2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Niye yaptırmıyorsun canım ben merakdan olurum

:))bulamıyom walla ama senin tarif ettiğin yer değilde onun biraz daha altından sanki gelio kıpırtılar emin olamıyom:))
yarın kontrolde ağzım açık ekrana bakarken unutmam inşallah dikkat ediym de nereye tutuyo ona göre anlarım artık:))

hepimiz gülelim inşallah:))

seda çok sevindim canım. gözümüz aydın. maşallah prensesimize. darısı sonuç bekleyenlerin başına.

kızlar 800 sayfanın hiç birini atlamadan okudum. sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. ama hem çalışıp, hem okuyup, hemde ikiz annesi olunca sizlere yetişemiyorum bitürlü.

selamun aleykum arkadaşlar
uzun süredir giremiyorum
ama genel bi baktım geçmişe
iyi haberlere çok sevindim
sonuç bekleyenleri Rabbim güldürsün inşallah
ben inanılmaz duygusalım bu aralar herşeye ağlayasım geliyor
bugun annemle kavga ettik çok ağladım sağolsun her zaman ki gibi üstüme geldi
yarın kontrolum var çok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum yavrumu
bu moralle gitmek istemezdim ama napalım
inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunEki Görüntüle 545459

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişlerii :))) herkese iyi huzurlu mutlu sakin günleer :)))

ah kuzum benim sağolasın aldık mutlu haberleri hayırlısı ile darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına

günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim hafta sonum pek iyi geçmedi saolsun yine görümcelerim harikalar yarattı hamileliğimin tadını çıkaramaz oldum dünde misafirim vardı bugun yazamazsam kusura bakmayın ne olur

günaydın canım.. bu görümceler neden rahat durmuyorlar anlamadım.. sen bi sürü şey atlattın hamilelikte.. bundan sonra herşey çok güzel geçer senin için umarım..

kızlarrrrrrrr günaydınnn.. nerdesiniz hu huuu .. kimse işe gelmedi mi yoksa henüz kahvaltılar bitmedi mi ? umarım herkes iyidir sağlıklıdır... hafta sonu yatılı misafirlerim vardı hiç bakamadım ne var ne yok.. aklım sizde kaldı :)

günaydın
ben biraz uykusuzum ama yinede keyfim yerinde çok şükür
haftasonu oğluma ciciler aldık çok zevkli alışveriş yapmak eşim beni durdurmasa bütüm mağazayı eve taşırım herhaldecicilerimizi eklemeye çalıştım ama olmadı

Günaydın mis kokulu anneler :)

Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum

Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))

keyfinin yerinde olması çok güzel :) bende istiyorummmmm alışveriş yapmak yaaa eşim erken diye sürekli erteliyo alışverişi neler neler aldın ???

şu andan itibaren dualarım seninle canım.. güzel haberlerle gel inşallah :) sakin ol , derin nefes allllll :) bugün öğrenirsin artık cinsiyeti inşallah merak ediyorum cimcime niye gizleniyoo :)

Günaydın güzal anneler :))

Ben bugün Eminönü'ne gideceğim. Kayınvalidem çok güzel yerler keşfetmiş, çok çok uygun fiyata bebiş kıyafetleri varmış. Bana sormadan alamadığı için bugün hep beraber gidip bakacağız ehhehehheee. Yün ve kumaşta bakacağım. Yatak örtüsü öreceğim prensesime. Şimdiden ufak ufak başlayayım diyorum.

Herkese musssmutlu bir hafta diliyorum kuzularrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…