2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım heyecanını anlıyorum,her gün çağırsalar her gün görsek diyoruz içimizden ama her şey yolunda giderken ayda bir ultrasona girmek en sağlıklısı doktorum 17. haftama kadar 3 hafta da bir çağırdı;4 haftaya dayanamayacağımı düşündüğü için sanırım :) şimdi ayda bire çıktı kontrol sürem..
bebişin hareketlerini çok yakında hissetmeye başlarsın,o zaman için daha rahat olur merak etme

selam kızlar ben geldim.

Şuan annemlerdeyiz.o nedenle net var :)
Bir haftadır yokum yine evde net olmadığı için haber veremedim.
ani bir kararla yıllık izne çıkdık eşimle.

Oğluşumda bende iyiyiz çok şükür.

bu arada üçlü test için kan vermiştik.
Doktorum il dışında olmasına rağmen bakdı ben evhamlıyım sonucu mail istedi.
Hastanemden rica ettim doktora gönderdiler.
Doktorumda mesaj attı bana canım gözün aydın sonuç süper diye birde sonunda gülmüş :)
Ne yapsın alıştı benim ruh halime.

Idrar yollarımda iltihap çıktı.Onun için ilaç kullanıyorum.
Doktorum 3 hafta sonra gelebilirsin dedi.Ama ben izindeyim izin bitimine yakın gelsem olur mu dedim.
Gülerek olur dedi:) Yine oğlumu görcem kızmetse.3 gün sonra.

Gözün aydın canım bende pts gününü bekliyorum inşallah benimde iyi çıkar..

Özellıkle naz sedagg umarım herkes çok ama çok iyidir.
Haftaya perşembe işe başlıcam gibi duruyor.
Ama bakarsınız onuda izin alırım şuan belli değil.Bilginiz olsun.

canım benim haber vermen iyi oldu;bayram tatilini uzattın diye düşünmüştük yarın göremesek merak ederdik valla
iyi olmanıza,tatilde olmanıza sevindim;tadını çıkarın tatlım
kaçında bitiyor izniniz?bizi habersiz bırakma sakın:)

Ersnil gözün Aydın canım hosgeldin:)

benim yarın kontrolüm:))

Benimde , ben Dr a gideceğim zaman cok heyecanlı olurum,hatta karnıma ağrılar girer:)) bu kez cok durgunum,halbuki kuzugumu 1 ay oldu goreli
Yarın haber ver canım , selametle...

canım gözünüz aydın Allah oğluşunun güzel haberlerini almayı nasip etsin inş.üçlü test sonuçunu kaç günde öğreniyoruz

kızlar ben mayıs annesi olacağım.inş. rubella ıgm testim sınırda çıktı. doktor rubella ıgm ve ıgg testi istedi çarşamba çıkcak.aranızda böyle bşy yaşayan var mı

Saglikla gelsin bebeğin...

Bende de çıktı rubella

Rubella igg <10-15 sinir deger benimki 128

Rubella igm<0.80-1.20 sinir deger benimki 0.26

Dr da Aile hekimim de baktı rubella gecirmissin pozitif dediler,herhangi birsey söylemediler.

yalniz igg geçirilmiş bağışıklık kazanılmış rubella,igm suan geçiriliyor olan rubella yani kizamikcik manasına geliyormuş.hayirli sonuclar çıksın canım ,inşallah bir sorun çıkmaz...

Son düzenleme:
Ersnil gözün Aydın canım hosgeldin:)

Benimde , ben Dr a gideceğim zaman cok heyecanlı olurum,hatta karnıma ağrılar girer:)) bu kez cok durgunum,halbuki kuzugumu 1 ay oldu goreli
Yarın haber ver canım , selametle...

inşallah ii geçer ikimizinkide,ben her gidişimde aynı walla tırsa tırsa gidiyom,kötü bişe çıkmasın die

inşallah ii geçer ikimizinkide,ben her gidişimde aynı walla tırsa tırsa gidiyom,kötü bişe çıkmasın die

İnşallah canım cinsiyetimizde muhtemelen belli olacak ama hala ben dumurdayim niye acep
Bugünden icimin ciz ciz etmesi ellerimin buz kesmesi gerekliydi benim sorunum ne

merhaba kızlar benim 20 nisan doğumlu bi oğlum var geçen yıl tamda bugün cinsiyetini öğrenmiştim nasıl heyecanla bekliyorsunuz hepiniz demi allah yardımcınız olsun

İnşallah canım cinsiyetimizde muhtemelen belli olacak ama hala ben dumurdayim niye acep
Bugünden icimin ciz ciz etmesi ellerimin buz kesmesi gerekliydi benim sorunum ne

alışkanlık olabilirmi:))
bir kızın bir oğlun var maşallah,iki cinsiyeti tatmışsın:))
ya voltajcım bişe sorcam şimdi bu bebişler tam olarak karnımızın neresinde kii?

alışkanlık olabilirmi:))
bir kızın bir oğlun var maşallah,iki cinsiyeti tatmışsın:))
ya voltajcım bişe sorcam şimdi bu bebişler tam olarak karnımızın neresinde kii?

Ayy sesli güldüm ya :)))) Allah'ta seni güldürsün canım,hiç beklemiyordum.
Ne ettin bebisi bulamadın mı :))
Elini gergin tut ,tam göbek deliği altına avuç için değecek sekilde hemen toplanır bir sertlik,anneciğine belli eder kendini:)
2-2.5 ay sonra dirseğini,topuğunu her birseycigini doya doya hissedersin

Kız bende denedim ama bulamadım 3 aylık oldum daha hissetmedim :)) doktor bende hep sag tarafa baktı acaba orada mı

Bakalım bu ayın sonunda 3 lu taramam var ne diyecek sen yaptırdın mı 3 lu tarama

Hayır canım yaptırmadım 3 lü tarama. Ayın 10 unda kontrolüm var o gün konuşurum yine doktorumla büyük ihtimal onuda yaptırmayacağım.

Normali zaten ayda bir gitmen. Doktorun çok hakiki bir doktormuş ki niye boşa para vereceksin normal giden bir gebeliğin var demiş. Bence çok şanslısın böyle bir doktorun olduğu için. Başka birisi olsa umrunda olmaz bir çoğunun para için yapmayacağı şey yok. Bende ayda bir gidiyorum hatta bazen günü ayarlayamıyorum bir ayı bile geçiyor. Takma bence canını, kendini oyalayacak bişeyler bul derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…