sedagg tatlım,uyma şu görümcelerine;bak ne güzel ulaşıyorlar amaçlarınamaddi açıdan zaten mümkün değilse bırak hayal kursunlar;sen sukunetini koru,üzme kendini
kızlar ben bi hafta izne çıkıyorum azıcık kafa toparlayım merak etmeyin beni görüşürüz annişler
günaydın canım
birşey sorucam resim ekleyemmiyorum ben :26::26::26:nedendir acaba:26::26::26:bugüne kadar eklediğim rsimler dosyada görnüyor birde onları nasıl silicem:26::26::26:
kızlar ben bi hafta izne çıkıyorum azıcık kafa toparlayım merak etmeyin beni görüşürüz annişler
albüm yapıp resim eklemek için profilinin en altında albümler var oraya gir ve yeni albüm oluştur seçeneğini tıkla ve seçtiğin resmi yükle :)
eğer msj olarak resim eklemek istiyorsan msj bölümünde başlıkğın altındaki simgelerin arasında ataç simgesine (gülen yüzün hemen yanında) tıkla ve ekle...
silmek için;albümü düzenlemeye gir tatlım orada albümü sil seçeneği var..
iyi tatiller tatlım,iyi dinlenmeye çalış ve prensese iyi bak:)kızlar ben bi hafta izne çıkıyorum azıcık kafa toparlayım merak etmeyin beni görüşürüz annişler
inşallah içine sinen bir dr bulursun canım...bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim benimde 19.da randevum çok özledim oğlumudr dinle ve çok yorma kendini
bayramda hiç konu açılmadı bende bişey demedim şimdide sevgili görümcem arsaya 3 katlı ev yapmaya karar verdi para yok pul yok kredi çekecekmişiz ben hamileyim çocuk olacak masraf bunları düşünmüo ev yapıo kocasının aldığı maaş belli kendi çalışmıo iki çocuk ev yapıo eşimde onlardan yana aynı apartmanda oturcakmışız moralim çok bozuk kızlar neyse kapatalım güzel günümüzü mahfetmeyelim
canım sen kendini üzme ama eşinde bunun yanlış olduğunu elbet anlayacak bizimde başımazdan geçti kocanı çekip çevirmek senin elinde bavulunu alıp çıkmak yerine kocanı bu durumun şuanda mümkün olmayacağına ikna etmen lazım bence bir daha boşanmak kelimesinin kullanma ben birbirini severek evlenen hiç bir çifte bu lafı yakıştırmıyorum bebeğini düşün o herşeyin farkında ...
geçmiş olsun tatlım
inşallah hayırlı bir doktorla rast gelirsin bu defa
nasıldı bebiş büyümüş mü annesi
günaydın canım hiçbir şeyi kafana takma nolur. sen neler atlattın kimsenin seni üzmesine izin verme.günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim hafta sonum pek iyi geçmedi saolsun yine görümcelerim harikalar yarattı hamileliğimin tadını çıkaramaz oldum dünde misafirim vardı bugun yazamazsam kusura bakmayın ne olur
günaydın tatlım sen de çok yorulmuşsundur inşallah yardım etmişlerdir.kızlarrrrrrrr günaydınnn.. nerdesiniz hu huuu .. kimse işe gelmedi mi yoksa henüz kahvaltılar bitmedi mi ? umarım herkes iyidir sağlıklıdır... hafta sonu yatılı misafirlerim vardı hiç bakamadım ne var ne yok.. aklım sizde kaldı :)
günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Günaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
günaydın tatlım. aldıklarını güle güle giydir canım.günaydın
ben biraz uykusuzum ama yinede keyfim yerinde çok şükür
haftasonu oğluma ciciler aldık çok zevkli alışveriş yapmak eşim beni durdurmasa bütüm mağazayı eve taşırım herhaldecicilerimizi eklemeye çalıştım ama olmadı
sağol canım sana da mutlu haftalar. alışveriş için kolay gelsin tatlım.Günaydın güzal anneler :))
Ben bugün Eminönü'ne gideceğim. Kayınvalidem çok güzel yerler keşfetmiş, çok çok uygun fiyata bebiş kıyafetleri varmış. Bana sormadan alamadığı için bugün hep beraber gidip bakacağız ehhehehheee. Yün ve kumaşta bakacağım. Yatak örtüsü öreceğim prensesime. Şimdiden ufak ufak başlayayım diyorum.
