2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sedagg tatlım,uyma şu görümcelerine;bak ne güzel ulaşıyorlar amaçlarına maddi açıdan zaten mümkün değilse bırak hayal kursunlar;sen sukunetini koru,üzme kendini

cnm onları takmıorum bile ama benim kızdığım eşimin tavrı onları bile bile bana bunu yapıo hamile halimle susup ağlamaktan başka yaptığım bişey yok

günaydın canım
birşey sorucam resim ekleyemmiyorum ben :26::26::26:nedendir acaba:26::26::26:bugüne kadar eklediğim rsimler dosyada görnüyor birde onları nasıl silicem:26::26::26:

albüm yapıp resim eklemek için profilinin en altında albümler var oraya gir ve yeni albüm oluştur seçeneğini tıkla ve seçtiğin resmi yükle :)
eğer msj olarak resim eklemek istiyorsan msj bölümünde başlıkğın altındaki simgelerin arasında ataç simgesine (gülen yüzün hemen yanında) tıkla ve ekle...
silmek için;albümü düzenlemeye gir tatlım orada albümü sil seçeneği var..

kızlar ben bi hafta izne çıkıyorum azıcık kafa toparlayım merak etmeyin beni görüşürüz annişler

ya lütfen kendini üzme başımdan geçti olan sana olur bebeğini düşün lütfen rica ediorum zor biliyorum ama kafana takmamaya çalış seni seviyoruz bunu unutma

canım denedim hepsini ama olmuyor
msj bölümünden eskiden yüklediğim resimler varya onlar duruyor onları nasıl silicem
acaba fazla mı geliyor da yüklemiyor:26::26:

inşallah içine sinen bir dr bulursun canım...bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim benimde 19.da randevum çok özledim oğlumudr dinle ve çok yorma kendini

canım benim hayırlı olsun aldıkların..güle güle gydir bebişine..
amin cnm inşallah umarım gönlüme göre bir doktor bulurum bugun..

Ha hay yok öyle bir şey :) Eşini mantıklı düşünmeye davet etmek senin elinde canım. Ben aynı apartmanda oturmam gibi girme konuya. Bu fikir iyi bir fikir olabilir ama bu işin maddi kısmını bi hesaplayalım hayatım de bir kağıt kalem al, bebeğin masrafları vs giderlerinizi not edin. Karşıymış gibi durup da evi daha da cazip hale getirme tatlım.

Ağzına sağlık canım.

kızlar ben bi hafta izne çıkıyorum azıcık kafa toparlayım merak etmeyin beni görüşürüz annişler

​Tel numaranı bi mesaj at bakiyim bana, listeye ekliyim, 1 hafta ne yaptın nasılsın merak ederiz.

konuya eklediğin resimler silinmiyor sanırım bulamadım benim de duruyor
yeni resim neden ekleyemediğini anlamadım ama,nereden sonra ilerleyemiyorsun?nerede sorun yaşıyorsun?

Eklentiler

• $çifteliyor.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 48
selam kızlar;nasılsınız? kaç gündür giremedim yine evde yatıyordum malum sancılardan bilgisayar başına geçmeye bile vaktim olmadı.
sabahtan beri geçmişi okuyorum. azmettim okudum bitirdim şükür.
benim sancılarım hala devam ediyor ama şükür 2 gündür biraz daha azaldı. doktor kesin istirahat diyor ama küçücük çocukla çok zor tabi ki.
üstelik bi de grip oldum kaç gündür perişan durumdayım. oğluşum da benle beraber perişan oldu maalesef (
cuma günü bi başağrısına tutuldum ki gene 11 de acillik olduk mide bulantıları, kusmalar derken serumlarla ancak kendime geldim.
dün annemler geldi bana bakmaya oturduk ettik derken tam akşam yemeği yiyeceğiz tencereden yemekleri koyuyordum ki oğlum dengesini kaybetti kolu sıcak yemeğe girdi (
kuzum çok ağladı hemen suya tuttuk falan ama dayanamadım acile götürdük çok şükür güneş yanığı kadar bişey dedi pansuman yapıldı kuzucum da eve gelince kucağımda uyuyakaldı.
bütün terslikler üstüste geliyor bu aralar maalesef. ben her şeye razıyım yeter ki bebişlerim iyi olsunlar.
haftasonu doktor kontrolümüz var bakalım kasılmalar ne durumda. ben ara ara hissediyorum kasıldığını ama her birini ayırt edemiyorum inşallah düzelmiştir biraz.
;
naz; ayrıntılı ultrasonunun iyi geçmesine çok sevindim. oğluşun da hayırlı olsun.
derineser; inşallah sonuçların çok güzel çıkacak.
sedagg; gözün aydın canım.
yüksek_voltaj;uamrım kontrolün çok güzel geçer canım.
laterne; ilgin için çok sağol canım umarım senin ağrıların da hafiflemiştir.
hatırlayamadıklarımdan rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum arkadaşlar.
öptüm hepinizi...

