2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar..nasılsınız..
sedacım bunların derdi ne allah aşkına çekemiyolar seni hee kesin..ruhsuz şeyler..

kızlar bende bugun doktora gidicem..doktor konusunda allak bullak oldum..yeni doktorla tanısmaya gidicez..eğer buda malum eski doktorum gibiyse sanırım hastaneyi bırakmak zorunda kalıcam..
c.tesi çok sancım oldu doktora gittik..bu doktor çok ilgilendi bebeğimin hareketlerini bile izletti..korka korka gittim çok şükür bişi çıkmadı..
ama dinlen yorma kendini dedi..

günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti oğlumla ve kocişimle bol bol gezdik tabi yorgunluğumuzda cabası nese iyi vakit geçirdik bu da güzel....

günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti oğlumla ve kocişimle bol bol gezdik tabi yorgunluğumuzda cabası nese iyi vakit geçirdik bu da güzel....

çok güzel senin adına sevindim.. wosgicim sana birsey sorucam bi arkadasım bu hastane çıkışlarından birkaç tane al dedi.. lazım oluyo mu ki birkaç tane ?

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Güle güle giysin bebiş.

Aman kendini yorma akşama dinç kalmaya bak.

günaydınnn :)) nasılsın bugün ?

Kötüyüm canım. Sabah sabah iş yerinde zıpladı yine sinirlerim.

ben öyle sanmışım cnm eşimde onlardan yanaymış

Canım ne zamandır soracam soramadım, ev işini ne yaptınız? Bayramda konuşacaktınız? Haftasonu ne oldu niye üzdüler seni

bayramda hiç konu açılmadı bende bişey demedim şimdide sevgili görümcem arsaya 3 katlı ev yapmaya karar verdi para yok pul yok kredi çekecekmişiz ben hamileyim çocuk olacak masraf bunları düşünmüo ev yapıo kocasının aldığı maaş belli kendi çalışmıo iki çocuk ev yapıo eşimde onlardan yana aynı apartmanda oturcakmışız moralim çok bozuk kızlar neyse kapatalım güzel günümüzü mahfetmeyelim

çok güzel senin adına sevindim.. wosgicim sana birsey sorucam bi arkadasım bu hastane çıkışlarından birkaç tane al dedi.. lazım oluyo mu ki birkaç tane ?

tabi ilk bebekte oluo bende 2 takım vardı battaniye eldiven zıbın sık sık üstünü değiştiriosun bana 2 yetti ama kuzenlerinin bebeklik kıyafetlerini almıştım onlardada vardı bolca(eldiven zıbın battaniye şapka çorap sık değişmesi gereken ler olduğu için gerekli oluyo) idare ettik eğer hiç bebek kıyafeti yokya gelecek olan falan 3 takım al derim bize kullanılmış çok geldi ği halde 2 takım anca yetti

keyfinin yerinde olması çok güzel :) bende istiyorummmmm alışveriş yapmak yaaa eşim erken diye sürekli erteliyo alışverişi neler neler aldın ???
aslında almamak lazım canım ama bende duramıyorum işte:26::26::26:ayakkabı-çorap-tulum-zıbın-mama önlüğü-yelek aldım canım resimleri eklemeye çalıştım ama olmuyor evde denicem birde:26::26::26:
iyi haberlerle gel canım dualrımız seninle
bende ordan aldım canım havuzlu han diye bir yer var sırf bebekler için çok mağaza var içinde uygun şeyler var ama ben sadece bir mağazadan alışveriş yaptım en iyisi orasıydı diğerleri döküntü gibi geldi bana ama gidip bakmanı tavsiye ederim

inşallah içine sinen bir dr bulursun canım...bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim benimde 19.da randevum çok özledim oğlumudr dinle ve çok yorma kendini

canım sen kendini üzme ama eşinde bunun yanlış olduğunu elbet anlayacak bizimde başımazdan geçti kocanı çekip çevirmek senin elinde bavulunu alıp çıkmak yerine kocanı bu durumun şuanda mümkün olmayacağına ikna etmen lazım bence bir daha boşanmak kelimesinin kullanma ben birbirini severek evlenen hiç bir çifte bu lafı yakıştırmıyorum bebeğini düşün o herşeyin farkında ...

tşk ederim bize birşey gelmeyecek kimseden alayım birkaç tane o zaman..

canım benim dualarımız seninle,güle güle git hayırlı haberler ile dön inşallah..
bakalım 3.'sü ne olacak hayırlısı ile;evde kızlar mı erkekler mi çoğunlukta olacak

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah tatlım

iyi alışverişler tatlım,inşallah gönlüne göre bir şeyler bulursun.. Alllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar güzel annişler çoook güzel bir hafta olsun işallah sedagg, hanipeks canınız sıkılmasın sakın duymayın vurdum duymaz olun ne halt ederlerse etsinler siz haklıysanız karşınızdaki haksızlar ettiklerini çeker bu dünyada çekmezse ahirette hesabını sorarsınız.
Dün eşimle geziyoruz belediyenin önünde Atatürk etkinlikleri var birde lokma döküyorlar bende alalım sıraya girelim dedim sıraya girdik lokmayı almamıza 2 kişi var bizde konuşuyoruz eşimle kafamı önüme bir çevirdim yandan başka bir kadın önüme geçmiş lokma alacak bende eşime işaret ettim boşver dedi sıra diye bişey var ama geçsin bakalım dedim kadın dengeyi kaybetti eli nerdeyse kızgın yağın içine giriyordu Allah'tan girmedi ee Allah büyük dedim kimsenin hakkını yemiceksin kadın duydu umarım bir daha yapmaz ben iki canla orda efendi gibi bekliyorum bu kadınlar uyanık geçip alıyorlar haa yansaydı üzülürdün yanık zor bişey ama ona o sarsıntı yeter. yani eden bulur er yada geç Allah'a havale edin onları öpüyorum sizi

sedagg tatlım,uyma şu görümcelerine;bak ne güzel ulaşıyorlar amaçlarına maddi açıdan zaten mümkün değilse bırak hayal kursunlar;sen sukunetini koru,üzme kendini

geçmiş olsun tatlım
inşallah hayırlı bir doktorla rast gelirsin bu defa
nasıldı bebiş büyümüş mü annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…