inşallah sorunsuz alır da gelirler yanına canım.
saol canım , inş. sizin vize de hemencecik çıkar:)
kızlar bir süredir sol gömğsümde ağrı oluyor ve nefes darlığı oluyor ağrı kalpten değil göğsümden kaynaklı ve hafta sonu fark ettik ki eşimle sol göğsümün üst kısmı sert sağ
taraf daha yumuşak ve nefes darlığı olduğunda o sertliğe dokununca zonkluyor çok acıyor ciddi bir durum mudur yoksa sütten dolayı mı böyle oldu anlayamadım tecrübeli
anneler yardımcı olur musunuz şu anda nefes darlığım yok ama o sertlik gitmiyor hala var eşim doktora gidelim dedi istemedim mızmız olmayayım sizlere danışayım dedim
annemde hafta sonu köye gitti hadi ona telaş vermeyeyim dedim sormadım cuma tetanoz aşım var sağlık ocağındaki doktora soracağım o önemli derse göğüs hastanesine
giderim işallah süt bezleridir
Aynen öyle canım rahat bir anne olmayı isterdim.curuyecegim vallahi.
Ahh anacimda cok derdi keske sizi isteyince geri koysam diye :))
Benimkininde elini sargilatip getirmislerdiAslinda anlayislidir ogretmen ne bileyim ya.Beden dersindelerdi hepsi disarda cocuklar yanımıza çağırdı falan o arada bana dedi mert size cok düşkün (gecen donem rahatsızlığımdan ötürü kimseyle konuşmamıştı) benim oğlumda annesine cok üzülüyor (eşi yatalak) ne zaman resim çizse tekerlekli sandalye yapıyor dedi.benimkide hep resimlerde mezar cizip carpi yapıyordu.Sizi rahatsız etmek istemiyorum dedi yavrunun gözleri doldu bakmadım ki bırakır o anda.bende kırıldım sanki ya ne bileyim içim buruk.Benden dolayı eziliyor mu diye asansörde başladım ağlamaya .
hayda ben de pirelendim ne olacak şimdi. doktoru arayacağım da zaman bulup arayamadım ki tam arayacağım diyorum soracaklarımı not ettim şimdi de aşağıdan çağırıyorlar
eşim gidemiyor canım ya benim iş yerime yakın diye ben gidicemde sonucu o doktora göstermiycem felaket tellali kendi doktoruma göstericem canımı sıkacağı kadar sıktı zaten kan verdikten sonra ağlama krizine girdim eşimi arayıp ona bağırıp çağırdım ama iyi geldi rahatladım ben üzülüyorsam o da üzülsün
kızlar bir süredir sol gömğsümde ağrı oluyor ve nefes darlığı oluyor ağrı kalpten değil göğsümden kaynaklı ve hafta sonu fark ettik ki eşimle sol göğsümün üst kısmı sert sağ
taraf daha yumuşak ve nefes darlığı olduğunda o sertliğe dokununca zonkluyor çok acıyor ciddi bir durum mudur yoksa sütten dolayı mı böyle oldu anlayamadım tecrübeli
anneler yardımcı olur musunuz şu anda nefes darlığım yok ama o sertlik gitmiyor hala var eşim doktora gidelim dedi istemedim mızmız olmayayım sizlere danışayım dedim
annemde hafta sonu köye gitti hadi ona telaş vermeyeyim dedim sormadım cuma tetanoz aşım var sağlık ocağındaki doktora soracağım o önemli derse göğüs hastanesine
Aynen canım bende hemen annemi aradım teldeki sesi bile bana bir dünya destek,güven .keske gelebilsetatlım öyle düşünme sen çok güçlü bir annesin yavrularında güçlü ve senin gibi erdemliler belliki bence hiçte ezilme falan yoktur ve oğluşun hala küçük ne kadar büyüsede o senin hep küçük yavrun ben bak 30 yaşındayım babama düşkün olduğum için dışarda çok olgun dururum abbamın yanında böyle naif çocuksu halime dönüyorum hepimiz öyle değilmiyiz bence sen harika bir annesin umarım bende senin gibi iyi bir anne olabilirim rabbim sana güç kuvvet sağlık uzun ömürler versin
Bende anlamadım hayatım ne demeye çağırdı.Elbette unutuyorlar gittiğimde oynuyorlardı . Amacı suc bastırmak mı teneffüste olmuş diyor.iyi haberim yoktu cocuklar kavga etmis normal bir durum deyin dedim.lisedeki hallerini düşünmek istemiyorum.Eşimde kızdı sen gitme ben ararım diye.cok sinirlidir.konusmalarimizin hepsini söylesem gırtlağını sıkar adamın.yarın ne olacak bakalım .öğretmeniniz gerçekten çok ilginçmiş tatlım kusura bakmaseni ne diye çağırıyor sen ne yapabilirsin ki;çocuk okuldayken tüm sorumluluk öğretmenlerde o göz kulak olacak..