geçmiş olsun tatlım
inşallah hayırlı bir doktorla rast gelirsin bu defa
nasıldı bebiş büyümüş mü annesi

inşallah laternem..
bebiş büyümüş canım ya..ben hareketlerini bu zamana kadar izleyemiştim..doktor izletince hem baktım hem ağladım..
çok korkarak gitmiştim sancım vardı..dizlerini büküp uzatıyodu oğlum. anneanneside çok duygulandı..
Allahım hepimizin yavrularını bize bağıslasın..sıfır hisse sahip olan ben kendimden çok onu düüşünüyorum artık..
sanırım annelik duygularını Rabbim içimize aşılıyo artık

sedacım dinlen canım..mutlu bi şekilde bekliyoruz aramıza seni..

günaydın canım hiçbir şeyi kafana takma nolur. sen neler atlattın kimsenin seni üzmesine izin verme.

günaydın tatlım sen de çok yorulmuşsundur inşallah yardım etmişlerdir.

günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın tatlım. aldıklarını güle güle giydir canım.

sağol canım sana da mutlu haftalar. alışveriş için kolay gelsin tatlım.

walla pek sanmıorum cnm bu gidişle boşanacaz heralde
canım o nasıl söz öyle sakın böyle şeyler düşünme. eşinde anlayacaktır seni merak etme tatlım. hem kendini hem yeğenimizi üzme lütfen.

Günaydın tüm annişlere
günaydın canım. seni niye kızdırdılar?

geçmiş olsun canım. inşallah doktorundan memnun kalırsın.

günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti oğlumla ve kocişimle bol bol gezdik tabi yorgunluğumuzda cabası nese iyi vakit geçirdik bu da güzel....
günaydın canım

gününüz güzel olsun güzeller
teşekkür ederiz canım

konuya eklediğin resimler silinmiyor sanırım bulamadım benim de duruyor
yeni resim neden ekleyemediğini anlamadım ama,nereden sonra ilerleyemiyorsun?nerede sorun yaşıyorsun?

canım sanırım dosyayla ilgiliymiş başka resim denedim oluyor evde eklerim artık çok sağ ol

dmt cim sanada acil şifalar canım benim inşallah sondur bu yaşadıkların..çocuga çok üzüldüm ..verilmiş sadakanız varmıs..çocukları çok iyi kollasanda onların yaramazlıgına enerjisine yetişemiyo insan..hele iki canlısın şuan da..Allah yardımcın olsun..

nazın oğlumu olucakmıs..amanda aman bi prens dahamı eklendi aramıza..Hayırlı ugurlu olsun..testin sonucunuda mutlulukla haber vermek nasip olsun inşallah..

kızlar bu gittiğim doktor 3 lü testi çok fazla önerdi yinede yaptırmadım..benim gbii yaptırmayan varmı aranızda..

Son düzenleme:
tatlım çok geçmiş olsun;hem sana hem oğluşuna çok üzüldüm oğluşuna, Allah korumuş yine de beterinden inşallah bir an önce geçer sancıların gribin,moralin keyfin yerine gelir

canım sanırım dosyayla ilgiliymiş başka resim denedim oluyor evde eklerim artık çok sağ ol

canımcım dosya evatı büyükse onu küçültüp eklemen gerekiyo büyük ihtimal ondan dolayı eklenmiyo..
eski resimleride yüklediğin andan itibaren yarım saat içinde silmen gerekiyo..yarım saat sonra maalesef kalıcı oluyo resimler..

Kızlar güzel annişler herkese merhaba!!
Geçen hafta dr a gittik.Tabi dr çağırmamıştı aslında da cinsiyet öğrenelim diye gittik ve öğrendik cinsiyeti bebişimizi KIZ!Merakla gittik ve öğrendik.Bu arada evvel haftada ikili testimizin sonuçları çıktı.Dr herşey normal süper dedi.Ben 3lü testi sorunca ne üçlü testi ikili de herşey normal 3lüye gerek yok dedi.Sizlere de dr aynı şeyi mi söyledi??Bir de cinsiyet bu kadar erken belli oluyor mu?Yani dr un yanılma payı varmıdır?Ona göre bebişe bişiyler almak istiyoruz da:)

çok geçmiş olsun canım allah korumuş oğlunu
inşallah sende biran önce toparlarsın kendini allah şifa versinnn

dosya büyük değil canım da hatalı yükleniyor galiba yada başka bir dosyayla çakışıyor ondan olmadı başka resim denedim o oldu akşam eklerim artık cicilerimizin resmini fırsat bulursam

Doktor bebiş gayet iyi dedi..Hatta ultrasonda 15+6 gibi görünüyor ölçümlerde..Ama ben 14+3 günlük hamileyim.Bebişim 134 gram olmuş maaşallah..Sizce bu iyimidir yoksa değilmidir? Ben de dr a çok peynir yiyorum ondan dolayı mı acaba böyle dedim dr güldü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…