Herkese musssmutlu bir hafta diliyorum kuzularrr.
canım o nasıl söz öyle sakın böyle şeyler düşünme. eşinde anlayacaktır seni merak etme tatlım. hem kendini hem yeğenimizi üzme lütfen.walla pek sanmıorum cnm bu gidişle boşanacaz heralde
günaydın canım. seni niye kızdırdılar?Günaydın tüm annişlere
geçmiş olsun canım. inşallah doktorundan memnun kalırsın.günaydın kızlar..nasılsınız..
sedacım bunların derdi ne allah aşkına çekemiyolar seni hee kesin..ruhsuz şeyler..
kızlar bende bugun doktora gidicem..doktor konusunda allak bullak oldum..yeni doktorla tanısmaya gidicez..eğer buda malum eski doktorum gibiyse sanırım hastaneyi bırakmak zorunda kalıcam..
c.tesi çok sancım oldu doktora gittik..bu doktor çok ilgilendi bebeğimin hareketlerini bile izletti..korka korka gittim çok şükür bişi çıkmadı..
ama dinlen yorma kendini dedi..
günaydın canımgünaydın kızlar hafta sonum güzel geçti oğlumla ve kocişimle bol bol gezdik tabi yorgunluğumuzda cabası nese iyi vakit geçirdik bu da güzel....
teşekkür ederiz canımgününüz güzel olsun güzeller
konuya eklediğin resimler silinmiyor sanırım bulamadım benim de duruyor
yeni resim neden ekleyemediğini anlamadım ama,nereden sonra ilerleyemiyorsun?nerede sorun yaşıyorsun?
canım sanırım dosyayla ilgiliymiş başka resim denedim oluyor evde eklerim artık çok sağ ol
selam kızlar;nasılsınız? kaç gündür giremedim yine evde yatıyordum malum sancılardan bilgisayar başına geçmeye bile vaktim olmadı.
sabahtan beri geçmişi okuyorum. azmettim okudum bitirdim şükür.
benim sancılarım hala devam ediyor ama şükür 2 gündür biraz daha azaldı. doktor kesin istirahat diyor ama küçücük çocukla çok zor tabi ki.
üstelik bi de grip oldum kaç gündür perişan durumdayım. oğluşum da benle beraber perişan oldu maalesef(
cuma günü bi başağrısına tutuldum ki gene 11 de acillik olduk mide bulantıları, kusmalar derken serumlarla ancak kendime geldim.
dün annemler geldi bana bakmaya oturduk ettik derken tam akşam yemeği yiyeceğiz tencereden yemekleri koyuyordum ki oğlum dengesini kaybetti kolu sıcak yemeğe girdi(
kuzum çok ağladı hemen suya tuttuk falan ama dayanamadım acile götürdük çok şükür güneş yanığı kadar bişey dedi pansuman yapıldı kuzucum da eve gelince kucağımda uyuyakaldı.
bütün terslikler üstüste geliyor bu aralar maalesef. ben her şeye razıyım yeter ki bebişlerim iyi olsunlar.
haftasonu doktor kontrolümüz var bakalım kasılmalar ne durumda. ben ara ara hissediyorum kasıldığını ama her birini ayırt edemiyorum inşallah düzelmiştir biraz.
;
naz; ayrıntılı ultrasonunun iyi geçmesine çok sevindim. oğluşun da hayırlı olsun.
derineser; inşallah sonuçların çok güzel çıkacak.
sedagg; gözün aydın canım.
yüksek_voltaj;uamrım kontrolün çok güzel geçer canım.
laterne; ilgin için çok sağol canım umarım senin ağrıların da hafiflemiştir.
hatırlayamadıklarımdan rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum arkadaşlar.
öptüm hepinizi...
canımcım dosya evatı büyükse onu küçültüp eklemen gerekiyo büyük ihtimal ondan dolayı eklenmiyo..
eski resimleride yüklediğin andan itibaren yarım saat içinde silmen gerekiyo..yarım saat sonra maalesef kalıcı oluyo resimler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?