2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bir süredir sol gömğsümde ağrı oluyor ve nefes darlığı oluyor ağrı kalpten değil göğsümden kaynaklı ve hafta sonu fark ettik ki eşimle sol göğsümün üst kısmı sert sağ

taraf daha yumuşak ve nefes darlığı olduğunda o sertliğe dokununca zonkluyor çok acıyor ciddi bir durum mudur yoksa sütten dolayı mı böyle oldu anlayamadım tecrübeli

anneler yardımcı olur musunuz şu anda nefes darlığım yok ama o sertlik gitmiyor hala var eşim doktora gidelim dedi istemedim mızmız olmayayım sizlere danışayım dedim

annemde hafta sonu köye gitti hadi ona telaş vermeyeyim dedim sormadım cuma tetanoz aşım var sağlık ocağındaki doktora soracağım o önemli derse göğüs hastanesine

giderim işallah süt bezleridir

canım geçmiş olsun hamilelikte göğüslerdeki değişimler bence normal yine sorarsın için rahat etsin diye.

canım sen böyle anlatınca ben çok üzülüyorum oğlunun sana düşkünlüğü ezilmesine sebep olmaz öyle düşünme;daha küçücük yaşında seninle güçlü olmayı öğrenmiştir o..
neden ezilecekmiş yanında hastalıklara boyun eğmeyen kapı gibi anası var;Allah seni evlatlarının başından eksik etmesin inşallah(Amin)

kız deme öle emin ol oda senden çok tedirgin şu anda ben hastanedeyken hep eşime bakıorum hareketlerine tavırlarına okadar zavalllı çaresiz görünüolarki hem beni düşünüüo hem bebeği

canım nefes darlığı normal.. her iki göğüs birbirinin aynı olmuyor;süt bezeleridir diye tahmin ediyorum.. Allah korusun başka bir şey olacağını düşünmüyorum
ama yakınsa yarın sağlık ocağına gidip bir danışabilirsin,içimiz rahat etsin

Aynen canım bende hemen annemi aradım teldeki sesi bile bana bir dünya destek,güven .keske gelebilse hala döktüğüm göz yasına kurban oluyor.
Sizler daha cok metanetli,iyi,bilinçli,sağlıklı anneler olacaksınız inşallah.
Bende anlamadım hayatım ne demeye çağırdı.Elbette unutuyorlar gittiğimde oynuyorlardı . Amacı suc bastırmak mı teneffüste olmuş diyor.iyi haberim yoktu cocuklar kavga etmis normal bir durum deyin dedim.lisedeki hallerini düşünmek istemiyorum.Eşimde kızdı sen gitme ben ararım diye.cok sinirlidir.konusmalarimizin hepsini söylesem gırtlağını sıkar adamın.yarın ne olacak bakalım .
Voltajcim gecmis olsun,ogretmen panikletmis seni erkek cocuklari bunlar olcak okadar Allah korusun beterlerinden...
Âmin inşallah canım.

kız deme öle emin ol oda senden çok tedirgin şu anda ben hastanedeyken hep eşime bakıorum hareketlerine tavırlarına okadar zavalllı çaresiz görünüolarki hem beni düşünüüo hem bebeği

o gün çok üzüldüm ondan öyle eşime patladım ben aslında 3 lü testi yaptırmak istemiyoordum ama eşim ısrar ediyordu bend ekızdım ne kadar sıkıntıya girdiğimi analadım artık beni bu testler konusunda zorlamıyacak en azından bu konulardan ne kadar yıprandığımı anlamış oldu

yok zaten doktorda istemedi gerek yok die yinede merak ettim yarın olsada yawrumu görsem özledim kıs minnoş annesini kuzusu bi kucağıma alsam sağ salim

Oy,üzülme hayatım bazen kimseye anlatamadığımı, anlatmak istemediğimi burada anlatıyorum . En ufak teselli bile rahatlatıyor.
Bugünüm cok iyi başlamıştı aslında kızımın kıpırtılarına uyandım :) büyük kızım ayağını değiyor sandim meger küçük kızımmis :)
Allah yardımcımız olsun...

kıyamam sana tatlım aslında eşine okadar kızmazdın bence ama doktor yüzünden strese girmişsin iyice (
Allahın izniyle doktora rağmen güzel sonuçlarını paylaşacaksın buradan sıkma canını,üzme bebişi..
teyzesinden bir okşama yap bakalım göbüşe kuzucuk annesinin iyi olduğunu hissetsin

Göğsünde bir rahatsızlık olsaydı koltuk altin agrirdi.
Süt bezelerin çalısmaya başlamış muhtemelen ucuda bugun yarın kasinip,sızlarsa süt gelecektir.
Üstüne basınca genelde ya ondan Yada usutmenden kaynaklı ağrır.
Kötü düşünme canım yinede danis için rahatlasın.

nolur yanlış anlama beni,ben anlatma diye demedim anlat ki rahatla..
bu kadar uzaktan sana bir faydam olamayacağı için,çaresiz hissediyorum kendimi ona üzülüyorum
keşke yakın olsaydık da sana destek olabilseydim

:) aynen ya bende hemen esime yüklenirim "vur garibe " der hemen. hep uzuntusu benden az değil aynı olsun onunda cani sıkılsın diyorum :) aslında belli edemiyorlar onlarda üzülüyor.
Benimde Dr cok mizmiz bu kez medipole gideceğim bakalım beyimiz müsait olursa götürecek :)

Yok hayatım olur mu hiç.
Sizin burdaki sözleriniz bile yetiyor sen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…