Niye yaptırmıyorsun canım ben merakdan olurum[/Q
Tugbabbgl üçlü test için doktorum beni 19 kasımda çağırdı sen ne zaman yaptıracaksın?
Bende 23 Kasım'da canım cok heyecanlıyım :)
allah korusun canım ya.. çok üzmüşler seni belli.. Ama bildiğim kadarıyla eşin senin en büyük destekçin ondan vazgeçip başkalarını sevindirme..
günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti oğlumla ve kocişimle bol bol gezdik tabi yorgunluğumuzda cabası nese iyi vakit geçirdik bu da güzel....
ben öyle sanmışım cnm eşimde onlardan yanaymış
günaydın
ben biraz uykusuzum ama yinede keyfim yerinde çok şükür
haftasonu oğluma ciciler aldık çok zevkli alışveriş yapmak eşim beni durdurmasa bütüm mağazayı eve taşırım herhaldecicilerimizi eklemeye çalıştım ama olmadı
Günaydın güzal anneler :))
Ben bugün Eminönü'ne gideceğim. Kayınvalidem çok güzel yerler keşfetmiş, çok çok uygun fiyata bebiş kıyafetleri varmış. Bana sormadan alamadığı için bugün hep beraber gidip bakacağız ehhehehheee. Yün ve kumaşta bakacağım. Yatak örtüsü öreceğim prensesime. Şimdiden ufak ufak başlayayım diyorum.
Herkese musssmutlu bir hafta diliyorum kuzularrr.
günaydınnn :)) nasılsın bugün ?
ben öyle sanmışım cnm eşimde onlardan yanaymış
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Güle güle giysin bebiş.
Aman kendini yorma akşama dinç kalmaya bak.
Kötüyüm canım. Sabah sabah iş yerinde zıpladı yine sinirlerim.
Canım ne zamandır soracam soramadım, ev işini ne yaptınız? Bayramda konuşacaktınız? Haftasonu ne oldu niye üzdüler seni
çok güzel senin adına sevindim.. wosgicim sana birsey sorucam bi arkadasım bu hastane çıkışlarından birkaç tane al dedi.. lazım oluyo mu ki birkaç tane ?
aslında almamak lazım canım ama bende duramıyorum işte:26::26::26:ayakkabı-çorap-tulum-zıbın-mama önlüğü-yelek aldım canım resimleri eklemeye çalıştım ama olmuyor evde denicem birde:26::26::26:keyfinin yerinde olması çok güzel :) bende istiyorummmmm alışveriş yapmak yaaaeşim erken diye sürekli erteliyo alışverişi neler neler aldın ???
iyi haberlerle gel canım dualrımız seninleGünaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
bende ordan aldım canım havuzlu han diye bir yer var sırf bebekler için çok mağaza var içinde uygun şeyler var ama ben sadece bir mağazadan alışveriş yaptım en iyisi orasıydı diğerleri döküntü gibi geldi bana ama gidip bakmanı tavsiye ederimGünaydın güzal anneler :))
Ben bugün Eminönü'ne gideceğim. Kayınvalidem çok güzel yerler keşfetmiş, çok çok uygun fiyata bebiş kıyafetleri varmış. Bana sormadan alamadığı için bugün hep beraber gidip bakacağız ehhehehheee. Yün ve kumaşta bakacağım. Yatak örtüsü öreceğim prensesime. Şimdiden ufak ufak başlayayım diyorum.
günaydın kızlar..nasılsınız..
sedacım bunların derdi ne allah aşkına çekemiyolar seni hee kesin..ruhsuz şeyler..
kızlar bende bugun doktora gidicem..doktor konusunda allak bullak oldum..yeni doktorla tanısmaya gidicez..eğer buda malum eski doktorum gibiyse sanırım hastaneyi bırakmak zorunda kalıcam..
c.tesi çok sancım oldu doktora gittik..bu doktor çok ilgilendi bebeğimin hareketlerini bile izletti..korka korka gittim çok şükür bişi çıkmadı..
ama dinlen yorma kendini dedi..
bayramda hiç konu açılmadı bende bişey demedim şimdide sevgili görümcem arsaya 3 katlı ev yapmaya karar verdi para yok pul yok kredi çekecekmişiz ben hamileyim çocuk olacak masraf bunları düşünmüo ev yapıo kocasının aldığı maaş belli kendi çalışmıo iki çocuk ev yapıo eşimde onlardan yana aynı apartmanda oturcakmışız moralim çok bozuk kızlar neyse kapatalım güzel günümüzü mahfetmeyelim
tabi ilk bebekte oluo bende 2 takım vardı battaniye eldiven zıbın sık sık üstünü değiştiriosun bana 2 yetti ama kuzenlerinin bebeklik kıyafetlerini almıştım onlardada vardı bolca(eldiven zıbın battaniye şapka çorap sık değişmesi gereken ler olduğu için gerekli oluyo) idare ettik eğer hiç bebek kıyafeti yokya gelecek olan falan 3 takım al derim bize kullanılmış çok geldi ği halde 2 takım anca yetti
canım benim dualarımız seninle,güle güle git hayırlı haberler ile dön inşallah..Günaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
gününüz güzel olsun güzeller
günaydın
ben biraz uykusuzum ama yinede keyfim yerinde çok şükür
haftasonu oğluma ciciler aldık çok zevkli alışveriş yapmak eşim beni durdurmasa bütüm mağazayı eve taşırım herhaldecicilerimizi eklemeye çalıştım ama olmadı
iyi alışverişler tatlım,inşallah gönlüne göre bir şeyler bulursun.. Alllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahGünaydın güzal anneler :))
günaydın kızlar..nasılsınız..
sedacım bunların derdi ne allah aşkına çekemiyolar seni hee kesin..ruhsuz şeyler..
kızlar bende bugun doktora gidicem..doktor konusunda allak bullak oldum..yeni doktorla tanısmaya gidicez..eğer buda malum eski doktorum gibiyse sanırım hastaneyi bırakmak zorunda kalıcam..
c.tesi çok sancım oldu doktora gittik..bu doktor çok ilgilendi bebeğimin hareketlerini bile izletti..korka korka gittim çok şükür bişi çıkmadı..
ama dinlen yorma kendini dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?