Niye yaptırmıyorsun canım ben merakdan olurumHayır canım yaptırmadım 3 lü tarama. Ayın 10 unda kontrolüm var o gün konuşurum yine doktorumla büyük ihtimal onuda yaptırmayacağım.
Normali zaten ayda bir gitmen. Doktorun çok hakiki bir doktormuş ki niye boşa para vereceksin normal giden bir gebeliğin var demiş. Bence çok şanslısın böyle bir doktorun olduğu için. Başka birisi olsa umrunda olmaz bir çoğunun para için yapmayacağı şey yok. Bende ayda bir gidiyorum hatta bazen günü ayarlayamıyorum bir ayı bile geçiyor. Takma bence canını, kendini oyalayacak bişeyler bul derim.
Ayy sesli güldüm ya :)))) Allah'ta seni güldürsün canım,hiç beklemiyordum.
Ne ettin bebisi bulamadın mı :))
Elini gergin tut ,tam göbek deliği altına avuç için değecek sekilde hemen toplanır bir sertlik,anneciğine belli eder kendini:)
2-2.5 ay sonra dirseğini,topuğunu her birseycigini doya doya hissedersin
Niye yaptırmıyorsun canım ben merakdan olurum[/Q
Tugbabbgl üçlü test için doktorum beni 19 kasımda çağırdı sen ne zaman yaptıracaksın?
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
seda çok sevindim canım. gözümüz aydın. maşallah prensesimize. darısı sonuç bekleyenlerin başına.
kızlar 800 sayfanın hiç birini atlamadan okudum. sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. ama hem çalışıp, hem okuyup, hemde ikiz annesi olunca sizlere yetişemiyorum bitürlü.
günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim hafta sonum pek iyi geçmedi saolsun yine görümcelerim harikalar yarattı hamileliğimin tadını çıkaramaz oldum dünde misafirim vardı bugun yazamazsam kusura bakmayın ne olur
günaydın
ben biraz uykusuzum ama yinede keyfim yerinde çok şükür
haftasonu oğluma ciciler aldık çok zevkli alışveriş yapmak eşim beni durdurmasa bütüm mağazayı eve taşırım herhaldecicilerimizi eklemeye çalıştım ama olmadı
Günaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
günaydın canım.. Bu görümceler neden rahat durmuyorlar anlamadım.. Sen bi sürü şey atlattın hamilelikte.. Bundan sonra herşey çok güzel geçer senin için umarım..
walla pek sanmıorum cnm bu gidişle boşanacaz heralde
Günaydın tüm annişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?