tek yapması gereken diğer çocuğun annesine durumu anlatmak ki sebebini öğrensin çocuğunu uyarsın;haa elbette sonucun böyle olması gerekmiyordu çocuğun annesi de seni arayıp oğlunun daha dikkatli davranmasını isteyebilir.. üzme tatlı canını erkek çocukları böyle oluyor malesef;kendisi uslu bile olsa günün birinde bir şekilde karışıyor curcunaya(
bununla gelmiş geçmiş olsun tatlım;çocuklar yarın hiç bir şey hatırlamaz sende unut(
Âmin inşallah canım.Voltajcim gecmis olsun,ogretmen panikletmis senierkek cocuklari bunlar olcak okadar Allah korusun beterlerinden...
kızlar az önce çok güzel bi doğum hikayesi okudum. şu sayfayı okumanızı isterim kesinlikle pişman olmazsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...m-muhtesem-tecrubeymis-bebegim-hosgeldin.html
kız deme öle emin ol oda senden çok tedirgin şu anda ben hastanedeyken hep eşime bakıorum hareketlerine tavırlarına okadar zavalllı çaresiz görünüolarki hem beni düşünüüo hem bebeği
eşim gidemiyor canım ya benim iş yerime yakın diye ben gidicemde sonucu o doktora göstermiycem felaket tellali kendi doktoruma göstericem canımı sıkacağı kadar sıktı zaten kan verdikten sonra ağlama krizine girdim eşimi arayıp ona bağırıp çağırdım ama iyi geldi rahatladım ben üzülüyorsam o da üzülsün
senden sıvı alındıysa 4'lüye gerek yok zaten en iyi sonuç aminiyosentez benim ikilide hafif risk durumu vardı ondan dörtlğ istedi iyi çımış sonuçların sorun yok dedi aminiyosentez istemiyorsun zaten dedi kesinlikle istemiyorum dedim öyle yani boşa yaptırma sakın
canım sen böyle anlatınca ben çok üzülüyorumoğlunun sana düşkünlüğü ezilmesine sebep olmaz öyle düşünme;daha küçücük yaşında seninle güçlü olmayı öğrenmiştir o..
neden ezilecekmiş yanında hastalıklara boyun eğmeyen kapı gibi anası var;Allah seni evlatlarının başından eksik etmesin inşallah(Amin)
o gün çok üzüldüm ondan öyle eşime patladım ben aslında 3 lü testi yaptırmak istemiyoordum ama eşim ısrar ediyordu bend ekızdım ne kadar sıkıntıya girdiğimi analadım artık beni bu testler konusunda zorlamıyacak en azından bu konulardan ne kadar yıprandığımı anlamış oldu
oyyyyyy ben doğumdan önce ve hemen sonra yanımda tanıdık kimse istemiyorum. rahat rahat bağırcam ağlicam.
bizde paylaşcak mıyız doğum anılarımızı
nolur yanlış anlama beni,ben anlatma diye demedimOy,üzülme hayatım bazen kimseye anlatamadığımı, anlatmak istemediğimi burada anlatıyorum . En ufak teselli bile rahatlatıyor.
Bugünüm cok iyi başlamıştı aslında kızımın kıpırtılarına uyandım :) büyük kızım ayağını değiyor sandim meger küçük kızımmis :)
Allah yardımcımız olsun...
:) aynen ya bende hemen esime yüklenirim "vur garibe " der hemen. hep uzuntusu benden az değil aynı olsun onunda cani sıkılsın diyorum :) aslında belli edemiyorlar onlarda üzülüyor.eşim gidemiyor canım ya benim iş yerime yakın diye ben gidicemde sonucu o doktora göstermiycem felaket tellali kendi doktoruma göstericem canımı sıkacağı kadar sıktı zaten kan verdikten sonra ağlama krizine girdim eşimi arayıp ona bağırıp çağırdım ama iyi geldi rahatladım ben üzülüyorsam o da üzülsün
nolur yanlış anlama beni,ben anlatma diye demedimanlat ki rahatla..
bu kadar uzaktan sana bir faydam olamayacağı için,çaresiz hissediyorum kendimi ona üzülüyorum
keşke yakın olsaydık da sana destek olabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?