötü örnek olmak istemem. İkili test yapılmadığı için doktor 3 lü test yapılmasını istemiştir. Çünki 2 li testin belli bir zamanı var o zaman geçtiyse yapılmıyor. Bence sorun yok. Rahat tut içini.
Keşke o an sorsaydın doktora ense kalınlığı 1,4 dediğinde normal mi değil mi diye? Zaten normal olmasa doktor söylerdi bunu sana. Takma bence kafana. Ayrıca ikili testi bende bilerek ve isteyerek yaptırmayanlardanım. Kötü örnek olmak istemem. İkili test yapılmadığı için doktor 3 lü test yapılmasını istemiştir. Çünki 2 li testin belli bir zamanı var o zaman geçtiyse yapılmıyor. Bence sorun yok. Rahat tut içini.
Âmin Allah herkeze sağlıklı evlat versin cok sevindim :))kızlar merhaba
bugün doktora gittik. bir oğlum bir kızım olacak. allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin.
inşallah herkes iyidir. ben 100 sayfa gerideyim.dönüp okuyayım şimdi.
Arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben yaptırmadığım için annemde kalmadım yine başınızdayım :) Birtürlü kurtulamadınız artık bana dua etmekten dilinizde tüy kalmadı resmen :)
hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım dün tam tırsa tırsa giderken doktora baktım hanipeks aradı öyle çok sevindim ki çok moral oldu Allah razı olsun. Çok duygulandım ağladım telefonu kapattıktan sonra sanki hanipeks ile yıllardır konuşuşuyormuşuz gibi sesini falan çok tadıdık buldum çok garip ama öyle hissediyorum hepinize karşı. Doktor yapmadı ama haftaya kesin olucam inşallah benim de derineserin de sedag gibi içimiz rahat olsun en azından doktor da öyle dedi zaten hiç ihtimal vermiyorum ama o test sonucu çıkmış birkere kötü yapmamız lazım dedi. Detaylı ultrasonda herşeyin güzel çıkması bizi çok rahatlattı ama malesef ki bazen dış görünüşten birşey belli olmuyormuş Allah korusun riske atamam.
Hepinize tekrar tekrar bana verdiğiniz destek moral ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerAllahım sizin de bebeklerinizi korusun esirgesin inşallah her konuda dilekleriniz gerçek olsun Allah ne muradınız varsa versin. Amin.
Daha önce hiç kız diyen doktor olmamıştı ama cinsiyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ya biz onun için kıza şartlanmışız demek ki erkek diyince şaşırdık çok. Her gören bana kızın olacak senin karnın yassı falan diyordu bir de. canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi. Şu makas bıçak testinde de hep makasın üstüne oturuyordum yani kızın :) Çin takvimi rus takvimi onlar da hep kız dı. Aman sağlıklı olsun da kız erkek benim için hiç fark etmez hepsi evlat.
Ama ne yalan söyleyim ablam ve görümcemin de oğulları olduğu için herşeyini saklamışlardı onları kullanabileceğim için memnunum :) Babası da baba tarafındaki torunlardan hiç erkek olmadığı için olsa gerek sanki kıza göre daha çok memnun oldu gibi. Aman o mutlu olsun da başka birşey istemem. Benim anne tarafındakilerde de hiç kız yok onlar da yıllardır küçük bir kız ebbek çocuk görmediler tabiki bizim bebeğe çok sevindiler ama annem söylediğinde yine mi erkek falan demiş espri yapmışlar. :)
kızlar merhaba
bugün doktora gittik. bir oğlum bir kızım olacak. allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin.
kızlar merhaba
Kızlar doktor 2 li tarama testi yapmadı 3 lu tarama testi yapacak icim rahat etmediği için ultrasona girdim özel hastanede doktor gayet iyi gözüküyor dedi sadece ense kalınlığı 1.4 dedi bu ne bilen var mi
sana da günaydın fıstığım,günün güzel olsun inşallah​Günaydın herkese güzel annişler. İyi pazarlar...
kızlar merhaba
Canım genelde özel hastane ve Dr lara gittiğimizde,muayene gunu gidince 10 ila 15 gün sonrasına ücretsiz kontrol hakkın var.Gunaydin canlar.. Mutlu huzurlu bir pazar diliyorum..
Bir sorum olacak; kontrole kac haftada gidiyorsunuz? Benim doktor ayda bir cagiriyor. İki arkadasimda hamile yakun cevremde onlarsa iki haftada bir gidiyorlarmis. Sizde durum nedir? Bana 1 ay cok uzun geliyor..
benimde 4 hafta oluoyoGunaydin canlar.. Mutlu huzurlu bir pazar diliyorum..
Bir sorum olacak; kontrole kac haftada gidiyorsunuz? Benim doktor ayda bir cagiriyor. İki arkadasimda hamile yakun cevremde onlarsa iki haftada bir gidiyorlarmis. Sizde durum nedir? Bana 1 ay cok uzun geliyor..
ne zaman ne zamanGünaydın mis kokulu anneler.Mutlu,huzurlu bir pazar gunu olsun...
Canım genelde özel hastane ve Dr lara gittiğimizde,muayene gunu gidince 10 ila 15 gün sonrasına ücretsiz kontrol hakkın var.
Benimki de ayda bir çağırıyor yinede kontrolden sonra 10 gün icinde istediğim zaman gidip görebilirim.
Hem merak etme tatlım bir kac ay sonra haftada bir çağırılacağız
Günaydın mis kokulu anneler.Mutlu,huzurlu bir pazar gunu olsun...
Canım genelde özel hastane ve Dr lara gittiğimizde,muayene gunu gidince 10 ila 15 gün sonrasına ücretsiz kontrol hakkın var.
Benimki de ayda bir çağırıyor yinede kontrolden sonra 10 gün icinde istediğim zaman gidip görebilirim.
Hem merak etme tatlım bir kac ay sonra haftada bir çağırılacağız
benimde 4 hafta oluoyo
banada uzun gelio ama napalım(
ne zaman ne zaman
günaydın herkese bu arada:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?